Reaal AOV

★★★☆☆ 6.9/10 (9 reviews)

Reaal Verzekeringen Ervaringen

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze AOV:
  • Hoog verzekerd dagbedrag tot €500 te verzekeren
  • Lage en stabiele premiestelling
  • Uitkering mogelijk vanaf 25% arbeidsongeschiktheid

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Reaal

De Reaal AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 februari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Reaal AOV is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Reaal AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Reaal Commercial Leef je leven Eva (2014)

Reaal Commercial Freek Vonk en de dolfijnen (2018)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Reaal AOV

Volstrekt onbetrouwbare verzekeraar als het aankomt op nakomen afspraken m.b.t. medisch onderzoek bij ziekte. Gewoon niet doen, Reaal.
Aanvraag gedaan AOV Reaal, ik had een fout gemaakt bij invullen. Uitgelegd waardoor dit kwam en door het zeer omslachtige systeem. Stonden daar niet open voor helaas en legde alles bij mij neer. En ik ervoer het intake gesprek als zeer onprettig. Een manier van vragen stellen die bij aan de recherche deed denken. Ik ben blij dat het niet doorgegaan was want stel ik had mijn AOV nodig gehad dan had Reaal ook alleen maar naar de letter gekeken en niet naar de mens/klant.
Via Fin. Dienstverlening Vecht en Venen en diverse vergelijkingen ben ik bij Reaal terecht gekomen. Uitstekend geholpen toen ik arbeidsongeschikt was. Bedankt Vecht en Venen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen