ASR Lijfrenteverzekering

★★☆☆☆ 5.2/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Aanvulling op je pensioen
  • De hoogte is gegarandeerd
  • Zelf online afsluiten of via adviseur

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Lijfrenteverzekering

De ASR Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,3.

De ASR Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 6,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Lijfrenteverzekering

klote verzekering als belg raak je niet binnen om je eigen geld kunt je adres niet invullen als je alles door mail komen ze weer met andere vragen ik wil stoppen en uitbetaal worden

Ambtelijk en traag Al sinds 1987 heb ik een levens / pensioen verzekering lopen bij ASR Heb besloten om deze uit te laten keren, en na een hoop onduidelijkheid waarin er telkens na 10 werkdagen pas wordt gereageerd op je blijkbaar te moeilijke vraag voor het eerste contact team, heb ik via mijnasr de uitkering van 1 van de polissen geregeld Op de status staat dan ook: Bedrag uitgekeerd, maar helaas na 3 dagen nog niets op mn rekening. Na wederom een telefoontje met de eeuwige klant leven afdeling, of er misschien iets mis is, bleek ook het uitkeren van het bedrag 10 werkdagen te gaan duren Het gaat van afdeling naar afdeling Wat een niet commerciele oubollige organisatie is dat ASR, als alles gewoon in orde is kan tegewoordig binnen een uur geld internationaal worden getransferred, maar niet bij ASR Het wordt tijd voor een herstrukturering op het gebied van efficienty, zaken hoeven echt niet standaart 10 werkdagen te duren Want het innen van premies en het afsluiten van nieuwe polissen en de vele vage verzekerings “producten” zoals dat zo grappig genoemt wordt kan toch ook erg snel gaan Ik beveel ASR zeker niet aan op basis van mij jaren lange ervaring met hen, Ambtelijk, traag en te weinig directe kennis van zaken tijdens het eerste telefoon contact met klanteam leven, waardoor altijd doorkoppeling moet plaatsvinden en je weer 10 dagen verder bent ASR doe eens een interne survey en luister naar klant ervaringen!

ASR heeft ons ooit een woekerpolis verkocht en is nu slecht bereikbaar, verstuurd brieven maar je komt nooit door hun call centre heen en als je dan probeert om de ovelijdensrisicoverzekering om te zetten sturen je ze naar een dochteronderneming die wel klantvriendelijk is maar niets zelf mag en doet dan een verschrikkelijk ongunstig bod. Walchelijk bedrijf.

Inderdaad nooit iets afsluiten bij ASR, lijfrentepolis 10 jaar lang, van de effectief betaalde premie (10.000) is er na 10 jaar nog 4.500 over, echt toppie he. En als je er vanaf wil moet je over 10.000 euries boete betalen hahahaha. En jaaa je mag het premie vrij maken, maar de kosten lopen gewoon door want de zakken bij ASR zijn diep! Lekker woekeren hoor, en als dan na nog eens 15 jaar al het geld is opgesnoept mag je de rest van je leven de polis blijven betalen die niets meer waard is… Toppie!

integendeel ik heb ook een asr verzekering lijfrente een keer zijn ze het vergeten naar een telefoontje kreeg ik een vriendelijke medewerker van asr betalingscentrum aan de lijn die heeft ervoor gezorgd dat de geld er die dag nog op stond petje af voor deze maatschapij. ik ga al mijn andere verzekeringen bij deze maatschapij onderbrengen

ASR houdt zich niet aan de gemaakte afspraken, als het op uitbetalen komt, laten ze niks meer horen. Meerdere malen brieven verzonden (vanaf madia febr 2011, maar krijg tot heden geen reactie terug.

ik heb 10 jaar geleden mijn lijfrentepolis bij asr stopgezet. tot mijn verwondering is het bedrag wat er toen vermeld stond ieder daaropvolgend jaar gezakt, nu is deze polis nog maar 2/3 aan geld waard. dat betekend dus dat ondanks stopzetting er ieder jaar nog steeds kosten worden ingehouden, dat is dus woekeren. dus maar eens een brief gestuurd via Tros-radar, helaas daar wordt niet op geantwoord. bedenk u dus voordat u iets afsluit bij ASR.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen