Centraal Beheer Opstalverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De opstalverzekering van Centraal Beheer Verzekeringen (ook bekend als Centraal Beheer Opstalgarant - onderdeel van de Woongarantverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van een Centraal Beheer Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Centraal Beheer keert het schadebedrag uit of regelt het herstel
  • Je bent nooit onderverzekerd
  • Glas in ramen en deuren standaard meeverzekerd

Deze informatie wordt verstrekt door Centraal Beheer en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Centraal Beheer Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Centraal Beheer Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: ik ben vormen week van de trap gevallen met mij iPad dus ik bel CB of dit onder mij verzekering va... Snel en prettig afgehandeld. De schade wordt hersteld en vergoed. Er was ruimte voor eigen inbreng...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Centraal Beheer

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

MoneyView
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 June 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
MoneyView
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 June 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaaarden'.
Consumentenbond
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 7,7.
Meer tonen...
Consumentenbond
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 7,4.
Consumentenbond
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 7,0.
Independer.nl
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 April 2011 door beoordeeld met een 7,3.
Consumentenbond
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 7,9.
MoneyView
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 November 2009 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Independer.nl
De Centraal Beheer Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Centraal Beheer

Ontdek verdere meningen die er zijn over Centraal Beheer:

BearingPoint
Centraal Beheer is in de Customer Centric DNA Awards van 21 April 2016 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Centraal Beheer is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Stichting toetsing verzekeraars
Centraal Beheer is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Centraal Beheer Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(20 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van Centraal Beheer

uit Veghel zegt op 27 March 2013:

ik ben vormen week van de trap gevallen met mij iPad dus ik bel CB of dit onder mij verzekering valt en werd goed geholpen mij iPad helemaal Totall löss nu en CB vergoed de nieuwe waarde van me iPad zonder problemen

uit Urk zegt op 24 January 2012:

Wij hebben stormschade gehad aan ons huis (glasschade) dit is zeer goed opgelost het verzekerde bedrag stond na 1 week op de rekening en konden we de reperateur direct betalen.

uit Valkenburg aan de geul zegt op 23 January 2012:

wij hebben twee keer waterschade in ons huis gehad, één keer in de badkamer, waarvoor we geld uitgekeerd kregen om nieuwe tegels te kopen (de oude tegels waren zó oud dat ze niet meer te krijgen waren), wij hebben dat geld bijgelegd bij de verbouwing van de gehele badkamer, top !

zegt op 12 October 2011:

Ik heb goede ervaringen met de opstalverzekering van Centraal Beheer Achmea. Ik heb de afgelopen 9 jaar 2 keer schade gehad en dit is vlot en correct afgehandeld. Eenmaal heb ik de de schade zelf verholpen (kosten zijn door Centraal Beheer Achmea vergoed) en eenmaal door een bedrijf ingehuurd door Centraal Beheer Achmea. Vooral dat laatste is aan te raden. Veel minder gedoe dan zelf uitvoeren en/of regelen.

zegt op 11 January 2011:

Toen ik belde met de afd Wonen van Centraal Beheer om schade door lekkage door te geven werd ik vakkundig afgescheept. De medewerker van CB concludeerde op grond van het feit dat de buitenmuren nat waren dat de voegen kapot waren. Mijn melding werd verder niet in behandeling genomen omdat er in geval van kapotte voegen geen dekking bestond. Pas na lang aandringen wilde men een expert inschakelen om de werkelijke oorzaak op te sporen. Daar in Apeldoorn kunnen ze door de telefoon zien wat er aan de hand is, denken ze. Een goedkope en doorzichtige manier om de claims buiten de deur te houden. Ik zou me niet meer verzekeren bij die prutsers van Centraal Beheer.

zegt op 18 October 2010:

In het voorjaar van 2010 ontdekte ik dat bij mij een gedeelte van het platte dak had gelekt o.m. door hevige sneeuwval. Ik heb dit gemeld bij Centraal Beheer. Tevens ontdekten wij dat een raam met dubbel glas waarschijnlijk was gaan lekken en van binnen vuile strepen bevatte. Ook dit heb ik gemeld bij CB. Ik heb een offerte aangevraagd bij een bij mij bekend schildersbedrijf, die mij een offerte stuurde voor schilder en texwerk en voor het herstellen van het raam. Centraal Beheer deelde ons mede dat het raam niet voor verzekering in aanmerking kwam, omdat dit geen gevolg zou zijn van de lekkage van het dak en de ruit ouder was dan 10 jaar. Wij waren het hiermee niet eens en derhalve werd door CB een expert gestuurd. Deze onderschreef de mening van CB. Deze expert heeft tevens zijn mening gegeven over de oorzaak van de lekkage.Het platte dak (20 jaar oud) is inmiddels gerepareerd en wij hebben nu opdracht gegeven aan het schildersbedrijf om verdere actie te ondernemen t.a.v. het schilder- en texwerk en het plaatsen van het raam. Nadat de expert geweest was kregen wij wel van een ons onbekend bedrijf een telefoontje dat zij op verzoek van CB de verdere afwikkeling in gang wilden zetten. Hierover gebeld met Centraal Beheer, die ons mededeelde dat dit vaak via de expert geregeld werd. Wij hebben hen medegedeeld dat wij dit via ons eigen kanaal wilde afwerken en men heeft aangegeven, nadat wij de prijs en het aantal M2 aan Centraal Beheer hadden doorgegeven, accoord was met de afhandeling.

zegt op 4 October 2010:

Helaas een minder goede ervaring met Achmea!
Nooit iets en nu een lekkage.
Erg vervelend.
Na bezoek expert geen vergoeding omdat hij de kitranden rond de douche niet ok vond.
Onze leken ogen hebben dat niet gezien maar ik weet nu hoe je dat kan controleren ....je steekt een bankpasje onder de kitrand.
Helaas hebben wij dat geen bij als we onder de douche staan.
Dus controleer de randen regelmatig om teleurstelling te voorkomen!

zegt op 17 September 2010:

Ik heb een review over Centraal Beheer Achmea, omdat ze na een raar "conflict" met een glaszetter uit coulance toch uitbetaling hebben gedaan. Het is ingewikkeld verhaal, maar komt er op neer dat Centraal Beheer naar de letter van de polis niet uit hoefde te betalen. Maar de oorzaak lag bij de glaszetter die een verkeerde rekening had ingediend. Uit coulance hebben ze toch een kapotte ruit vergoed.

zegt op 20 July 2010:

Ik ben al lang verzekerd bij Centraal Beheer Achmea en heb er nog nooit problemen mee gehad. Dit komt ook mede omdat ik nog niet aansprak had gedaan op mijn woonverzekering. Helaas moest ik afgelopen week wel aanspraak doen, want door het noodweer was er een boom op mijn woonhuis gevallen. Er was veel schade aan het dak en ook de vloer en muren waren binnenin flink beschadigt. De exacte reparatie kosten weet ik niet maar dit zal in de duizenden euro's lopen. Ik had daarom contact opgenomen met Centraal Beheer (Nu snap ik meteen die reclame even Apeldoorn bellen..) Maargoed de klantenservice van Centraal Bheer is erg behulpzaam en klantvriendelijk. Ik hoef me dus geen zorgen te maken, Centraal Beheer regelt en betaald alles. Helemaal top die woonverzekering bij Centraal Beheer Achmea! Echt een aanradertje!

zegt op 31 October 2009:

Het grootste bezit wat je hebt, wat ik tenminste bezit is een woning en alle inboedel wat erin staat. Daarom vind ik het erg belangrijk dat als er brand is of diefstal dat ik dan volledig verzekerd ben zodat ik er niet op achteruit ga als iets dergelijks gebeurt.

Toen ik op zoek ging naar een woning verzekering las ik op independer.nl dat Centraal Beheer a.k.a. Achmea het beste werd gewaardeerd door klanten van verzekeraars met een dergelijk verzekering. Dus besloot ik mijn premie maar eens te bereken op de centraal beheer website. Daar kwam ten opzichte van wat ik ervoor terug zou krijgen een goed premie bedrag te zien. Ook heb ik nog bij 3 andere verzekeraars mijn premie berekend maar bij Achmea Centraal Beheer kwam was de prijs iets goedkoper of iets duurder. Het scheelde in ieder geval niet veel. Maar omdat uit het onderzoek bleek dat Achmea de meest tevreden klanten had besloot ik niet voor de goedkoopste te kiezen om een paar euro te besparen maar voor zekerheid bij Achmea.

Nee, ik zou een Centraal Beheer Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Den haag zegt op 10 February 2016:

Niet capabele organisatie met slechte kwaliteit medewerkers. Niet klantgericht en ethisch marginaal.

uit Janbreij@gmail.com zegt op 23 October 2013:

Gigantische prijsverhoging dit jaar naast de wettelijke BTW-verhoging.Ook bij Inboedel en aansprakelijkheid

uit Doesburg zegt op 13 August 2012:

Na een keukenbrand afgelopen donderdagnacht heb ik tot 3 maal toe contact opgenomen met CB. Er werd mij aan de telefoon niet eens gevraagd hoe het met mij ging. Zodra het ging over vergoeding van de schade aan de inboedel werd door de medewerker continu de boot afgehouden, "dat moest maar via de opstalverzekering van de huisbaas". Na een dag schoonmaakploeg in huis waarbij alle maar dan ook alle levensmiddelen zijn weggehaald, kon ik niet eens een voorschot krijgen van € 100,-- om boodschappen te doen of mijn kinderen eten te geven. Zeer slecht behandeld, niet professioneel en voor m ij reden om per 1 januari mijn verzekering te beeindigen bij Centraal Beheer. Even Apeldoorn bellen is voor mij in ieder geval een grote teleurstelling.

uit Almere zegt op 7 August 2012:

CB is van plan de opstal verzekering te verhogen met 15% dit vanwege uitkeringen aan oa overstromingen en geef op voorhand een slechte wardering.
Niet correct om dit op "iedereen" af te wentelen, laat de klanten in de risco gebieden zich maar aanvullend bij verzekeren voor overstromingen.
Als dit door gaat zeg ik mijn opstalverzekering op en ga naar een ander.

uit Arnhem zegt op 11 July 2012:

Op dit moment ben ik met vakantie in Japan. Hier gelijk op de tweede dag een ongelukje gehad met mijn Spiegelreflex camera. Ik ben onderuit gelopen en hierdoor ben ik tenval gekomen met mijn spullen. Een objectief te waarde van 900 euro totaal los.

Nu mail ik Acmea en krijg ik de volgende reactie.

" Wat vervelend dat dit al aan het begin van uw reis is overkomen. Wij weten niet of dit onder de garantie valt, waarschijnlijk niet."

Sorry, maar men kan toch aangeven of het verzeker is of niet. Dan weet je immers waar je aan toe bent.

Ik wacht de reactie nog even af op de mail die ik als reactie heb terug gestuurd, maar de kans is groot dat ik alle verzekeringen bij Achmea weg haal en elders onder breng. Heb alles verzekerd bij hen en dit voor meer dan tien jaar, maar als je ze voor het eerst nodig hebt voor schade dan krijg je niks zeggend antwoorden.

uit Delft zegt op 9 January 2012:

In onze keukenis waterschade geweest door lekkage van de afvoerleiding op standleiding achter een muur.Centraal beheer vergoed wel het Vinyl maar herstellen van de vochtuitslag aan de muur en een sierplint voor het keukenblok welke door ons zelf is aangebracht niet.Valt onder opstalverzekering vertelde men ons. Daar het een huurwoning betreft hebben wij geen opstalverzekering.Aanmelden van de schade ging al niet zo leuk, slecht te woord gestaan en alles werd onvriendelijk en kortaf meegedeeld.Vreemd dat deze schade niet geheel vergoed wordt want navraag bij andere verzekeringen geeft als resultaat dat zij dit wel vergoeden.Zijn we bij Centraat Beheer toch niet zo goed verzekerd m.b.t. onze inboede als we dachten.Wij zullen ons beraden of de verzekering wordt voortgezet.

uit Den haag zegt op 8 January 2012:

We zijn aan het verhuizen. Netjes verzekeringen afgesloten voor nieuwe huis. Afgelopen week waterschade geconstateerd op twee plekken (een via buitenkant en een door lekkende moer bij aangesloten kraan). Krijg ik van mevrouw bij wie ik schade meld, te horen dat schade niet gedekt is. Omdat ik er nog niet woon is de woning nog "in verbouwing". Dan is waterschade niet gedekt. Maar ik ben helemaal niet aan het verbouwen, ik ben aan het inrichten. Gisteravond toch wel beetje boos de voorwaarden erbij gepakt. Volgens definitie van "verbouwing" in de voorwaarden ben ik helemaal niet aan het verbouwen!

uit 's-hertogenbosch zegt op 28 November 2011:

waterschade door douche,op de overloop,pakket helemaal nat! slaapkamer muur was de vocht ingetrokken,moet opnieuw gesausd worden.heb daar helaas geen bonnen van,kan het zelf niet voorschieten,maar krijg dan evt.maar 40% vergoed,de rest moet ik toch zelf voorschieten,dat lost niets op.ben al jaren klant,en dan zo moeilijk doen,ga zoeken naar een andere verzekeraar. geen succes.als je huis dus afbrand,moet je het eerst zelf voorschieten!!

uit Al zegt op 7 November 2011:

Lekkage aan de badkamer. Gebeld, er kwam meteen een mannetje en die wilde meteen alles open hakken. "En wanneer kom je dan weer terug om de alles weer bruikbaar te maken?". "Daar moeten we een afspraak over maken, dat kan een week duren". Een week zonder badkamer! En dan wordt alleen de vier tegels vervangen die er uit moeten: "hebben jullie nog wat van die tegels" ):? Weer gebeld: "Is het niet mogelijk de schade te vergoeden en dat wij dan de hele toch vervroegd renoveren". Was helemaal goed, er zou een offerte gemaakt worden, u wordt teruggebeld. Niets. Ik weer bellen: De aannemer heeft nog geen tijd gehad om de offerte te maken, wij bellen u terug. Niets. Ik weer bellen: Ja de aannemer heeft nog steeds geen tijd gehad, wij nemen contact op met u. Niets. Ik weer gebeld: De aannemer heeft nu tijd, volgende week hoort u van ons. NIETS. Zeg dan gelijk dat je niet van plan bent uit te keren. Ik heb voor tientallen euro's telefoonkosten en tijd geinvesteerd. Ik stap over (ben er alleen nog niet aan toegekomen) want steeds zeggen te zullen uitkeren en terug te bellen en dat niet doen vind ik erger en klantonvriendelijker dan een schadevergoeding af wijzen.

zegt op 11 January 2011:

Toen ik belde met de afd Wonen van Centraal Beheer om schade door lekkage door te geven werd ik vakkundig afgescheept. De medewerker van CB concludeerde op grond van het feit dat de buitenmuren nat waren dat de voegen kapot waren. Mijn melding werd verder niet in behandeling genomen omdat er in geval van kapotte voegen geen dekking bestond. Pas na lang aandringen wilde men een expert inschakelen om de werkelijke oorzaak op te sporen. Daar in Apeldoorn kunnen ze door de telefoon zien wat er aan de hand is, denken ze. Een goedkope en doorzichtige manier om de claims buiten de deur te houden. Ik zou me niet meer verzekeren bij die prutsers van Centraal Beheer.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen