TAF Arbeidsongeschiktheidsverzekering

★★★☆☆ 7/10 (100 reviews)

Logo verzekeraar TAF

TAF ontwikkelt en vermarkt innovatieve financiële producten. TAF voert eigen levens-, arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen.

Voordelen van TAF:

  • Specialist in innovatieve financiële producten, zoals levens-, arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidverzekeringen
  • Samenwerkingsverbanden met geromeerde verzekeraars
  • Betrouwbare verzekeraar die onder het toezicht valt van de AFM en die is aangesloten bij KiFiD

Voordelen van deze AOV:

  • Je stelt je verzekering zelf samen met veel keuzemogelijkheden
  • Je betaalt nooit te veel premie omdat je alleen verzekert wat nodig is
  • Scherpe premie en aanvangskorting in de eerste drie jaar
  • Nabestaandendekking: standaard uitkering van 12x het verzekerd maandbedrag
  • Je kunt bij schade terugvallen op de steun en deskundige begeleiding van TAF

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de TAF Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Na dertien jaar al bij hun verzekerd te zijn werd ik toch een keer ernstig ziek en moest gebruik maken van de AOV verzekering, de aanmelding dat ik ziek was ging prima maar wat je dan allemaal moet toesturen vond ik erg irritant, kwam natuurlijk ook dat je in het ziekenhuis ligt en dat je niet erg lekker voelt, maar is uiteindelijk allemaal gelukt. Ben een jaar ziek geweest en heb tussentijds regelmatig contact met de TAV en hun medisch adviesbureau eSedgwick MAZ over hoe het mijn gezondheid ging, die contact was erg vriendelijk, vakkundig en zeker niet opdringerig, erg goede adviezen van beide instanties. Ben erg blij dat ze er waren en dat ze mij door een moeilijke tijd hebben geholpen.

Ik heb helaas te maken gehad met een tijdelijke ziekte periode en ben door taf regelmatig gecontacteerd op verschillende wijzen. Ondanks dat ik slecht bereikbaar was, is er nooit onenigheid geweest of een onvriendelijke toon gezet. Ben dan ook super tevreden over de afhandeling. Ook toen ik aangaf weer de draad op te willen pakken en mijn volledige werk te hervatten, werd er netjes gebeld om te checken of dit ook daadwerkelijk was gelukt. Alvorens zij de claim beëindigen. Dankjewel voor de prettige samenwerking!

Ik was sceptisch gezien de reviews maar moet zeggen dat de afhandeling goed verlopen is. Het uitgekeerde bedrag viel tegen maar was verklaarbaar door de slechte bedrijfsresultaten van de laatste jaren.

Goed geholpen en tevreden, in het begin gegevens opgevraagd bij het ziekenhuis maar dat doet elke verzekering

JA ik ben heel blij met TAF!! Ik heb deze verzekering afgesloten toen ik als alleenstaande een huis kocht, en gelukkig maar! Ik heb helaas meerdere keren gebruik moeten maken van deze verzekering omdat ik ziek werd – uiteindelijk volledig arbeidsongeschikt – en zij hebben mij altijd keurig geholpen. Dank zij TAF kon ik in mijn huis blijven wonen, en heb ik – naast alle narigheid met mijn gezondheid geen financiele problemen gehad.

Met deze verzekeringsmaatschappij heb ik goede ervaringen. Ben meer dan 10 jaar verzekerd bij TAF voor mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering . je hoopt het nooit nodig te hebben maar medio 2014 is mij een ernstige ziekte overkomen ,je wereld staat op de kop . ziekenhuis in ziekenhuis uit operaties,chemo ,bestralingen om de ziekte te tackelen. Helaas na 5 jaar nog in het zelfde schuitje. Na de diagnose ziek gemeld via mijn tussenpersoon bij de TAF na het aanreiken van de nodige medische gegevens werd mijn aanvraag in behandeling genomen en geaccepteerd. TAF ging over tot betaling en hebben dit volgens voorwaarden op de verzekering 60 maanden keurig gedaan. Tijdens mijn behandeling werd er iedere 3 maanden een scan gemaakt waarin het verloop van de ziekte in beeld werd gebracht . Enkele dagen na de scan werd ik of door de TAF of het ingeschakelde medisch adviesbureau gebeld hoe het verloop van het ziekte beeld was en er werd empathisch gereageerd op mijn verhaal. Af en toe moest er door mijn behandelende artsen weer een verklaring op gestuurd worden omtrent mijn ziekte ,dit duurde wel eens langer aangezien artsen door de drukke werkzaamheden dit wel eens lieten liggen maar de Taf stuurde dan een herinnering zonder enige dwang. TAF heeft mij in deze 5 jaar keurig behandeld met respect voor mijn ziekte en ik kan deze maatschappij aanbevelen aan anderen

Helaas ben ik ook giga gedupeerd, inmiddels 5 maanden verder en geen stuiver mogen ontvangen van Taf. Informatie op informatie wordt er opgevraagd maar helaas. Volgens mij spelen zij onder een hoedje met Sedgwick, zij vragen de medische gegevens op en hun scores zitten altijd boven de scores welke in de polis voorwaarden staan. Ook mijn tussen persoon kan niets betekenen voor mij doen. Dit vanwege de privacy en medisch geheim. Waar heb je dan een tussen persoon voor. NOOIT MET DEZE CLUB IN ZEE GAAN. Reactie van TAF: Het spijt ons dat u zich gedupeerd voelt. In de polisvoorwaarden staat vermeld wat de voorwaarden zijn voor een uitkering. We hebben een onafhankelijk medisch adviseur ingeschakeld om te toetsen of u volgens deze voorwaarden in aanmerking komt voor een uitkering. Op basis van een zorgvuldige beoordeling was er in eerste instantie geen recht op een uitkering. Dit hebben wij persoonlijk aan u toegelicht. Op basis van uw nieuwe klachten hebben wij opnieuw een onderzoek ingesteld. Dit kost helaas extra tijd. Op basis van het nieuwe medisch advies, waarvan we nu in afwachting zijn, zullen we een definitief besluit nemen. We stellen alles in het werk om u hierover zo snel mogelijk te informeren. Met vriendelijke groet, TAF

Mijn claim werd snel in behandeling genomen en, nadat TAF de nodige informatie gekregen had van de behandelaars, ook snel goedgekeurd. Er was regelmatig prettig contact zowel telefonisch als via de email. De uitbetalingen waren ook keurig op tijd binnen. Ik kreeg de tijd om goed te herstellen en mijn werkzaamheden in mijn eigen tempo op te bouwen. Ik zou TAF zeker aanbevelen.

Als zzper in de zorg raakte ik vorig jaar plots arbeidsongeschikt en heb een beroep gedaan op mijn AOV bij TAF. Ik heb regelmatig contact met mw. Rijkers gehad en ook heel veel met haar besproken, daar alles nieuw voor mij was. Toen ik bijna genezen was en gedeeltelijk weer aan het werk was kreeg ik plotseling ook nog eens een hartinfarct. Mijn wereld storte in. Mevr. Rijkers toonde veel meelevendheid en was een goed luisterend oor. Wat ik zeer attent vond, was de persoonlijke beterschapkaart met een mooie warme tekst. Ook het moment van het beëindigen van de AOV is geheel in samenspraak gegaan. Taf heeft mij in deze moeilijke tijd, in staat gesteld om mijn vaste lasten te betalen. Daarom zal ik mijn collega zzper zeker Taf AOV aanraden. TAF dank je wel!!

Vanaf dag 1 dat ik ernstig ziek werd heb ik alleen maar complimenten voor de medewerkers van TAF verzekeringen. Zowel de bedrijfsarts als de persoonlijke medewerkers die mijn claim behartigde. Altijd een luisterend oor en proberen zaken voor mij persoonlijk goed te regelen. Heeft mij bijzonder goed gedaan omdat als je ziek bent al zoveel zekerheden wegvallen Dus van mij Chappeau

vanaf eerste dag zeer vriendelijk en klantgericht benadert. Er was alle begrip tijdens de ziekte van mijn man. Na melding gedaan te hebben ,dat ik gebruik wilde maken van de afgesloten verzekering ,werd dit gelijk in werking gesteld .Iedere maand op een vaste datum werd er gestort . Ze belde mij 1x in de 4mnd hoe het met hem ging en nooit vragen wanneer hij weer kon gaan werken ,vanuit TAF alle begrip en medewerking,vooral Mw Borst willen wij bedanken voor de zeer goede benadering naar ons toe Wij bevelen TAF ten zeerste aan om uw verzekering bij af te sluiten . De verzekerings prijs was goedkoop vergeleken bij andere maatschappijen

Zeer tevreden. Vlotte afhandeling. Goed geregeld. Regelmatig contact met vriendelijke contactpersoon.

Vanaf de dag van de ziekmelding tot de sluitingsdatum van de claim is alles naar behoren gegaan volgens de voorwaarden van de verzekering en de aanvullende afspraken die zijn gemaakt met de schadebehandelaar!

Goede begeleiding tijdens het uitvallen zowel van Taf als van medisch team geen. Accuraat en zelfs coulance getoond in mijn situatie.TAF staat voor wat ze aanbieden, discreet en denkt mee met mensen, kortom positieve ervaring.

Beste Relatie, Na eenmalig alle informatie afgeleverd te hebben en waarbij mijn medische situatie helder was, werd de claim vloeiend geaccepteerd. De maandelijkse uitbetaling liet niet op zich wachten en werd gehandeld conform contract bepalingen. De contacten met de TAF medewerkers en met name met Mevr. A. Borst was zeer prettig te noemen. Mevr. Borst toonde veel meelevendheid en was een goed luisterend oor voor je problemen. Mv.r Borst toonde begrip voor je situatie. Kortom ik ben zeer tevreden over TAF en met name over Mevr. A. Borst. Vriendelijke groet, Haydar Zöhre 31 6 533 220 40. hz@xbusiness.nl

heb de omgang met TAF verzekeringen als zeer prettig ervaren werd correct geholpen en goed op de hoogte gehouden d.m.v. e-mails ook de afwikkeling op het eind verliep soepel

Wegens arbeidsongeschiktheid periode in 2017 een keurige uitkering gekregen via TAF

ziek zijn is al vervelend genoeg ben daarom blij dat ik altijd correct en netjes behandeld ben door de contact persoon van taf.

ik ben tussenpersoon en hoorde in december van een klant dat hij al per juli (deels) arbeidsongeschikt was. Dat heb ik achteraf bij TAF gemeld. Zij waren zo coulant om de schade toch nog in behandeling te nemen. Dat noem ik nog eens service- en klantgericht.

vanaf begin tot aan het einde gewoon netjes verlopen. netjes betaald en op tijd. gewoon zoals het hoort . kunnen heel wat verzekeraars een voorbeeld aan nemen. bij deze wil ik taf bedanken.

Ik ben erg tevreden over de manier van afhandeling van mijn claim . Na een hartinfarct te hebben gehad ben ik weer aan het werk gegaan na een maand bleek het toch niet goed te gaan met mijn hart en hebben ze van de taf mijn oude claim weer geopend want het probleem was toch niet opgelost . Telefonisch contact vond ik ook erg prettig verlopen .

Mijn ervaring met de AOV van TAF, Ik raakte dit jaar plots arbeidsongeschikt en heb een beroep gedaan op mijn AOV. Toen ik als zelfstandige begon (2005) heeft iedereen mij dit aangeraden en heb het t.z.t. dan ook bij de TAF afgesloten. In de nu achter ons liggende periode van onzekerheid, grote impact op mij en mijn gezin, operaties en periode van herstel heb ik de samenwerking met de vaste medewerkster van TAF als zeer positief en begripvol ervaren. Ik was b.v. niet altijd in staat om gevraagde informatie op tijd aan te leveren of te reageren op hun terugbelverzoeken. Daar had zij begrip voor. Na ontvangst van alle informatie is de TAF binnen enkele dagen overgegaan tot uitkering. Ik heb regelmatig contact met haar gehad en ook heel veel besproken (een luisterend oor). Ook het moment van het beëindigen van de AOV is geheel in samenspraak gegaan. Dank daarvoor! De AOV heeft mij in deze moeilijke tijden, in ieder geval, in staat gesteld om mijn vaste lasten te betalen. Wat mij betreft moeten 2 verzekeringen voor alle zelfstandigen verplicht zijn: een AOV en een pensioenverzekering. Ik kan mij dan niet anders voorstellen dan dat de verzekeringsmaatschappijen deze verzekeringen dan ook vele malen goedkoper kunnen aanbieden.

Fijn te woord gestaan door de mensen op kantoor. Wel wat informatie moeten aanleveren, maar daarbij goed geholpen door mijn adviseur. Prima verzekering.

Vanaf februari sukkel ik met een knieblessure en krijg ik een aov uitkering van TAF. De huisarts en fysiotherapeut laten mij oefeningen doen, maar het resultaat is miniem en het herstel is langzaam. TAF initieert een orthopedisch onderzoek en dat schept duidelijkheid. He onderzoek verklaart het trage herstel en brengt rust. Doordat ik nu veel beter weet wat er met mijn knie aan de hand is . Het voortvarend gedrag van TAF heeft ervoor gezorgd dat ik minder gefrustreerd ben en gerichter aan mijn herstel kan werken. Ik kan het zeer waarderen dat ze een vinger aan de pols houden e daarnaast ook naar een oplossing zoeken.

Het is een inkomensverzekering met een niet te hoge premie. Daarentegen blijf je wel premie betalen als je een uitkering ontvangt. Verder is de afhandeling en uitbetaling door TAF keurig en zonder problemen geregeld.

Na een Blessure heb ik een MBST behandeling Bij Fractury ondergaan, Hierdoor ben ik aanzienlijk eerder hersteld dan de aangegeven periode van herstel. De Aov verzekering van Taf heeft deze behandeling die niet word vergoed door de ziekenfonds wel vergoed. al met al ben ik erg tevreden met de afhandeling van mijn claim Groet Thomas

Prijs/kwaliteitsverhouding is goed, maar ze zijn wel streng bij acceptatie. Wel een goed alternatief voor een reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering.

AOV TAF is een transparant en overzichtelijk produkt met een scherpe premie. Het is een lastenprodukt, dus het moet wel passen bij je wensen en omstandigheid. Maar geeft daarom ook een duidelijke uitkering die past bij je financiele situatie.

Mijn ervaringen met TAF zijn positief. Toen ik ze werkelijk nodig had, ben ik goed geholpen. Ik kreeg een duidelijke uitleg aan de telefoon en alle steun die ik op dat moment nodig had.

Zijn goed geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. Verzekering is een aanrader

Per definitie de GROOTSTE oplichters van nederland …. 12 jaar lang dik 250 euro per maand betalen … 1x een claim indienen en met een KUT smoes er onderuit komen … Misselijk vies goor ****** bedrijf … NOOIT klant van worden als ZZP-er

Mijn ervaring is zeer goed niet 100% maar200% lusteren goed en hebben respect en begrip ben correct behandeld top verzekering heb zelfs geadviseerd bij colegas Zzp'ers mag ook wel eens gezegd worden maar maak er geen misbruik van als er echt iets is zijn ze er óók nogmaals top bedankt voor de goede afwerking Peter hopman

Na uitval vanwege blijvende arbeidsongeschiktjeid is het medische traject door TAF prima ( transparant en snel) afgewikkeld en is de afgesproken uitkering reeds ontvangen en nu maandelijks! TOP!

In 2014 door mijn adviseur gewezen op de GoedGezekerd AOV van de TAF. Tot dat moment nooit een AOV gehad, simpelweg omdat het toch een behoorlijk bedrag per maand is. Er werd mij verteld dat de TAF een uitstekende verzekeraar is, maar wel met een betaalbare premie. Vorig jaar ben ik arbeidsongeschikt geworden en nog steeds zo ontzettend blij dat mijn adviseur er toen op is blijven aandringen. Niet twijfelen, gewoon doen!

Ik heb een claim gehad met mijn knie. TAF zelf reageerde redelijk snel maar was verbaasd dat ik thuis werd bezocht door een reintegratie arts. Die heeft gebeld met een orthopeed voor een afspraak en ik kon binnen een week geopereerd worden. dit verbaasde mij want had verwacht weken te moeten wachten. Daarna therapie gehad en goed begeleidt. Dus moet ik zeggen dat tijdens mijn problemen ik goed geholpen ben door TAF en hun artsen.

Ik zou deze verzekering en aanbieder zeker aanbieden. Voorwaarden en prijs zijn prima op elkaar afgestemd. Daarnaast goed leesbaar voor de ondernemer.

Ik heb een nieuwe knie laten plaatsen en hierdoor enkele maanden uit de running geweest. Daar ik een ZZP-er ben, was ik enorm blij met de woonlasten verzekering want zonder deze verzekering had ik het niet rond kunnen breien. En ik vindt de klantvriendelijkheid en de mensen die ik gesproken heb tijdens de herstelperiode van mijn operatie TOP !! Betrokkenheid is zeer goed geweest. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke Groet, Erik Dielis

Maatschappij houdt me goed en regelmatig op de hoogte van de stand van zaken.

2 maanden geleden voor het eerst een beroep moeten doen op mijn AOV bij TAF. Toch wel spannend of ik ook daadwerkelijk een uitkering zou krijgen.. Gelukkig ben ik goed begeleid gedurende de afhandeling en heb ik de bevestiging gehad dat er snel een uitkering volgt. Zeer tevreden!

Als zelfstandig adviseur hoor ik veelal de opmerking " een arbeidsongeschiktheid verzekering hoef ik niet, want die is veel te duur". Daar is nu een betaalbare en passende oplossing voor dankzij De GoedGezekerd arbeidsongeschikhteidsverzekering van TAF. Deze biedt de zelfstandige ondernemer een uitstekende beroepsarbeidsongeschiktheidsdekking op basis van vaste laten tegen een betaalbare premie waardoor grote risico's van inkomensterugval bij ongeval of ziekte afgedekt kunnen worden. De vaste lasten worden afgedekt zodat die gewoon doorbetaald kunnen worden. Na inventarisatie met mijn klant kan alles eenvoudig via de digitale snelweg worden aangevraagd.

Ik ben zeer tevreden over TAF. Bij de afhandeling van mijn claim ben ik bijgestaan door een toegewezen medewerker die mij begeleiden door het hele traject. Zeer klantgericht opgepakt en maakte de afhandeling voor mij een stuk makkelijker.

Door een operatie aan mijn rug in 2015 heb ik bijna een jaar niet kunnen werken. Erg blij dat ik deze verzekering heb afgesloten!

Heb vorige week mijn eerste uitekering gekregen van taf. alles is snel afgehandeld en ben super te woord gestaan door een mevrouw.

Ik kn de Ondernemers AOV aanbevelen. Netjes te woord gestaan en netjes uitgekeerd. .Zoals t hoort.

Ik was al heel lang op zoek naar een AOV maar liep steeds tegen hetzelfde aan: te duur en ik moet inkomen verzekeren. Ik kom nergens goed uit. Mijn tussenpersoon adviseerde mij TAF. Ik kende ze niet maar ben positief verrast. Ze komen alle afspraken na. Aanvragen ging makkelijk met digitale gezondheidsvragen. Top!

Ik ben al jaren actief in de financiële dienstverlening en sluit geregeld AOV's. Sinds een jaar of 3 in contact met TAF gekomen. Ik ben vrij argwanend en hoorde veel negatieve verhalen over TAF uit het verleden. Maar mijn klant wilde een TAF AOV vanwege scherp tarief. Dus uiteindelijk informatie opgevraagd om te kijken of het ook een goed product is en ik werd goed en netjes te woord gestaan door de dame aan de telefoon. Zij gaf duidelijke uitleg over de GoedGezekerd AOV waar mijn klant voor kwam. Uiteindelijk ook destijds de polis afgesloten en nu 3 jr later de klant AO werd was ik nieuwsgierig naar de schade afhandeling. Mijn klant werd gebeld en men kwam erg menselijk over welk beeld ik niet altijd van verzekeraars heb bij schade. Na een week of zes uiteindelijk de uitkering ook daadwerkelijk gestart en mijn klant nu kog steeds tevreden over TAF. Ik heb mijn beeld nu volledig bijgesteld over deze organisatie en dat mag gezegd worden.

Na een vervelend ongeval op mijn werk was het een verademing om te schakelen met een verzekeraar die proactief met je meedenkt om zaken zsm afgehandeld te krijgen. Mijn arbeidsongeschiktsclaim werd zorgvuldig opgepakt en ik werd van te voren telefonisch ingelicht over de afhandeling. Bij veel verzekeraars ben je een nummer maar niet bij TAF. Een vaste medewerker handelde mijn uitkering zeer klantgericht af.

Hier nog een slachtoffer van de TAF mafia. Tijdens mijn werkzaamheden een gescheurde meniscus opgelopen. Na bezoek aan de specialist de verzekering ingelicht. Ook hier een hele stapen formulieren en weken wachten op antwoord. Wel telkens bellen en je uithoren/woorden in de mond leggen. Uiteindelijk de claim wel toegewezen gekregen….dacht ik. Er was in een gesprek de indruk dat ik meer dan de 45% kon werken. de telefoniste besloot daarom maar dat de claim maar voor de helft uitgekeerd werd. Ze blijven dus zoeken en draaien tot ze iets gevonden hebben! ABSOLUUT NIET MEE IN ZEE GAAN!! Reactie van TAF: Wat vervelend dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk uitsluitsel te geven over hun claim. Helaas kan dit soms wat langer duren omdat wij voor de beoordeling afhankelijk zijn van informatie van derden (bijvoorbeeld een behandelend arts). Wij hebben uw uitkering (gedeeltelijk) toegekend op advies van een onafhankelijk medisch adviesbureau. Daarmee werken we samen voor de medische beoordeling. Zij baseerden hun advies o.a. op door u zelf aangeleverde informatie over gewerkte uren. Zoals afgesproken ontvangen wij graag nog een aantal stukken van u, zodat we tot uitkering over kunnen gaan. Wilt u meer toelichting of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, TAF

Zeer positief over deze verzekering. De mensen achter TAF staan je graag te woord en informeren regelmatig hoe het er voor staat. Zeer korte lijntjes en prima georginiseerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden!!

De heer Alex van Rumpt, onze account manager van Taf, helpt ons altijd op een zeer snelle maar vooral intensieve manier om vraagstukken waar de adviseurs tegen aan lopen bij de client aan tafel, te beantwoorden met een gedegen en passend advies!

Mijn adviseur wees me bij het kopen van mijn huis op de risico's van arbeidsongeschiktheid en kwam met TAF als beste product. Ik was in het begin nogal sceptisch. Maar onlangs heb ik een vervelend ongeluk gehad en ben ik blij dat ik op deze verzekering kan terugvallen. TAF heeft snel gehandeld en heeft keurig netjes uitbetaald.

Bij TAF word je altijd snel geholpen. Zowel bij het afwikkelen van je aanvraag als bij het afhandelen van je schade. Door de uitgebreide gezondheidsverklaring weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen gezeur achteraf.

Sinds enkele jaren een AOV bij TAF. Ik kende deze verzekeraar niet maar mijn tussenpersoon gaf mij te kennen dat dit de juiste oplossing was voor mijn wensen. Nu ik echter een beroep moet doen op een uitkering blijkt dat mijn tussenpersoon gelijk had. Mijn claim werd super snel opgepakt, werd netjes meerdere keren te woord gestaan door mijn behandelaar en krijg elke maand mijn uitkering. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben en raad iedereen TAF aan.

Mijn complimenten voor het klantcontact en de wijze van informeren tijdens de afhandeling van de claim.

Prijs-kwaliteit is heel goed. Voorwaarden zijn duidelijk en als er iets is zijn ze er voor me. Ik ben er erg tevreden over!

Na 3 hernia operaties en 4 jaar verder ,super goed begeleid door TAF en hun Arts Dr.Ait.. Ze hebben mij alle tijd gegeven om te herstellen en super goed geholpen in het vinden van een nieuwe baan. Zonder hun lange adem en geduld zou dit niet gelukt zijn. Ik ben altijd vriendelijk en netjes behandeld door hun en daarvoor mijn dank. Ik kan TAF aanbevelen voor alle kleine ondernemers, een super product voor de ZZPer. Getekend door een zeer blije herintreder in een nieuwe baan. Met vriendelijke groet S.P.Peffer-Leurs.

Ik ben geadviseerd door een tussenpersoon en men kwam uit bij TAF. Zij zouden het beste passen bij mijn wensen. Qua dekkingsmogelijkheden en premie was het ook aantrekkelijk. Maar niet alleen aan de voorkant, maar gelukkig zijn ze ook aan de achterkant, oftewel bij een claim van mij, blijkt het een goede verzekeraar te zijn. Ik moest wel wat zaken aanleveren, maar die had ik snel paraat. En vervolgens deed TAF vrij snel aan mij bekendmaken dat ik een uitkering zou krijgen. Naast dat zij het geld uitkeerde, hebben ze mij ook nog meerdere keren gebeld en uiteindelijk voor mij een administratieve cursus geregeld die TAF vergoedde zodat ik nu niet meer als koerier meer kan werken, maar wel als Logistiek Planner werk heb. Nu ben ik dus weer vol aan de slag en daar ben ik blij mee, mede door TAF. Wat mij betreft een verzekeraar die voor mij deed wat ik er hopelijk van verwachtte! Dus absoluut een aanbeveling waard. Mirelle Jansen

Na een aantal keer telefonisch contact te hebben gehad met de vrouw die mijn zaak behartigde ben ik uiteindelijk super geholpen en heb ook een perfecte uitleg gekregen hoe een verzekering in elkaar zit. Eigenlijk zou iedereen een uitleg moeten krijgen omdat men niet de kleine letters leest en later voor verassingen komt te staan. Nogmaals ik ben super geholpen. Mvg J van Engelen

Goede voorwaarden en informatie vooraf. Prettig gevoel bij het afsluiten.

Wist niet goed wat er aan de hand was, ben nog in afwachting van andere onderzoeken in ziekenhuis, maar inmiddels weer in staat tot werken, daarom deze keer verzekering niet nodig gehad. Prettig te woord gestaan dooe de dames, enige nadeel vind ik dat je zo veel papieren moet uploaden, dat zou wel wat minder mogen. Groetje, Paula van Gemst

Na dure offertes van andere verzekeraars is mij geadviseerd om eens naar de diensten van TAF te kijken. Goed advies, want hier vond ik een betaalbare AOV die ook nog eens eenvoudig afgesloten kon worden. Sindsdien adviseer ik andere ondernemers ook om TAF te overwegen.

Keurig en correct geholpen door TAF! Helder in de voorwaarden, kosten en afdekking van risico's. Wat ik vooral prettig vind is dat je bij deze AOV veel flexibiliteit hebt in de duur van de uitkering, de wachttijd en de hoogte. Ik dacht eerst dat een AOV veel duurder was, dat blijkt dus heel erg mee te vallen.

hallo mijn naam is Ron Carbaat hierbij mijn ervaring over de taf verzekering vorig jaar helaas een zwaar hartinfarct gehad dus mijn verzekering ingeschakeld ik moest wel een hoop papierwerk aanleveren maar daarna werd ik netjes op de hoogte gehouden over mijn claim mijn claim werd toegewezen na medische onderzoek van mijn behandelde artsen ik heb me netjes aan de regels gehouden en heb ook mijn vergoeding gekregen waar ik voor was verzekerd {ben ook ZZPER]

Als ondernemer was ik op zoek naar een verzekering die mijn vaste lasten en kosten voor levensonderhoud betaald tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid. Mijn tussenpersoon adviseerde TAF. Een goed product met veel keuzemogelijkheden, zodat ik precies kon kiezen wat voor mijn situatie het beste was. Een degelijk en snel acceptatieproces (de medisch adviseur belde mij voor extra toelichting, erg klantvriendelijk!) en ik heb de polis nu al in huis. De maandpremie is heel erg redelijk. Goed geregeld!

Goed product. Toen ik de polis afsloot moest ik wel even nadenken wat ik precies wilde verzekeren maar ben nu 2 jaar klant en het gaat prima. Gelukkig nog niet ziek geworden.

Heb van half November 2012 tot half Januari 2013 in het ziekenhuis gelegen ten gevolge van een hersen abces. Ik ben daar door een behoorlijk aantal verschillende artsen onderzocht en geen van deze artsen kon de oorzaak van de bacteriële infectie vast stellen, echter TAF is na het zien van mijn medisch rapport tot de conclusie gekomen dat het mijn eigen schuld is en daarom niet uitbetalen. Daar komt nog bij dat de artsen er in eerste instantie van uit gingen dat het zou gaan om een hersentumor, nu het godzijdank een abces bleek te zijn kreeg ik ook nog het verwijt dat ik zou hebben gelogen over hetgeen ik mankeerde. Kortom er is geen grijntje menselijkheid bij deze maatschappij te vinden en ze zijn alleen alleen uit op je geld. TAF NOOIT DOEN!!!!!

Zoals iedereen wel weet: Een ZZPer meldt zich zelden ziek. Na jaren van premie betalen, ingetrapt via een tussenpersoon, heb ik het geweten!! Na een maand na het ziekmelden begint het circus te draaien De ene Update na de ander. Telkens als je denkt: nu hebben ze voldoende informatie om uit te gaan betalen dan beginnen ze weer opnieuw te zeuren, want ze willen nl maar een ding; NIET uitbetalen. Geen enkele verzekeraar betaalt graag uit maar deze is het ergste in zijn soort. Het beroerdste vond ik nog dat ze je maand in en maand uit aan het lijntje houden. Het begon al met het feit dat we 20 A4 aan vragenlijsten moesten invullen!! Als een crimineel zo wordt je daar behandeld. Het voelde al meteen heel slecht. TAF NOOIT DOEN. TAF: Premie vangen: Ja graag. Uitbetalen in geen 100 jaar!!!!!! Reactie van TAF: Wij hebben oprecht onze uiterste best gedaan om de claim van mevrouw Van der Heijden te beoordelen. Hierbij zijn wij afhankelijk van de medewerking van alle betrokken partijen. Helaas werden we in dit geval niet in de gelegenheid gesteld om een goede en volledige beoordeling te doen. Met vriendelijke groet, TAF

Mijn man is zwoer al 3maanden thuis omdat hij overspannen is. Krijg geen uitkering omdat hij niet overspannen genoeg is. Belachelijk ik zou deze verzekering niet aan bevelen zij. Oplichters

Ik ben tegelzetter ZZP-er. Ik heb mijzelf 2 december 2013 ziek gemeld bij de Taf i.v.m. ernstige rugklachten. Ik kon bijna niet meer lopen, en had zeer veel pijn. Dus meteen de huisarts gebeld om een afspraak te maken voor de volgende dag. Deze belde mij aan het eind van de middag op. Aangezien ik wel vaker last had van mijn rug, en ze niet echt iets konden vinden met röntgenfoto's adviseerde hij mij paracetamol te nemen en het een tijdje rustig aan te doen. Toen het na een aantal weken nog niet veel beter werd ben ik naar een osteopaat gegaan, en deze constateerde dat ik mijn bekken flink scheef had staan. Dat heeft hij weer rechtgezet, en ik heb me op 3 februari weer beter gemeld bij de Taf. Ik ben dus 2 maanden thuis geweest, en met een eigen risico van 1 maand zou ik dus 1 maand een arbeidsongeschiktheidsuitkering moeten krijgen. Na lange tijd en heel veel formulieren te hebben ingevuld werd mijn claim afgewezen. Mijn klacht was niet "medisch objectiveerbaar " en een osteopaat werd door hun niet als deskundig erken. Raar, want het ziekenfonds ( menzis ) erkent deze osteopaat wel. Ik heb me ontertussen zo kwaad gemaakt dat ik via de mail de arbeidsongeschiktheidsverzekering heb opgezegd. Volgens hun niet via de regels, dus kreeg ik een mailtje terug dat ik dat op een andere manier moest doen.. Na wat brieven en mailtjes heb ik bovenstaande voorgelegd aan de KIFID. Deze heeft mijn klacht gegrond verklaard, en dus moest de Taf betalen. Ik verwachte € 2500,- op mijn rekening gestort te krijgen. Nee, ik zag vanmiddag dat ik € 569,31 op mijn rekening gestort heb gekregen. Ik denk dus dat ze vinden dat ik nog premie moet betalen, en die alvast verrekend hebben. Volgens mij wordt het tijd om eens een bezoekje te brengen aan eindhoven.

Was werkzaam op een groep met zwaar gedragsgestoorde mannen, hier ben ik ziek geworden en ben in conflict geraakt met mijn werkgever. Hier ben ik geestelijk doodziek van geworden en het UWV keurde mij na twee jaar volledig af omdat ik psychisch ziek ben geworden door toedoen van werkgever. Gelukkig had ik mijn maandlastbeschermer, ook voor psychische klachten afgesloten bij TAF. na ruim ACHT maanden van brieven naar taf, medische info waar (zoals zovelen al schrijven) geen einde aan komt. machtigingen tekenen hiervoor, daarvoor, en het gaaaat maar door, totdat TAF dat ene dingetje heeft gevonden wat nodig is voor afwijzing. Bij mij was de reden (ook zoals bij zovelen) dat de klachten er al waren voordat ik de claim deed. Voor de duidelijkheid; ik ben nooit bij een arts geweest voor psychische klachten. TAF wees het af omdat ik, en ik quote "vroeger ook al eens last heb gehad van boze buien en slecht slapen" (En dat terwijl ik op papieren van UWV psychisch ziek ben geworden door toedoen van werkgever) TAF heeft schijt aan het UWV, Psychiaters, Psychologen en huisartsen. ze maken hun eigen rare verhaal zodat ze niet hoeven uit te keren. Ik heb besloten geen verdere actie te ondernemen omdat ik te moe ben om nog door te gaan en bezwaar te maken, advocaten, juridische poespas. Ik zie dat veel mensen hier zeer negatieve ervaringen hebben die ik allemaal al gelezen had en nu helaas ook voor mij waar worden. TAF is een verschrikkelijke praktijk die eigenlijk niet zou mogen bestaan om mensen die in problemen komen het nóg moeilijker te maken. Ik wens iedereen die na mij nog negatieve ervaringen op doet met dit bedrijf erg veel sterkte, blijven ademen probeer het je niet in de greep te laten nemen, die stress is dodelijk. voor iedereen die TAF overweegt, of aangesmeerd krijgt door een snelle jongen bij de aankoop van een huis. DOE HET NIET ! BESPAAR U ALLE ELLENDE. Ik had een duidelijke sterke zaak, maar TAF zal blijven graven en desnoods duizenden euro's investeren in rechtsgangen om NIET uit te hoeven keren.

Sedert 2010 liggen ze me al dwars met allerlei verwijzingen naar de voorwaarden. Nog nooit een deskundige gezien van hun kant uit. Optellen en aftrekken is wat ze heel goed kunnen, net zo lang procederen tot er voor hun een gelijk spel ontstaat. De juristen aldaar verdienen zichzelf terug! Waarom? Meerderheid ziet er geen heil meer in en haakt af. Nou mijn procedure loopt al bijna 4 jaar, al moet ik erbij zeggen dat ook de rechtbank niet snel inziet dat er baat bij uitkering is van AOV. Gaat bij mij bijna jaar overheen voordat volgende rolzitting is. Voor ons nooit gen verzekering meer, voor mij ook niet meer te betalen met mijn huidige ziektebeeld. Ziek is ziek, al zal er door sommigen ook misbruik van gemaakt worden. Maar als een meerderheid aan artsen het eens is over aandoeningen en consquenties hiervan, laan is er toch genoeg diagnose vastgesteld. Zou graag terug willen in tijd, en ook wel premie willen betalen rest van mijn leven, als zij mijn aandoeningen konden overnemen!

TAF, PREMIE INCASSEREN STAAT VOOROP EN UITKEREN DOET MEN ER ALLES AAN OM DIT NIET TE DOEN. TAF NIET DOEN!!! Ik ben ZZP'er en door omstandigheden begin vorig jaar overwerkt geraakt . Op last huisarts en daarna psycholoog rust moeten nemen en gedaan. Aanvraag bij TAF ingediend om tijdelijk financiële ondersteuning te krijgen. Verzoek afgewezen en door onafhankelijke psychiater maanden later beoordeeld. GAF score psycholoog werd door psych niet gewaardeerd, logisch ook omdat herstel reeds was ingezet. De psychiater had maanden tijd nodig incl zijn vakantie om met een oordeel te komen. Wij maar wachten en wachten. Wij hadden het inmiddels helemaal gehad met TAF (klantonvriendelijk, klant onheus bejegenen, verdenkingen uitspreken van fraude etc) dat wij al hadden besloten de verzekering op te zeggen. Toch maar uitslag psychiater via TAF afgewacht. Deze uitslag kwam 2 weken na datum dat wij konden opzeggen. TAF wil niets weten dat zij vertraging zelf veroorzaakt hebben en houdt ons aan nog een jaar extra AOV verzekeringspremie TAF. Geen enkele coulance en sturen deurwaarder op ons af. Onze rechtbijstandverzekeraar komt er ook niet door en onze tussenpersoon vindt het allemaal vreselijk maar kan niets doen. Door ons geschil betalen wij premie niet meer en we weten dat dekking daarom niet geldig is. We willen coulance van TAF omdat zij verstrijken termijn mogelijkheid om tijdig op te zeggen zelf veroorzaken. Maar sinds wij met TAF contact hebben, hebben we nog nooit gemerkt dat ze klantvriendelijk of klantgericht zijn. Wij hebben stellig de indruk dat premie incasseren het grootste belang is (ook door opzeg termijn bewust te overschrijven) en dat met alle man en macht er aan wordt gewerkt geen uitkeringen te verstrekken. Daarom ons advies aan potentiële AOV afsluiters: TAF NIET DOEN!!!!!!!! R.v.S. aug 2014

zeer negatieve ervaring! zwaar teleurgesteld, dit is zacht uitgedrukt Na bijna drie maanden eindelijk advies, nadat er een tweede rond medische info is opgevraagd wat weer tien werkdagen duurde. Op het formulier nee ingevuld bij rugklachten, eerder bij de fysio geweest, dit was voor andere klachten na verhuizing, blijkbaar weten het medische team alles daar, wat je hebt en dat dat verband houdt met hetgeen je vijf jaar later krijgt. Zeer knap! Ik overweeg een rechtszaak, ik zie hier zoveel negatieve ervaringen en geen enkele postieve….Je denkt dat alles goed geregeld is, inmiddels gescheiden dus kostwinnaar en vier maanden geen geld, daar krijg je psyschische problemen van, misschien dat het wel lukt een nieuwe claim in te dienen daarvoor???

Ik heb een vreselijke ervaring met TAF. lees de brief (een van de vele) die ik gestuurd hebt naar de Taf . T.a.v. afdeling Schadebehandeling Directie / Klacht Postbus 4562 5601 EN EINDHOVEN Oudenbosch, 17 december 2013 Stucadoorsbedrijf Bas van der Hoeven Oudlandweg 1 4731 TP OUDENBOSCH Tel.: 06-53835135 email: b.hoeven@caiway.nl Betreft: herziening schadeclaim, polisnummer 8084869, claimnummer 4263 t.n.v. B. van der Hoeven, 08-12-1966 Geachte heer, mevrouw, Uw stelling in uw laatste twee brieven, waarom TAF mijn claim afwijst, raakt kant noch wal. Ik raad u aan om met daadwerkelijke bewijzen te komen. Voor het afwijzen van een claim kunt u zich niet afdoen met suggesties van een medisch adviseur, welke totaal uit de lucht zijn gegrepen. In het verleden ben ik inderdaad enkele malen vanwege een overbelasting aan mijn pols bij de huisarts geweest. Dit was na 2007 (ingangsdatum), jaren later. Echter is er voor 2007 nooit diagnostiek onderzoek verricht naar de pols, terwijl uw medisch adviseur spreekt van een beschadigd gewricht met een degeneratieve afwijking aan de pols voor 2007. Dit antwoord is totaal nergens op gebaseerd omdat er volgens de Xpert Clinic per 01-07-2013 nog géén sprake was van een beschadigd gewricht met een degeneratieve afwijking (artrose). Vanwege klachten aan mijn pols is op 01-07-2013 een foto gemaakt bij de Xpert clinic te Rotterdam. Op de foto zag het gewricht er normaal uit. Maar werd door verder handonderzoek een SL-dissociatie vastgesteld. Op de röntgenfoto van 01-07-2013 is géén beschadiging en artrose geconstateerd. Vanwege de resultaten van dit verdere onderzoek heeft dr. IJsselstein gekozen voor de ingreep van de brunelli plastiek. Om beschadiging en versnelde slijtage aan de pols te voorkomen is een operatie noodzakelijk. Deze operatie diende een half jaar geleden al met spoed te hebben plaatsgevonden. U belemmert nu de kans van slagen van mijn operatie. Door uitstel hiervan is de operatie brunelli plastiek wellicht onmogelijk en zal het gewricht tijdens de operatie moeten worden vastgezet, als blijkt dat het voor de ingreep van de brunelli plastiek te laat is. Hetgeen voor mij betekent blijvende invaliditeit en einde carrière. Een afbeelding van de voorgenomen operatie sluit ik bij. Door niet uitbetalen van uw verzekeringsmaatschappij, is deze operatie keer op keer uitgesteld. Inmiddels vrees ik het ergste, dat een operatie wellicht te laat zal zijn. Voor herstel van deze operatie staat gemiddeld een jaar, dus ook een jaar geen inkomen. Doordat deze operatie vanwege het niet toekennen van de claim steeds uitgesteld wordt is blijvende invaliditeit zeker niet te vermijden. Indien ik binnen 14 dagen na dagtekening van deze brief geen verdere berichtgeving omtrent herziening van mijn claim uwerzijds heb ontvangen, zal ik overgaan tot het nemen van juridische stappen, indien nodig nog een tweede claim voor blijvende invaliditeit. Hoogachtend, Bas van der Hoeven Stucadoorsbedrijf Bas van der Hoeven

OPLICHTERS ZIJN HET ! andere woorden heb ik er niet voor. tip! ben je startend ondernemer,ga niet met TAF in zee.

12 dec 2013 ben ik geopereerd aan mijn linkerbeen. het is nu 20 feb 2014, er is nog niks bekend, al heeft de tiepgeit welke zegt mijn zaakwaarnemer te zijn al laten doorschemeren dat er waarschijnlijk niet uitgekeerd gaat worden. RAAR, hoe kan zij dit weten? Ik vertrouw ze niet meer en zal iedereen afraden hier een verzekering af te sluiten.

5 jaar geleden door iemand geadviseerd om deze verzekering te nemen.Mijn man is metselaar en nog nooit ziek geweest. Nu zit hij thuis met z,n rug en wilde mijn man zich ziekmelden,maar eerst zijn we de polisvoorwaarden eens goed door gaan lezen op internet want de voorwaarden hebben we nooit thuisgestuurd gekregen,en wat blijkt nu tot onze verbazing: Om recht op een uitkering te hebben moet je in de 16 weken voorafgaand aan de ziekmelding,onafgebroken minimaal 16 uur per week gewerkt hebben. Haha,mijn man is zelfstandige in de bouw en heeft door de crisis lang niet altijd werk en voldoet dus niet aan die 16 weken eis en heeft daarom dus geen recht op een uitkering. Schandalig!!!!!!! 12000 euro kwijt aan premie,s maar niet ziek kunnen melden. En je moet ook nog eens aan de hand van facturen bewijzen dat je die 16 weken en die 16 uur per week gewerkt hebt

beste mensen, laat je niet verleiden door de lage premie bij TAF! maar laat eerst de voorwaarden goed lezen door een expert! deze zal u zeker afraden om met deze maatschappij in zee te gaan!! ik zal niet te veel mijn gal spugen ze zijn alleen maar op je geld uit ik zou mijn ogen uit mijn hoofd schamen als ik bij TAF zou werken!! dus beste mensen niet bij TAF gaan verzekeren nu niet en nooit niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAF gewoon 'EENVOUDIG TRANSPARANT' Transparant, uiteraard!!! Het is zeker heel duidelijk hoe TAF te werk gaat. Je bent ZZP-er, je MOET een AOV afsluiten, dus ga je naar een tussenpersoon (zakkenvullers in het algemeen). Deze smeert je TAF aan, stuurt je de polis met een bijgaand schrijven, waarin nog een grapje gemaakt wordt zoals: Hierbij de nieuwe polis. Hopelijk niet nodig, heb je het veelste druk voor. Dan zeg ik op mijn beurt, waar heeft zo'n tussenpersoon zijn opleiding gevolgd, het is n.l. "Heb je het veel te druk voor" (EPPO). Daarna kan je de verzekering niet meer betalen, zeg je op bij Eppo, die zegt in zijn mail dat het met een kort ondertekend briefje afkan, die we aan hem moeten sturen. Hij regelt het wel even. Horen we meer dan een jaar totaal niets meer van TAF (wat achteraf vreemd is, want normaal stuurt een bedrijf, als je niet meer betaalt, eerst een herinnering), dus er wordt (dom natuurlijk) gedacht, de verzekering is beëindigd. Tot plotseling er een brief van TAF in de bus valt met "LAATSTE AANMANING", of we even binnen 14 dagen meer dan 5.000 euro willen neerknallen. We hebben een betalingsregeling via Intrum Justitia geregeld, hebben betaald volgens afspraak, we hoefden alleen de door hun gemaakte kosten te betalen en TAF trok toen de invordering in, was toen afgehandeld. Daarna, na ruim een half jaar, komen ze nog een keer met aanmaningen over hetzelfde, weer van voren af aan. Intrum Justitia werkt gewoon mee aan deze oplichtingpraktijken. Dus dames en heren, zo EENVOUDIG TRANSPARANT werkt TAF. Inderdaad heel duidelijk. Samen met hun tussenpersonen en incassobureau slepen ze wel het geld binnen op een valse, sluwe, gewiekste manier. Voor ons gaat er nu een rechtszaak komen. Prima!!! Er valt NIETS te halen. SUCCES TAF.

Al in 2012 geprobeerd deze verzekering op te zeggen wat ook in 2013 weer niet lukt als je niet voor 30 dagen voor de vervaldatum elk jaar opnieuw een verzoek indient aan de verzekeringsadviseur zelf hebben zij ook boodschap…

Ben onlangs geopereerd aan een hernia. 20 jaar geleden ook al dus voor de taf reden om niet uit te keren.Dit is mij nooit gevraagt bij het afsluiten van de aov. En wat dan nog extra vervelend is dat ze je gewoon 4 maand aan het lijntje houden zodat ik de premie gewoon door betaal. ga er dus ook maar mee stoppen nu! gewoon oplichters in mijn ogen!

heb het zelfde probleem met opzeggen gedaan in 2011 bij me tussen persoon (gaf hij ook aan in zijn mail dat het via hem moest) nu 2013 krijg ik intrium justitia op me dak voor de premies in te vorderen. ben er helemaal klaar mee, laat dit voor de rechter komen oplichters zijn het !!. Wie heeft het zelfde probleem samen kunnen we sterk staan als het zover komt. want we hebben ook nooit een brief gehad dat we een achterstand zouden hebben bij TAF. Je kan bellen wat je wilt tussen persoon en/of TAF niet berijkbaar. wie heeft het zelfde probleem en wil dit ook via het gerecht uitvechten kn me mailen.

Ik heb (had) een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij TAF, deze verzekering afsluiten was zo gebeurd, maar deze opzeggen lukt niet. Ik heb deze verzekering 6 maanden voor de herzienings datum meerderen keren opgezegd. Tot vandaag een jaar later is het nog niet gelukt ik heb nu een incasso bureau op me dak, en de TAF geeft niet thuis. Dus mensen die zo een verzekering willen hebben BEL TAF alleen je komt er niet vanaf.

Woekerpolis=> Willen alleen maar premie ontvangen. Absoluut niet klantvriendelijk. verschuilen zich achter de tussenpersoon welke er alleen maar zit om de polis te verkopen. Deze wil het Liefst telefonisch contact zodat er niets vastgelegd kan worden. Zo kan je lekker het Zogenaamde. 2 sporen communicatiekanaal in stand houden. Ooh ja met als uitkomst dat de klant uiteindelijk "ten alle tijden" zelf verantwoordelijk is. Wat een walgelijk bedrijf!!

Wil je van je geld af bel TAF. Ze sturen je van het kastje naar de muur . laten je gewoon barsten. ik zou me eigen schamen als ik bij zo'n bedrijf zou werken. En zoals u zit ben ik niet de enige die er zo over denkt. Groetjes en sterkte iedereen met zo'n waardeloos bedrijf. Taf schopt je in je graf.

@Peter van D uit Den Haag; wat een kletsverhaal. TAF zat vroeger in Maassluis en daarna verhuisd naar Eindhoven (waar ze nu nog zitten). Haal je ze niet door elkaar met een andere verzekeraar?

na jarenlang betaald te hebben en gezond geleefd ik rook niet en drink niet ook nooit gedaan kreeg ik een maagbloeding dus ziekenhuis in mijn maag is door mijn keel met een apparaat gerepareerd ik heb nog maanden last gehad en mocht mijn niet inspannen dus heb ik een beroep gedaan op mijn verzekering bij TAF ik moest een stapel formulieren invullen en opsturen, dit kwam niet aan, wederom opgestuurd en wel aangetekend en 5 x per gewone post, niet aangekomen de ratten waren verhuisd naar arnhem en daarna naar amersfoort en toen naar ierland uiteindelijk na 4 maanden hebben ze de papieren gehad MAAR ik moest naar een onafhankelijke arts terwijl eerst was gezegd een verklaring van de huisarts is goed na 10 maanden nog niets geregeld met een gladde smoes heb ik de telefooniste een paar vragen gesteld en deze zei dat ze een lijst hadden waarop alle voorkomende kwalen stonden en dat de telefooniste het zelf mocht bepalen of iemand een uitkering krijgt, in mijn contract stond dat ik een opzegtermijn had van één maand dus ik heb opgezegd na mijn opzegging is het bij hun niet goed doorgekomen dus ik moest opnieuw opzeggen weer twee maanden gepikt daarna ben ik gestopt met betalen. de rechter, deze las een geheel nieuw contract waarvan ik de inhoud niet ken en daar veroordeelde de rechter mij tot het betalen om de zooi dwars te zitten heb ik een maandelijkse betalings regeling afgesproken met een deurwaarder maar taf ging gewoon door met de automatische inscasso's en telkens heb ik het gestorneerd dit heeft bijna twee jaar geduurd en plotseling is er loonbeslag gelegd dus ga nooit naar deze oplichters. de provisie van de tussenpersonen is 80 % van uw betaalde premie. DOE HET NIET EN NOOIT U GAAT DE BOOT IN

IK heb een slechte ervaring met Taf ze sturen je van het kastje naar de muur zit al vanaf januari thuis en nog ff en dan kan ik de schuldsanering in dus al met al TAF heel erg bedankt

Ik heb eveneens een zeer slechte ervaring met de TAF. Ik raad iedereen aan om zeker niet bij de de TAF een arbeidsongeschikheidsverzekering te nemen. Echt weggegooid geld!!!

Ik ben ondernemer en heb daarom een arbeidsongeschikheidsverzekering afgelsoten bij de TAF. Ik heb jaren lang premie mogen betalen en in januari 2011 overkwam mij een ramp waarin ik uren lang de dood in de ogen gekeken heb. Hierdoor heeft mijn bedrijf maanden stil gelegen omdat ik mij er toen niet toe kon zetten om psychische redenen. Vandaag ontving ik een brief dat mijn GAF score te laag is waardoor ik niet in aanmerking kan komen voor een uitkering. Een score bepaald of wel of niet in staat bent te werken. Ik adviseer de TAF luister eens naar je klant(en),\. Ik wil daarom iedereen adviseren voordat u een verzekering afsluit hier naar te kijken. Uit ervaring kan ik zeggen doe vooral GEEN TAF verzekeringen.

Wil als zelfstandige verzekerd zijn van een faillisement bij arbeidsongeschiktheid, sluit dan deze verzekering zeker af. SUCCES VERZEKERD! Bovenstaande verhalen en nog veel meer gedupeerde bevestigen de loze belofte van de TAF en komen allen zo goed als overéén.

Met een aantal mensen die in dezelfde branch werken als ik, hadden we besloten om met zijn allen hier een aov af te sluiten. Zeker omdat de kosten relatief lager zijn als bij een andere maatschappij. Na wat googelen over de Taf ben ik blij dat ik hier al die negatieve ervaringen zie staan. Een gewaarschuwd mens telt voor 2! Wij gaan geen Taf afsluiten! Bedankt voor de info.

Ik sluit me aan bij al deze negatieve beoordelingen. Ze beloven van alles, maar geld uitkeren ho maar. Als je deze verzekering al hebt: snel opzeggen en anders nooit afsluiten. Betaal liever wat meer bij een goede verzekeringsmaatschappij!

Beste mensen Je hoeft het er toch niet bij te laten zitten! Schakel je rechtsbijstand in! Of het KIFID, deze kun je vinden op de taf-site zelf

Deze verzekering heeft een geweldige brochure als het er op aan komt hun aov verzekering aan de man te brengen. Maar wanneer je door ziekte niet in staat bent om te werken en dan aanspraak wil maken op je verzekering en een claim in gaat dienen wordt het toch allemaal wat ingewikkelder om je geld te krijgen. Ronduit schandalig zoals deze verzekering met "zieke" mensen omgaat. Het enige wat zij zeggen is dat je onterecht een claim indient! Waardoor zij niet hoeven uit te keren. Inmiddels ben je maanden verder en heb je nog steeds niks uitgekeerd gekregen. Lekkere verzekering als je zo moet bedelen om je recht te behalen. Alsof je een crimineel bent die onterecht geld afhandig wil maken. Ik hoop dat er nog heel veel mensen zijn die hier hun ongenoegen over taf aov hier uit willen spreken! Al is het maar om anderen duidelijk te maken hoe deze verzekering met zieke mensen te werk gaat!

In 1 woord WAARDELOOS!!!!!!!!!!!! Laat je beter voorlichten alvorens je een aov verzekering af gaat sluiten.

Reeds vanaf 2008 een AOV zelfstandigenplan van de TAF. ideaal, laag tarief per maand, na ontdekking (okt 09) en snelle behandeling voor testis kanker bij mijn man; 30 dgn wachten, duurde even wat langer… kijken of er sprake is van voorkennis (nou ja) uiteindelijk na 45 dagen uitkering per december 2009. tussentijdse opvraag via destijds hun medisch deskundige (tussenbedrijf/persoon) no problemo. doch vanaf april kreeg ik geen reacties op voicemailberichten van hun medisch adviseur die ik op de hoogte hield van de status en heb er verder geen acht op geslagen. nu, half januari 2011, krijg ik via de post van de TAF dat ze een nw bureau hebben ingeschakeld: Arbeidsdesk incl in te vullen machtigingen voor specialisten om geschiedenis van de laatste 2 jr op te vragen. half januari opgestuurd en deze week nog een brief rechtstreeks van Arbeidsdesk ontvangen met verzoek machtiging voor huisarts ook nog op te sturen. is geregeld. nu weet ik: de eerste week van de maand wordt in de week (per maand!!) bepaald of je nog recht hebt op uitkering en de vrijdag van de eerste week gaan de betalingen naar de bank zodat je uitkering de tweede week van de maand uitgekeerd is. Doch… vorige mnd bellen: betaling is niet meegegaan zegt de taf met de opmerking zie ook geen reden waarom, had er wel uit moeten gaan… via tussenpersoon druk op de ketel gelegd want ze wilden deze dan de volgende vrijdag naar de bank sturen: nee dus, telefonisch de volgende werkdag, want daar ga ik niet mee akkoord anders kun je nog 2 wk wachten. had een raar voorgevoel, zou het deze mnd wel goed gaan: nu blijkt, er vindt vooralsnog morgen (vrijdag 4 febr geen uitbetaling plaats omdat arbeidsdesk hun nog niet een medisch advies heeft gegeven. Heb gebeld met ziekenhuis en huisarts: arbeidsdesk heeft daar nog niets opgevraagd! bij fysio : vandaag kwam de brief binnen van Arbeidsdesk! ARbeidsdesk zou ook contact opnemen met mijn man: nee dus. Bel de taf: zegt claimbehandelaar: revalidatie is in december 2010 afgerond dus de claim zou in principe afgerond kunnen worden en er geen uitkering meer plaatsvinden, wij wachten op medisch advies van Arbeidsdesk (en je wordt al goed door de taf op de hoogte gehouden, nee dus…) doch bij de laatste operatie juni 2010 om restweefsel te verwijderen is in het ziekenhuis kreeg mijn man spontaan schouderklachten, na ontslag ziekenhuis bji fysio aangemeld en zegt: frozen shoulder, door laatste behandeling middels papagaai boven bed overbelast in combi met evt restanten van chemowerking. TAF zegt, frozen shoulder hebben wij niets mee te maken: de claim gaat voor testis behandeling…… In principe zouden wij (TAF) per einddatum revalidatie (december) uitkering terug kunnen vorderen…. Ben dus niet tevreden en weet dus nog niet of wij wel of geen uitkering meer gaan ontvangen. Mijn man heeft werken geprobeerd (spackspuiten) doch vooralsnog absoluut geen 100%. dan maar huisje verkopen?… OFTEWEL: GA NIET VOOR DE TAF, IS GOEDKOOP, NOOIT GEEN PROBLEMEN, DOCH ZODRA EEN DRIEKWART JAAR GEPASSEERD IS, PROBEREN ZE TOCH OM ONDER UITBETALING UIT TE KOMEN EN JE CLAIM AF TE WIJZEN. In onze situatie zullen we wel bij de TAF moeten blijven, gezien het ziekte onderwerp: mijn man blijft voor kanker 10 jr onder controle en in deze 10 jr kun je voor mijn man nergens een verzekering afsluiten. Ik hoop dus dat de volledige check up eind februari 2011 100% positief eindigt!

oqiduiqjdklamcCN MC SMDC JNJENEIOCNIDSÇNSNNCJSCBNJNCJDCNJDCNJDCNJNCJCNJDJCNDJNCJNCKJNCKCNKJDSJCHJUDHIOWQUIODUUEUDFJDCNKMDSCNMS,DCN MDS ,M S,MDSMDNCFEWIOJDIOWEJDOQJDIWJDJDKWQJAKLSDKLWJQJDIQWOEOUQUE2IO1UIUEI21UE2IEIU21UOEUIU12OIE2UOIMC C ,Z

Een waardeloze verzekering! Als kleine zelfstandige heb je toch echt meer zekerheid nodig! Wij hebben de ervaring dat ze zich achter allerlei medische aspecten verschuilen om de claim maar enigzins af te wijzen! Niet DOEN dus! Betaal liever wat meer voor een OAV verzekering zodat je verzekerd bent van een uitkering bij ziekte of ongeval. Google taf maar eens voor de aardigheid.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen