Klaverblad Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (8 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Stel zelf de verzekering samen die past bij je situatie
  • Persoonlijk contact met een juridisch adviseur
  • Ook telefonisch advies voor juridische problemen die niet verzekerd zijn

Onafhankelijke beoordelingen voor de Klaverblad Rechtsbijstandverzekering

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Rechtsbijstandverzekering

Hebben er niet veel zin in. Lezen niet. Als dat goed gaat. Willen een schade nog niet eens serieus behandelen

Klaverblad rekt de voorwaarden op in eigen belang. ZEEEEER SLECHTE ERVARING MET KLAVERBLAD Ga niet in zee met dit bedrijf

Ik heb me verzekerd voor alle modules, na mijn opgelopen beperking bij een ongeluk, kunnen ze me niet helpen met de WMO afwijzing,dit valt niet onder de verzekering .zeer slechte verzekering Blijf er weg

1 ster is nog te veel. Oplichters zijn het. “Bij ons draait het om mensen?” Bij jullie draait het enkel om premies binnen te halen en meer niet. Smoesjes verzinnen daar zijn ze goed in, verzekeren niet!

Klootzakken! Al 4 maanden bezig om uberhaupt contact te krijgen. Wordt gewoon niet geholpen of teruggebeld, maar geld innen kunnen ze wel.

hun slogan,doe maar normaal dan doe je al gek zat..is dus absoluut niet aan de orde. Ik kan hun rechtsbijstand verzekering absoluut niet aanraden,als het moeilijk wordt zijn ze niet thuis,en zijn ze drukker doende met hoe ze van je afkomen in plaats van dat ze je bij staan. het onderhandelen gaat ze ook niet echt goed af..ze klopte allemaal op hun schouders kijk een wat we even hebben bewerkstelligd ..blijken ze 500 euro duurder uit te zijn als wat we eerste zelf al hadden behaald..en ben niet kritisch op klaverblad,want dan krijg je een hoop wartaal te verwerken,en begin maar een rechtszaak tegen ons..moet je dan een rb verzekering afsluiten tegen je eigen rb verzekeraar..ze maken er gewoon misbruik van

Het mag Klaverblad vooral niks kosten. Eén briefje naar de tegenpartij en daar laten ze het bij. Willen vooral niet procederen of de zaak aan een advocaat uitbesteden. Alles wordt behandeld door hun eigen juristen en dat zijn niet de slimste. Communicatie verloopt ook uitermate stroef. Nog nooit zo'n slechte verzekering gehad.

Diverse zaken helass moeten onderbrengen. De eerste brief richting de tegenparij is zeer sterk, maar bij antwoord van de tegenpartij wordt de “keutel” meetsal weer ingetrokken, met de mededeling dat er te weinig kans op succes is. Een “normale” advocaat heeft het opgepakt en met succes…….

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen