Reaal Kapitaalverzekering

Is onderdeel van Vivat Ervaringen

De kapitaalverzekering van Reaal Verzekeringen (voorheen DBV, Hooge Huys en Winterthur Kapitaalverzekering) (ook bekend als Koopsom garantieverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van een Reaal Kapitaalverzekering

Voordelen van deze kapitaalverzekering:
  • Begrijpelijke verzekering
  • Vermogen door te beleggen
  • Uitkering bij overlijden

Deze informatie wordt verstrekt door Reaal en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze kapitaalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Reaal Kapitaalverzekering met andere kapitaalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Reaal Kapitaalverzekering Ervaringen Delta Lloyd Kapitaalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Per 1/11/2019 verviel mijn spaar/levens verzekering en verwachtte ik dat dit bedrag ook per die da...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van kapitaalverzekeringen bij Reaal

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze kapitaalverzekering:

MoneyView
De Reaal Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 November 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

Vermeldingen en recensies van Reaal

Ontdek verdere meningen die er zijn over Reaal:

Stichting toetsing verzekeraars
Reaal is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
DAK, NBVA en NVA
Reaal is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
DCE Consultants
Reaal is in de WebExcellence Benchmark Levensverzekeraars 2008 van 12 November 2008 door DCE Consultants beloond met de WebExcellence Award.

Ervaringen met de Reaal Kapitaalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(2 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de kapitaalverzekering van Reaal

zegt op 16 March 2010:

Ik heb een positieve review over reaal verzekering.
Daar ik diverse spaarverzekeringen had lopen bij diverse maatschapijen welke allen stuk voor stuk zijn over gegaan in reaal verzekeringen. Wat mij opvalt is ondanks de onduidelijkheid over de spaarverzekeringen bij de oude aanbieder heeft reaal verzekeingen we duidelijkheid over desbetreffende verzekeringen gebracht ook geheel automatische berekeningen betreffende woekerpolissen, goede service.

Nee, ik zou een Reaal Kapitaalverzekering niet aanbevelen

uit Almere zegt op 12 November 2019:

Per 1/11/2019 verviel mijn spaar/levens verzekering en verwachtte ik dat dit bedrag ook per die datum gestort zou worden. Eind oktober belde ik Reaal, omdat ik nog helemaal niets van ze had vernomen. "ik zie dat het geld voor u klaar staat", maar u moet nog wel even kopie legitimatie, kopie bankpas en een formulier invullen (NOOIT IETS OVER GEHOORD VAN REAAL) De behulpzame medewerker stuurde het formulier via de mail en ik heb alles per omgaande geretourneerd. omdat ik weer niets hoorde, nog een paar keer gebeld, waar mij opnieuw werd medegedeeld dat het bedrag kl;aar stond, maar dat het nog even administratief verwerkt moest worden. Mijn geduld en vriendelijkheid raakte op en ik heb eea. op Facebook aangekaart (samen met héél veel anderen zoals in de reviews kon lezen) toen moest er opeens gewacht worden op een betaling van ING. Vrij vaag verhaal, mijn verzekering loopt bij Reaal en wat zij met ING moeten regelen (als dit al zo is) daar heb ik geen boodschap aan. Inmiddels dagelijks berichten gestuurd, op hun verzoek (messenger) officiële klacht ingediend via hun website (ontvangstbevestiging ontvangen met de mededeling dat een reactie vier weken kon duren !!) Inmiddels laten weten dat ik een officiele klacht bij de AFM en DNB zal voorleggen, ze reageren gewoon nergens op, Het is ook schrikbarend om op hun FB pagina te lezen hoe vaak het voorkomt dat hun verzekeringsnemers niets horen of met een kluitje in het riet worden gestuurd. Reden genoeg om dit eens bij AFM en DNB kenbaar te maken in de hoop dat afwikkelingen van toekomstige betrokkenen op een fatsoenlijke manier en tijdig worden behandeld.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen