De Amersfoortse Zorgverzekering

★★★★☆ 8.6/10 (95 reviews)

De Amersfoortse Verzekeringen Ervaringen

De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandige ondernemers en werkgevers inkomenszekerheid voor nu én later.

Voordelen van De Amersfoortse:

  • De Ondernemersverzekeraar
  • Marktleider in AOV
  • Zorg-, pensioen- en inkomensverzekeringen voor ondernemer én werknemers
  • Branchegerichte oplossingen
  • De Amersfoortse werkt samen met onafhankelijke adviseurs en accountants

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Je kunt terecht bij iedere arts, zorgverlener of ziekenhuis
  • De zorgadviseurs van De Amersfoortse helpen je met vragen over zorg
  • Je declareert eenvoudig online via Mijn Zorg of de app

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij De Amersfoortse

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Ziektekosten'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Tandheelkundig'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Ziektekosten'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Tandheelkundig'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Tandheelkundig'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Ziektekosten'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Ziektekosten'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Ziektekosten'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Ziektekosten'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,6.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit (AV Ziektekosten)'.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,6.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit' voor aanvullende ziektekosten.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De De Amersfoortse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

De Amersfoortse Commercial Zorg (2012)

De Amersfoortse Commercial Hoe schipper Berend weer schipper werd (2014)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de De Amersfoortse Zorgverzekering

Ik vind de Amersfoortse een fijne verzekering. Declaraties worden snel en adequaat afgehandeld. Vragen worden snel beantwoord. Super!
Declaraties worden snel en juist afgewerkt.Fijne zorgapp waarin ik alles kan regelen.
Als je geen burn-out heb dan krijg je hem wel. De Amersfoortse probeert alles om maar onder de vergoedingen uit te komen. Het liefst werken ze via de
De Amersfoortse faalt op alle bovenstaande punten, afhandelingen duren te lang, bereikbaarheid is miniem omdat je altijd iemand anders krijg, de infor
Slechts een oppervlakkige kennismaking met deze zorgverzekeraar, maar wat ze doen is uitstekend. Zeer snelle antwoorden, heldere communicatie. Jammer
De Amersfoortse vergoed een hoop maar daar is de prijs ook naar. Hun administratie is voor de klant niet te volgen en heel onduidelijk. Verder zitten
lastig polis lezen over vergoedingen, sommigen niet vergoed na klacht wel
Uitgebreide dekking in het aanvullende pakket (niet goedkoop), alleen voor fysiotherapie maximaal 36 keer. Is te weinig. Normale declaraties verlopen
Zeer tevreden over onze zorgverzekeraar De Amersfoortse. Duidelijke informatie bij vragen, denken goed mee, korte reactietermijn, snelle uitbetaling v
Prettige verzekering, ben ook optimaal verzekerd, nooit gezeur en problemen over vergoedingen gehad.
Veel gedoe voor de wettelijke vergoeding thuisdialyse uitbetaald wordt.
Stort betaling terug en gaat dan zeiken over achterstand
Een ooglidcorrectie wordt alleen vergoed als je velletje op je pupil hangt! Dit mag zeker nader onderzocht worden! Ik heb zulke dikke oogleden, die zo zwaar zijn dat er echt noodzaak is! En ze vergoeden het niet! Zelfs als je al 2 jaar bezig bent om te strijden keuren ze het nog af!! Advies: wijk eens af van het beleidt als de ernst echt aanwezig is. Nog een tip , bereikbaarheid is zeer slecht, soort industrie terrein. Duidelijk bord zou geweldig zijn!!!!
Zelfs zorgdeclaraties die onder de basisverzekering vallen, worden stelselmatig afgewezen met het argument dat ik daarvoor niet verzekerd ben. Na veel correspondentie en telefoonverkeer wordt uiteindelijk toch vergoed. En bij de volgende declaratie wordt dezelfde zorg natuurlijk weer afgewezen. Na 10 jaar heb ik er genoeg van en ga overstappen.
De Amersfoorste heeft de allerbeste dekking! Je betaald meer dan bij de andere zorgverzekeraars, dan krijg je wel je tandartskosten 100% en de chiropractor (zgn. alternatief) 80% terug, dat heb ik bij nader niet meegemaakt. Declareren is ook erg makkelijk en de uitbetaling snel geregeld!
Na een jaar proberen had ik in 2013 eindelijk geregeld dat alle correspondentie digitaal ging en kreeg ik een schriftelijke bevestiging dat AL mijn betalingen via automatische incasso gingen. Dit jaar ontving ik opeens een papieren rekening voor eigen risico. Deze heb ik uiteraard genegeerd omdat ik een schriftelijke afspraak met ze had over de betaalwijze. Toen ik opeens een rekening van een deurwaader kreeg met 65 euro extra kosten, heb ik de rekening toch maar betaald en contact met De Amersfoortse gezocht. Ze hebben vervolgens toegegeven dat ik gelijk had, maar weigerden de 65 euro terug te betalen om zij intern het dossier van mijn klacht al na 1 telefoontje hadden gesloten. Het zijn boeven, 65 euro gestolen omdat zij zelf hun zaakjes niet op orde hebben. Als je overweegt om een andere zorgverzekeraar te nemen, ga NIET in zee met De Amersfoortse!
Goede services en uitgebreide mogelijkheden. We zijn al jaren zeer tevreden
Na 30 jaar nog steeds tevreden over De Amersfoortse. Correcte en goede afhandeling. Voor mij, de juiste verzekering!
Wij hebben met de ASR nooit echt problemen gehad, ze waren altijd behulpzaam en klantvriendelijk. Wij zullen niet graag overstappen naar een ander ver
Heb 1 kroon 7 jaar geleden laten plaatsen. Op basis hiervan geen uitgebreid of optimaal tandartspakket mogelijk bij Amersfoortse. WAARDELOOS !!
Lange wachten op afhandeling (maanden - half jaar) keert heel moeilijk uit; iedere keer uitleg waarom je bent opgenomen. Wordt met een kluitje in het
Ik ben al jaren hier verzekerd en vind De Amersfoortse echt een aanrader.Ruime dekking tegen een scherpe prijs.
Vrije keuze is standaard bij De Amersfoortse. Zo hoort het ook.
Nooit een probleem over betalingen en vergoedingen, als er al een misverstand is wordt dat snel opgelost
Goede info, vlotte afhandeling, en belangrijk vrije keuze van zorgleverancier.
Een goede verzekering met vrijheid van dokterskeuze.
Spoedopname in het Meanderziekenhuis Amersfoort. Prima opvang en een dito verzorging in het ziekenhuis. Artsen en de verpleging waren top, duideli
Niet goedkoop maar wel heel erg goed en vriendelijk in contacten. Gaan erg ver in keuze vrijheid behandelaar / instelling Aanvullende pakketten gewo
Wordt prima geholpen. Geeft adviezen en denkt mee. Snelle uitbetsling. Vrije artsenkeuze. Er wordt veel vergoed. Alleen worden er wel eens fouten gema
Declaraties indien gaat snel en gemakkelijk online, snelle respons en uitbetaling.
Antroposana Polis van de Amersfoortse is de meest vooruitstrevende verzekeringspolis voor mensen die zich zelf verantwoordelijk voelen voor de eigen g
Nog nooit een probleem ondervonden met declaraties en vragen zijn altijd naar tevredenheid beantwoord.
Veel administratieve fouten meegemaakt bij afhandeling van tandartsnota's en beoordeling aanvraag . Mensen aan telefoon kennen niet de polisvoor
Tandheelkundige zorg wordt netjes geregeld. Inclusief beugel etc
In het algemeen; bepaalde zaken/medicijnen worden niet vergoed. De zaken tellen niet mee voor je eigen risico. Er worden gigantische winsten gemaakt e
Een prima behandeling, goede begeleiding en nazorg, oogkliniek Eindhoven.
De Amersfoortse geeft je vrije keuze van zorgverleners op elk gebied. De Antroposana polis geeft een heel goed dekking voor alternatieve en antroposof
Succesvolle behandeling door fysio, klantvriendelijk en op fietsafstand.
Goede zorgverzekering wel prijzig. Het afgelopen jaar waren er veel zaken "uitgekleed" O.a. minder vergoeding alternatieve geneeswijze. W
ik vind dat er weinig vergoed wordt en dat is jammer ik probeer mijn hele leven nooit misbruik te maken
Deze zorgverzekeraar geeft nog 100% vergoeding van Fysio en het gebruik voor mijn medicamenten.
Prima afhandeling via de internet site. Antwoorden op vragen laten vaak wat lang op zich wachten.
Recent een poliklinische buitenlandbehandeling moeten ondergaan waar de coördinatie en afhandeling vlot verliep.
Al jaren naar volle tevredenheid verzekerd bij de Amersfoortse. Niet de voordeligste, maar zeer zeker een van de beste verzekeraars. Klantenservice is
Ik heb door een traumatische dwarslaesie ineens erg veel te doen met mijn zorgverzekeraar. Aanpassingen, medicatie, operaties in binnen en buitenland
Geen probleem met betrekking welke arts je wilt. Medicijnen worden vergoed of men bekijkt en vraagt. Telefonisch goed bereikbaar en bij drukte belt
Niet de goedkoopste, maar wel goed bereikbaar en zeer behulpzaam.
De Amersfoortse heeft een goede degelijke polis en een redelijke premie. De afhandeling van claims op internet is prettig, maar duurt soms wel erg lan
Hoe prettig is het dat de telefoon binnen een minuut opgenomen wordt en de juiste persoon de antwoorden geeft! Contact is goed, site is duidelijk en
In overleg is er heel veel mogelijk bij deze maatschappij
Wij zijn al jaren verzekerd bij de Amersfoortse. De premie voor de meest uitgebreide dekking is vrij fors maar denk heel veel, kortom een goede prijs-
Zeer correcte en snelle vergoeding, en prima adviezen.
Uitgebreide optimaal polis, ruime dekking, snelle afhandeling en betaling.
Ik heb nogal wat zorg nodig gehad: hoge bloeddruk, nierkanker (3 x), slaapapneu, spierziekte. Er is mij nooit iets geweigerd, ondanks de hoge kosten.
Mijn ervaring is dat zij uiterst klantvriendelijk zijn en een oor hebben voor jouw vragen. Belangrijk is ook, dat zij een vrije artsenkeuze hebben.
Teveel en langdurige onderzoeken. Ik heb de onderzoeken gestaakt. Mijn eigen risico gaat er aan. Ik mijd nu zorg en ga over tot alternatief waar ik nu
Handelen lopende zaken snel en adequaat af. De enige problemen waren de onduidelijkheden over door het rijk ingevoerde wijzigingen m.b.t. eigen risico
Geen praktische ervaring, wel redelijke serieuze antwoorden op moeilijke vragen.
ben zeer tevreden, zelfs vitamine D wordt vergoed
Bij vragen wordt vrijwel alles direct verteld en anders wordt je netjes terug gebeld, je hebt het gevoel dat je geen nummer bent b en de voorwaarden van de zorgverzekering ( uitgebriede) zijn goed en marktconform
Ik betaal mij blauw aan de amersfoorste maar elke keer komen er nare verrassingen, de verzkering vergoed heel veel niet. Blijkbaar hebben diegene die deze verzekeringen goed vinden nooit wat. Medicijnen die 100% vergoed horen te worden worden of een deel niet betaald of helemaal niet, deze verzekeraar maakt er echt een potje van Heel veel middelen worden niet betaald door deze verzekeraar, absoluut geen aanrader voor de enorme prijs die ik betaal De tussenpersoon had mij toegezegd dat een nieuwe bril 100% vergoed zou worden, dus niet he .... ZEKER TE WETEN dat ik overstap en niet naar Ditzo wat dus ook de amersfoortse ELLENDE is.
Mijn man ontving geen vervoerskosten over 2010. Kankerpatient kreeg chemokuren. Afsprakenkaartjes met handtekening arts en doktersverklaring opgestuurd Hebben ze niet ontvangen.. Administratie een rommeltje. Ze schrijven dat wij er wel recht op hebben. Sturen in 2011 nog een overzicht van 2008. Nu bij Zilveren Kruis en alles wordt vergoed.
gebeld met de servicedesk van de Amersfoortse die me erg goed advies gaf over de mogelijkheden mbt mijn ziektekostenverzekering. De ziektekostenverzekering van De Amersfoortse dekt veel af, met name als je bij zowel de basis en aanvulling de optie uitgebreid.
Heb zelfs nu al de polis in huis.
we hebben onze verzekering bij dezelfde maatschappij overgesloten. Het ging heel gemakkelijk. Ik moest een keer bellen over hoe ik het moest doen, maar de uitleg was helder en duidelijk. prima.
Vanaf 1 januari 2011 stap ik over. De Amersfoortse wordt duurder zoals alle verzekeringen, en dus heb ik opnieuw alle verzekeraars bekeken. Ik stap over naar de Ohra, en dat scheelt me bijna 20 euro per maand.
soms ruime vergoeding als je genoeg aanvullend verzekerd bent. Uitbetaling altijd stipt en met heldere verantwoording
toch beetje vaag.Info was niet helemaal duidelijk.Heb toch zelf veel moeten uitzoeken helaas.Koste tijd en geld
altijd vriendelijk en geduldig. declaraties worden snel uitbetaald.
Maar waarom ik dan weg ben.... louter de tandartsdekking die ik beter wilde voor vergelijkbaar bedrag... en de fysio en natuurgenezing die opeens minder werd en die van delta loyd na onderzoek eigenlijk erg royaal. Maar de service was echt goed bij de Amersfoortse.
Vooraf telefonisch contact ingewonnen of een bepaalde psychologische behandeling vergoed zou worden. Inmiddels 600 euro aan kosten gemaakt. Kosten worden niet vergoed omdat de psycholog geen BIG code heeft.
De klantenservice is goed bereikbaar, verbinden je niet steeds door en binnen enkele dagen ontvang je wat je nodig hebt. Ook keren ze snel geld uit bij ingediende declaraties en echt een verzekering om aan te bevelen!
Ik ben tevreden én ik mis een holistische visie op gezondheid

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen