Reaal Autoverzekering

★★★☆☆ 7/10 (35 reviews)

Reaal Verzekeringen Ervaringen

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Gratis leenauto bij reparatie door aangesloten herstelbedrijf
  • Instappen vanaf 48% premiekorting
  • Uitkering nieuwwaarde bij total loss

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Reaal

De Reaal Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Reaal Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste uit de test.

De Reaal Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een Beperkt Casco-dekking.

De Reaal Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,3.

De Reaal Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Reaal Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Reaal Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Reaal Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Reaal Commercial Leef je leven Arthur (2014)

Reaal Commercial Freek Vonk en de dolfijnen (2018)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Reaal Autoverzekering

Auto ongeluk/schadegeval gehad door een klant van reaal die achterop knalt. Door nalaten van de klant in kwestie, fijne klant dit, eerst zelf melding moeten maken van het schadegeval. Vervolgens zelf naar een schadebedrijf gemoeten om schadecalculatie te verkrijgen. Deze doorgestuurd, welke conclusie trekt reaal... We keren maar 3/4e van de calculatie uit want we denken op basis van de fotos dat er al schade was. Klacht ingediend samen met foto's van dat er geen schade was, maar hier gebeurt helemaal niks mee, erg slecht dit!!
auto total los door brandstichting afhandeling ging als vanzelf en snel .Uitbetaling naar tevredenheid en ook uitbetaling liet niet lang op zich wachten
Na een schade veroorzaakt door een Reaal deelnemer inmiddels meer dan 4 maanden bezig om eea vergoed te krijgen
Moet met flinke hagelschade op auto van reaal naar schadebedrijf met slechte naam om geen eigen risico te hebben of ergens anders maar dan met 500 euro eigen risico. Na 2 weken schadebedrijf gebeld voor de nu ontstane roestvorming en een versnelde afspraak met exper, maar dit kon geen kwaat en ik kreeg vanzelf een bericht welke dag ik hem kon brengen en ik kreeg dan geen beloofde leenauto mee ivm drukte. Na 2 maanden en een tip van een ander, reaal gebeld om toestemming gevraagt om een afspraak te maken met het hagelcentrum. Kon de volgende week al terecht en kreeg daar te horen dat de auto economies totallos was en dat reaal hem innam omdat de dagwaarde net onder de 4000,- was (bovag-anwb 3800,-) en dat staat niet in hun eigen regels 2.3.3. Blz.11.
Wil van verzkering veranderen. Rij vanaf 1971 schadevrij. Kan dit niet op papier krijgen doordat men vanaf genoemde de portefeuilles naar andere maatschappijen zijn overgaan. Het roydata systeem zou toch het aantal schadevrij jaren kunnen vermelden omdat daar de claims bekend zouden moeten zijn.
Een prijsstijging van 40 % omdat reaal de verzekering omzet naar een goed geregeld pakket vind ik rond uit diefstal, zeg hem ook direct op.
Mijn verzekering wordt per 1 augustus 2014 omgezet naar het Goed Geregeld Pakket. Deze en bloc wijziging wordt doorgevoerd door Reaal ivm de stijgende schadelast. De premie wordt met €90,72 per jaar verhoogt terwijl er geen sprake is van risicoverzwaring. Ik vind een premieverhoging van 40% niet redelijk. Oude premie €222,96 en nieuwe premie €313,68. Overigens is het de keuze van Reaal om een nieuw pakket in het leven te roepen. Ik kan ook niet zeggen dat de dekking in mijn voordeel gewijzigd is, het eigen risico is bijvoorbeeld al hoger geworden. Het is dus niet dat de dekking dusdanig beter is geworden dat deze premieverhoging reëel is. Ik ben mij er van bewust dat ik de mogelijkheid heb om de verzekering op te zeggen, echter is dat niet mijn intentie. Wel zou ik graag zien dat de premie ongewijzigd blijft.
Premieverhoging van 17% door een door de verzekeringsmaatschappij gehanteerde andere rekenmethode
Heb niet vaak met ze te maken, maar voor advies word ik goed en helder te woord gestaan.
Ben al vele jaren klant van Reaal en zeer tevreden. Zelfs toen onze auto te hoog verzekerd was omdat hij al wat ouder is kreeg ik bericht van hun daarover. Wij zijn toen op een WA verzekering overgegaan wat veel goedkoper is.
er is een onterechte, frauduleuze claim vergoed ten last van mijn verzekering.Daar werd ik pas een half jaar later mee geconfronteerd, nadat de claim was afgehandeld. Niemand had iets gecontroleerd want , ik citeer : "daarvoor was de claim te laag geweest' ???? De fraude betrof een claim van boterzachte immateriële schade die kan ik niet bewijzen . De fraudeur had een vergoeding ontvangen omdat ze een paar dagen beperkt zou zijn geweest in haar bewegingsvrijheid en met één been omhoog had gezeten : een enorm slap verhaal want de dame in kwestie zat sowieso met één been omhoog wegens ernstig oedeem in een been en diabetes; ze verplaatst zich binnenshuis met stok en buitenshuis met scootmobiel .
internetten levert doorgaans toch voordelen op. de voorwaarden zijn correct en ga er van uit dat de afhandeling dito uitgevoerd wordt.
Mijn oldtimerverzekering is heel goedkoop! Dat vind ik heel prettig omdat ik er weinig mee rijd. Voor de rest heb ik geen mening over Reaal. Heb eigenlijk nooit met ze te maken.
Ik ben erg tevreden over de info en de service.
Ik heb 1x schade gehad en dat was snel en deskundig opgelost. Toen ik na 4 jaar mijn polis wilde verlagen van All Risk naar WA+casco en dat was binnen een paar dagen geregeld.
Ik weet niet hoe de service is, omdat ik hier nooit gebruik van heb hoeven maken.
Enige minpunt: ik kreeg het advies om jaarpremie te gaan betalen ipv maandpremie ivm verhoging van de assurantiebelasting. Maar die keuze wordt je niet gegeven en de klantenservice kon me daarbij, ondanks hun toezegging, ook niet helpen.
Een verzekering via internet afsluiten is vaak erg zwart wit en mijn verzekeringswensen zijn toch meestal iets gekleurder. Ik was erg blij dat ik tijdens en na het afsluiten via internet altijd kon rekenen op de vakkundige steun van het personeel achter deze webshop. Ik heb nu de verzekering die ik wilde hebben voor mijn auto.
was snel aangesloten en ik zou eigelijk bij iemand anders maar dat kon niet en heb nu reaal waar het wel kon want ik was te jong en me auto was te snel voor mijn dus ik zou zeggen voor jonge mensen die een snelle auto heb gewoon bij reaal doen.
bij de laatste schade heeft de maatschappij niets gedaan. alles zelf gedaan. hebben alleen verzekering tegenpartij doorgegeven.
gelukkig nam collega de post over en toen ging het goed!
Omdat ik mij had uitgeschreven bij de kamer van koophandel als zelfstandige was ik vervolgens ook niet meer verzekerd met mijn auto, althans dat kreeg ik te horen via de RDW. Door mijn tussenpersoon heb ik nu wel weer een juiste verzekering. Ze hadden minimaal wel even contact op kunnen nemen omdat ik wel voor het hele jaar betaald heb.
Hallo mensen, Ik heb een review over de Reaal Vezekeringen omdat ik heel tevreden ben over de aangeboden service. Ik ontvang tijdig duidelijke correspondentie waarin heel transperant en helder weergegeven wordt waarvoor men verzekerd is. E.a.a. Is allemaal uitstekend verzorgd.
Ik ben altijd bij reaal verzekerd geweest met mijn autoverzekering. Ik vond het een prima verzekering en heb gelukkig maar eenmaal gebruik ervan moeten maken. De prijs was laag, maar omdat ik mijn autoverzekering nu heb ondergebracht bij een andere verzekeringsmaatschappij waar ik de rest van mijn verzekeringen heb lopen, kreeg ik een veel grotere korting op mijn totaalpakket. Dit is de reden waarom ik ben geswist. Maar reaal is net als mijn huidige verzekeringsmaatschappij goed en betrouwbaar.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen