Scildon Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Scildon

Scildon is sinds 1984 actief in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Scildon Lijfrenteverzekering

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie ‘Particulier Lijfrente’.

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie ‘Particulier Lijfrente’.

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 januari 2016 door Adfiz beoordeeld met een 7,1 in de categorie ‘Particulier Leven (Lijfrente)’.

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Scildon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Scildon Lijfrenteverzekering

Wil mijn lijfrente polis die afloopt uit laten betalen in een maandelijkse uitkering. Zij geven alleen een bruto bedrag in de offerte en geen netto bedrag! Tevens als ik en mijn vrouw komen te overlijde dan ben je de inleg kwijt en de erven, in dit geval mijn 3 kinderen hebben geen recht op de resterende geld bedrag. Met andere woorden geen beste voorwaarden en makkelijk geld verdienen!

Ik heb een lijfrenteverzekering waarvoor ik zelf de beleggingen kan samenstellen uit een aantal beleggingsfondsen. Wat nu erg jammer is, is dat Scildon relatief dure fondsen aanbiedt, terwijl er nagenoeg identieke fondsen bestaan die soms wel meer dan een half procent per jaar goedkoper zijn. Toen ik Scildon hierop wees, kreeg ik een superarrogante brief terug dat ze het aantal fondsen niet gingen uitbreiden. Geen enkele inhoudelijke reactie, behalve zo van we doen het lekker niet. Het valt mij op dat in 10 jaar tijd er gewoon geen enkele innovatie was bij L Reactie van Scildon: Wij vinden het jammer dat u een lijfrenteverzekering van ons niet zou aanbevelen. Graag hadden wij gericht op uw klacht willen reageren en u een persoonlijke reactie gestuurd. Maar wij kennen helaas uw gegevens niet. Dit betekent dat wij op uw bericht slechts in algemene zin kunnen reageren. Binnen onze lijfrenteverzekeringen op basis van beleggingen bieden wij een ruim fondsenaanbod aan. De verzekeringnemer kan kiezen uit tal van fondsen. Zo zijn er actieve beleggingsfondsen, maar ook goedkope indextrackers. Daarnaast zijn er profielfondsen en lifecyclefondsen beschikbaar. De actief beheerde beleggingsfondsen zijn in de regel wat duurder, omdat de fondsmanager probeert de index te verslaan. Een indextracker volgt alleen de index en is daardoor goedkoper. De verzekeringnemer bepaalt zelf waarin hij of zij belegt. Uiteraard willen wij u graag een aanvullende persoonlijke reactie sturen. Stelt u daarop prijs? Dan vragen wij u dat even aan ons kenbaar te maken. U kunt ons bellen op telefoonnummer 035-6252525 of een mail sturen aan marketing@scildon.nl. Met vriendelijke groet, Scildon

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen