Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Schade door huisdieren meeverzekerd
  • Kies een eigen risico voor korting op de premie
  • Verzekerd in alle landen van de wereld

Onafhankelijke beoordelingen voor de Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5 en is daarmee de Beste uit de test.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering

Het zijn een stelletje oplichters!!! Wij hebben een pakket met inboedel/ opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Ons eigen risico is ineens verhoogd naar 300 euro per gebeurtenis omdat we teveel geclaimd zouden hebben (afgelopen jaar 2 keer). Dus prima als je je premie betaald en niks claimt. Maar zodra je claimt (en dan heb ik het echt niet over hele grote bedragen) dan ben je de sjaak. Oh ja, kleine tip, 1 claim met een heel groot bedrag is geen probleem, een paar claims (met in het totaal een veel lager bedrag) kan blijkbaar niet.

Slechte verzekering, moeilijk bereikbaar ivm thuiswerken. Luisteren niet naar de klant. Maar liever hun eigen waarheden . Duurt ook heel lang voor ze iets afhandelen… absoluut geen aanrader

Goed geïnformeerd en netjes te woord gestaan. Goede verzekering voor een nette prijs.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen