Delta Lloyd Kapitaalverzekering

★★★★☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze kapitaalverzekering:

  • Extra pensioen opbouwen met mogelijk belastingvoordeel
  • Keuze uit verschillende groeivormen
  • Wissel tussen sparen en beleggen wanneer je wilt

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Kapitaalverzekering

De Delta Lloyd Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Delta Lloyd Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Delta Lloyd Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Kapitaalverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen