Reaal Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (64 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Extra scherpe premie in combinatie met hypotheek
  • Dezelfde polis voor u en uw partner
  • Lage premie voor niet-rokers

Onafhankelijke beoordelingen voor de Reaal Overlijdensrisicoverzekering

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 30 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Provisieloos’.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 30 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Standaard provisie’.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 30 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 5,9.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 30 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,2.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 30 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Overlijdensrisicoverzekering

Tja. Veruit de goedkoopste, maar de organisatie, het proces en de communicatie is een RAMP! Dus als je veel geduld en stalen zenuwen hebt, zou ik deze aanbevelen voor de lage premie.Ben nu al DRIE MAAND (!!) bezig met doorlopen van een overlijdensrisico aanvraag, die door hun goedgekeurd is, maar waarvan nog steeds de definitieve offerte niet binnen is. Tussenpersoon Independer communiceert goed en snel, Reaal niet. Bij Reaal heb je het gevoel dat je dossier van afdeling naar afdeling wordt doorgeschoven en onderop een stoffige stapel in een la terechtkomt. Wat een ongelooflijk inefficiënte organisatie!

wat een ongelooflijke logge organisatie, ik zit nu al anderhalve maand op antwoord te wachten waarom mijn verzekering in 4 jaar tijd 50% meer premie afschrijft van mijn gedane inleg vroeger bij Hoogehuys afgesloten. van 1000.00 euro naar bijna 1500.00 euro. Terwijl het bij Hoogehuys nog geen 500.00 was. Ik begrijp waarom je ze niet kan mailen zou te druk worden voor ze . Via telefoon en chatbox worden beloftes gedaan " komen we volgende week op terug " DUS NIETtoen ze dachten dat ik misschien mijn inleg zou aanvullen belden ze dagelijks !!!heel erg slecht

Ik kan mij niet herinneren dat Reaal ooit winst heeft gemaakt op deze verzekering. En dat terwijl het voor de overname wel zo was. Waarschijnlijk zijn de kosten van de salarissen van directie en hun bonussen groter dan de winsten die ze maken op de beleggingen. Gevolg is dat de dekking die vroeger goed was nu veel te laag is. En van klantcontact hebben ze nog nooit van gehoord, behalve de jaarlijkse brief dat er geen winst is gemaakt!

Overlijdensrisicoverzekering is per 1 juli 2017 beëindigd waarvan ik per brief gedateerd 18 sept 2017 op de hoogte wordt gesteld. er blijken enkele incasso van 2015/2014 niet te zijn voldaan echter 2016 en 2017 worden alle incasso gewoon geïnd !!! zonder problemen. Schandalig gewoon!!! Geen nadere berichtgeving dan die in 2014/2015

Een levensverzekering stop zetten en laten uitbetalen bij reaal,lukt geloof ik niet voor ik overleden ben!!! :( Ik ben nu 7 weken ermee bezig. Alle stukken zijn nu al 4 weken binnen en nog is de uitbetaling niet behandeld. Echt te gek voor worden. Genoeg personeel om verzekeringen af te sluiten,maar voor de uitbetaling is dit helaas anders. Echt slecht!

Ben nu al meer dan 3 jaar bezig om van mijn OR verzekering van Reaal af te komen maar die oplichters bende geven nog niet eens een reactie. 10 juli is de HR Turkenburg van SNS waar Reaal onder valt bij mij langs geweest , maar tot op heden nog steeds geen reactie,. Reaal is nog erger dan de grootste criminelen.

Wil de Rob v. Linge bedanken voor zijn geweldige inzet. Je hebt me super geholpen.

Afsluiten ging goed. Wij waren zelf vergeten zaken bij te voegen waarop we direct werden geattendeerd door Independer. Dit gaf ons het gevoel dat ze weten waar ze mee bezig zijn en dat dienstverlening een hoge prioriteit heeft. Verder werd de gehele aanvraag goed begeleid en we hebben onze polis mogen ontvangen.

Was verrast door de snelle communicatie over de voortgang m.b.t. afsluiten verzekering, mooie lage premie. Ben zeer tevreden.

In eerste instantie nogal sceptisch maar bij ieder contact ben ik verbaasd over het geduld en de bereidheid van de medewerkers om je te helpen. Ik ben al verbaasd als je niet in de wacht gezet wordt. Als ze dit niveau weten te handhaven in de toekomst, is er weinig hoop voor al die zakkenvullende tussenpersonen. De premie van de overlijdensrisicoverzekering die wij afgesloten hebben bij Independer scheelde €2900,= over de gehele looptijd. Voor exact dezelfde polis.

Het afsluiten van de verzekering veerl;iep soepel en snel

zeer langgeduurd, informatie doorgestuurd maar niet juist behandeld

Aanleiding: wijziging verzekering gerelateerd aan hypotheek (nieuwe verzekering overigens ook van Reaal) – oude verzekering opgezegd, voldaan aan voorwaarden – aangemeld voor nieuwe verzekering – premies nieuwe verzekering worden geïnd, echter oude ook nog – telefonische toezegging dat e.e.a. geregeld was, echter is dus niet het geval

Zit zelf in de financiele dienstverlening en dit ging prima op alle fronten

Wij hebben 2x een gezondheidsverklaring moeten invullen en het heeft lang geduurd alvorens wij akkoord kregen. Dit werd eerst door Reaal per e-mail gecommuniceerd en daarna nog een keer door Independer. Ook werd er in het schrijven van Independer een fout gemaakt wat betreft de duur van één van de verzekeringen. In het origineel van Reaal stond het uiteindelijk goed.

Informatieverstrekking over voortgang aanvraagprocedure snel en duidelijk. Vragen worden snel beantwoord.

Korte lijnen tussen Independer , Reaal en client. Niet te veel papierwerk aan verbonden, gewoodn oprecht , open, transparant, niet te veel opsmuk. Duidelijke uitleg, verzekering en premie. Veel via internet, wat de snelheid bevorderd en het contact kort en snel mogelijk maakt.

Ik vond het prettig dat ik telefonisch werd benadered met het advies om mijn bestaande verzekering over te sluiten naar een voordeligere. Maar voordat ik zelf wat van deat voordeel ga merken ben ik wel anderhalf jaar verder omdat ik 295 euro afsluitkosten moet betalen. Dat is dan toch weer jammer

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang, er is altijd iemand die je vragen kan beantwoorden, en dat ook nog duidelijk doet. Enige was dat ons niet duidelijk was wat er naar Reaal moest en wat naar Independer. Prijstechnisch prima; we zijn er enorm op vooruit gegaan!

We doen vaker zaken met Independer en dat bevalt ons uitstekend.

Een overlijdensrisicoverzekering is een noodzaak bij een hypotheek, maar het blijft zonde van het geld als je denkt/hoopt er geen gebruik van te maken. De eenvoud waarmee via Independer een keuze is te maken vond ik zeer verrassend. Als mijn hypotheektermijn afloopt zal ik zeker proberen of ze me dan ook kunnen helpen.

We zijn erg tevreden over de klantgerichtheid en duidelijke communicatie bij het afsluiten van de risicoverzekering.!

Ik hoop dat de kwalitieit zo blijft in de toekomst.

goede persoonlijke benadering zonder opddringerig te zijn

Ik vond de communicatie met Independer uitstekend. Ook de opvolging. Enig min-punt vond ik dat Reaal ondanks mijn verzoek om de medische test gegevens eerst naar mij toe te laten komen, zich niet aan deze afspraak heeft gehouden. Ook is de procedure rondom de uitslag van de verplichte HIV test onzorgvuldig bij Reaal. Volgens de geldende regels moet de uitslag nl ALTIJD (positief of negatief) via een vertrouwenspersoon gecommuniceerd worden. Dus dit kan denk ik wel verbeterd worden.

Hadden hier al een paar jaar geleden een verzekering afgesloten maar zag nu dus op Independer dat het weer goedkoper was geworden, dus vandaar nu weer opnieuw afgesloten

tegen alles moet je, je verzekeren.Daar heb ik wel eens moeite mee, je betaalt je aan alles erg veel maar deze verzekering viel mee. PRIMA

snelle en makkelijke service en overzichtelijke website

Jammer dat niet alle maatschappijen opgenomen (willen) zijn, die moeten dan stuk voor stuk bezocht worden om te worden vergeleken.

Ik moest bij mijn thuisbankier beduidend meer betalen tegen veel ongunstigere voorwaarden. Deze aanbieder was snel, makkelijk en goedkoper.

Natuurlijk begrijp ik kritische gezondheidsvragen aan 50-plussers die een overlijdensrisicoverzekering willen afsluiten maar een verzekeraar mag best enig risico lopen als hij zo'n verzekering afsluit. Als je (gelukkig!) redelijk tot goed gezond bent word je bij deze verzekering gewoon geaccepteerd zonder medische keuring. Je gezondheidsverklaring wordt voor waar aangenomen. Dat vind ik erg prettig.

Bijzonder snel geholpen en afgesloten.1x gebeld en vriendelijk verder geholpen.Ken Reaal nog vanuit de tijd dat ze onder de naam "De Centrale"door het leven gingen dus dat zit ook wel goed.

Wie zegt de oude verzekering op en wat is de opzegtermijn van mijn oude verzekering?

Prima verzekering maar doordat mijn vrouw last heeft van artrose zijn wij waarschijnlijk duurder uit dan in de eerdere vergelijking met Independer. Er is ons niets – ook niet door Reaal of Independer – gemeld over een opslag en dat blijkt ook niet uit de polis en/of afrekening. Dat vinden wij wel heel merkwaardig.

Alles is goed overzichtlijk, snel geregeld en binnen de afgesproken tijd.

Gee whiz, and I thuohgt this would be hard to find out.

Alakazaam-information found, problem solved, takhns!

Ben op een prettige en correcte manier geholpen. Maatschappij spreekt mij wel aan.

In de mail staat recent afgesloten maar dat is al weer enige maanden geleden

Fijn dat jullie ons getipt hebben over een goedkopere verzekering en in het afsluitproces prima werk en contact over de voortgang hebben gehouden.

Uw site laat heel helder de verschillen zien tussen de diverse aanbieders, waarbij het zelfs zo kan zijn dat uw prijs lager is dan die van de aanbieder via eigen site of intermediair.

Zal bij eventuele nieuwe verzekeringen zeker bij deze maatschappij gaan informeren

Het was een noodzaak om deze verzekering af te sluiten. i.v.m. eigen huis.

ik heb deze verzekering afgesloten omdat mijn oude verzekering 16 euro per maand duurder was. de bank accepteerde deze nieuwe verzekering, dus mij keuze was snel gemaakt

Na het opheffen van onze koopsompolis is dit voor ons een prima levensverzekering zonder na te hoeven denken of de aandelenkoersen het goed doen. Het scheelt ons 100 euro in de maand en dat is een zekerheid voor de komende 15 jaar. Tel uit de winst !

doordat de prijs goed is zal ik dat zeker aanbevelen bij anderen en de kwaliteit van het product is ook prima

Was voor een lager bedrag hoger verzekerd dan bij een concurrent vijf jaar daarvoor (toen ik dus ook niog jonger was!)

Bij een vraag over de verzekering had ik de indruk dat ik Reaal moest bellen. Dat bleek onjuist. Communicatie hierover kan beter. Communicatie was nodig ivm onjuistheid op polis.

tot nu toe goed gevoel bij proces van afsluiten en produkt zelf

De bedoeling was om een bestaande verzekering te laten vervangen door een nieuwe. Dat is niet gelukt, zodat ik nu 2 verzekeringen heb wat ik niet wil. Ben derhalve niet tevreden over de afhandeling.

Bij afsluiten levensverzekering slecht advies gekregen. In geval van stijgende inkomsten en jonge leeftijd is vastzetten overlijdensrisicoverzekering voor langere periode en voor hoger bedrag interessant. Advies was helft van hypotheek voor 5-10 jaar. Daarnaast spoedaanvraag gedaan vanwege korte deadline afsluiten hypotheek. Bij navraag bij Independer werd aangegeven in behandeling. Op mijn vraag of actie kon worden ondernomen door Independer werd ontwijkend gereageerd. Bij navraag bij REAAL bleek dat de aanvraag niet als spoedaanvraag in behandeling was. Na zelf meermaals met REAAL te hebben gebeld is de deadline voor de hypotheek net gehaald. Service van Independer op dit punt: nul.

Independer prima, 100 punten. Zodra echter de betreffende verzekering (Reaal) in beeld kwam verliep alles tergend langzaam. De reden van de vertraging bij Reaal was de achterstand in werklast.

eerste kennismaking, hoop bij een uitkering niet op een teleurstelling. lage prijs en duidelijk alles te vinden. duidelijke berekeningen.

aanvullende gezondheidsvragen, moest eerst toeslag betalen, toen ik protesteerde en waarom vroeg werd de toeslag er weer afgehaald

Omdat de lasten voor deze verzekering van Reaal veel lager waren dan onze huidige overlijdensrisicoverzekering, was het een reden om over te stappen. Alleen doordat onze eerste verzekering verpand was aan de hypotheek, gaf dit iets meer ongemak bij het oversluiten. Dit kwam deels door de hypotheekverstrekker.

Was makkelijk om te regelen, de acceptatie duurde vrij land. Mijn idee waren we beide prima gezond dus geen reden om zo lang te duren. Communicatie hierover verder prima.

reaal is een grote maatschappij. Kans dat verzekering niet uitkeert is klein. Daarnaast nog eens een lage premie, dus prima.

Dit betreft een redelijk 'plat' product. Of het bevalt zal ik nooit kunnen zeggen. Mijn nabestaanden hopelijk wel.

Veel voordeliger dan anderen. De moeite waard om even voor rond te kijken. Wel zat er een uiterst onduidelijke medische vragenlijst bij, waarbij je moeilijk de werkelijke situatie uit de doeken kon doen. Dit heeft echter geen problemen opgeleverd.

The policy I have is overlijdensrisicoverzekering. Until I die I can't really say if it is a good policy or not :-) and then I don't think I will be in a position to give you any feedback. The only thing I can say now is they are taking the money from my bank account every month.

Ofschoon ik, P.C.Plooij- van Gorsel verzekeringnemer ben, werd alle correspondentie van meet af aan aan mijn man gericht, die verzekerde is. Vervolgens werd een verkeerde polis opgemaakt, op ons beider leven, wat nooit de bedoeling is geweest en ook niet in de offerte stond. In gesprekken met de service- medewerker kostte het heel veel moeite om duidelijk te maken waar de fout zat en dat alles tijdens onze vakantie in het buitenland. Uiteindelijk is alles uitgevoerd volgens afspraak en tegen de afgesproken prijs, maar dit verdient zeker niet de schoonheidsprijs wat kwaliteit en service betreft.

Wij vonden wel dat het lang duurde ruim 1 1/2 maand voordat we de polis ontvingen. Ook hadden we duidelijk aangegeven, dat de polis op 1-8-2011 moest ingaan en daar kwam later ook weer een vraag over.

Heb mijn beleggingsverzekering omgezet naar een bankspaar bij een ander bedrijf. Heb bij Reaal royement aangevraagd van mijn huidige verzekering. Krijg op een gegeven moment dat de verzekering geroyeerd is. Meer dan een week later heb ik echter nog steeds MIJN geld niet op mijn rekening overgemaakt gekregen. Dus Reaal even gebeld. Hun reactie was "we hebben het te druk, uw geld wordt volgende week overgemaakt". Het is toch te gek voor woorden dat zij wekenlang rente trekken van mijn geld terwijl ze al een zeer hoog bedrag ( E 900,00) in rekening brengen voor administratiekosten! Dieven zijn het.

Ik heb een slechte review over reaal:ze nemen je in de maling en je komt niet van de verzekering af: 1 zonder dat het je veel geld kost 2 wij willen een andere tussenpersoon en dit staan ze niet toe. Wij hebben een hypotheek opstap verzekering en slechter kun je niet zitten in deze tijd. Dit komt overeen met dsb bank.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen