Klaverblad Autoverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (586 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Kies zelf bij welke garage je je auto laat repareren
  • Standaard laag eigen risico van €100,- bij cascoverzekering
  • Geen eigen risico bij volledig casco en acht schadevrije jaren
  • Korting tot 85%, afhankelijk van aantal schadevrije jaren
  • Laat kenteken gratis in ruit graveren bij volledig cascoverzekering

Onafhankelijke beoordelingen voor de Klaverblad Autoverzekering

De Klaverblad Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De Klaverblad Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Klaverblad Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Autoverzekering

“Er is van hogere hand besloten om de autopremies duurder te maken omdat ze de kosten niet dekken”. Ik heb sinds 4 jaar een allrisk polis bij Klaverblad op een nieuw gekochte auto. Begin augustus gerealiseerd dat het na 4 jaar tijd was om de polis om te zetten naar een beperkt casco. Bijzonder snel de nieuwe papieren ontvangen. Maar wat ik dacht dat een foutje zou zijn blijkt toch na een telefoontje juist te zijn. Na jarenlang een premie van €53-55 de maand voor een allrisk verzekering, is de nieuwe premie €88 de maand voor een lagere dekking (allrisk vs beperkt casco). Dat betekend een stijging van de kosten van 56%, de feitelijke stijging ligt dus nog flink hoger. De dame aan de lijn heeft een en ander toegelicht. Het blijkt een besluit te zijn vanuit directie omdat a) de kosten onvoldoende werden gedekt, b) er over wordt gegaan naar pakketverzekeringen (inboedel, auto, etc). Check op Independer laat een premie zien variërend van € 17,41 tot €45. Ze zijn dus tussen de 95% en 400% duurder dan de concurrentie. Goed besluit dus van de directie, zeker na het maken van uitvoerige reclames over ‘als je maar lang genoeg normaal doet, wordt je vanzelf bijzonder’. Ik denk dat ze dit niet lang hoeven vol te houden, dit is al bijzonder genoeg. Ik haal mijn verzekeringen daar weg.

Fantastische ervaring met Klaverblad verzekeringen, niet moeilijk doen en correcte afhandeling!i

In mijn ervaring is Klaverblad vooral bezig met Klaverblad. Klanten zijn leuk zolang ze betalen maar zodra de klant een risico voor Klaverblad is wordt deze direct aan de kant gezet. Ik kocht onlangs een nieuwe auto, op zaterdag, en belde het nieuwe kenteken door naar Klaverblad waar mijn oude auto al verzekerd was. Klaverblad ziet dit echter als een nieuwe verzekerings- aanvraag en verstrekt een tijdelijke dekking totdat de aanvraag beoordeeld is. Tot mijn verbazing kreeg ik een paar dagen later een telefoontje van Klaverblad dat ze mijn nieuwe auto niet willen verzekeren en de voorlopige dekking per direct is stop gezet. Daar sta je dan, met de auto, op je werk. Het een en ander werd per email bevestigd waarop ik reageerde met de vraag waarom Klaverblad mijn nieuwe auto niet wilde verzekeren. De reactie van Klaverblad was dat het antwoord op mijn vraag al in hun eerste mailtje stond. Met andere woorden, lastige klanten stuur je gewoon van het spreekwoordelijke kastje naar de muur. Dus wees gewaarschuwd. Zelfs als Klaverblad beduidend goedkoper is dan nog raad ik ze ten zeerste af

leeftijd 50 jaar. 32 jaar schade vrij. (14 jaar een klassieker ) Na deze 14 jaar 4 jaar een normale auto, en 1 maal schade gereden (mijn vrouw, mijn polis ) Ook in de periode voor de klassieker 1 maal en 1 maal met de klassieker is er schade gereden door mijn vrouw. Nu verlies ik mijn fietsendrager buiten mijn schuld en de fabrikant is ondertussen falliet. Voorheen accepteerde deze de claims die hieruit voor kwamen. In de periode dat ik met mijn klassiekker gereden heb is mijn No-claim korting vervallen. 4 jaar opgebouwd, dit word dus de tweede schade, dus 50 jaar en dertig jaar schade vrij en nu in -2 ( cat. alkohol en onder de 24 jaar)

Drie weken voor de verjaring van mijn Klaverblad Royaal Beschermde Premie verzekering eem brief gekregen dat Klaverblad stopt met deze verzekering omdat er verlies op geleden werd. Dus ik werd omgezet naar de Klaverblad Royaal bonus/malus. Helaas gaat mijn premie van €42,06 per maand naar €145,32…. Vervolgens voel ik me extra bedrogen nu blijkt dat Klaverblad al op 18 juni 2014 gestopt is met aanbieden van deze verzekering en alle verzekerden bij premie vervaldatum omzet naar een nieuwe polis met nieuwe premie. Waarom is mij dit niet medegedeeld? Ook niet in November 2014 bij het claimen van een kleine kop-staart schade. Blijkt nu achteraf dat Klaverblad daar wel 5 (vijf!) schadevrije jaren voor afgeschreven heeft. Had me dat even gemeld, dan had ik de schade aam de tegenpartij zelf betaald en mijn kleine krasjes op de bumper niet laten repareren. Waarom wist ik toen niet dat Klaverblad in juni al had besloten dat er binnen een jaar naar rato van schadevrije jaren betaald moest gaan worden. Zou de verzekerde dat niet willen weten voordat hij een claim indient? De reclame is niet meer dan dat, reclame, verzonnen door een reclamebureau. Want eerlijk en open, ho maar. Meedenken, niets ervan. Vertel toch meteen alle verzekerden wat je gaat doen als je in juni 2014 besluit een uitsterfbeleid te gaan voeren. Dus nu ga ik overstappen. En ik ben boos. Vanaf volgende maand ga ik mijn auto elders all risk verzekeren voor de helft van de premie die Klaverblad vraagt. De helft minder. En er zijn drie grote landelijke maatschappijen die ongeveer deze prijs bieden. Ook als ik het schadebedrag (ruim €1200,-) terug betaal aan Klaverblad en ik mijn 5 schadevrije jaren terug krijg dan is de premie bij Klaverblad bijna dubbel van wat het bij 4 andere grote verzekeraars kost. Je dachten zeker dat ik niet weg kon met -2 schadevrije jaren? De reclame slogan is “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.” De waarheid is:“Als je maar lang genoeg gewoon blijft zitten, word je vanzelf bedonderd.”

Drie weken voor de verjaring van mijn Klaverblad Royaal Beschermde Premie verzekering hebben we een brief gekregen dat Klaverblad stopt met deze verzekering. Dus ik werd omgezet naar de Klaverblad Royaal bonus/malus. Helaas gaat mijn premie van €42,06 per maand naar €145,32…. Vervolgens voel ik me extra bedrogen nu blijkt dat Klaverblad al op 18 juni 2014 gestopt is met aanbieden van deze verzekering en alle verzekerden bij premie vervaldatum omzet naar een nieuwe polis met nieuwe premie. Is niet verteld. Ook niet in November 2014 bij het claimen van een kleine kop-staart schade. Blijkt nu achteraf dat Klaverblad daar wel 5 (vijf!) schadevrije jaren voor afgeschreven heeft. Had me dat even gemeld. De reclame is niet meer dan dat, reclame, verzonnen door een reclamebureau. Want eerlijk en open, ho maar. Meedenken, niets ervan. Vertel toch meteen alle verzekerden wat je gaat doen als je in juni 2014 besluit een uitsterfbeleid te gaan voeren.

waadeoze verzekering. Zelfs als schadeformulier aantoont dat de andere partij fout is, doet klaverblad weinig met deze informatie en berekent ze de kosten tienvoudig door in de premie.Deze partij zou zich geen verzekeraar moeten noemen,

Ik had bij deze maatschappij een paar jaar geleden de Royaal autoverzekering Beschermde Premie afgesloten, welke destijds een scherpe premie bood. Bij een schadegeval merkte ik de gevolgen van een goedkope verzekering. De afhandeling ging erg procedureel, ze waren erg matig met communicatie naar mij toe (ik moest zelf ALLES vragen en uitzoeken, er kwam geen relevante informatie uit henzelf), en dachten totaal niet mee. Het uitgekeerde bedrag was ook niet goed, maar daar kon ik verder niets aan doen. Het gaf me al met al een slecht gevoel. Nu deze verzekeringsvorm is afgeschaft bij hen, zijn ze nu ook gewoon duur voor een vergelijkbaar product. Geen aanrader dus.

Terwijl ik op allerlei manieren op aangetoond dat de tegenpartij fout was, hebben ze onderling een afspraak gemaakt waarbij mijn verzekering schadeloos is gesteld maar ik niet de volledige uitkering heb ontvangen.

Heb nog geen ervaring met schade afhandeling, dus heb eigenlijk geen idee.

Ik vind nadat ik de schade heb gemeld, weining tot geen informatie krijg, pas als de schade is afgehandeld, komt er een brief, ik zou het op prijs stellen als ik ook een brief krijg van de melding van de schade, zodat ik een schadenummer heb en weet dat het telefoontje goed is aangekomen.

Schade is op dinsdag via internet aangemeld. Donderdag een week later was deze nog niet verwerkt. Na telefonisch onderhoud is de schade alsnog direct verwerkt.

De sloper die het wrak heeft gekocht (was helaas total loss) deed achteraf lasdtig en benaderde mij direct. De verzekeraar heeft dit alert opgepakt en keurig afgehandeld (no hassle)!

De klant heeft nergens wat mee te doen alles goed opgelost.

Op independer.nl heb ik alle verzekeringen vergeleken. Uiteindelijk ben ik bij klaverblad uitgekomen. Eerste indruk was prima althans het te betalen bedrag, totdat ik de offerte binnen kreeg samen met de groene kaart. Online kwam ik uit op het totaal betaalde bedrag van 40€ ex eenmalige poliskosten assurantie belasting. Nogmaals eerste instantie geen probleem ook dan kwam de eerste maand op 57€ uit. Echter bleek in de realiteit en in de offerte dat de premie ong. 60€ was en daarbij de assurantiebelasting nog erbij kwam. Dus een totaal plaatje van de eerste maand van 80€. Daar zit een verschil in van 20€. Verder gaan zoeken waar wellicht een fout in zat. Bleek dat er dus nerges een fout in zat en dus dit echt de premie was. Ben ik gaan bellen, 15 minuten verlopen en nog niemand aan de lijn gehad, uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn die me niet kon helpen omdat het maar tot 17.00 u geopend was. gefrustreerd wou ik dus opzeggen wat ook niet meer mogelijk was, terwijl er duidelijk bij staat bij independer dat je 14 dagen opzegtermijn hebt. echter bleek het dus maar 7 te zijn. Zodoende ben ik er op een nare manier achter gekomen dat dit geen correcte verzekering is. Absoluut niet aan te raden. met vriendelijke groet, Dhr. Poolen

Een vlotte en probleemloze overstap van mijn autoverzekering.

een hele goede verzekerings maatschappij. altijd bereikbaar.

Schade doorgemeld 3 weken geleden en nog steeds geen reactie !!

ik betaal mijn premie en heb tot dusver nog niet met de verzekering te maken gehad. Vind het daarom moeilijk een oordeel te hebben.

Ik begrijp dat het hier over Independer gaat en niet over Klaverblad, Independer voor mij is helemaal betrouwbaar, en het is lang geleden sinds ik mijn verzekeringen via hun webite afsluit (auto, zorg en alle soorten verzekeringen). Het helpt echt met vergelijken en geeft een eerlijke mening wat je kan vertrouwen met behulp van heun adviezen.

Geen probemen gehad met de schade betaling aan tegenpartij. Bedrag vond ik wel erg hoog die betaald is aan tegenpartij in vergelijking met de schade die gemaakt was. Maar ja ik ben geen expert

Independer werkt goed, maar met de autoverzekering hebben wij verder geen ervaring. We hebber er nog geen gebruik van hoeven te maken.

Ben zeer tevreden over de service en hulp van deze verzekeringsmij!

geen ervaringen, aangezien er nooit schades zijn geweest. wel heel vreemd dat er elk jaar wel een groene kaart komt, maar geen polisblad, waarop de bonus/malus word vermeld

Ik heb nog geen ervaring mee met het probleem en daarom kan ik nog geen gebruik van maken. De eerste instantie dat ik Independer gekozen heb is de goedkoop/lage prijs.

Ik vind het een zeer goede autoverzekering, ik ben ook goed geinformeerd bij het afluiten van de verzekering en de prijs kwaliteit verhouding is super

Gebeld door schadeexperd. Afspraak gemaakt om auto bij dealer/garage Toyota R'dam te zetten op 6 juli 2012 maar er is nog niemand langs geweest

ik vind het een goed maatschapij met veel begrip voor de medemens toppie

ik ben intussen 85eur lichter en heb nog niks. ze willen niks uitbetalen terwijl ik in recht sta

Tot nu toe nog geen schade hoeven claimen. Service verder helemaal oké.

Ik heb er nog geen schade gehad of dergelijke, maar als er iets is dan heb je gemakkelijk contact met ze. Groene kaart etc is altijd op tijd en de prijs is de laatste jaren niet erg schokbarend omhoog gegaan. Voor een all risk verzekeiring zijn ze vrij laag in hun poliskosten.

Op woensdag schade gemeld bij Klaverblad en 's avonds schadeformulier, op aanwijzing van Klaverblad, naar Klaverblad gestuurd. Deze is waarschijnlijk op vrijdag bij Klaverblad gearriveerd. Kreeg echter op vrijdag van Independer al een mail waarin stond dat ik verplicht was om een formulier in te sturen. Ja, dat had ik al gedaan. De (onder)toon van deze mail stond mij beslist niet aan. En bij wie ben ik nou verzekerd? Ik betaal de rekening aan Klaverblad, dus waar bemoeit Independer zich nog mee? Wanneer je als betrokken tussenpersoon wilt overkomen kun je de klant beter vragen hoe het met hem is na zo'n vervelende aanrijding, maar (semi-)dreigen??? Ik vond het niet chic.

Na een aanrijding, 2 jaar geleden, uitstekend geholpen en een snelle afwikkeling.

Dit is de eerste keer dat ik een aanrijding heb gehad in mijn leven. Ik vond de afhandeling snel en prettig!

Afhandeling van de schade is heel erg goed. Communicatie is matig. Zou een e-mail krijgen met een lijst van garages waar ik de schade kan laten repareren, deze nooit gehad dus dan maar zelf gezocht. Ook zou men mij laten weten waar de aangifte van de politie naar toe gestuurd moest worden, maar ook dat niet gehoord. Vervolgens naar de garage. Afhandeling door de garage is top, heeft Klaverblad een goede partij mee. Schade is perfect hersteld en kreeg een nette auto als vervangend vervoer. Echter ook hier een klein minpuntje: Ben niet gebeld toen de auto een dag later klaar terwijl dat wel toegezegd was dus een ritje naar de garage voor niks gemaakt. Alles bij elkaar genomen zeer tevreden. Wat puntjes op de i op het gebied van communicatie en een 10 ligt binnen handbereik.

Ik rij 20+ jaar in bedrijfsauto's (schadevrij) maar dat zou niet tellen voor deze auto die ik privé heb aangeschaft. Bij Klaverblad hebben ze een paar jaar "geschonken" .

Onlangs werden we aangereden met flinke blikschade tot gevolg. Meteen thuis de verzekering gebeld en uitstekend geholpen. Met onze WA-plus ook een kleine rechtsbijstand die ervoor gezorgd heeft dat we van stap tot stap op de hoogte werden gehouden van de voortgang van ons dossier. En na de schadebeoordeling is er binnen 3 weken uitbetaald om alles te kunnen laten repareren. Kortom: geluk bij een ongeluk en een goede service, heldere communicatie. Aanrader!

Overstap bij nieuwe auto met negatieve schadejaren geen probleem

De schade na melding bij de verzekeraarkunnen laten afhandelen, nog voordat de papieren verstuurd waren. Tegenpartij was schuldig, eigen risico binnen aanvaardbare termijn retour ontvangen.

de maatschappij geeft een afstandelijk gevoel. er zijn geen acties die je een binding geven met deze maatschappij. ook iets als een schadeformulier wordt niet bij de polis e.d. meegestuurd.

geen daadwerkelijke beoordeling mogelijk als je beide vragen met nee beantwoord hebt

Er heeft tot nu toe niemand kontakt opgenomen over de melding van mijn schade!

ik heb aan het voorgaande niets toe te voegen. ik heb echter wel een opmerking: ik heb momenteel geen autoverzekering meer lopen bij klaverblad.

Een schade aan de auto gehad. Prima afgehandeld door de verzekering.

Eerste schade sinds ik auto rijdt (ca. 25 jaar), alles isgoed begeleid. Jammer dat ik niet meer wist van eigen risico van €135,00, dat viel tegen toen de garage me dat vertelde….

heb schade aan mijn auto. De dame van Independer heeft mij uitstekend uitgelegd hoe te handelen. En wat de gevolgen zijn voor mijn premie.

Klaverblad heeft alles snel en goed af gehandeld. Met zeer vriendelijke service.

goede keus geweest,alleen ik heb een andere auto gekocht en nu ben ik ergens anders weer goedkoper,jammer

Maatschappij is voor mij de goedkoopste, nadat ik mijn no-claim was kwijtgeraakt doordat ik 4 jaar geen auto heb gehad.

Mijn auto was een aantal malen, dader onbekend, op de parkeerplaats flink beschadigd. Schades zijn altijd goed afgehandeld door Klaverblad! Ik dacht, dom genoeg, een goedkopere verzekering te hebben gevonden….. Afgemeld bij Klaverblad. Later bleek dat de nieuwe verzekering mij niet accepteerde vanwege de opgelopen schades. Contact opgenomen met Klaverblad en zij hebben mij, ondanks afmelding en schades, weer teruggenomen. Heel coulant.

heb alleen nog maar premie betaald. verder geen kontakt

Sinds de eenvoudigge aanmelding, verder geen contact meer gehad. Dit betekent voor mij geen schade en ook geen ellende. Automatisch betalen, en op tijd de nieuwe papieren. Houden zo, en ik blijf tevereden.

goede afhandeling van de schade, snelle betaling.

2x schade aan auto gehad wat door iemand anders is veroorzaakt. 1ste keer heeft de dader zich niet gemeld en moesten we ondanks aangifte bij politie het eigen risico van e.135.00 zelf betalen + nog een verhoging voor het 1ste jaar en een terugval van 3 jaar inzake de noclaim. Bij de 2e schade heeft toevallig iemand het kenteken van de dader genoteerd en hebben we na aangifte bij de politie het eigen risico van e.135.00 terugontvangen. Waarom moeten we aangifte bij de politie doen als we toch het eigen risico zelf moeten betalen en waarom vallen we 3 jaren in noclaim terug als we de schade niet zelf hebben veroorzaakt. Jammer, dat we gestraft worden voor iets dat door een ander (dader) is veroorzaakt

Zoals zo vaak het geval is, impliceert de werkelijkheid die zich voordoet, ook in mijn geval méér aspekten dan slechts ""het melden van mijn autoschade"" aan Independer! Strikt genomen ben ik over DIT aspekt tevreden. Maar, wat bleek tijdens dit telefonisch kontakt? Dat mijn verzekeringsaanvraag niet bij Klaverblad was gearriveerd. U heeft dit alsnog gerealiseerd. Daar ben ik natuurlijk nòg blijer door. Dat u eveneens de volgende dag reeds de schadeexpert bij mij deed verschijnen, vond ik eveneens zeer goed. Maar waarmee ik geenszins blij ben, is het feit, dat ik van de tegenpartij (Roteblease) Euro 1.500,– zal ontvangen, maar dan zelf aan gebruikte onderdelen zal moeten zien te komen. En dat is voor mij echt niet bemoedigend. Zelf ben ik niet technisch, zal dus anderen moeten inschakelen, hetgeen geld kost. Mijn financiële toestand is zwak geworden, nu ik per 1 april j.l. werkloos ben geworden.

Kan eigenlijk weinig vertellen over Klaverblad. Behoudens het feit dat ik er mijn autoverzekering heb lopen heb ik van deze dekkingen nog geen gebruik behoeven te maken.

Ik heb een schade door een andere bestuurder veroorzaakt. Mij heeft het positief verbaasd dat ik helemaal zelf niet om de rechtshulpbijstand heb moeten vragen. Deze nam zelf al contact met mij op.

voor de rest hoefde ik (gelukkig) de afgelopen jaar niet in contact komen

De bemiddeling van Independer in schadeafhandeling is correct en prima georganiseerd. De snelheid waarmee terugkoppeling wordt gegeven is prima.

comunicatie kan veel beter,moet zelf in actir komen.

ik ben met de opgelopen schade echtuitstekend geholpen dit was mijn eerste keer dat ik schade had opgelopen en wist zelf dus helemaal niet hoe of wat maar ik ben prima geholpen door de verzekeringmaatschappij

Uitstekend en snel geholpen met vriendelijke, persoonlijke begeleiding. Een tien met een griffel!

na afhandeling eigen risico zonder vragen teruggekregen

Na de schade melding ben ik goed geinformeerd over de voortgang van de schade afhandeling Aanrader

Zeer trevreden zoals het nu gaat, verder te korte tijd om een mening te geven.

was destijds de verzekeraar met de laagste premie.

Afhandeling is erg snel verlopen en ook de uitbetaling was zeer snel.

Gelukkig weinig contact nodig gehad, maar in die gevallen dat het wel nodig was, is de zaak vlot en goed afgehandeld.

De prijs is laag, maar dekt niet echt veel. De manier waarop geld word afgeschreven is verschrikkelijk. Als er geld terug moet worden gestort is het niet mogelijk. De reden dat ik daar weg ben gegaan. Heb nu voor 1 euro meer per maand ook glasschade dekking erbij

precies wat je van een goede verzekering verwacht

Klaverblad heeft de laagste premie, die ik kan vinden en handelt claims snel en correct af.

Op20-02 snelle reactie ontvangen. Op 21-02 mail ontvangen dat nog niet alle gegevens binnen zijn en zelfde dag telefoontje dat alles is geregeld. Ben er nu vanuit gegaan dat alles nu duidelijk is.

Ben goed geholpen, alleen ik heb geen no-claim ad € 135,- wegens de bonus/malus trede 16. Dit heb ik wel aan Independer gemeld en waarvoor excuus door hen is gegeven.

Wanneer je ze nodig hebt bel je gewoon en wordt alles geregeld. En dat voor een lage premie

Ik ben zeer tevreden over de snelheid en gemak, waarmee verzekeringen kunnen worden afgesloten. Ook prijs/kwaliteit verhouding is prima. Alleen vind ik dat afhandeling van schade wat sneller had mogen duren. Het heeft 6 maanden geduurd, voordat ik mijn geld uitgekeerd, nadat ik schade aan m’n auto had geleden.

ben goed te woord gestaan en het is snel afgehandeld

prijs is 2 jaar geleden naar boven bijgesteld, service is goed.

ik betaal tot op vandaag alleen premie. En dat gaat goed ;-) Voor de rest niets gezien en niets gehoord…en zo moet het blijven.

daar stink je dan toch weer in. blijkt de ruitschade niet gedaekt te zijn

Prima verzekering. Niet duur en geen gedoe, alles via mail.

Ben 1jaar lid,heb nog geen contact gehad met de maatschappij. Kan daar nog niks over vertellen. Maar de prijs vind ik prima

Prima verzekeringsmaatschappij, goede begeleiding bij schade, snelle afhandeling, verder geen omkijken naar, en redelijke prijs.

is al de 4e keer dat ik autoverzekering nodig had (zonder mijn schuld) en ik merk dat Klaverblad/Independer er alles aan doet om afhandeling zo prettig mogelijk te maken. Complimenten!

schade snel en probleemloos rechtstreeks met het (onafhankelijk-) herstelbedrijf afgehandeld.

Ik was al klant van Independer/KLaverblad,het betreft in mijn geval alleen een overschrijving i.v.m. wijziging door aankoop nieuwe auto.

ik heb al 2 mensen aangeraden om hier de te komen en ze vinden het ook top verzekring

Op parkeerterrein bij bezoek aan Artis geconstateerd dat andere automobilist met het parkeren schade had veroorzaakt. De schade na het vervullen van de nodige formaliteiten, volledig vergoed. Prima maatschappij.

Duurde erg lang voor ik mijn geld kreeg. Na een maand pas het eerste gedeelte, 3 maanden later het andere gedeelte pas terwijl ik allrisk verzekerd ben. De eigen premie moest van de tegenpartij komen. Vreemd

Ik heb 2x steenslag uit mijn voorruit laten weghalen op een parkeerplaats. Daarna een nieuwe voorruit door steenslag, gevolg een grote ster wat later een scheur werd. Kreeg toen direct een extra polisvoorwaarde dat ik bij een volgende ruit schade een groter eigen risico zou krijgen. Dit vind ik niet fair want het betekent dat ik kleine steenslag alleen kan laten repareren als ik het zelf betaal.

Geen enkel probleem gehad. Paar kleine schades zijn zonder probleem uitgekeerd

Tot nu toe nog geen schade gehad, waardoor ik op dat vlak geen oordeel heb.

die lage premie dus, maar ik kan mijn auto niet “beter”verzekeren met klaverblad omdat het motorvermogen te hoog zou zijn. Rubbish!

Ik heb, gelukkig, sinds het afsluiten nog geen beroep op mijn verzekering hoeven doen. Een echte mening kan ik dus niet geven.

Ik heb gelukkig nooit schade gehad maar nu ik het wel had helpen ze me goed. Ik heb alleen geen idee wanneer de uitbetaling van de schade is zodat ik het kan laten maken….

De 2e auto ook bij Klaverblad aangemeld. Prima bedrijf.

Een prima verzekering tegen een zeer lage prijs

Goede ervaringen, mijn eerste schademelding is goed afgehandeld

1 keer schade gehad. door een ander, uitstekend afgehandeld

perfect geregeld, alleen enig minpunt inzake communicatie voortgang , brief verzekering lag reeds een week bij Independer, heb toen zelf gebeld over de status

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen