Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

★★★★☆ 8/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Je bent verzekerd van advies en hulp – ook bij kleine zaken
  • Persoonlijk advies en hulp
  • Sterker in je recht bij juridische conflicten

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7 en is daarmee de Beste uit de test.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 20 september 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 16 mei 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Zelfs 1 ster is nog te veel 2 verzekering lopen die allebei een deel kunnen doen Ook altijd zo afgesproken omdat je als ondernemer wel eens iets heb wat gelijk loopt nu is er zo een geval en nu zakelijk willen ze een deel doen maar deel 1 is privé en bij de privé verzekering zeggen ze precies andersom Deze mensen zouden nooit meer een baan mogen hebben Eerst per mail bevestigen dat 2 verzekeringen kunnen combineren en dan heb je het na jaren nodig dan kan het in eens niet

Je moet weken wachten voor autoschade te herstellen aan mijn auto. Buiten mijn schuld om ben ik het slachtoffer, omdat ik een WA PLUS verzekering heb bij Centraal Beheer.

Keurige afhandeling van een dure rechtzaak in het buitenland.

Een product gekocht bij een webshop. Kreeg deze nooit geleverd, product geannuleerd. Anderhalve maand later nog mijn geld niet terug. Belletje naar achmea.. 3 dagen later mijn geld terug en hun gingen proberen zaken af te handelen met het desbetreffende bedrijf. Zat nog een feestdag tussen ook, kijk dat is nou op een vlotte manier goeie zaken doen! Zeker aan te bevelen.

Na 22 jaar verzekerd te zijn krijg ik dreigberichten omdat ik teveel claim.Willen mij vermelden op een zwarte lijst bij CIS en willen dat ik 3 jaar premie betaal en eigenlijk maar 1 maal mag claimen waarna ik word opgezegd. Nooit verwacht dat een verzekering zich zo zou verlagen.

Ik heb een aantal verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. De woonverzekering en rechtsbijstandverzekering eigenlijk zonder bijzonderheden. De autoverzekering heb ik willen gebruiken voor het vergoeden van een nieuwe voorruit in mijn auto. Dit zou onder de ruitverzekering zijn, en moest een geregistreerd bedrijf zijn. Ik heb mijn ruit vervolgens bij een geregistreerd bedrijf laten vervangen, maar kreeg een hele tijd later een brief dat ik deze moest betalen. Centraal Beheer zou mij hierover een brief hebben gestuurd, welke ik tot tweemaal toe niet heb ontvangen. Zij hadden nieuwe bedrijven waar je een ruit kon vervangen en dit bedrijf hoorde er niet meer bij, dus kon ik zelf gaan betalen. Ook mijn gestolen nummerplaten kreeg ik helaas niet vergoedt. Ze denken bij de klanteservice verder wel mee, hoewel dit natuurlijk ook voor hun een manier is om je nieuwe dingen te laten verzekeren hebben ze me al een aantal keer een goed aanbod gedaan.

Vanaf het moment dat ik te horen kreeg dat door economische omstandigheden er mensen uit moesten,waaronder ik,ben ik begeleid door Dhr.Ramsoedh van Centraal Beheer Achmea op een correcte wijze. Hij heeft tot en met de zitting feeling gehouden en mij van advies gedient. Ook daarna kon ik nog voor raad en advies bij hem terecht. Of er het optimale is bereikt zullen we nooit weten omdat mijn werkgever bijna geen cent meer te makken had en de rechter daar erg gevoelig voor was. Doet niets af van de correcte begeleiding van Centaal Beheer Achmea.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen