Interpolis Kapitaalverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze kapitaalverzekering:

  • Eenmalig of jaarlijks storten
  • Inleg mogelijk fiscaal aftrekbaar
  • Per inleg keuze uit sparen, beleggen of een gegarandeerd eindkapitaal

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Kapitaalverzekering

De Interpolis Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 november 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Interpolis Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 november 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Interpolis Kapitaalverzekering is in de Special Item Koopsommen van 21 februari 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Kapitaalverzekering

ik wil niet gedwongen worden producten van achmea af te nemen. Ben over de afgelopen jaren meer dan tevreden over het rendement van Robeco fondsen en zal ook al het nodige doen om dit tegen te gaan. Robeco wordt niet meer ondersteunt en Achmea beleggingen worden verplicht. Hoe arrogant zijn we?

Hoe is het mogelijk dat anno 2015 de arrogante verzekeringswereld nog steeds "heer en meester" is in de "woekerende" koopsompolis wereld? Interpolis verandert eenzijdig het overgenomen contract van Roparco en verandert zonder wederzijdse goedkeuring de contractvoorwaarden en proberen op zo'n manier hun eigen Achmea mixfonds aandelen te verpatsen.? Blijkbaar heeft Interpolis nog steeds niets geleerd van de woekerpolis affaire sinds 2008. Laat onze krachten bundelen.!!! Wij willen kennis en proteststemmen verzamelen om tegen deze arrogantie te vechten. https://www.facebook.com/koopsompolis

in 1999 een koopsom polis gekocht voor 11.000 gulden, 5000 euro. na tien jaar is daar nog 3575 van over. dat belegingen over een langere tijd meer opbrengen is dus niet uitgekomen, althans niet bij interpolis mijn andere koopsompolissen geven een positief rendement te zien, ook al is dat niet erg veel

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen