Reaal Arbeidsongeschiktheidsverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze AOV:

  • Hoog verzekerd dagbedrag tot €500 te verzekeren
  • Lage en stabiele premiestelling
  • Uitkering mogelijk vanaf 25% arbeidsongeschiktheid

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Volstrekt onbetrouwbare verzekeraar als het aankomt op nakomen afspraken m.b.t. medisch onderzoek bij ziekte. Gewoon niet doen, Reaal.

Aanvraag gedaan AOV Reaal, ik had een fout gemaakt bij invullen. Uitgelegd waardoor dit kwam en door het zeer omslachtige systeem. Stonden daar niet open voor helaas en legde alles bij mij neer. En ik ervoer het intake gesprek als zeer onprettig. Een manier van vragen stellen die bij aan de recherche deed denken. Ik ben blij dat het niet doorgegaan was want stel ik had mijn AOV nodig gehad dan had Reaal ook alleen maar naar de letter gekeken en niet naar de mens/klant.

Via Fin. Dienstverlening Vecht en Venen en diverse vergelijkingen ben ik bij Reaal terecht gekomen. Uitstekend geholpen toen ik arbeidsongeschikt was. Bedankt Vecht en Venen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen