Centraal Beheer Kapitaalverzekering

★★★★☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze kapitaalverzekering:

  • Alleen voor klanten die bij Centraal Beheer of FBTO lijfrentekapitaal hebben opgebouwd
  • Je lijfrenteuitkering uitstellen tot een later moment
  • Je kiest de einddatum

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Kapitaalverzekering

De Centraal Beheer Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Centraal Beheer Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

De Centraal Beheer Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Kapitaalverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen