Scildon Lijfrenteverzekering

De lijfrenteverzekering van Scildon Verzekeringen (voorheen Legal & General Lijfrenteverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Scildon is sinds 1984 actief in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten.

Voordelen van een Scildon Lijfrenteverzekering

Deze informatie wordt verstrekt door Scildon en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze lijfrenteverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Scildon Lijfrenteverzekering met andere lijfrenteverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Scildon Lijfrenteverzekering Ervaringen Delta Lloyd Lijfrenteverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik heb een lijfrenteverzekering waarvoor ik zelf de beleggingen kan samenstellen uit een aantal be... altijd zorgvuldig en op datum betaald. Nooit toestanden of moeilijkheden
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van lijfrenteverzekeringen bij Scildon

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze lijfrenteverzekering:

Adfiz
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 January 2018 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Particulier Lijfrente'.
MoneyView
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 November 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Koopsommen'.
Adfiz
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 January 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Particulier Lijfrente'.
Meer tonen...
MoneyView
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes'.
Adfiz
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 January 2016 door beoordeeld met een 7,1 in de categorie 'Particulier Leven (Lijfrente)'.
Independer.nl
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 6,8.
Independer.nl
De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2008 door beoordeeld met een 7,1.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Scildon

Ontdek verdere meningen die er zijn over Scildon:

Adfiz
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Adfiz
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.

Ervaringen met de Scildon Lijfrenteverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(1 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de lijfrenteverzekering van Scildon

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een Scildon Lijfrenteverzekering niet aanbevelen

uit Leusden zegt op 15 January 2018: Klant kon niet worden achterhaald

Ik heb een lijfrenteverzekering waarvoor ik zelf de beleggingen kan samenstellen uit een aantal beleggingsfondsen. Wat nu erg jammer is, is dat Scildon relatief dure fondsen aanbiedt, terwijl er nagenoeg identieke fondsen bestaan die soms wel meer dan een half procent per jaar goedkoper zijn. Toen ik Scildon hierop wees, kreeg ik een superarrogante brief terug dat ze het aantal fondsen niet gingen uitbreiden. Geen enkele inhoudelijke reactie, behalve zo van we doen het lekker niet.
Het valt mij op dat in 10 jaar tijd er gewoon geen enkele innovatie was bij L

Reactie van Scildon:

Wij vinden het jammer dat u een lijfrenteverzekering van ons niet zou aanbevelen. Graag hadden wij gericht op uw klacht willen reageren en u een persoonlijke reactie gestuurd. Maar wij kennen helaas uw gegevens niet. Dit betekent dat wij op uw bericht slechts in algemene zin kunnen reageren.

Binnen onze lijfrenteverzekeringen op basis van beleggingen bieden wij een ruim fondsenaanbod aan. De verzekeringnemer kan kiezen uit tal van fondsen. Zo zijn er actieve beleggingsfondsen, maar ook goedkope indextrackers. Daarnaast zijn er profielfondsen en lifecyclefondsen beschikbaar.

De actief beheerde beleggingsfondsen zijn in de regel wat duurder, omdat de fondsmanager probeert de index te verslaan. Een indextracker volgt alleen de index en is daardoor goedkoper. De verzekeringnemer bepaalt zelf waarin hij of zij belegt.

Uiteraard willen wij u graag een aanvullende persoonlijke reactie sturen. Stelt u daarop prijs? Dan vragen wij u dat even aan ons kenbaar te maken. U kunt ons bellen op telefoonnummer 035-6252525 of een mail sturen aan marketing@scildon.nl.

Met vriendelijke groet,
Scildon


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen