Reaal Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Gegarandeerde vaste uitkering
  • Regel zelf de looptijd: tijdelijk of levenslang
  • Uitkering voor partner na overlijden

Onafhankelijke beoordelingen voor de Reaal Lijfrenteverzekering

De Reaal Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 19 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Lijfrenteverzekering

Probeer maar eens te bellen met reaal . Met een beetje geluk komje er met een uut wachttijd mee weg. Als de lijn niet wegvalt als je daarna wordt doorverbonden . Kompleet waardeloos die klanten service

Raken ID-gegevens kwijt en sturen vervolgens dreigbrieven omdat er niet geïdentificeerd is. Tot 2x toe gedaan, gegevens onvindbaar en na vele telefoontjes nog niet geholpen.

Wij hebben gedurende meer dan 22 jaar een beleggingsverzekering gehad welke via omwegen uiteindelijk bij Reaal is terecht gekomen. Ondanks het conservatief/realistisch ingeschatte rendement (ad 1998 – 8%) zijn de opbrengsten belangrijk slechter als voorzien. We realiseren ons dat dit slechts voor een zeer klein deel wordt veroorzaakt door de matige performance van de verzekeraar. Het venijn zat hem echter in de staart namelijk de afkoop procedure en het moeizame tot geen kontakt (zelfs niet via de tussenpersoon, die er boven op zat) met Reaal, terzake. De termijn van 4 weken voor de afhandeling werd ruimschoots overschrijden (werd 5,5 week), klachten hierover, via zowel mail als de website zijn tot 5,5 week na indiening nog steeds niet beantwoord geworden, zelfs niet in het geval waarin een automatische reactie met datum is genoemd). Het tot op heden ontbreken van een overzicht over de totstandkoming van de afkoopsom. Kortom een aaneenschakeling van zaken welke ik zou willen omschrijven als een totaal gebrek aan klant besef. Er is inmiddels via een aangetekend schrijven een officiele klacht bij zowel Reaal als AFM gedeponeerd met een uiteenzetting van de verzaken.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen