Klaverblad AOV

Is onderdeel van Lifetri Ervaringen

De AOV van Klaverblad Verzekeringen (ook bekend als Klaverblad Royaal AOV) zijn als volgt gewaardeerd:

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van een Klaverblad AOV

Voordelen van deze AOV:
  • Keuze eindleeftijd tot 67 jaar
  • Korting tot 30% voor nieuwe klanten
  • Ook uitkering als je arbeidsongeschikt raakt, maar geen verlies van inkomsten heeft
Voordelen van Klaverblad:
  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Deze informatie wordt verstrekt door Klaverblad en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze AOV. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Klaverblad AOV met andere AOV's.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Klaverblad AOV Ervaringen Avéro Achmea AOV Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Nooit doen bij klaverblad. Ze zullen er alles aan doen om niet te hoeven uitkeren. kan al bijna tw...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Klaverblad

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze AOV:

Adfiz
De Klaverblad AOV is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 January 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Zakelijk Inkomen'.
Consumentenbond
De Klaverblad AOV is in de Geldgids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 6,4.

Vermeldingen en recensies van Klaverblad

Ontdek verdere meningen die er zijn over Klaverblad:

Adfiz
Klaverblad is in de Prestatieonderzoek 2016 van 12 January 2017 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Thuiswinkel.org
Klaverblad is op 29 March 2011 door Thuiswinkel.org voorzien van het Thuiswinkel Waarborg.
DAK, NBVA en NVA
Klaverblad is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Klaverblad is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Meer tonen...
DAK, NBVA en NVA
Klaverblad is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Klaverblad AOV

Gemiddelde klantbeoordeling

(12 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de AOV van Klaverblad

uit Breda zegt op 3 January 2012:

Ik ben zeer tevreden over mijn aov. Deze had ik twee jaar geleden afgesloten op advies van mijn adviseur. Ik ben een aantal maanden geleden ziek geworden en heb dit meteen gemeld. Mijn tussenpersoon en ook klaverblad hebben dit goed opgepakt en gezorgd dat ik snel een beroep kon doen op een uitkering! Ik ben zeer tevreden en kan klaverblad zeker aanbevelen!

Nee, ik zou een Klaverblad AOV niet aanbevelen

uit Zoetermeer zegt op 8 February 2018:

24 jaar premie betaald, nu thuis. Eigenlijk veel te laat ziek gemeld, maar dat past bij een ondernemer. (Een ondernemer is iemand die hard werkt voor zijn geld, daarvan erg veel naar de belastingdienst MOET brengen). Mooi, want dat maakt ons land leefbaar. Ook voor mensen die alleen maar de hand ophouden, en bewust nergens verantwoording voor nemen) Nu moest ik (tegen mijn zin, wil natuurlijk werken) een beroep doen op mijn AOV. Dit gemeld, en in gang gezet, en feitelijk vanaf het eerste contact met klaverblad het gevoel gekregen dat ze erg hun best gaan doen om mij weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Ook goed, maar erg onpersoonlijk. Maar ja wat boeit ze dat ze hebben al geld. Het gevoel word ook nog schriftelijk bevestigt door de firma list en bedrog (klaverblad) door dat de medisch adviseur contact heeft gehad met de huisarts (waar ik wel geteld 3 keer toestemming voor heb moeten geven, dus 2 x zoek geraakt, met de noemer vertrouwelijk....) met als slot conclusie dat ik deze maand kan herstellen.... ook goed, niks liever dan weer aan het werk te kunnen. erg onpersoonlijk naar iemand toe die alleen maar heeft gegeven, en tot nu toe z'n hand niet heeft opgehouden. Dan nog de uitkering. Ga niet met bedragen gooien, maar het komt er op neer dat je maar 50% van de bruto uitkering overhoud. Blijkbaar pakt de belastingdienst er loonbelasting. wat ongeveer 1/3 is van het bruto bedrag, en dan nog de premie eraf die het mogelijk maakt dat de belastingdienst en 1/3 van pakt. Blijkbaar ben je als je ziek bent geen ondernemer meer, maar ben je volgens de wet in loondienst bij klaverblad, ben je niet meer in staat inkomsten belasting aan het eind van het jaar te doen, dus houden ze het direct maar in.. dit zorgt ervoor dat ik als ik ziek blijf,(wat ik uiteraard niet wil) over een halfjaar (ik denk wel eerder) mij maar failliet moet laten verklaren.
conclusie is, als je je indekt tegen een risico, en daar trouw voor betaald, wordt het in dit land je doodvonnis. Dankzij de verzekeringsmaatschappijen en de belastingdienst, regering. Dus het is eigenlijk niet verstandig een AOV af te sluiten bij dit bedrijf, denk bij geen enkel bedrijf, beter een potje voor je zelf maken, en hopen dat je niet ziek word, heb je ook wat voor je pensioen. en anders hou je toch gewoon je hand op, heb je ook gewoon een dak boven je huis en te eten. Ben bang dat er erg veel mensen zijn die op het moment dat ze hersteld zijn van de kwaal, zich moeten melden bij het GGZ, en daar wil je door alles wat de regering en verzekeraars beslissen ook echt niet zijn...Wat leven wij toch in een mooi Kut land. Voor elke stap die je als ondernemer doet betaal je, en als je niks kan, ben je ook niks. ben er zat van, ik ga het anders doen......

uit Leidschendam zegt op 7 October 2016:

Een paar jaar maandelijks meer dan 600,- pm betaald en na 3x netto een uitkering van Klaverblad te hebben ontvangen, vinden ze ineens dat je 'met opzet medische bijzonderheden'' zou hebben verzwegen. Gelijk uit de verzekering gegooid en moet alles bruto terugbetalen, wat natuurlijk niet kan als je maar 20% kan werken. Daar komt nog bij dat je gelijk aangemeld wordt bij een overkopelend verzekeringsorgaan dat je fraude hebt gepleegd en voor geen andere verzekering meer in aanmerking komt. Daar gaat je goede betalingsgedrag en naam. Schandalig is dit, heb er geen andere woorden voor.

Zoals ook eerder beschreven wil ik ook herhalen als waarschuwing: neem nooit een AOV van Klaverblad. Ze laten je veel premie betalen en als het op uitkering uitkomt vinden ze altijd wel iets wat je "verzwegen" zou hebben. Witteboord criminaliteit !!!

uit Drenthe zegt op 17 July 2015:

alle premies voldaan al jaren achtereen en als het op inderdaad AOV aankomt dan wordt de verzkering beeindigd.
Dit is een algemene waarschuwing voor alle hardwerkende mensen zzp ers MKB ers sluit niets maar dan ook echt geen enkele verzekering af bij Klaverblad ...

uit Arnhem zegt op 24 May 2015:

Ik zou dit nooit adviseren.
Helaas een paar keer gebruik van moeten maken.
De 2e dag krijg je al ca 3cm A4 die je in moet vullen.
Daarnaast zijn de betalingen altijd slecht verlopen (voor schotten).
Denk je het geregeld te hebben.

uit Wijhe zegt op 3 September 2013:

vreselijk, ik had een arbeidsongeschikheidsverzekering bij klaverblad. Na 18 jaar betalen betalen als zelfstandige werd ik helaas ziek en dacht verzekerd te zijn . Ze hebben 7 jaar met me geprocedeerd zaak verkocht en geen centen en nog altijd arbeidsongeschikt. Boeven zijn het

uit Veen zegt op 19 July 2013:

Exact dezelfde ervaring als de mensen boven me. 5 jaar betaald, premie van 7000 euro per jaar. Nu heb ik na 5 jaar een claim en ze geven niet thuis. Onbeschofte benadering door 'geneeskundig adviseur'.
Kan er een heel verhaal van maken, maar ze zijn nog geen letter waard.

Aov van klaverblad? Begin er NOOIT aan!

uit Den boscch zegt op 31 July 2012:

Nooit doen bij klaverblad.
Ze zullen er alles aan doen om niet te hoeven uitkeren.
kan al bijna twee jaar niet meer werken , door chronische ontstekingen in mijn schouders.en artrose in handen.
maar voor hun is dat geen duidelijk ziektebeeld.
[staat in de polisvoorwaarden].
Dus geen uitkering.

uit Nieuwegein zegt op 30 November 2011:

Mensen, neem nooit een AOV van Klaverblad. Ze laten je veel premie betalen en als het op uitkering uitkomt vinden ze altijd wel iets wat je "verzwegen" zou hebben. Witteboord criminaliteit !!!

zegt op 4 March 2011:

Je stopt met werken voor een werkgever, in uitmuntende gezondheid gaat voor je zelf beginnen denkt alles goed te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid.... NIET DOEN DUS Na het melden van mijn "kalkschouders" werd er voor een aantal maanden netjes uitgekeerd, kon mooi met het herstel van mijn schouders aan de gang. Dan komt de verzekeringsman langs met een brief waarin mijn schouders worden uitgesloten, doordat ik in een verleden al eens bij de huisarts was geweest met een overbelast schouderblad, (dat dit jaren later voor kalkschouders zou zorgen had ik verzwegen). Ik moet nu het uitgekeerde bedrag terug betalen, het inkomen wat ik mis ben gelopen is er ook niet en het herstel heeft en flinke deuk opgelopen doordat ik nu alle werkzaamheden moet uitvoeren die ik eigenlijk niet kan. Hierdoor sta ik weer bij af (jaar fisio teniet gedaan) Dit alles omdat ik eea had "verzwegen". Kortom deze verzekering heeft mij meer kwaad dan goed gedaan, zowel lichamelijk als financieel. "Ja we verzekeren geen brandend huis"

Dit alles is een grote vergissing geweest, deze verzekeraar heeft op een geraffineerde wijze mij mijn zuurverdiende geld afgetroggeld, om mij vervolgens te laten vallen wanneer ik ze echt nodig had.

Nu staan mijn gezondheid en bedrijf op het punt van knappen.

Kortom dit bedorven product heeft mij een klein vermogen gekost en mijn gezondheid.

uit Zutphen zegt op 3 January 2011:

Je stopt met werken voor een werkgever, in uitmuntende gezondheid gaat voor je zelf beginnen denkt alles goed te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid.... NIET DOEN DUS Na het melden van mijn "kalkschouders" werd er voor een aantal maanden netjes uitgekeerd, kon mooi met het herstel van mijn schouders aan de gang. Dan komt de verzekeringsman langs met een brief waarin mijn schouders worden uitgesloten, doordat ik in een verleden al eens bij de huisarts was geweest met een overbelast schouderblad, (dat dit jaren later voor kalkschouders zou zorgen had ik verzwegen). Ik moet nu het uitgekeerde bedrag terug betalen, het inkomen wat ik mis ben gelopen is er ook niet en het herstel heeft en flinke deuk opgelopen doordat ik nu alle werkzaamheden moet uitvoeren die ik eigenlijk niet kan. Hierdoor sta ik weer bij af (jaar fisio teniet gedaan) Dit alles omdat ik eea had "verzwegen". Kortom deze verzekering heeft mij meer kwaad dan goed gedaan, zowel lichamelijk als financieel. "Ja we verzekeren geen brandend huis"

zegt op 7 December 2010:

pas op voor klaverblad,de sluwe vos. Ze draaien zich overal uit, en luisteren niet.
Ze volgen precies de regeltjes maar draaien het verhaal in hun eigen voordeel, net zolang tot jij stopt met reageren.
denk maar niet dat je ooit aan het rechte eind kunt trekken, ze willen alleen geld van jou inkasseren.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen