De Goudse Autoverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (254 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Gunstige premie voor tweede gezinsauto of motor
  • Diverse aanvullende verzekeringen
  • Geen eigen risico bij herstel door Schadegarant

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Goudse Autoverzekering

De De Goudse Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De De Goudse Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De De Goudse Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De De Goudse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De De Goudse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De De Goudse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Autoverzekering

Een paar jaar verzekerd geweest bij de goudse. Alleen maar slechte ervaringen. Na een klein ongeval die mijn moeder maakte in mijn auto heeft de goudse een bedrag aan de tegenpartij uitgekeerd voor een totaal andere schade aan de andere kant van de betreffende auto. Na meerdere malen bezwaar daar tegen gemaakt te hebben werd ik constant doorverwezen naar slimverzekeren. Die zeiden je moet toch echt bij de goudse zijn. Mijn schade vrije jaren was ik kwijt en mijn premie werd met met 100 euro per maand verhoogd. Meerdere malen om bewijs van de schade gevraagd in de zin van foto’s en facturen, deze nooit gekregen. Ik werd zoet gehouden met u moet geduld hebben en als het is uitgezocht krijgt u het teveel betaalde premie geld terug inclusief u schade vrije jaren. Ik wacht er nog steeds op. Afgelopen factuur zag ik dat mijn premie nog een keer verhoogd is met 20 euro (per maand) toen ik er heen belde kreeg ik “gewoon zomaar” als antwoord. Dit was uiteindelijk voor mij de druppel en ben l naar een andere maatschappij. De goudse betaald klakkeloos een frauderende tegenpartij uit ipv het op te nemen voor hun eigen cliënt. Zeker geen aanrader om hier een auto te verzekeren.

Door Agass verzekeringen ben ik goed geholpen. Door de juiste vragen te stellen en in mijn situatie in te leven, heb ik je juiste verzekering geadviseerd gekregen die bij mijn situatie past!

Na diefstal van onze auto zit een wachtijd op uitkering van 30 dagen. Onze auto is op dag 25 teruggevonden, omdat alles al moest worden toegestuurd naar de verzekeringsmaatschappij hebben wij geen beschilking over onze auto. Inmiddels zijn we 38 dagen verder en nogsteeds geen auto. Goudse geeft aan momenteel de autosleutels kwijt te zijn maar komt hierbij niet tot een oplossing.

Bij eventuele schade moet ik mij beperken tot een contractant van De Goudse

verzekering opgezegd ivm aantal schade meldingen sinds 2005, contact loopt via een tussenpersoon.

de prijs was doorslaggevend. Voor jonge mensen is het al zo duur m een auto verzekering te vinden.

I.v.m. vlotte aankoop auto, snel en goed verzekering kunnen afsluiten zodat ik meteen gebruik van de auto kon maken.

Het is geen verkeerde keuze geweest om gebruik te maken van de diensten van Independer. Ik ben er tevreden mee en de prijs valt mee. Prima verzekeringsmaatschappij. Overzichtelijke polisvoorwaarden. Geen addertje onder het gras.

Mijn verzekering zegt dat ik recht heb op schade vergoeding. Tegen partij rijd achteruit tegen mij aan, van uit een parkeer vak. Tot mijn verbazing claimt de tegen partij mij, voor 800 euro, waarop ik de mijn verzekering bel, en nu zeggen ze jammer dan wij kunnen niets voor u doen. Ze betalen liever dan te moeten werken.

heb schade gemeld maar niets meer gehoord alleen of dit formulier in wil vullen

Ik ben eerst naar een schadegarant garage verwezen. Deze kon mij pas na 17 juli helpen als ik al met de auto in Frankrijk zit. Autoschadebedrijf Waddinxveen kon mij wel meteen helpen. Ik weet dat het mij mijn eigen risiko kost, want dat is over de telefoon en via de mail gemeld. Op het formulier aangegeven dat ik bij de schadegarat niet terecht kon en daarom naar deze garage ben gegaan. De garage neemt contact op voor een expert. De vrouw aan uw kant weigert een schadeexpert te sturen omdat ik volgens haar eerst met haar contact moet opnemen om voor de derde keer te horen welke slechte kanten zitten aan een niet schadegarant garage. Daarmee komt uiteindelijk mijn vakantie toch nog in het geding. Belachelijk, dat als zij nogmaals met mij wil spreken, zij niet contact met mij op wil nemen, maar ik via de garage moet horen, dat ik eerst contact op moet nemen anders komt de expert niet. Dat is gewoon chantage en voor mij moeilijk te verteren.

Zeer prettig kontakt. Daarnaast ook zeer snelle reactie op de schade door te mailen dat het schade formulier is ontvangen en wat de vervolg stappen zijn. Heel helder…

prima geholpen, was enige onduidelijkheid en werden daar over gebeld, en een en ander is keurig uitgelegd.

wat mij ergert is dat als je belt over je schade dat je elke keer een andere medewerker aan de lijn krijgt ,en je elke keer jou verhaal opnieuw moet uitleggen.

Was eerst sceptisch om over te stappen, maar al na enkele ervaringen super tevreden!

Met een paar muisklikken wandel je door het menu heen en kun je precies zien wat de beste verzekering voor je is. ook het onderling vergelijken van de alternatieven, bespaart je een heleboel leeswerk

Inepender is een mooie uitvinding, waarbij je snel en goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden.

Afhandeling/dokumentatie is allemaal ok. Waar ik niet tevreden over ben is het niet overnemen van de schadevrije jaren van de 2e auto. Ik ben het hier nog steeds niet mee eens. Daarnaast de prijsverhoging na het eerste jaar van 10% voelt ook niet goed.

Ik ben ingestapt vanwege de gundtige prijs en de goede voorwaarden. Volgend jaar ga ik opnieuw vergelijken en mogelijk overstappen.

Had graag van te voren een melding gekregen over de huidige (oude) verzekering. Nu kwam ik er te laat achter dat deze nog tot en met Jan. 2013 geldig is. Ik heb nog niets gehoord, maar ik zal nu wel dubbel verzekerd zijn.

Snelle en geheel bij deze tijd passende service en voor een correcte prijs.

het is de goedkoopste die er is en makkelijk te overzien.

De echte test of ik tevreden ben zal blijken bij een onverhoopte schade

De auto kon tegen een redelijk tarief en met weinig gedoe afgesloten worden

gelukkig niet vaak nodig gehad maar ben zeer tevreden over de werkwijze tot nu.

In november bij goudse een online pakket afgesloten in december ondanks premie betaling een brief van rdw gekregen voor on verzekerd rondreiden goudse ging dit regelen in januarie voor mijn man en mij allebei een bekeuring van 386 euro gekregen voor niet verzekerd te zijn en de goudse geeft hier niet voor thuis nu 3 weken later en aangehouden door politie en een voertuig is ingevorderd tot deze verzekerd is was dus nog steeds niet verzekerd ondanks wel premie betaling! Deze verzekering zeker niet aanschaffen administratie is daar een zootje!

super afgehandeld werden meteen de volgende dag meteen gemaild dat het onder stom schade viel echt super

Na telefonisch contact te hebben gehad met de schade-afdeling, werd mij gevraagd een mail op te maken met een duidelijke schets van het incident. Dit is tot heden nog niet opgepakt noch gecommuniceerd met mijn rechtsbijstandverzekering. Dit concludeer ik omdat er niets naar mij hierover gecommuniceerd is en er geen contact is opgenomen met mij vanuit de rechtsbijstand. Het nadeel hiervan is dat ik de auto de hele week voor de deur heb staan. Dit op advies van Independer i.v.m. de schade expert. Ik denk persoonlijk dat het proces sneller kan zodra de schade is vastgelegd door een expert. Voor mij geval kan ik de auto dan gebruiken en het proces om de schade te verhalen direct starten.

De prijs was al scherp, nu er schade was zeer snel en vakkundig geholpen. Er zaten mensen met verstand van zaken; als je niet of nauwelijks schade aan de hand hebt gehad is dat heel prettig. Doe dit niet dagelijks, zelfs niet jaarlijks!

Vakinhoudelijk kundig en uitermate vriendelijke en invoelende medewerkers. Toppie!

Goede professionele schadeafwikkeling. Totaal geen problemen ondervonden. Schade is vervelend maar deze afwikkeling zorgt ervoor dat je dat snel vergeten bent.

kon me al niet eens meer herinneren dat ik schade had gemeld

ervaar uitgekeerde schadbedrag als veel te hoog tov de werkelijke schde. Daarbij is terugval bij de Goudse Verz van 14 naar regel 8 voor de no-claim echt heavy

Bij het afsluiten van de verzekering via Independer kreeg ik duidelijk en goed advies aangaande de beschikbare mogelijkheden. uiteindelijk heeft dit geleid tot een passende verzekering voor een goede prijs.

Door omstandigheden en mijn leeftijd, kon bij niemand een verzekering afsluiten. Dus geb ik bijnageen korting op de premie. Ik rijd echter nog geen 10.000 km per jaar. Dus de premie is buitensporig hoog. Independer kan ik wel aanbevelen, maar met de verzekeringsmij heb ik moeite.

je hoeft alleen maar een telefoontje te plegen en Independer neemt de klacht serieus en geeft toestemming om de schade te laten verhelpen bij de schade hersteller, die bij hun is aangesloten

alles ging heel vlot en goed inlichtingen wij zij zeer goed te vreeden

Goede maatschappij en nog geen problemen mee gehad.

hetenige wat ik moest doen was het invullen van het schadeformulier en het maken van een afspraak bij een schadeherstelbedrijf. verder had ik er geen omkijken naar.

alleen premie betaald,en geen schade maar je kan niet zonder

gelukkig verzekering nog niet nodg gehad dus geen ervaring wat betreft het afhandelen van schades.

Verzekeringsmaatschappij met lekker snelle digitale communicatie en service

goede samenwerking met verzekering en klant,en een snelle afhandeling. zeer goed aan te bevelen. En ook nog prijs vriendelijk,wat de premie betreft.

Keurig te woord gestaan en binnen enkele dagen bercht dat de auto naar de garage kan voor reparatie. Prima

De toekomst moet nog uitwijzen, nog vrij recent afgesloten.

Bij melding schade vrijdagmiddag was de hele schadeafdeling niet bereikbaar. Bleek een teambuildingdag te zijn. Zorg dan wel dat er een persoon aanwezig is voor de klanten. Bij de Goude Verz. hebben ze mij toen uitstekend geholpen

Prijs-kwaliteit, Snelheid en gemak van afsluiten heeft erg veel indruk op mij gemaakt.

jammer dat ik in een korte tijd 2 schades had daardoor veel miscommunicatie en te vaak verschillende personen bezig met schades, beter 1 persoon 1 schade te laten afhandelen. Door deze miscommunicatie is de afhandelingstermijn veel later geworden ben ik van mening.

Ik heb de autoverzekering ruim een jaar en het enige contact is geweest het afsluiten van de verzekering via internet en het betalen van de premie dus eigenlijk kan ik geen oordeel geven.

Bij sommige onderdelen is verzekering van eigen risico niet mogelijk. Dat bleek achteraf. Alles geregeld verder via dealer. Prima verlopen. Geen problemen.

zeer tevreden, ondakns dat het lang duurde alvorens het ruit is geleverd

Na een hagelbui deukjes in dak en motorkap van de auto. De schade is keurig hersteld en door dat bedrijf direct met De Goudse afgehandeld. Independer zorgde voor informatie over de afhandeling per e-mail.

Ik ben nu tot tweemaal toe in de steek gelaten door de verzekerinsmaatschappij. Ja, u heeft geen rechtsbijstand aangevinkt hè?! Zoek het dan maar fijn uit met uw schade.

kort maar duidelijk in handelingen en informatie

u heeft er maar liefst 1 jaar over gedaan om dit af te handelen.

Betaal wel elk jaar meer premie terwijl ik nog nooit een schade heb gehad of andere declaratie sinds mijn aanmelding bij de Goudse, terwijl ik dacht door jaarlijkse stijging van de no-cleam korting dat de premie lager zou worden!

Prima verlopen. Snel en duidelijk. Wel enkele overbodige vragen moeten beantwoorden, die het proces hebben vertraagd.

Verzekering was zo afgesloten en geen moeilijkheden gehad.

Opzegtermijn autoverzekeringen is nu 1 maand. Bij invullen opzegservice wordt nog automatisch aangegeven dat looptijd van verzekering 1 jaar is. Hierdoor kan eigenlijk geen gebruik gemaakt worden van de automatische opzegservice.

Bij het inzetten van de voorrruit werd er schade gemaakt aan mijn spiksplinternieuwe auto. ( nog geen 2000 km mee gereden) en dat was wel erg zuur!

de aanvraag is zo goed afgehandeld dat ik zelfs beschik over 2 groene kaarten, mijn betaling was na drie dagen nog niet verwerkt, waardoor ik een betalingsverzoek ontving, is inmiddels opgelost.

Ik heb de verzekering nog maar net afgesloten, dus ik kan er nog niet veel over zeggen behalve dan dat de prijs/kwaliteit me aantrok. Verder word ik altijd prima geholpen door Independer.

Nog geen schade’s gehad, maar wel prima geholpen bij andere vragen. Antwoord op de vragen ging niet gelijk maar daarna wel goed en volledig. Naar mijn idee een prima verzekering voor het geld. Helaas wel aan moeten geven dat als ik de verzekering opnieuw afsloot goedkoper uitwas. Independer heeft dit wel netjes en binnen een week verholpen.

Heb de Goudsche zelf gebeld (wist niet dat dit niet kon), werd vriendelijk te woord gestaan en doorverbonden. De medewerker die ik toen aan de lijn kreeg gaf mij te verstaan dat ik wel heel stom was te bellen, daar Goudsche alleen via tussenpersonen werkt. Ik wist dit dus niet en hun eigen telefoniste blijkbaar ook niet!

heb nog geen ervaringen met de werkwijze van deze maatschappij.

Erg behulpzaam en nemen goed de tijd om te inventariseren en doen vervolgens een juist voorstel voor 2 auto verzekeringen

Nog te vroeg om een goed oordeel te kunnen geven, 1 n 1 jaar verzekerd,geen schades gehad

zonder enige kenisgeving inzittende verzekering verwijderd van de polis. Niemand weet hoe dit kon gebeuren. Is nooit opgezegd. Volgens medewerker is dit een foutje. als er wat zou gebeuren dan zou er toch een uitkering komen? Gelooft u het zelf. Het is dat ik de polis controleer anders was het zeker fout gelopen.

Via Independer gekozen voor de Goudse verzekering i.v.m. op moment van over/afsluiten nieuwe verzekering gunstige product / prijsverhouding. Voor de rest geen contact gehad vanwege geen schade.

Een verzekering afsluiten gaat overal wel snel, het gaat om wat erna gebeurd in geval van schade. Aangezien ik al 20 jaar schadevrij rij, kan ik hier nog niet over oordelen.

Intussen heb ik 2 jaar een verzekering bij de Goudse. Reden om hier mijn auto te verzekeren was de lage prijs en de makkelijke manier van afsluiten via Independer.nl. Een verzekeringsmaatschappij leer je pas werkelijk kennen op het moment dat je schade hebt. Ik heb nog geen schade hoeven claimen dus heb daar geen ervaring mee.

het kenteken van mijn auto pakte het systeem niet op. Had eerst voor Onna als verzekeringmaatsch. gekozen, maar zij namen geen grijs kenteken aan. Dit werd ook nergens gevraagd of vermeld dat dat een probleem zou zijn. Deze onduidelijkheid heeft mij erg aan het twijfelen gezet.

Op de dag van de aanschaf de verzekering geboekt en twee uur later reed ik met een verzekerde auto de garage uit.

Als je geen schade hebt gehad en geen contact met de verzekering, wat kun je dan zeggen over deze verzekering. Je komt er pas achter of zo’n bedrijf goede service en hulp geeft op het moment dat je schade hebt. Ik heb dus geen idee of de Goudse een goede verzekering is. En ik hoop daar nooit achter te komen.

Helaas werdmijn auto ruit niet uit gekeerd verder heb ik de afgelopen jaren nooit schade gemald.

Ik had zeker niet verwacht dat een algemeen mailtje met vragen direct zou leiden tot een schademelding en schadenummer.

bij schademelding zeer goed en vriendelijk behandelden goede uitleg voor melding bij schade bedrijf

Goed geholpen met de afwikkeling van de vervanging van de voorruit. Ook goede service van Autotaalglas. Was nl. erg sceptisch n.a.v. zeer slechte ervaringen met Carglass.

Tot nu toe verliep alles zo als verwacht: geen verrassingen. De genoemde nieuwwaarde is niet overeenkomstig de officiele catalogusprijs.

transparant proces dat prima verlopen is. kernwoorden: vriendelijk , inzichtelijk en de goede snelheid

n.v.t.

Ze hebben mij niet duidelijk verteld dat er toch nog een eigen risico inzit van 150 euro.

Prima dienstverlening

Snelheid en vriendelijkheid zijn goed. Jammer dat de gemailde stukken niet correct waren. Wacht nog steeds op definitieve afhandeling. Jammer.

oud bekende maatschapy

duidelijk, perfecte mogelijkheid om via internet maatschappijen te vergelijken

Mijn keuze voor een autoverzekering op uw website bleek niet mogelijk omdat de Mij geen (licht) zakelijk gebruik accepteerde. Het daaropvolgende telefonische advies was adequaat en to the point en resulteerde in een alternatieve aanbieding die we geaccepteerd hebben.

lees U svp mijn dossier en email verkeer. Berekening schadevrije jaren, daardoor de premie en de voorwaarde niet correct

Schade correct afgehandeld. Prima service! Ook vragen rustig en netjes beantwoord.

een maal stormschade aan de auto gehad wat ongeveer 1000 euro schade was. helemaal niets hoeven te betalen, geen eigen risico en geen bonus malus stappen terug. helemaal top

Slecht te spreken over de rechtsbijstandverzekering. Schade die naar mijn mening niet mijn schuld was, hebben we zeer slecht afgehandeld.

Ik heb telefonisch gevraagd 14-2-2011. of de autoverzekering 1-4-2011 in kon gaan, omdat dan mijn oude verzekering is afgelopen , en ik nu dubbel ben verzekerd. dus ben ik schijnbaar niet begrepen. De telefoniste zei dat het geen probleem was en ze zou het regelen. Dus niet!!!!!

Was in verleden eerder bij de goudse verzekerd. Dat hielp bij de beslissing.

de schade afwikkeling verliep feilloos.

Maakt op mij een zeer betrouwbare indruk. Schade werd snel en soepel afgehandeld.

word geluistert naar de klanten engelijk door gevoerd

Ik had op de site aangegeven welke extra opties ik wilde. Op de bevestiging werden deze niet in eerste instantie goed overgenomen. Na een reactie daarop mijnerzijds direct hersteld. Tevreden!

netjes en correct afgehandeld

Makkelijk en snel af te sluiten. Goede begeleiding. Het is allemaal heel duidelijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen