BLG Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar BLG

BLG Wonen, ontstaan als het Bouwfonds Limburgse Gemeenten, bestaat sinds 1954 en werkt uitsluitend via onafhankelijke adviseurs.

Voordelen van BLG:

  • BLG garandeert altijd persoonlijk advies door je eigen adviseur bij jou in de buurt
  • BLG biedt je altijd de hypotheek, spaarrekening en verzekering die bij jou situatie past
  • BLG Wonen staat garant voor uitstekende producten met eerlijke tarieven en aantrekkelijke voorwaarden
  • De kracht van BLG ligt in het bedenken van oplossingen, niet denken in beperkingen
  • BLG kan bouwen op jarenlange ervaring (sinds 1954) en hun solide partner SNS REAAL

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Kies zelf hoe lang je maandelijks een vast en netto bedrag ontvangt
  • Rentegarantie als BLG binnen 30 dagen na aanvraagdatum je storting heeft ontvangen
  • Betaal geen kosten over je storting
  • Kies voor zekerheid: de rente staat vast

Onafhankelijke beoordelingen voor de BLG Lijfrenteverzekering

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 19 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 november 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 november 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gehuwden’.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 november 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Alleenstaanden’.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor Gehuwden.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De BLG Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de BLG Lijfrenteverzekering

Ik wilde mijn lijfrente afkopen ivm arbeidsongeschiktheid. Krijg ik een offerte met 8,7% opnamekosten en nog eens 75 euro aan administratiekosten. Daarbij verdienen ze nog dik aan het renteverschil van meer dan 2%. Dit is een woekerpolis.

Ze hebben fout op fout gemaakt met adressen formulieren en als klap op de vuurpijl maken ze bij uitbetaling het geld ook nog naar een ander over.

ivm met mijn lijfrente verzekering / woekerpolis komen ze een met heldere uitleg en mogelijkheden, die voor mij voordeel oplevert en ook in een voor iedereen begrijpelijke taal.

Ik heb verschillende lijfrente verzekeringen bij Reaal. Afgelopen oktober liepen het af dus heb ik termijnen uitkering aangevraagd. Ik ben zeer ontevreden! Het duurt zo’n 9 manden voor de eerste uitkering. Ik moet zo vaak bellen en mailen en het liep helemaal niet goed als het moet zijn. Ze haalt 2x geld af voor belasting van mijn uitkering terwijl ik 1x moet afdragen.

het betreft een oorspronkelijke AXA actief beheer polis. afgesloten in juni 2000. 50% beleggen in aandelen en 50% in obligaties. de duur is 25 jaar. na 10 jaar is 72% van het geld opgebruikt. oorspronkelijke maandelijkse uitkering van 3100,– euro is nu 1060,– euro. alleen maar verliezen gemaakt. bovendien een administratieve chaos.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen