De Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

★★★☆☆ 6.6/10 (19 reviews)

Logo verzekeraar De Amersfoortse

De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandige ondernemers en werkgevers inkomenszekerheid voor nu én later.

Voordelen van De Amersfoortse:

  • De Ondernemersverzekeraar
  • Marktleider in AOV
  • Zorg-, pensioen- en inkomensverzekeringen voor ondernemer én werknemers
  • Branchegerichte oplossingen
  • De Amersfoortse werkt samen met onafhankelijke adviseurs en accountants

Voordelen van deze AOV:

  • De Amersfoortse staat voor je klaar met hulp en advies, ook als je niet arbeidsongeschikt bent
  • Je hoeft bij arbeidsongeschiktheid geen ander werk te doen
  • Je krijgt de best mogelijke begeleiding door de experts van De Amersfoortse

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Beaurocratische instelling die maar één doel heeft en dat is NIET uitkeren. 6 jaar lang AOV gehad. Toen het slechter ging met mijn bedrijf met veel ontslagen vroeg ik om hulp om hierover te praten, binnen 3 weken werd ik geroyeerd omdat wat ik in het eerste gesprek met hen deelde tegen mij gebruikt werd en ik de voorwaarden geschonden zou hebben. Beetje last van je rug gehad en ooit voor naar de dokter geweest: hele rugkolom uitgesloten in polis Ooit naar doktoer geweest voor diagnose met psyche (adhd): alle psychische aandoeningen uitgesloten. Ooit naar de dokter geweest voor huidaandoening (psoriases): alle huidaandoeningen uitgesloten in polis. etc.etc. Uiteindelijk werken ze het in de hand om niet alles te melden, meld je het wel dan is het niet verzekerd en werd ik zonder blikken of blozen nog voordat er 1 mm hulp was verleend geroyeerd. PS: faillisement overleeft en gaat nu prima met me dus heb ze niet nodig gehad, maar ik zou niemand adviseren om een AOV te nemen en hoor van andere ondernemers om mij heen precies hetzelfde, ik ken nog niemand die wel een uitkering heeft gehad van deze partij!

Ik heb sinds 2012 rugklachten en ben hieraan behandelt, en heb nog steeds veel klachten en beperkingen. Ik ben 45 en mn rug is zeer beperkt belastbaar. De Amersfoortse is vanaf het eerste uur haar verantwoordelijkheden nagekomen. Contactpersoon van de Amersfoortse mevr W denkt mee in oplossingen. Er worden kosten nog moeite gespaard om hulp middelen aan te wenden die het arbeids en genezingsproces makkelijker maken en mijn bedrijf voort kan bestaan. Mevr W pusht niet om meer uren / fysieke arbeid uit te voeren , maar trapt soms zelfs op de rem ter bescherming van verzekerde. Inmiddels ben ik aan het denken om een minder zwaar beroep te kiezen, ook daar krijg ik ( tot nog toe ) ondersteuning begeleiding en toezegging dat er financiële medewerking bij verleend wordt. Chapeau en petje af Amersfoortse ga zo door !!! Ik herken niets van de negatieve verhalen die hier verteld worden.

Na 2jaar ziekte krijg je een keuring bij UWV als je baas aangesloten is bij Amersfoortse.. dan heb je echt een probleem. WIA is al anderhalf jaar niet uit gekeerd. En bij opnieuw ziekmelding melding omdat je baas een kans geeft om nog een kleine kans te geven, krijgt deze bij ziekmelding niet uit betaald. waardoor deze ook onderdruk wordt gezet want immers iemand in loondienst en in ziektewet kan je deze niet ontslaan. Verzekering is een schijn constructie die niet uitkeer … Dit is pure geldschepping constructie voor de aandeelhouders van deze bedrijven.

Ik ben al ruim 2 jaar in gevecht met De Amersfoortse. 4 versleten tussenwervelschijven zorgen voor veel pijn, zitten is maar zeer beperkt mogelijk. Omdat Afoortse niet uitkeert, ben ik genoodzaakt door te werken, daarvoor moet ik dan wel gemiddeld 80 – 100 gram Oxycodon innemen. Dat tast het geheugen weer aan, verandert de stemming en is bovenal erg gevaarlijk in het verkeer. Ondanks mijn geuite zorg stelt de verzekeraar dat ik gewoon kan autorijden met mijn medicatie, immers, geen autorijden=uitkeren. Meermaals heb ik bericht over gevaarlijke situaties wanneer alleen in de auto, concentratieverlies, ik heb de waarschuwingen op de medicijnen gemaild, de Amerfoortse is onverbiddelijk, ik moet maar gewoon in de auto stappen!

De administratie is een grote puinhoop Begin 2016 problemen gehad met de Amersfoortse te veel loonbelasting inhouden zes maanden bezig geweest samen met de belasting om dit in orde te krijgen zeven maanden later heb ik in eens een naam erbij erven .stond er voor mijn voornaam Nu december 23/12/2016 Beginnen ze weer met teveel inhouden gebeld u wordt terug gebeld .tot nu toe niet gebeurd ze laten je lekker darren met de kerst De Amersfoortse een woord een grote puinhoop Niet aan te raden afhandeling super slecht uitbetaling te laat

Deze verzekerings maatchapij is goed in premie innen. Maar uitkeren nooit. Ik zou deze maatchapij zeker noot aanbevelen.een zeer slechte keus geweest!!!

De Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekering is een grote criminele instelling die mensen helemaal kapot maakt. Jarenlang betaal je een enorm bedrag aan premie en als je ze nodig hebt, proberen ze er op corrupte wijze onderuit te komen. Verklaringen van specialisten en huisarts worden door hun eigen artsen niet meegenomen. Ze laten je gewoon jaren zonder inkomsten zitten. We raden iedereen ten zeerste af om ooit bij deze corrupte bende een verzekering af te sluiten. J.R.

Iedere maand ong. € 800,- betaald. Na de zelfmoord van mijn zus ging het bergafwaarts met mij. Je probeert door te gaan maar er komt een moment dat je compleet op bent. Je slaapt niet, je eet niet en raakt ziek, echt ziek. Afijn, als je een beroep doet op de AUV van "De Amersfoortse" wordt je nog zieker. Het is werkelijk ongelooflijk welke trucjes deze "inkomensverzekeraar"uit de kast haalt om niet uit te betalen.Je krijgt te maken met corrupte bedrijfartsen, psychologen en psychiaters die liegen verdraaien, je manipuleren en kapot proberen te maken. Hoeze de "Eed van Hippocrates"!

Zeer trage wijze van handelen bij melding van arbeidsongeschiktheid. Dan wordt werkelijk alles uit de kast getrokken, om niet te hoeven uitkeren. Leugens en onwaarheden worden daarbij gebruikt. Allemaal mooie praatjes en brochures, om je binnen te halen, maar maken niets waar, wat in de brochure wordt gemeld. Te zot voor woorden, dat dit zomaar kan. Maar ze hebben de macht en jij als verzekerde het nakijken en zware financiële problemen, omdat er niet wordt gereageerd of vele maanden later pas reageren. Echt een drama verzekeraar.

KLUNGELIGE ORGANISATIE DE AMERSFOORTSE. AFHANDELING DUURT MAANDEN, AFSRPAKEN WORDEN NIET NAGEKOMEN, MEN HEEFT DE ADMINISTRATIE EN GEGEVENS VD KLANT NIET PARAAT EN OP ORDE.

Wat een log traag apparaat, duurt 5 maanden eer een AOV kan worden afgesloten. Vervolgens heeft men de juiste polis niet geleverd, blijkt de machtiging tot automatische incasso voor de premie niet te zijn verwerkt dus regent het acceptgiro's. Niet te geloven, sukkels zijn het!

Erg lange procedure eer je uiteindelijk wordt geaccepteerd. erg slordig in de afhandeling, formulieren niet of te laat opsturen, polis verkeerd ingevuld etc. Erg vervelend en niet erg klantvriendelijk

Geachte lezer, Wat hierboven geschreven wordt daar sta ik van te kijken!!! Dit is geen criminele verzekering.!!! Het is een goede verzekering, en de communicatie is ook goed met De Amersfoortse. Het enige wat u moet doen, is goed de voorwaarde te lezen!!!! lage rugklachten??? en wat er ook beschreven wordt. Er wordt niet uitgekeerd? Als De Amersfoortse niet uitkeert, dan moeten jullie bij de UWV klagen. Als je goed de voorwaarden leest, staat daar dat je het 1e jaar van je arbeidsongeschiktheid niet krijgt uitgekeerd. Pas het 2e jaar als je gekeurd bent door het UWV!!! en dan ligt het er nog aan voor hoeveel % u heeft gekozen voor de arbeidsongeschikt-geschiktheidsuitkering. Zie u polis!! U heeft recht op datgene wat U heeft afgesloten!! Anders had u zich beter moeten laten informeren voordat u deze verzekering afsloot. Er gaat een heel traject aan vooraf, voordat De Amersfoortse uitkeert, dan moet u bij de UWV zijn om eerst gekeurd te worden!!! Het is een goede en betrouwbare verzekering, en zeker aan te raden!!! doe er ook direct een ww-dekking bij deze komt altijd van pas zeker in deze tijd. let op de premie van de arbeidsonge-schiktheid is ieder jaar geheel aftrekbaar van de belasting. Daarom betaald u ook loonheffing wan-neer De Amersfoortse uitkeert. De Amersfoortse stelt de belasting op de hoogte hiervan, daar hoeft u niets aan te doen. De WW-dekking is niet aftrekbaar van de belasting. Daarom is het bedrag wat u iedere maand krijgt belastingvrij!!! Dit hoeft u niet op te geven aan de belastingdienst. Wordt u werkeloos en komt u in de WW dan keert De Amersfoortse direct uit, dit is het bedrag wat op uw polis staat. Mijn ervaring is dat het een hele goede verzekering is. Mvg lin

Ik zou deze verzekering niemand aanraden. De premie wordt in rap tempo verhoogd en nu ik lage rugklachten heb blijken deze niet onder de voorwaarden te vallen? En alle medische uitkomsten worden afgeketst door hun zogenaamde specialist die deze rapporten leest. Ik heb zelf alle onderzoeken en therapie geregeld. Want bij de amersfoortse is niemand thuis om je te helpen. Die willen alleen premie beuren en uitbetalen, helpen of passend oplossing bieden ho maar. Dit is geen arbeids ongeschiktheid verzekering! Want om ergens aanspraak op te maken moet je met 1 voet in de kist liggen. En dan is het nog de vraag of je er wat aan hebt. Ik kreeg de volle medeleven, erkenning van mijnklachten, En een rekening van de premie! .omdat mijn klachten niet onder hun voorwaarden vallen??? Nooit weer! Dan maar onverzekerd! Dit is blijkbaar een legale vorm van oplichting!

Hoewel mijn behandelend medisch specialist na 3 jaar behandelen voor lage rugpijn en zelfs een dubbele spondylodese ( 2 wervels aan elkaar vastschroeven) schrijft: "we moeten zeker geen enkele vorm van rugbelasting induceren" en " nog steeds sprake van lage rugpijn ongetwijfeld veroorzaakt door de belangrijke spondylose en dus arthrose van alle lendenwervels" vindt de arbeidskundige van de A'f dat eigenlijk alle problemen voorbij zijn, en ik weer minder dan 25 % ( dan hoeft men niets te betalen) arbeidsongeschikt ben. Wettelijk noodzakelijk is, dat ik voedselveilig onderzoeken bij mijn leveranciers in Z.O. Azië doorvoer. Echter, alle partijen zijn het er over eens: zo lang zitten in een vliegtuig zal ik voorlopig niet kunnen. Dus, inkopen , beurzen aldaar bezoeken, nieuwe producten en leveranciers daar vinden: vergeet het de eerste jaren. Conclusie A'f: dat is maar een deel van je werk, de rest kan je gewoon blijven doen. Wat dan ? Papier schudden van producten, die ik toch niet meer kan leveren ? We gaan dus naar de rechter. Ben ik blij, dat mijn zoon advocaat is.

Perfecte verzekeraar mbt aov en zeer correct Vincent uit Enschede

Het is een crimineele organisatie en oplichters eerste kas met incasseren voor op maar uitkeren niet thuis ook naar 28 jaar klant te zijn en nooit gekleemd te hebben

wij hebben een aov verzekering nu 2jaar en willen weg bij deze verzekering omdat het veel te duur is maar dat kan niet dat is toch belachelijk

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen