De Amersfoortse Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar De Amersfoortse

De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandige ondernemers en werkgevers inkomenszekerheid voor nu én later.

Voordelen van De Amersfoortse:

  • De Ondernemersverzekeraar
  • Marktleider in AOV
  • Zorg-, pensioen- en inkomensverzekeringen voor ondernemer én werknemers
  • Branchegerichte oplossingen
  • De Amersfoortse werkt samen met onafhankelijke adviseurs en accountants

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Snelle behandelingen: De Amersfoortse zorgt ervoor dat je snel behandeld wordt – iedere verzekerde kan bij ons rekenen op wachtlijstbemiddeling, advies en begeleiding
  • Bij een ongeval: wildcard van €250: Met een basis- en aanvullende verzekering kun je 1x per jaar de Wildcard inzetten, de wildcard is een eenmalige vergoeding van maximaal €250 voor zorg die de verzekering normaal niet vergoedt
  • De Amersfoortse betaalt de zorgaanbieders: je hoeft meestal niets voor te schieten, De Amersfoortse betaalt de rekeningen van bijna alle zorgaanbieders
  • Uw kinderen altijd meeverzekerd: zonder extra premie zijn uw kinderen meeverzekerd op het meest uitgebreide pakket van jou of uw partner
  • Interessante kortingen met uw zorgpas: met de zorgpas krijg je interessante kortingen bij verschillende aanbieders

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Amersfoortse Lijfrenteverzekering

De De Amersfoortse Lijfrenteverzekering is in de Special Item Koopsommen van 21 februari 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De De Amersfoortse Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De De Amersfoortse Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De De Amersfoortse Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De De Amersfoortse Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Amersfoortse Lijfrenteverzekering

Ik zou nooit meer de amersfoortse vertrouwen, ze betalen voor de geld niets terug rekenen en rekenen een stamp aan kosten, En…… verzoek je een half jaar na einddatum om uitbetaling mag je als een almoezenier veel keer om je geld vragen en bedelen en na de vele toezegingen hebben ze na een maand nog steeds niets uitgekeerd. Dit noemen zij de "legale" dieven van de maatschappij.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen