De Amersfoortse Zorgverzekering 2024

★★★★☆ 8.6/10 (151 reviews)

Logo verzekeraar De Amersfoortse

De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandige ondernemers en werkgevers inkomenszekerheid voor nu én later.

Voordelen van De Amersfoortse:

  • De Ondernemersverzekeraar
  • Marktleider in AOV
  • Zorg-, pensioen- en inkomensverzekeringen voor ondernemer én werknemers
  • Branchegerichte oplossingen
  • De Amersfoortse werkt samen met onafhankelijke adviseurs en accountants

Je kunt bij De Amersfoortse geen nieuwe zorgverzekering afsluiten. De Amersfoortse is opgegaan in ASR.

Vergelijk hier jouw zorgverzekering.

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Amersfoortse Zorgverzekering

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Ziektekosten’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Ziektekosten’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Ziektekosten’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,6.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit (AV Ziektekosten)’.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,6.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’ voor aanvullende ziektekosten.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Amersfoortse Zorgverzekering 2024

Ik vind de Amersfoortse een fijne verzekering. Declaraties worden snel en adequaat afgehandeld. Vragen worden snel beantwoord. Super!

Als u een lening nodig hebt contact met mij op hello, heb je behoefte aan een lening om uw facturen af te betalen of het oplossen van enige vorm van financieel probleem, neem dan contact me nu via e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com i bieden alle soorten van de lening. bedankt

Een ooglidcorrectie wordt alleen vergoed als je velletje op je pupil hangt! Dit mag zeker nader onderzocht worden! Ik heb zulke dikke oogleden, die zo zwaar zijn dat er echt noodzaak is! En ze vergoeden het niet! Zelfs als je al 2 jaar bezig bent om te strijden keuren ze het nog af!! Advies: wijk eens af van het beleidt als de ernst echt aanwezig is. Nog een tip , bereikbaarheid is zeer slecht, soort industrie terrein. Duidelijk bord zou geweldig zijn!!!!

De Amersfoorste heeft de allerbeste dekking! Je betaald meer dan bij de andere zorgverzekeraars, dan krijg je wel je tandartskosten 100% en de chiropractor (zgn. alternatief) 80% terug, dat heb ik bij nader niet meegemaakt. Declareren is ook erg makkelijk en de uitbetaling snel geregeld!

Na een jaar proberen had ik in 2013 eindelijk geregeld dat alle correspondentie digitaal ging en kreeg ik een schriftelijke bevestiging dat AL mijn betalingen via automatische incasso gingen. Dit jaar ontving ik opeens een papieren rekening voor eigen risico. Deze heb ik uiteraard genegeerd omdat ik een schriftelijke afspraak met ze had over de betaalwijze. Toen ik opeens een rekening van een deurwaader kreeg met 65 euro extra kosten, heb ik de rekening toch maar betaald en contact met De Amersfoortse gezocht. Ze hebben vervolgens toegegeven dat ik gelijk had, maar weigerden de 65 euro terug te betalen om zij intern het dossier van mijn klacht al na 1 telefoontje hadden gesloten. Het zijn boeven, 65 euro gestolen omdat zij zelf hun zaakjes niet op orde hebben. Als je overweegt om een andere zorgverzekeraar te nemen, ga NIET in zee met De Amersfoortse!

Heb 1 kroon 7 jaar geleden laten plaatsen. Op basis hiervan geen uitgebreid of optimaal tandartspakket mogelijk bij Amersfoortse. WAARDELOOS !!

Deze zorgverzekeraar geeft nog 100% vergoeding van Fysio en het gebruik voor mijn medicamenten.

ik vind dat er weinig vergoed wordt en dat is jammer ik probeer mijn hele leven nooit misbruik te maken

Geen praktische ervaring, wel redelijke serieuze antwoorden op moeilijke vragen.

ben zeer tevreden, zelfs vitamine D wordt vergoed

Bij vragen wordt vrijwel alles direct verteld en anders wordt je netjes terug gebeld, je hebt het gevoel dat je geen nummer bent b en de voorwaarden van de zorgverzekering ( uitgebriede) zijn goed en marktconform

Ik betaal mij blauw aan de amersfoorste maar elke keer komen er nare verrassingen, de verzkering vergoed heel veel niet. Blijkbaar hebben diegene die deze verzekeringen goed vinden nooit wat. Medicijnen die 100% vergoed horen te worden worden of een deel niet betaald of helemaal niet, deze verzekeraar maakt er echt een potje van Heel veel middelen worden niet betaald door deze verzekeraar, absoluut geen aanrader voor de enorme prijs die ik betaal De tussenpersoon had mij toegezegd dat een nieuwe bril 100% vergoed zou worden, dus niet he …. ZEKER TE WETEN dat ik overstap en niet naar Ditzo wat dus ook de amersfoortse ELLENDE is.

Overzichtelijke site, dus duidelijk kunnen vergelijken tussen de polissen bij de Amersfoortse, spaart me nu € 53,– p/maand uit.

duidelijk snel volledig goede dekking niets dan lof

Met de overname van Independer door een grote verzekeringsmaatschappij heb ik nu grote twijfel over de toekomstige onafhankelijkheid van Independer. Hoewel ik nu uitstekend ben geholpen zal ik een volgende keer toch heel terughoudend zijn.

er wordt veel om bewijs gevraagd(herhaling) door een arts, welke niet zit te wachten op het schrijven van allerlei briefjes omdat mijn moeder voor een vergoeding in aanmerking wil komen.

Over veel tevreden. Toch overweeg ik om bovenstaande reden over te stappen naar een andere verzekering.

Uitbetalingen en declaraties worden goed verwerkt

Een goede verzekering voor een redelijke prijs (tot nu toe).

Al 20 jaar verzekert bij A. nog nooit problemen

Omdat er weinig zorginstellingen, zoals tandarts, werken met DA moeten we in verband met betalingtermijn veel zelf voorschieten en sturen we veel declaraties in omdat het voorschot soms oploopt in de 100en euro. En dat mis je wel aan het eind van de maand met 3 kinderen waarvan 1 chronisch ziek is. We hebben destijds voor DA gekozen in verband met vergoeding Concerta.

Naar mijn mening een goede maatschappij. Toch vergelijk ik elk jaar weer diverse maatschappijen i.v.m. de premie.

Aandacht gevraagd voor de prijs van deze verzekering. De premie is naar mijn mening relatief hoog, dus laat De Amersfoortse goed en concurrerend zijn.

Relatief duur voor wat wordt vergoed, met name in aanvullende verzekeringen

zolang zorgverleners niet klagen over afhandeling van de declaraties, is het prima in orde.

afwikkeling declaraties is uitstekend; maar wat een algemene trend is en dus ook bij De Amersfoortse de dekking wordt minder bij stijgende prijzen.

de dienstverlening, mn afhandelen declaraties, zou verdergaand on-line moeten kunnen plaatsvinden (vlg AGIS)

Weinig aan te merken op deze maatschappij tot nu toe. Hoop dat goede dekkingen ook in de toekomst blijven.

De Amersfoortse is qua premie misscien niet de goedkoopste, maar de vergoedinge zijn hoger dan bij menig ander, en de afhandeling van snel.

ik verwacht in de toekomst steeds minder vergoed te krijgen voor een hogere premie

Er wordt veel, snel en zonder veel commentaar afgehandeld.

Elk jaar gaat de premie omhoog (begrijpelijk), maar ook de vergoedingen, met name voor alternatieve en preventieve zorg, omlaag.

Overgestapt ivm stijging van de vorige premie. Prima besluit geweest

Tussentijds opwaarderen mogelijk, nooit enige onduidelijkheid, oplossend meedenken voor een betere dekking tussentijds, zeer overzichtelijk, ook in de communicatie per telefoon prettig in de omgang, loyaal, ik voel me hier als chronisch ziekte op mijn plaats én in vergelijking met andere verzekeraars houdt men hier vast aan de portovrije enveloppe!!!

Door jarenlange verzekering bij de amersfoortse, zonder noemenswaardige klachten, de angst wegens het ouder worden van ons om eventueel over te gaan naar een goedkopere maatschappij, zijn wij en blijven wij trouw aan de maatschappij. Mochten er nog grotere prijsverschillen in premie gaan onstaan zullen wij t.z.t. dan afwegen of het verschil de geboden service waard is.

Ik ben tevreden over de Amersfoortse, ik ben een nogal dure klant, maar heb nooit problemen gehad over de vergoedingen.

Goede afhandeling van declaraties, goede en deskundige telefonische bereikbaarheid en duidelijke voorwaarden zeker aan te raden als ziektekosten verzekeraar

gebeld met de servicedesk van de Amersfoortse die me erg goed advies gaf over de mogelijkheden mbt mijn ziektekostenverzekering. De ziektekostenverzekering van De Amersfoortse dekt veel af, met name als je bij zowel de basis en aanvulling de optie uitgebreid.

zeer soepel verloop en goede respons a’foortse. Nu nog bevestiging van afmelding / doorzetting_wijziging van a’foorste

DE vorige verzekering heeft een concurerende premiestelling, maar in de loop der tijd is de dekking van de verz uitgehold

Tot nu toe zeer tevreden we gaan de toekomst in met veel vertrouwen in deze zorgverzekeraar.

Heb zelfs nu al de polis in huis.

toch beetje vaag.Info was niet helemaal duidelijk.Heb toch zelf veel moeten uitzoeken helaas.Koste tijd en geld

Ik ben tevreden én ik mis een holistische visie op gezondheid

– correcte opvolging van declaraties – relatief weinig gebruik gemaakt van de verzekering – alle wensen gewogen kwam ik in 2009 uit bij de Amsersfoortse, o.a. vanwege alternatieve geneeswijzen. Vond achteraf eigen bijdrage hoog t.o.v. de ook hoge reguliere maandelijkse kosten

Er wordt snel gereageerd op vragen, secondopinion. Deskundigheid is oké.

Niet duidelijk gemaakt welke vereniging wel vergoedt werdt en welke niet.vindt er maar 1 in de buurt die bij dezelfde vereniging is aangesloten als die de amersfoortse vergoedt

Service is goed, even als de klantvriendelijkheid en snelle betaling. Zorgverzekering is wat aan de hoge kant, zeker met de jaarlijkse verhoging loopt het maandbedrag op. Ook het aantal vergoedingen loopt terug (bijvoorbeeld mindere vergoeding voor een bril t.o.v.2009) Ik ga opnieuw bekijken of ik elders voordeliger uit kan komen. Hopelijk met dezelfde goed service, want daar ligt het niet aan.

Vlotte afwikkeling van declaraties

Uitkeringsnota’s bijzonder onoverzichtelijk. Men zou eens moeten beginnen met het vermelden van de factuurnummers…

best redelijk en prettigger dan bv destijds Achmea en mijn vorige verzekeraar.Aanvankelijk ook een redelijke vergoeding voor alternatieve pakket. Dit is nu steeds minder geworden en vlgs ons is een redelijke vergoeding voor alternatieve hulp erg belangrijk.!!!! Men kan niet zonder complementair en reguliere hulp samen. Overall is onze mening over A’foortche positief.

Vanaf het begin van de zorgverzekering ben ik bij de Amersfoortse. Daarbij is de vergoeding van de alternatieve zorg steeds minder geworden en de premie hoger. Voor mij een reden om volgend jaar over te stappen naar een andere verzekering.

Zaken, zoals het automatisch declareren, indienen en verrekenen van nota’s en het beantwoorden en oplossen van een misverstand, werden tot op heden uitstekend afgewikkeld.

Dit zou voor mij de goedkoopste verzekering zijn. Achteraf bleek dit 1 van de duurste.

Ik wil graag overstappen naar een andere zorgverzekeraar omdat op de site van de Amersfoortse bijna niks meer voor particulieren te vinden is. Ben helemaal niet tevreden over hun gang van zaken omdat bijvoorbeel een declaratie formulier via google gezocht moet worden, het op hun eigen site totaal NIET duidelijk is. Ik zit te denken aan OHRA maar ik weet niet hoe te overstappen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen