Reaal Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (27 reviews)

Reaal Verzekeringen Ervaringen

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Extra scherpe premie in combinatie met hypotheek
  • Dezelfde polis voor u en uw partner
  • Lage premie voor niet-rokers

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Reaal

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 5,9.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,2.

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Reaal Commercial Voel je vrij met Reaal (2016)

Reaal Commercial Freek Vonk en de dolfijnen (2018)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de Reaal Overlijdensrisicoverzekering

Tja. Veruit de goedkoopste, maar de organisatie, het proces en de communicatie is een RAMP! Dus als je veel geduld en stalen zenuwen hebt, zou ik deze aanbevelen voor de lage premie. Ben nu al DRIE MAAND (!!) bezig met doorlopen van een overlijdensrisico aanvraag, die door hun goedgekeurd is, maar waarvan nog steeds de definitieve offerte niet binnen is. Tussenpersoon Independer communiceert goed en snel, Reaal niet. Bij Reaal heb je het gevoel dat je dossier van afdeling naar afdeling wordt doorgeschoven en onderop een stoffige stapel in een la terechtkomt. Wat een ongelooflijk inefficiënte organisatie!
wat een ongelooflijke logge organisatie, ik zit nu al anderhalve maand op antwoord te wachten waarom mijn verzekering in 4 jaar tijd 50% meer premie afschrijft van mijn gedane inleg vroeger bij Hoogehuys afgesloten. van 1000.00 euro naar bijna 1500.00 euro. Terwijl het bij Hoogehuys nog geen 500.00 was. Ik begrijp waarom je ze niet kan mailen zou te druk worden voor ze . Via telefoon en chatbox worden beloftes gedaan " komen we volgende week op terug " DUS NIET toen ze dachten dat ik misschien mijn inleg zou aanvullen belden ze dagelijks !!! heel erg slecht
Ik kan mij niet herinneren dat Reaal ooit winst heeft gemaakt op deze verzekering. En dat terwijl het voor de overname wel zo was. Waarschijnlijk zijn de kosten van de salarissen van directie en hun bonussen groter dan de winsten die ze maken op de beleggingen. Gevolg is dat de dekking die vroeger goed was nu veel te laag is. En van klantcontact hebben ze nog nooit van gehoord, behalve de jaarlijkse brief dat er geen winst is gemaakt!
Overlijdensrisicoverzekering is per 1 juli 2017 beëindigd waarvan ik per brief gedateerd 18 sept 2017 op de hoogte wordt gesteld. er blijken enkele incasso van 2015/2014 niet te zijn voldaan echter 2016 en 2017 worden alle incasso gewoon geïnd !!! zonder problemen. Schandalig gewoon!!! Geen nadere berichtgeving dan die in 2014/2015
Een levensverzekering stop zetten en laten uitbetalen bij reaal,lukt geloof ik niet voor ik overleden ben!!! :( Ik ben nu 7 weken ermee bezig. Alle stukken zijn nu al 4 weken binnen en nog is de uitbetaling niet behandeld. Echt te gek voor worden. Genoeg personeel om verzekeringen af te sluiten,maar voor de uitbetaling is dit helaas anders. Echt slecht!
Ben nu al meer dan 3 jaar bezig om van mijn OR verzekering van Reaal af te komen maar die oplichters bende geven nog niet eens een reactie. 10 juli is de HR Turkenburg van SNS waar Reaal onder valt bij mij langs geweest , maar tot op heden nog steeds geen reactie,. Reaal is nog erger dan de grootste criminelen.
Het afsluiten van de verzekering veerl;iep soepel en snel
zeer langgeduurd, informatie doorgestuurd maar niet juist behandeld
Aanleiding: wijziging verzekering gerelateerd aan hypotheek (nieuwe verzekering overigens ook van Reaal) - oude verzekering opgezegd, voldaan aan voorwaarden - aangemeld voor nieuwe verzekering - premies nieuwe verzekering worden geïnd, echter oude ook nog - telefonische toezegging dat e.e.a. geregeld was, echter is dus niet het geval
goede persoonlijke benadering zonder opddringerig te zijn
tegen alles moet je, je verzekeren.Daar heb ik wel eens moeite mee, je betaalt je aan alles erg veel maar deze verzekering viel mee. PRIMA
snelle en makkelijke service en overzichtelijke website
Jammer dat niet alle maatschappijen opgenomen (willen) zijn, die moeten dan stuk voor stuk bezocht worden om te worden vergeleken.
In de mail staat recent afgesloten maar dat is al weer enige maanden geleden
Uw site laat heel helder de verschillen zien tussen de diverse aanbieders, waarbij het zelfs zo kan zijn dat uw prijs lager is dan die van de aanbieder via eigen site of intermediair.
doordat de prijs goed is zal ik dat zeker aanbevelen bij anderen en de kwaliteit van het product is ook prima
Wij vonden wel dat het lang duurde ruim 1 1/2 maand voordat we de polis ontvingen. Ook hadden we duidelijk aangegeven, dat de polis op 1-8-2011 moest ingaan en daar kwam later ook weer een vraag over.
Heb mijn beleggingsverzekering omgezet naar een bankspaar bij een ander bedrijf. Heb bij Reaal royement aangevraagd van mijn huidige verzekering. Krijg op een gegeven moment dat de verzekering geroyeerd is. Meer dan een week later heb ik echter nog steeds MIJN geld niet op mijn rekening overgemaakt gekregen. Dus Reaal even gebeld. Hun reactie was "we hebben het te druk, uw geld wordt volgende week overgemaakt". Het is toch te gek voor woorden dat zij wekenlang rente trekken van mijn geld terwijl ze al een zeer hoog bedrag ( E 900,00) in rekening brengen voor administratiekosten! Dieven zijn het.
Ik heb een slechte review over reaal:ze nemen je in de maling en je komt niet van de verzekering af: 1 zonder dat het je veel geld kost 2 wij willen een andere tussenpersoon en dit staan ze niet toe. Wij hebben een hypotheek opstap verzekering en slechter kun je niet zitten in deze tijd. Dit komt overeen met dsb bank.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen