Reaal Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Garantie tegen onderverzekering
  • Tot €350 voor het vernieuwen van huissloten
  • Diefstal van inboedel uit uw auto (tot €250)
  • Spullen in schuur of garage meeverzekerd
  • Ook goed verzekerd in grote steden

Onafhankelijke beoordelingen voor de Reaal Inboedelverzekering

De Reaal Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 mei 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7 en is daarmee de Beste uit de test.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Reaal Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Inboedelverzekering

Al 13 jaar opstal, inboedel, WA verzekerd bij REAAL. Onlangs te horen gekregen dat per 1-1-2018 – de premie van de Opstal van 310 euro naar 480 euro p/j gaat (je leest het goed: meer dan 65%) – de premie van de inboedel van 125 euro naar 188 euro p/j gaat (idd 50%) – de premie van de WA van 79 naar 117 euro p/j gaat. De reden: Ik zou meer dan gemiddeld geclaimed hebben!! Bij navraag bleek dat er op de WA verzekering ten tijde dat we nog 3 kinderen en 1 hond hadden een aantal (6) schades geclaimed zijn. Al deze claims veroorzaakt door kinderen en hond. De kinderen zijn inmiddels het huis uit en de Hond is niet meer. De laatste WA claim was meer dan 4,5 jaar geleden. 2x claim op inboedel( 1x inbraak 980,-euro en 1x inhoud vriezer 130,- door stroomstoring tijdens vakantie) 1x claim op Opstal (1 x ruit schade 430) Ik had me voor kunnen stellen dat ze de premie van de WA verhoogd hadden dat had ik wel begrepen. (maar dan wel 4 jaar geleden al!). Maar kennelijk vegen ze alles op een hoop en verhogen dan maar de premie van duurste verzekering met een schofterig hoog percentage. Het leermoment: sluit iedere verzekering af bij een andere verzekeraar om te voorkomen dat ze deze truuk uit halen. Voor mij NOOIT meer REAAL!!!

Na twee claims in 4 jaar werd besloten om eigen risico 500 euro te verhogen. Werd bijna letterlijk aangegeven dat het niet dé bedoeling was dat er geclaimd werd.

ZEER slechte ervaring: april 2017 1. Er wordt geen antwoord gegeven op de 6 mailbrieven. 2. Je wordt niet teruggebeld! 3. Reaal maakt je helemaal gek, door steeds zogenaamd weer in overleg te gaan intern. MAAR….iets laten weten? NEE dus.

Zeer tevreden over de afhandeling bij schade. Erg klantvriendelijk en wij hebben het geld snel weer teruggekregen!

Ruim 20 jaar lid geweest bij Reaal inboedelverzekering, gedurende 20 jaar een keer schade gemeld kreeg ik hoop gezeik en gezeur van Reaal uiteindelijk ben ik mee gestopt.

Duidelijke info voor wat betreft de polissen niet de goedkoopste, wel duidelijk voor wat je krijgt.

Afgelopen jaar 2 x schade gehad. 1 waterschade en 1 x inboedelschade. Correct geholpen en snel afgehandeld. Goed en makkelijk contact en zeer behulpzaam. Schades werden zeer correct afgehandeld.

Daar mijn man kort geleden is overleden wilde ik de inboedel verzekering op mijn naam laten zetten.Via de tussenpersoon had ik alles geregeld.Tot mijn verbazing hadden ze ook maar meteen de premie omhoog gedaan ,daar ik toch eigenlijk te laag verzekerd was.Of ik maar even het resterende bedrag wilde overmaken.Dit speelde rond half februari. Nu is eindelijk alles teruggedraaid,maar inmiddels heb ik al zes keer een veranderde polis gehad.Deze week kreeg ik zelfs weer een girobiljet om mijn premie te betalen.Deze was 17 febr. al overgemaaktZe zullen het weer voor mij gaan uitzoeken.

waterschadeschade woning in spanje gehad , aantoonbaar geen schuld want 0 verbruik over 3 maanden tijd , zelfs was de hoofdkraan gesloten . Winterthur nederland gekontakteerd en konden /wilden niets doen want spanje . Winterthur maakt gebruik van de onmacht van een woning eigenaar in spanje , u gaat maar procederen was uiteindelijk het antwoord wetende dat dat onmogelijk is.

Wij hadden een schade aan onze schuur. We hebben toen de opstalverzekering ingeschakeld. Met één telefoontje was het geregeld. We kregen snel het geld overgemaakt en de aannemer kon aan de slag. Prima geregeld.

Er wordt te weinig geholpen tegenwoordig met een goede indruk van wat je aan waarde in huis hebt. Verzekeringen gaan regelmatig omhoog en als je iets vraagt wort er gezegt dat er terug gebeld wordt en dat gebeurd dan niet en als het al wel gebeurd dan is het niet duidelijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen