Klaverblad Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (13 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Geen eigen risico, behalve bij huurdersbelang
  • Garantie tegen onderverzekering
  • 10% korting bij Politiekeurmerk Veilig Wonen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Klaverblad Inboedelverzekering

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Klaverblad Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Inboedelverzekering

Ik kan helaas niet lager dan een 1 geven anders zou ik dat doen. Er is ingebroken bij een boxverhuurbedrijf in onze, en 15 andere boxen. Omdat er geen zichtbare schade is aan de buitenzijde van het gebouw, wordt er door Klaverblad niet betaald. Dat er 15 geforceerde deuren en sloten zijn aan de binnenzijde van het gebouw is voor Klaverblad niet voldoende bewijs dat er is ingebroken. De aangifte bij de politie en de aangeleverde foto’s leveren ook geen voldoende bewijs. Sluit dus vooral geen verzekering bij deze verzekeringsmaatschappij!

na jaren verzekerd te zijn, had ik een slotenmaken nodig. Op de website stond dat dat vergoed zou worden. ook als het je eigen schuld was. Alleen uiteindelijk willen ze niet uitkeren.

Slechte service en er wordt niet uitgekeerd, ondanks bewijs inbraak!!!

1 April 2016 is er bij mij ingebroken maar gelukkig? was ik ROYAAL verzekerd bij Klaverblad. Schade gemeld en daarna begon het! Afspraak gemaakt met de "expert" van Dekra, Dhr Eric Bagchus voor het opnemen van de schade. Er verscheen een mooie dikke Volvo bij mij op de dam en na het nuttigen van een lekker bakje koffie werd er over de schade gesproken met meneer Eric Bagchus van Dekra. Meneer Eric Bagchus van Dekra bekijkt enkele schades maar hoefde de bovenverdieping (waar ook schade was) niet te bekijken. Dat vond ik heel erg vreemd, wel tijd voor koffie maar geen tijd om even boven te kijken? Geen interesse,geen zin, er de kracht niet voor of zou hij achteraf zelf wel een bedrag verzinnen? Ik maak wel een postje van 400 euro zei hij….ongezien dus. Aaaaa dat dacht ik al, nou dan weet je het wel. Volgens mevrouw Ilse Blijleven van de afdeling Schade brand van Klaverblad verzekeringen handelde de "expert" uit ervaring. Er waren ook enkele dure fietsspullen bij mij ontvreemd maar Eric Bagchus van Dekra wilde wel in de schuur kijken of mijn hobby echt bestond, voor de controle had hij dus wel tijd en dit kon meneer niet uit ervaring. Die "ervaring" heeft hij ook gebruikt bij de rest van de schadebepaling. Waar ik net op Mp iets had gekocht van 3900 euro werd nu 2000 euro uitgekeerd en 3 armbanden met een minimale waarde van 450 per stuk kreeg ik nu 200. Meneer ging uit van andere spullen dan ik had opgegeven en hiervan de minimale waarde genomen, spullen die ik dus niet in mijn bezit had! De schade in huis lag nog vele malen hoger dan 400 euro maar dat is lastig in te schatten wanneer je niet eens de moeite neemt om 13 treden te nemen. U begrijpt dus wel dat ik een groot financieel verlies heb geleden door de zeer ongeïnteresseerde Eric Bagchus van Dekra en mevrouw Ilse Blijleven van de afdeling Schade brand van Klaverblad om nog maar over het verdraaien van mijn woorden in alle mails. Mensen, geloof mij. Hier wil je je niet ROYAAL verzekeren!!!

Nooit geen gedoe met klaverblad…. Zoals ze op televisie in hun reclame ook aangeven, geen poespas. Je hoeft ze maar te bellen en het wordt opgelost. Natuurlijk moet je wel een royaal verzekering hebben, want je kan niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Waterschade aan mijn laminaat gehad, Mijn verzekering online op de hoogte gebracht, binnen twee uur telefoon van een expertise bedrijf gehad om de schade te beoordelen, Helaas was de expertise bedrijf mij twee keer vergeten maar na twee week was het rapport klaar wat na Klaverblad moest Zeer snel is het bedrag uitbetaald Dus ik zou deze verzekering zeker aanraden !!

Snel en duidelijk contact via mail. Alles via mail mogen opsturen en super snelle uitbetaling. Ik ben zeer tevreden over deze verzekering.

Heb in 30 jaar tijd nu voor de 2x een schade gemeld. Eerst uit de (afgesloten) tuin gestolen wasgoed: werd niet vergoed (volgens de voorwaarden overigens wel). Nu uit de auto gestolen zaken: niet vergoed omdat de braaksporen te onduidelijk waren (slechts sprake van krassen rond het slot, vindt Klaverblad gebruikerssporen geen braaksporen). Volgens de politie verouderde voorwaarden omdat het steeds vaker voorkomt dat er geen braaksporen zijn. In mijn geval wel braaksporen maar te onduidelijk volgens Klaverblad.

Na een melding over een gebroken tafelglasplaat, door een val van een huisgenoot, aan de 'tussenpersoon' kregen we van hem ooit een schadeformulier toegestuurd, dat we "direct aan KLAVERBLAD moesten adresseren". Maanden later, na een herinnering, kwam het antwoord, dat de 'tussenpersoon' bericht had ontvangen… (wij dus niet!)… en vroegen daarom om een kopie van dat bericht. Hierin stond zwart op wit, dat de claim niet in behandeling was genomen, omdat er een huisdier bij betrokken was… een hond!! (??). De enige "huisdieren" die wij hebben en hadden echter zijn lastige muggen… De tussenpersoon gaf ineens niet meer thuis en wij daarom hadden dus geen interesse meer aan zijn "advies" en "huisdierenpolis". Het allerkwalijkste is, dat het opzeggen van alle polissen ze geen bal scheen uit te maken! De klant centraal stellen? Daar hebben ze bij Klaverblad nog nooit van gehoord! Never niet doen dus! En de Zeker.com-redactie mag dit bericht aan Klaverblad doorsturen. We houden u dan van hun reactie op de hoogte! De KONING-KLANT komt tegenwoordig altijd van rechts!!! Reageer

Ik ben al jaren verzekerd bij klaverblad, heb hier alle verzekeringen lopen dus ook een inboedel verzekering !!?? Gelukkig nooit hiervan gebruik hoeven te maken…totdat tijdens de verhuizing naar een nieuwe woning er was ingebroken en de spullen die klaar stonden, ongeveer 20 verhuisdozen, met voornamelijk de kleding van ons gezin en electronica werd ontvreemd , een expertise is 2 maal geweest en er leek niets aan de hand, het schadebedrag was door de expert vast gesteld op

Ik heb leed door klaverblad, de inboedelverzekeraar. Na een brand waarbij de gehele woning is afgebrand. Zie: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/ … rderstraat Blij waren we dat we verzekerd waren, maar zijn we nu in een hel beland. 3 Maanden na de brand waarbij ons huis is afgebrand zoekt klaverblad nog steeds naarstig naar reden om niet uit te keren. Het bekende verhaal, wel jaren geld vragen, maar uitkeren, ho maar. Na de brand heeft klaverblad een onderzoek in gesteld. Duizenden euro’s gaven ze uit aan een detective onderzoeksbedrijf. Die concludeerde dat er niks aan de hand was en zijn gewoon konden uitkeren. Desondanks vinden zij dat na 3 maanden onderzoek nog steeds verder onderzocht moet worden.. Ja ja ja. Ze zijn gewoon opzoek naar een uitweg. Terwijl ze nota benen weten dat ik als alleen staande moeder met een kind van 2 jaar en een van 30 weken op straat sta en dringend uitgekeerd dient te worden om op nieuw te beginnen Schamen moeten ze zich daarbij klaverblad. Vandaag nu ik bekend maakte het zat te zijn wilden ze bemiddelen. 59.000 euro moet er uitgekeerd worden volgens klaverblad eigen taxatie. Ze weten dat het water mij aan de lippen zit. Dus willen ze een deal sluiten. Vandaag schikken voor 37.000 euro. Ongeveer de helft. niet akkoord dus. Schamen moeten ze zich. O o, wat heb ik een spijt dat ik bij klaverblad ben verzekerd. En niet bij een grote verzekeringsmaatschappij. Waar zij na een verlies jaar niet bezuinigen door niet uit te keren van rechtmatige calamiteiten uitkeringen. Ik heb voor de leed 3 websites opgericht die donderdag 16 april 2010 online gaat. Hier vertel ik mijn verhaal en mijn mening over klaverblad. Ik publiceer het volledige dossier. Tevens is hier een discussie forum. Ik zoek meer mensen met mindere ervaringen. Tevens zoek ik mensen die kunnen helpen 200.000 of meer pamfletten in brievenbussen te doen. In de steden Zoetermeer, den haag , Bleiswijk, Alphen aan de rijn,delft, gemeente zuidplas en gemeente lansingerland. Kijk op : www.klaverbladleed.nl www.klaverbladramp.nl www.klaverbladclaim.nl

Ik heb leed door klaverblad, de inboedelverzekeraar. Na een brand waarbij de gehele woning is afgebrand. Zie: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/ … rderstraat Blij waren we dat we verzekerd waren, maar zijn we nu in een hel beland. 3 Maanden na de brand waarbij ons huis is afgebrand zoekt klaverblad nog steeds naarstig naar reden om niet uit te keren. Het bekende verhaal, wel jaren geld vragen, maar uitkeren, ho maar. Na de brand heeft klaverblad een onderzoek in gesteld. Duizenden euro

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen