De Goudse Autoverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (26 reviews)

De Goudse Verzekeringen Ervaringen

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Gunstige premie voor tweede gezinsauto of motor
  • Diverse aanvullende verzekeringen
  • Geen eigen risico bij herstel door Schadegarant

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij De Goudse

De De Goudse Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De De Goudse Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De De Goudse Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De De Goudse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De De Goudse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De De Goudse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

De Goudse Commercial Uitgaan (2012)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de De Goudse Autoverzekering

Na diefstal van onze auto zit een wachtijd op uitkering van 30 dagen. Onze auto is op dag 25 teruggevonden, omdat alles al moest worden toegestuurd naar de verzekeringsmaatschappij hebben wij geen beschilking over onze auto. Inmiddels zijn we 38 dagen verder en nogsteeds geen auto. Goudse geeft aan momenteel de autosleutels kwijt te zijn maar komt hierbij niet tot een oplossing.
Bij eventuele schade moet ik mij beperken tot een contractant van De Goudse
verzekering opgezegd ivm aantal schade meldingen sinds 2005, contact loopt via een tussenpersoon.
In november bij goudse een online pakket afgesloten in december ondanks premie betaling een brief van rdw gekregen voor on verzekerd rondreiden goudse ging dit regelen in januarie voor mijn man en mij allebei een bekeuring van 386 euro gekregen voor niet verzekerd te zijn en de goudse geeft hier niet voor thuis nu 3 weken later en aangehouden door politie en een voertuig is ingevorderd tot deze verzekerd is was dus nog steeds niet verzekerd ondanks wel premie betaling! Deze verzekering zeker niet aanschaffen administratie is daar een zootje!
duidelijk, perfecte mogelijkheid om via internet maatschappijen te vergelijken
Mijn keuze voor een autoverzekering op uw website bleek niet mogelijk omdat de Mij geen (licht) zakelijk gebruik accepteerde. Het daaropvolgende telefonische advies was adequaat en to the point en resulteerde in een alternatieve aanbieding die we geaccepteerd hebben.
Tot op heden alleen premie betaalt. Weet dus niet hoe het is bij schade. Dus tot dusver niet ontevreden.
Kan de maatschappij niet beoordelen; aangezien ik geen schade heb gehad
lees U svp mijn dossier en email verkeer. Berekening schadevrije jaren, daardoor de premie en de voorwaarde niet correct
Ik stond op 25 jaar schadevrij 77% en nu zak ik, door een relatief kleine schade en buiten mijn schuld om, naar 19 jaar schadevrij.Dit vind ik voor deze kleine schade een te grote terugval.
Schade correct afgehandeld. Prima service! Ook vragen rustig en netjes beantwoord.
een maal stormschade aan de auto gehad wat ongeveer 1000 euro schade was. helemaal niets hoeven te betalen, geen eigen risico en geen bonus malus stappen terug. helemaal top
Slecht te spreken over de rechtsbijstandverzekering. Schade die naar mijn mening niet mijn schuld was, hebben we zeer slecht afgehandeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen