Klaverblad Arbeidsongeschiktheidsverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze AOV:

  • Keuze eindleeftijd tot 67 jaar
  • Korting tot 30% voor nieuwe klanten
  • Ook uitkering als je arbeidsongeschikt raakt, maar geen verlies van inkomsten heeft

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Arbeidsongeschiktheidsverzekering

24 jaar premie betaald, nu thuis. Eigenlijk veel te laat ziek gemeld, maar dat past bij een ondernemer. (Een ondernemer is iemand die hard werkt voor zijn geld, daarvan erg veel naar de belastingdienst MOET brengen). Mooi, want dat maakt ons land leefbaar. Ook voor mensen die alleen maar de hand ophouden, en bewust nergens verantwoording voor nemen) Nu moest ik (tegen mijn zin, wil natuurlijk werken) een beroep doen op mijn AOV. Dit gemeld, en in gang gezet, en feitelijk vanaf het eerste contact met klaverblad het gevoel gekregen dat ze erg hun best gaan doen om mij weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Ook goed, maar erg onpersoonlijk. Maar ja wat boeit ze dat ze hebben al geld. Het gevoel word ook nog schriftelijk bevestigt door de firma list en bedrog (klaverblad) door dat de medisch adviseur contact heeft gehad met de huisarts (waar ik wel geteld 3 keer toestemming voor heb moeten geven, dus 2 x zoek geraakt, met de noemer vertrouwelijk….) met als slot conclusie dat ik deze maand kan herstellen…. ook goed, niks liever dan weer aan het werk te kunnen. erg onpersoonlijk naar iemand toe die alleen maar heeft gegeven, en tot nu toe z'n hand niet heeft opgehouden. Dan nog de uitkering. Ga niet met bedragen gooien, maar het komt er op neer dat je maar 50% van de bruto uitkering overhoud. Blijkbaar pakt de belastingdienst er loonbelasting. wat ongeveer 1/3 is van het bruto bedrag, en dan nog de premie eraf die het mogelijk maakt dat de belastingdienst en 1/3 van pakt. Blijkbaar ben je als je ziek bent geen ondernemer meer, maar ben je volgens de wet in loondienst bij klaverblad, ben je niet meer in staat inkomsten belasting aan het eind van het jaar te doen, dus houden ze het direct maar in.. dit zorgt ervoor dat ik als ik ziek blijf,(wat ik uiteraard niet wil) over een halfjaar (ik denk wel eerder) mij maar failliet moet laten verklaren. conclusie is, als je je indekt tegen een risico, en daar trouw voor betaald, wordt het in dit land je doodvonnis. Dankzij de verzekeringsmaatschappijen en de belastingdienst, regering. Dus het is eigenlijk niet verstandig een AOV af te sluiten bij dit bedrijf, denk bij geen enkel bedrijf, beter een potje voor je zelf maken, en hopen dat je niet ziek word, heb je ook wat voor je pensioen. en anders hou je toch gewoon je hand op, heb je ook gewoon een dak boven je huis en te eten. Ben bang dat er erg veel mensen zijn die op het moment dat ze hersteld zijn van de kwaal, zich moeten melden bij het GGZ, en daar wil je door alles wat de regering en verzekeraars beslissen ook echt niet zijn…Wat leven wij toch in een mooi Kut land. Voor elke stap die je als ondernemer doet betaal je, en als je niks kan, ben je ook niks. ben er zat van, ik ga het anders doen……

Een paar jaar maandelijks meer dan 600,- pm betaald en na 3x netto een uitkering van Klaverblad te hebben ontvangen, vinden ze ineens dat je 'met opzet medische bijzonderheden'' zou hebben verzwegen. Gelijk uit de verzekering gegooid en moet alles bruto terugbetalen, wat natuurlijk niet kan als je maar 20% kan werken. Daar komt nog bij dat je gelijk aangemeld wordt bij een overkopelend verzekeringsorgaan dat je fraude hebt gepleegd en voor geen andere verzekering meer in aanmerking komt. Daar gaat je goede betalingsgedrag en naam. Schandalig is dit, heb er geen andere woorden voor. Zoals ook eerder beschreven wil ik ook herhalen als waarschuwing: neem nooit een AOV van Klaverblad. Ze laten je veel premie betalen en als het op uitkering uitkomt vinden ze altijd wel iets wat je "verzwegen" zou hebben. Witteboord criminaliteit !!!

alle premies voldaan al jaren achtereen en als het op inderdaad AOV aankomt dan wordt de verzkering beeindigd. Dit is een algemene waarschuwing voor alle hardwerkende mensen zzp ers MKB ers sluit niets maar dan ook echt geen enkele verzekering af bij Klaverblad …

Ik zou dit nooit adviseren. Helaas een paar keer gebruik van moeten maken. De 2e dag krijg je al ca 3cm A4 die je in moet vullen. Daarnaast zijn de betalingen altijd slecht verlopen (voor schotten). Denk je het geregeld te hebben.

vreselijk, ik had een arbeidsongeschikheidsverzekering bij klaverblad. Na 18 jaar betalen betalen als zelfstandige werd ik helaas ziek en dacht verzekerd te zijn . Ze hebben 7 jaar met me geprocedeerd zaak verkocht en geen centen en nog altijd arbeidsongeschikt. Boeven zijn het

Exact dezelfde ervaring als de mensen boven me. 5 jaar betaald, premie van 7000 euro per jaar. Nu heb ik na 5 jaar een claim en ze geven niet thuis. Onbeschofte benadering door 'geneeskundig adviseur'. Kan er een heel verhaal van maken, maar ze zijn nog geen letter waard. Aov van klaverblad? Begin er NOOIT aan!

Nooit doen bij klaverblad. Ze zullen er alles aan doen om niet te hoeven uitkeren. kan al bijna twee jaar niet meer werken , door chronische ontstekingen in mijn schouders.en artrose in handen. maar voor hun is dat geen duidelijk ziektebeeld. [staat in de polisvoorwaarden]. Dus geen uitkering.

Ik ben zeer tevreden over mijn aov. Deze had ik twee jaar geleden afgesloten op advies van mijn adviseur. Ik ben een aantal maanden geleden ziek geworden en heb dit meteen gemeld. Mijn tussenpersoon en ook klaverblad hebben dit goed opgepakt en gezorgd dat ik snel een beroep kon doen op een uitkering! Ik ben zeer tevreden en kan klaverblad zeker aanbevelen!

Mensen, neem nooit een AOV van Klaverblad. Ze laten je veel premie betalen en als het op uitkering uitkomt vinden ze altijd wel iets wat je "verzwegen" zou hebben. Witteboord criminaliteit !!!

Je stopt met werken voor een werkgever, in uitmuntende gezondheid gaat voor je zelf beginnen denkt alles goed te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid…. NIET DOEN DUS Na het melden van mijn "kalkschouders" werd er voor een aantal maanden netjes uitgekeerd, kon mooi met het herstel van mijn schouders aan de gang. Dan komt de verzekeringsman langs met een brief waarin mijn schouders worden uitgesloten, doordat ik in een verleden al eens bij de huisarts was geweest met een overbelast schouderblad, (dat dit jaren later voor kalkschouders zou zorgen had ik verzwegen). Ik moet nu het uitgekeerde bedrag terug betalen, het inkomen wat ik mis ben gelopen is er ook niet en het herstel heeft en flinke deuk opgelopen doordat ik nu alle werkzaamheden moet uitvoeren die ik eigenlijk niet kan. Hierdoor sta ik weer bij af (jaar fisio teniet gedaan) Dit alles omdat ik eea had "verzwegen". Kortom deze verzekering heeft mij meer kwaad dan goed gedaan, zowel lichamelijk als financieel. "Ja we verzekeren geen brandend huis" Dit alles is een grote vergissing geweest, deze verzekeraar heeft op een geraffineerde wijze mij mijn zuurverdiende geld afgetroggeld, om mij vervolgens te laten vallen wanneer ik ze echt nodig had. Nu staan mijn gezondheid en bedrijf op het punt van knappen. Kortom dit bedorven product heeft mij een klein vermogen gekost en mijn gezondheid.

Je stopt met werken voor een werkgever, in uitmuntende gezondheid gaat voor je zelf beginnen denkt alles goed te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid…. NIET DOEN DUS Na het melden van mijn "kalkschouders" werd er voor een aantal maanden netjes uitgekeerd, kon mooi met het herstel van mijn schouders aan de gang. Dan komt de verzekeringsman langs met een brief waarin mijn schouders worden uitgesloten, doordat ik in een verleden al eens bij de huisarts was geweest met een overbelast schouderblad, (dat dit jaren later voor kalkschouders zou zorgen had ik verzwegen). Ik moet nu het uitgekeerde bedrag terug betalen, het inkomen wat ik mis ben gelopen is er ook niet en het herstel heeft en flinke deuk opgelopen doordat ik nu alle werkzaamheden moet uitvoeren die ik eigenlijk niet kan. Hierdoor sta ik weer bij af (jaar fisio teniet gedaan) Dit alles omdat ik eea had "verzwegen". Kortom deze verzekering heeft mij meer kwaad dan goed gedaan, zowel lichamelijk als financieel. "Ja we verzekeren geen brandend huis"

pas op voor klaverblad,de sluwe vos. Ze draaien zich overal uit, en luisteren niet. Ze volgen precies de regeltjes maar draaien het verhaal in hun eigen voordeel, net zolang tot jij stopt met reageren. denk maar niet dat je ooit aan het rechte eind kunt trekken, ze willen alleen geld van jou inkasseren.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen