Klaverblad Autoverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (33 reviews)

Klaverblad Verzekeringen Ervaringen

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Kies zelf bij welke garage je je auto laat repareren
  • Standaard laag eigen risico van €100,- bij cascoverzekering
  • Geen eigen risico bij volledig casco en acht schadevrije jaren
  • Korting tot 85%, afhankelijk van aantal schadevrije jaren
  • Laat kenteken gratis in ruit graveren bij volledig cascoverzekering

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Klaverblad

De Klaverblad Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De Klaverblad Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Klaverblad Commercial Maak plaats voor groen (2019)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Klaverblad Autoverzekering

Fantastische ervaring met Klaverblad verzekeringen, niet moeilijk doen en correcte afhandeling!i
In mijn ervaring is Klaverblad vooral bezig met Klaverblad. Klanten zijn leuk zolang ze betalen maar zodra de klant een risico voor Klaverblad is wordt deze direct aan de kant gezet. Ik kocht onlangs een nieuwe auto, op zaterdag, en belde het nieuwe kenteken door naar Klaverblad waar mijn oude auto al verzekerd was. Klaverblad ziet dit echter als een nieuwe verzekerings- aanvraag en verstrekt een tijdelijke dekking totdat de aanvraag beoordeeld is. Tot mijn verbazing kreeg ik een paar dagen later een telefoontje van Klaverblad dat ze mijn nieuwe auto niet willen verzekeren en de voorlopige dekking per direct is stop gezet. Daar sta je dan, met de auto, op je werk. Het een en ander werd per email bevestigd waarop ik reageerde met de vraag waarom Klaverblad mijn nieuwe auto niet wilde verzekeren. De reactie van Klaverblad was dat het antwoord op mijn vraag al in hun eerste mailtje stond. Met andere woorden, lastige klanten stuur je gewoon van het spreekwoordelijke kastje naar de muur. Dus wees gewaarschuwd. Zelfs als Klaverblad beduidend goedkoper is dan nog raad ik ze ten zeerste af
leeftijd 50 jaar. 32 jaar schade vrij. (14 jaar een klassieker ) Na deze 14 jaar 4 jaar een normale auto, en 1 maal schade gereden (mijn vrouw, mijn polis ) Ook in de periode voor de klassieker 1 maal en 1 maal met de klassieker is er schade gereden door mijn vrouw. Nu verlies ik mijn fietsendrager buiten mijn schuld en de fabrikant is ondertussen falliet. Voorheen accepteerde deze de claims die hieruit voor kwamen. In de periode dat ik met mijn klassiekker gereden heb is mijn No-claim korting vervallen. 4 jaar opgebouwd, dit word dus de tweede schade, dus 50 jaar en dertig jaar schade vrij en nu in -2 ( cat. alkohol en onder de 24 jaar)
Drie weken voor de verjaring van mijn Klaverblad Royaal Beschermde Premie verzekering eem brief gekregen dat Klaverblad stopt met deze verzekering omdat er verlies op geleden werd. Dus ik werd omgezet naar de Klaverblad Royaal bonus/malus. Helaas gaat mijn premie van €42,06 per maand naar €145,32.... Vervolgens voel ik me extra bedrogen nu blijkt dat Klaverblad al op 18 juni 2014 gestopt is met aanbieden van deze verzekering en alle verzekerden bij premie vervaldatum omzet naar een nieuwe polis met nieuwe premie. Waarom is mij dit niet medegedeeld? Ook niet in November 2014 bij het claimen van een kleine kop-staart schade. Blijkt nu achteraf dat Klaverblad daar wel 5 (vijf!) schadevrije jaren voor afgeschreven heeft. Had me dat even gemeld, dan had ik de schade aam de tegenpartij zelf betaald en mijn kleine krasjes op de bumper niet laten repareren. Waarom wist ik toen niet dat Klaverblad in juni al had besloten dat er binnen een jaar naar rato van schadevrije jaren betaald moest gaan worden. Zou de verzekerde dat niet willen weten voordat hij een claim indient? De reclame is niet meer dan dat, reclame, verzonnen door een reclamebureau. Want eerlijk en open, ho maar. Meedenken, niets ervan. Vertel toch meteen alle verzekerden wat je gaat doen als je in juni 2014 besluit een uitsterfbeleid te gaan voeren. Dus nu ga ik overstappen. En ik ben boos. Vanaf volgende maand ga ik mijn auto elders all risk verzekeren voor de helft van de premie die Klaverblad vraagt. De helft minder. En er zijn drie grote landelijke maatschappijen die ongeveer deze prijs bieden. Ook als ik het schadebedrag (ruim €1200,-) terug betaal aan Klaverblad en ik mijn 5 schadevrije jaren terug krijg dan is de premie bij Klaverblad bijna dubbel van wat het bij 4 andere grote verzekeraars kost. Je dachten zeker dat ik niet weg kon met -2 schadevrije jaren? De reclame slogan is “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.” De waarheid is:“Als je maar lang genoeg gewoon blijft zitten, word je vanzelf bedonderd.”
Drie weken voor de verjaring van mijn Klaverblad Royaal Beschermde Premie verzekering hebben we een brief gekregen dat Klaverblad stopt met deze verzekering. Dus ik werd omgezet naar de Klaverblad Royaal bonus/malus. Helaas gaat mijn premie van €42,06 per maand naar €145,32.... Vervolgens voel ik me extra bedrogen nu blijkt dat Klaverblad al op 18 juni 2014 gestopt is met aanbieden van deze verzekering en alle verzekerden bij premie vervaldatum omzet naar een nieuwe polis met nieuwe premie. Is niet verteld. Ook niet in November 2014 bij het claimen van een kleine kop-staart schade. Blijkt nu achteraf dat Klaverblad daar wel 5 (vijf!) schadevrije jaren voor afgeschreven heeft. Had me dat even gemeld. De reclame is niet meer dan dat, reclame, verzonnen door een reclamebureau. Want eerlijk en open, ho maar. Meedenken, niets ervan. Vertel toch meteen alle verzekerden wat je gaat doen als je in juni 2014 besluit een uitsterfbeleid te gaan voeren.
waadeoze verzekering. Zelfs als schadeformulier aantoont dat de andere partij fout is, doet klaverblad weinig met deze informatie en berekent ze de kosten tienvoudig door in de premie.Deze partij zou zich geen verzekeraar moeten noemen,
Ik had bij deze maatschappij een paar jaar geleden de Royaal autoverzekering Beschermde Premie afgesloten, welke destijds een scherpe premie bood. Bij een schadegeval merkte ik de gevolgen van een goedkope verzekering. De afhandeling ging erg procedureel, ze waren erg matig met communicatie naar mij toe (ik moest zelf ALLES vragen en uitzoeken, er kwam geen relevante informatie uit henzelf), en dachten totaal niet mee. Het uitgekeerde bedrag was ook niet goed, maar daar kon ik verder niets aan doen. Het gaf me al met al een slecht gevoel. Nu deze verzekeringsvorm is afgeschaft bij hen, zijn ze nu ook gewoon duur voor een vergelijkbaar product. Geen aanrader dus.
Terwijl ik op allerlei manieren op aangetoond dat de tegenpartij fout was, hebben ze onderling een afspraak gemaakt waarbij mijn verzekering schadeloos is gesteld maar ik niet de volledige uitkering heb ontvangen.
Heb nog geen ervaring met schade afhandeling, dus heb eigenlijk geen idee.
Op independer.nl heb ik alle verzekeringen vergeleken. Uiteindelijk ben ik bij klaverblad uitgekomen. Eerste indruk was prima althans het te betalen bedrag, totdat ik de offerte binnen kreeg samen met de groene kaart. Online kwam ik uit op het totaal betaalde bedrag van 40€ ex eenmalige poliskosten assurantie belasting. Nogmaals eerste instantie geen probleem ook dan kwam de eerste maand op 57€ uit. Echter bleek in de realiteit en in de offerte dat de premie ong. 60€ was en daarbij de assurantiebelasting nog erbij kwam. Dus een totaal plaatje van de eerste maand van 80€. Daar zit een verschil in van 20€. Verder gaan zoeken waar wellicht een fout in zat. Bleek dat er dus nerges een fout in zat en dus dit echt de premie was. Ben ik gaan bellen, 15 minuten verlopen en nog niemand aan de lijn gehad, uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn die me niet kon helpen omdat het maar tot 17.00 u geopend was. gefrustreerd wou ik dus opzeggen wat ook niet meer mogelijk was, terwijl er duidelijk bij staat bij independer dat je 14 dagen opzegtermijn hebt. echter bleek het dus maar 7 te zijn. Zodoende ben ik er op een nare manier achter gekomen dat dit geen correcte verzekering is. Absoluut niet aan te raden. met vriendelijke groet, Dhr. Poolen
Snelle service, een contactpersoon, kwaliteite en prijsverhouding is naar wens.
Complimenten! 1. Geen leeftijdsdiscriminatie! Was 72 jaar toen ik klant werd. Volgens persbericht laten de meeste verzekeringen het dan afweten. 2.Werd na een jaar bijna €100,- goedkoper! Klein minpuntje: op de nota kon ik niet ontdekken het aantal schadevrije jaren etc. Vandaar het 6je. Verder alle lof! Ik hoop op nog veel schadevrije jaren.Dat is zowel voor de maatshappij als voor mij het best!
ik heb de verzekering nog niet nodig gehad, hopelijk blijft dat nog vele jaren zo.
Uitstekend
Geen schade dus ook nog geen ervaring van afhandelen.
ik vind de verzekering wel goed al heb ik nog geen ervaring met schade afhandelen en verder vind ik het jammer dat ik niet alles kan verzekern bij ze zo moet ik mijn motor ergens anders onder brengen
Altijd correct geholpen
Slechte ervaring met Klaverblad. Premie werd twee keer verhoogd en schade werd maar deels uitgekeerd
Gelukkig nog geen beroep hoeven doen op hulp, maar verwacht professionele behandeling in geval dit zich voordoet.
Mijn geparkeerde auto werd door een andere auto aangereden. De schade is volledig vergoed inklusief eigen risiko.
Ik kan er weinig over zeggen omdat ik net de verzekering heb af- gesloten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen