Centraal Beheer AOV

★★★☆☆ 7.1/10 (14 reviews)

Centraal Beheer Verzekeringen Ervaringen

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze AOV:
  • Standaard uw eigen beroep verzekerd (beroepsdekking)
  • Vast bedrag verzekerd (sommen­verzekering)
  • 35% korting in het 1e jaar
  • Preventiepakket en re-integratie

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Centraal Beheer

De Centraal Beheer AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 20 februari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AOV voor zelfstandigen'.

De Centraal Beheer AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 22 februari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AOV voor zelfstandigen'.

De Centraal Beheer AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 februari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating Voorwaarden'.

De Centraal Beheer AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Centraal Beheer AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Centraal Beheer Commercial Gelukkig heeft YoungD zijn arbeidsongeschiktheid verzekerd (2016)

Centraal Beheer Commercial Sinterklaas (2017)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Centraal Beheer AOV

Als je al jaren ziekelijk bent en uiteindelijk in de uitkeringsfase zit komt de arbeidsdeskundige je beoordelen en hij weet dat je na drie maanden alweer beter bent. Uitkering wordt dan ook na drie maanden zonder overleg of verder informeren gewoon stopgezet.
Op zich is er niets mis met de inhoud van de verzekering, maar de wijze waarop centraal beheer omgaat met klanten die hun verzekering willen vernieuwen is behoorlijk onbeschoft. er wordt niet gereageerd op terugbel verzoeken. de medische vraagstelling is on-vakkundig ongenuanceerd en hier en daar zelfs dom. geen blijvertje
Ik vind het een goed product bij Centraal Beheer en ik ben zeer vriendelijk geholpen. Bedankt hiervoor.
na jaren trouw betalen wordt ineens de verzekering opgezegd. omdat de aow leeftijd is verhoogd. wat een onzin. toen het risico laag was (leeftijd) heb ik jaren lang premie betaald. nu ben ik de 50 gepasseerd en mag ik op zoek naar een nieuwe verzekering. maar ze komen wel in de kosten te gemoed voor advies. hoezo moet daar voor betaald worden na al die jaren je laten stikken en dan ook nog betalen voor een advies? schandalig!
Jammer genoeg sinds een jaar ernstig ziek. Omdat de artsen het nog niet eens zijn over een diagnose krijg ik geen uitkering. Mijn klachten worden niet ontkend echter ik word niet uitbetaald. Je denkt verzekerd te zijn echter dan wordt je nog zieker omdat je geen uitkering krijgt. Ik zal centraal beheer niet aanbevelen. Je wordt als een crimineel behandeld als je ziek bent.
Al jaren verzekering maar nu ik langer moet werken en dus langer wil verzekeren word ik geweigerd omdat ik hartritmestoornissen heb die met medicijnen prima onder controle zijn. Laten je dus nu gewoon barsten. Sta dan gewoon op straat zonder enig inkomen omdat ze risico te groot vinden. Verzekeren maar geen risico lopen. Waardeloos

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen