Reaal Kapitaalverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze kapitaalverzekering:

  • Begrijpelijke verzekering
  • Vermogen door te beleggen
  • Uitkering bij overlijden

Onafhankelijke beoordelingen voor de Reaal Kapitaalverzekering

De Reaal Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 november 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Kapitaalverzekering

Per 1/11/2019 verviel mijn spaar/levens verzekering en verwachtte ik dat dit bedrag ook per die datum gestort zou worden. Eind oktober belde ik Reaal, omdat ik nog helemaal niets van ze had vernomen. "ik zie dat het geld voor u klaar staat", maar u moet nog wel even kopie legitimatie, kopie bankpas en een formulier invullen (NOOIT IETS OVER GEHOORD VAN REAAL) De behulpzame medewerker stuurde het formulier via de mail en ik heb alles per omgaande geretourneerd. omdat ik weer niets hoorde, nog een paar keer gebeld, waar mij opnieuw werd medegedeeld dat het bedrag kl;aar stond, maar dat het nog even administratief verwerkt moest worden. Mijn geduld en vriendelijkheid raakte op en ik heb eea. op Facebook aangekaart (samen met héél veel anderen zoals in de reviews kon lezen) toen moest er opeens gewacht worden op een betaling van ING. Vrij vaag verhaal, mijn verzekering loopt bij Reaal en wat zij met ING moeten regelen (als dit al zo is) daar heb ik geen boodschap aan. Inmiddels dagelijks berichten gestuurd, op hun verzoek (messenger) officiële klacht ingediend via hun website (ontvangstbevestiging ontvangen met de mededeling dat een reactie vier weken kon duren !!) Inmiddels laten weten dat ik een officiele klacht bij de AFM en DNB zal voorleggen, ze reageren gewoon nergens op, Het is ook schrikbarend om op hun FB pagina te lezen hoe vaak het voorkomt dat hun verzekeringsnemers niets horen of met een kluitje in het riet worden gestuurd. Reden genoeg om dit eens bij AFM en DNB kenbaar te maken in de hoop dat afwikkelingen van toekomstige betrokkenen op een fatsoenlijke manier en tijdig worden behandeld.

Ik heb een positieve review over reaal verzekering. Daar ik diverse spaarverzekeringen had lopen bij diverse maatschapijen welke allen stuk voor stuk zijn over gegaan in reaal verzekeringen. Wat mij opvalt is ondanks de onduidelijkheid over de spaarverzekeringen bij de oude aanbieder heeft reaal verzekeingen we duidelijkheid over desbetreffende verzekeringen gebracht ook geheel automatische berekeningen betreffende woekerpolissen, goede service.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen