Klaverblad Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.9/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Afsluiten kan tot leeftijd van 60 jaar
  • Speciaal tarief voor niet-rokers
  • Verzekering op twee levens is mogelijk

Onafhankelijke beoordelingen voor de Klaverblad Overlijdensrisicoverzekering

De Klaverblad Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Overlijdensrisicoverzekering

Mijn vrouw is aan kanker overleden, de zorg en de vriendelijkheid van Klaverblad verbaasde mij enorm. Men was voorkomend en heeft op alle vlakken mij zo goed mogelijk geholpen of bijgestaan waar nodig Maar ook het uitbetalen ging naar vergelijking met andere verzekeraars best wel snel en gemakkelijk. Uiteraard moeten zij zich ook aan regels houden maar ik was letterlijk onder de indruk van het meedenken en helpen van deze medewerkers. Ik weet niet of dit is veranderd nu een deel van Klaverblad is overgenomen, maar voor mij zijn zij een goed en betrouwbare partij.

Top! Helaas gebruik moeten maken van de uitkering. Na invulling van papieren reden overlijden van mijn partner binnen 4 dagen op mijn rekening zonder verdere navraag.

I was really cnofuesd, and this answered all my questions.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen