Interpolis Autoverzekering

★★★★☆ 8.7/10 (438 reviews)

Interpolis Verzekeringen Ervaringen

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Tijdelijk tot 20% korting
  • €0,- eigen risico bij schade of diefstal
  • No-claimgarantie mogelijk: na schade blijft je premie gelijk

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Interpolis

De Interpolis Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

De Interpolis Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Interpolis Commercial Focus op wat echt belangrijk is: kom veilig thuis (2018)

Interpolis Commercial Meer Focus (2019)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Interpolis Autoverzekering

Ik had 31 schadevrije jaren. Nu ik 1 schade heb gemeld ga ik ineens weer naar 10 schadevrije jaren(-21). Alles boven de 16 schadevrije jaren wordt blijkbaar gelijk behandeld. Na 1 schade ga je dus gewoon weer naar 10 schadevrije jaren ongeacht of je 16 schadevrije jaren hebt opgebouwd of bijvoorbeeld 40.
Interpolis achmea stuuren racisten experts zo als IVO OLDENBURG uit Almere. Ik heb heel slecht ervaring met de expert van achmea( ivo oldenburg). Op 7 november heeft achmea de genoemde expert ingeschakeld voor parkeer schade aan mijn auto door hun cliënt zichtbaar schade bumper en spatbord en de plastickuip zijn beschadigd en missen stukjes ,maar helaas de heer ivo oldenburg zegt letterlijk tegen de herstelbedrijf u moet geen nieuwe onderdelen gebruiken alleen spuit werk doen de eigenaar hij toch een buitenlander . Ik heb meteen achmea gebeld en laat ik weten dat deze expert sport niet ,maar toch niet serieus genomen door achmea . Heb ook een klacht bij nivre. Buitenlanders pas op van deze expert (ivo oldenburg ) hij is racist . Mvg m.bette
snel maar wel goed opletten bij het invullen als je het HAAST nooit doet.
paar keer proberen in te loggen maar lukt niet voor een berekening
Slecht en beperkt Alleen bruikbaar voor gebruikte autou2019s Voor Autou2019s welke nog geen kenteken hebben is de site onbruikbaar Andere verzekeraars bieden wel deze optie
We hebben op ons bedrijf best veel auto s maar nu betaal ik meer verzekering premi bij Interpolis dan bij een andere verzekering maatschappij dit scheelt te veel in de maand,
Goede- en naar tevredenheid schadeafwikkeling die alleen qua effiency nog kan verbeteren. Dat gaat om tussen schakelen tussen noodhulp en de autoschadeafdeling waar om dezelfde gegevens wordt gevraagd.
Doet wat het moet doen. Blij dat we een autoverzekering via Rabobank hebben afgesloten. Vriendelijke mensen. Staan je goed te woord.
altijd nette en snelle reacties/ hulp en advies bij telefonisch en persoonlijk contact heb al meer dan 25 jaar rabobank
zeer klant onvriendelijk geen aanrader niet aan te bevelen
Nadat er schade was onstaan door eigen toedoen werd ik uitstekend geholpen in het buitenland.
veel geschreeuw weinig wol heb geen goed woord voor rabobank
Als je nog geen kenteken hebt kun je geen (voorlopige) premie berekenen
snelle en correcte schaderegeling binnen 5 werkdagen hersteld en betalingen afgerond. Geen financiële gedoe, IPO regelt het direct met het schade herstelbedrijf.
ik had schade aan iemand z'n auto gericht. Samen met de eigenaar een schadeformulier ingevuld. Toen heb ik Interpolis gebeld en mijn verhaal gedaan. Ik hoefde verder niks te doen. Alles werd afgehandeld en daar kreeg ik een mail van. Gelukkig was dit de eerste keer dat mij dit overkwam maar ik wist niet dat het zo makkelijk ging.
Wij hebben geen schade aan de auto gehad en als u de schade bedoelt die we hebben aan een scooter is dit waardeloos afgehandeld.
Schademelding door attent reageren van verzekering alsnog uitgekeerd
De detaillering van de beschrijving bij af- en bijschrijvingen is te kort en zonder de nodige inhoudelijke informatie. Er lijkt een terminologie te bestaan binnen interpolis en men gaat ervan uit dat klanten die vanzelf ook kennen. Net als hieronder "schermnaam" waarbij de uitleg niets uitlegt. De naam van mijn beeldschrm of een alias of ... Meestal zegt men "kies een gebruikersnaam waaronder uw bericht wordt gepubliceerd" Waar "verschijnt" mijn bericht trouwens? Is dit niet een terugkoppeling naar "Interpolis" zelf? Hoezo kun je een leeftijd kiezen tussen 0 en 5 jaar???? Nou is mijn titel weer te lang.... Het past toch in het vakje! IS jullie vakje soms te groot?!!
Bij de afdeling schade werd gevraagd of ik lichamelijke klachten had. Deze had ik in lichte mate. Werd de volgende dag gebeld door de afdeling letselschade en na 4 weken werd er weer gebeld. Ik niets anders zeggen dan uitstekende af- en behandeling
Uitstekend , een zeer goede en vlotte afhandeling.
De ruitschade melden en het traject erna verliep vlot en goed.
Snel en telefonisch te regelen, de No claim blijft staan na een aanrijding of schade.
Na ons auto ongeluk zijn wij telefonisch zeer correct en vriendelijk behandeld. Wij hebben alleen nog geen bericht gehad dat het is afgehandeld en wat de tegenpartij vergoed heeft gekregen, maar ondanks dat zijn wij blij om bij deze verzekering te zitten
correcte behandeling snel en netjes uitgevoerd............................
Vlotte, heldere en eenvoudige manier van afhandeling.
Compleet, duidelijk. Interpolis is erg adequaat in schadeafhandeling.
Eenzijdig ongeluk en toch moest de (tegen)partij een schadeformulier invullen.
er zijn de afgelopen tijd is mijn auto vaak gerepa
Zeer correcte afhandeling. Het hele proces heeft wel veel tijd in beslag genomen.
De schade aan de auto werd vlot afgehandeld. Bij het plannen was er (voor het taxeren van de schade) voldoende ruimte en kon ik mijn wensen indienen. Bij alle schadegevallen ontmoet ik bij Interpolis steeds adequate en behulpzame werknemers.
Afhandeling is snel goed en zonder problemen verlopen
Tjdens telefonische schademelding moest ik mijn postcode doorgeven, ik werd toen naar schadeherstel bedrijven doorverwezen welke min. 10-25 km verwijderd waren. Dit terwijl schade herstelbedrijf Bronneberg maar 2 km ver was heb hun zelf benaderd. verder alles perfect afgehandeld.
Ik heb alleen maar lof voor de snelle afwikkeling. en de service alle respect.
Vreemd dat het schadeformulier per post naar jullie opgestuurd moest worden terwijl het al een keer per mail was opgestuurd Invulformulier dat jullie hadden opgestuurd heb ik nooit ontvangen , het 2e form. Was een amateuristisch formulier Een paar vragen verspreid over 4 bladz.
wij zijn erg tevreden over interpolis verzekeringen
Na inspectie en taxatie door het reparatie bedrijf is de reparatie gelijk uitgevoerd. Het hele proces is correct en snel uitgevoerd.
2e schade in een jaar, wat consequentie heeft voor de BM-trede. Foute voorlichting van Interpolis medewerkers over de premie consequentie. Deden voorkomen of premie consequentie lager was dan schade. Dus niet. Oeverloos tegen medewerker aangepraat totdat deze dat begreep. (maar lag natuurlijk niet aan Interpolis maar aan de Rabobank volgens haar). Ondertussen premie vervaldatum gepasseerd. Dus te hoog bedrag aan premie geincasseerd. Zit nog steeds op teruggave teveel betaalde premie te wachten. Hierover gemaild. Wordt niet beantwoord. Wat een drama.
ik moet mijn recht op uitkering halen via mijn rechtsbijstandverzekering omdat de tegenpartij een allriskverzekering heeft en ik een WA. gezien de hoogte van het bedrag van de schade niet te doen. Waardeloos.
De rabobank als tussenpersoon is m.i. overbodig. je moet alles met interpolis regelen. Rabobank reageert nauwelijks op mails met vragen en geeft advies waar je niets aan hebt. Het bedrag wat de Rabobank aan provisie ontvangt zou je kunnen je sparen. Wel te vrede over interpolis niet te vrede over Rabobank.
handelen zonder verzekerde gehoord te hebben is onjuist
De wijze waarop de zaak bij politie en schadeafwikkeling etc .zijn gevolgd en behandeld verdient grote waardering.
na ruim een jaar na het ongeluk krijg ik een brief dat ik 400 terug krijg u snapt ik helemaal blij. maar dit bleek niet zo te zijn ik moest 600 terug betalen. erg slecht! omdat er een nieuwe polis opgesteld moest worden na een jaar en ik meer moest betalen. ten eerste dit wiste ze al langer hadden ze kunnen voorkomen door de premie eerder omhoog te gooien en ten 2e heel slechte communicatie door maar de helft te late weten.
Goed geholpen bij de schade melding. Ook de tijd dat de auto gerepareerd was geen probleem. 6 weken later. Na terugkomst van vakantie was de auto weer keurig gemaakt
De schade is correct afgehandeld; de mensen hebben mij vriendelijk te woord gestaan; ze hebben goed uitgelegd wat de gevolgen waren.
Vriendelijk, behulpzaam, begripvol en zeer vlotte afhandeling.
Het bedrijf is netjes, zakelijk, klantgericht aardig personeel
vriendelijke dame, was deskundig , de schade werd snel geregeld
snel geholpen en op de door mij gewenste manier. 4 sterren want t maximale is voor de leraar
Snelle (telefonische) reactie mbt. een schade claim.
Wij zijn uiterst tevreden over de afhandeling van de schade aan onze auto, ook andere geclaimde schades met betrekking tot bijv. de buiten de deur verzekering werden snel en volledig tot onze tevredenheid afgewikkeld.
I.v.m. slechte verhouding met Interpolis durven we niet meer te reageren. Bij schade aan de camper zijn een aantal zaken niet vergoed. O.a. deuken in het dak, beschadiging aan de schotel op het dak, skottelbraai e.d. De lijst is bij Interpolis bekend. Deze is ingediend via garagebedrijf de Wit.
Goede informatie en snelle afhandeling voor een acceptabele prijs
Goede en snelle service! Klantvriendelijk en deskundig.
Na invulling van de betreffende formulieren wordt e.e.a. keurig voor je geregeld en afgehandeld met keurige berichtgeving over vorderingen.
Bijna altijd zeer tevreden over de afhandeling, alleen de laatste keer niet. Vlgs mij hadden ze mij op mijn rechtsbijstandverzekering attent moeten maken. Misschien had het niet geholpen maar toch. Wat moet ik nog meer schrijven om het lang genoeg te maken ?
prima afhandeling van de schade en de juiste informatie gehad
Interpolis, Mijn complimenten voor de snelle en correcte schadeafhandeling van mijn leenauto. Jullie hebben dit op een uitstekende manier afgehandeld. Bedankt.
In een parkeergarage werd ik door een achteruitrijdende auto in de zijkant geraakt. Naar verluidt zijn in zo'n situatie beide rijders schuldig, waar ik gezien de situatie niet mee wilde instemmen. De combinatie van Interpolis schade en rechtsbijstandverzekering bracht uitkomst.
mijn waardering voor het gehele proces is: uitstekend! de hele afhandeling heeft mij weinig tijd en moeite gekost!
Na opgave van de schade en de tenaamstelling van de tegenpartij niets meer gehoord totdat er een mail binnenkwam dat alles geregeld was. Alles was goed geregeld en wij hadden er verder geen bemoeienissen meer mee.
Opname en verwerking na schademelding zijn goed en duidelijk verlopen, dit geld ook voor de latere afhandeling. Ik ben hier zeer tevreden over en hoop indien nodig in de toekomst hetzelfde geholpen te worden.
Deze verzekering nooit nodig gehad, maar voor andere schadeverzekeringen zeer tevreden over Interpolis tav snelle, correcte afwikkeling.
Ik had een eenzijdig ongeval. De schade is door Interpolis naar tevredenheid afgehandeld. 1 minpunt?? Mijn auto is door sleepbedrijf naar een schadebedrijf gebracht bij mij in de buurt.De auto moest weg op de plek van ongeval. Omdat mijn auto totall loss was (bleek later)heb ik aan het schadebedrijf de leenauto moeten betalen. Geen schadebedrijf waar Interpolis afspraken mee had. Dat was dus jammer,is wel een goed schadeherstelbedrijf.
Voorkomende en vriendelijke benadering van de verzekerde. Deskundige medewerkers. Snelle afwikkeling van de schade en dan ook nog een emailtje of er nog nagekomen schade is. Echt "ouderwetse" service !!!!!
Vriendelijke medewerker. Duidelijk aangeven van mogelijkheden en gevolgen van de keus. Vlotte afhandeling.
Goed afgewerkt. Helaas heeft de tegenpartij meer schade ingediend dan ik heb aangebracht.
super goed geholpen dikke pluim de mensen hebben echt alles voor mij gedaan en goed afgehandelt
Twee maanden na schademelding komt men nog eens informeren of de tegenpartij mij aansprakelijk stelt en wat de status is. Gelukkig 2 weken daarvoor alles zelf al afgehandeld met de rechtsbijstand. Verzekering voor een nieuwe auto uiteraard ergens anders afgesloten.
Ik ben zeer tevreden over Interpolis. De zaken worden prima afgehandeld zonder gedoe.
als je 75% noclaim hebt en je hebt een schade blijf je wel op die 75% staan maar je mag wel meer premie gaan betalen
premie is laag vanwege meerdere verzekeringen die ik heb lopen.
Nadat mijn auto door een ander( die ook schuld bekende) total loss gereden is, moesten wij een andere auto. De oude auto de dagwaarde gekregen en netjes afgemeld bij interpolis. 2 Dagen later wil ik de "nieuwe" auto bij ze verzekeren moet ik bijna 300% meer premie gaan betalen omdat ik teveel schade meldingen had. Ik was allrisk bonus-malus garantie erbij. Bij de Rabobank konden ze nix voor me doen( een tussenpersoon van lik me vestje). Na een halve dag aan de telefoon en zeer kwaad te zijn toch een verzekeringsadviseuse van de bank gesproken die inzag dat dit niet normaal was. Interpolis een klachtformulier gestuurd maar zijn telefonisch niet te bereiken. Nu afwachten en voorlopig "verplicht"de dure premie betalen anders is de auto niet verzekerd... Rabobank mag zijn personeel wel eens beter opleiden...
correct afgewerkt. heel goede voorlichting wat gevolgen betreft voor no-claimkorting en wijziging van aantal schadevrije jaren, ook van de premieconsequenties in de jaren daarna.
De schade. veroorzaakt door een ander werd binnen 48 uur goed en heel correct afgehandeld.
De schade melding werd snel en efficient aangenomen en goed en snel zonder verder bemoeienis afgehalndeld.
Omdat het afwikkelen van de schade niet fris leek, is de verzekering er bij ingeschakeld. Een schadebedrag van u20ac 300,- bij de tegenpartij werd uiteindelijk u20ac 700,-. Dus we hadden beter de u20ac 300,- aan de tegenpartij gelijk uit kunnen betalen. De tegenpartij was ook bij Interpolis verzekert.............
Nooit eerder schade gehad en nu iets heel kleins. Gaat wel van mijn no claim af ondanks dat de schuld bij beide partijen lag. Er had wel iets meer coulance gegeven mogen worden aangezien ik al jaren betaal maar nog nooit iets heb gedeclareerd.
Door geven van schade aan auto rechtstreeks aan verzekering Zeer snelle afhandeling en uitbetaling van auto schade
schade goed en correct afgehandeld weet niet wat ik er meer over moet zeggen
Correcte afhandeling van parkeerschades. Weliswaar na enige administratieve verwarring ivm verhuizing. Uiteindelijke afronding zonder problemen.
WIJ VINDEN INTERPOLIS EEN PRIMA VERZEKERING ZE REGELEN HET NETJES ALS JE SCHADE HEBT PRIMA
Schade wordt direkt afgehandeld. Prettige hulp, zeer klant vriendelijk.
Bel met Interpolis - verwijzen naar Rabo - verwijzen weer naar Interpolis, verwijzen naar financiële afdeling. Moet 4x bellen wat ik niet bepaald klantvriendelijk vind. Storten de hele jaarpremie van de polis terug, en deze wordt een week later weer ingehouden. Vanuit Rabo gezien vind ik dit zakelijk raar.
Van achteren aangereden en doorgedruk op voorganger, ik en voorganger stonden stil. Ik was WA+ verzekerd, een mooie tussenvorm leek mij. Je moet dan zelf de schade afhandelen, uiteindelijk na 3 maanden geld gekregen. Interpolis heeft alleen zaken aan de voorligger geregeld, schade aan mijn auto door het doordrukken niet, schade aan de achterkant ook niks voor gedaan. Geen vervangend vervoer, geen enkele hulp van Interpolis ontvangen.
MIJN WAARDERING IS PRIMA VOOR DE MANIER ZOALS DE SCHADE IS AFGEHANDELD
De afhandeling van de schade is correct verlopen, ik werd keurig te woord gestaan en men was zeer betrokken
Snelle, correcte afhandeling van de geleden schade.
Tijdens telefonisch contact wordt je goed geholpen en gerust gesteld .
Prima geholpen bij schade bedrijf in Helmond en snelle afhandeling door medewerker.
Afwijzing schadeclaim door tegenpartij wordt niet aangevochten ondanks dit op dubieuze grond wordt gedaan. Mijn verklaring op de achterkant schadeformulier wordt totaal niet meegnomen. Tegenpartij is veroorzaker en claimt achteraf ook schade terwijl er na de aanrijding duidelijk geen schade is, staat ook vermeld op schadeformulier, waarvan ik ook foto's heb
Door mijn eigen onoplettendheid ben ik achterop een andere auto gereden. Gelukkig was er geen lichamelijk letsel bij beide partijen. We hebben de schadeformulieren in goed vertrouwen ingevuld door mailwisseling. Vanaf dat punt heeft Interpolis alles snel en correct afgehandeld, zonder verdere poespas. Als je dan toch in zulk soort situaties terecht komt, is het fijn dat er professionals achter je staan.
Ik heb contact opgenomen met de Rabobank om mijn autoverzekering bij Interpolis om te zetten van all risk naar casco en vervolgens heb ik nog een wijziging aangebracht om toch rechtsbijstand erbij te nemen. Ik heb 3 polissen gehad waarbij de eerste twee voor dezelfde verzekering waren maar wel met 2 verschillende bedragen?? Ik heb geen schade afhandeling gehad / gedaan.
Meedenken met de klant wordt hogelijk gewaardeerd.
Afhandeling van de schade maar zeker ook de ondersteuning na het ongeval door alle betrokken instanties is zeer gewaardeerd
Zeer tevreden over de snelle afhandeling,na dat tegen partij de gegevens goed had door gegeven.
Mijn schade aan mijn ongeval is door de Rabobank zeer goed en in een redelijke tijd opgelost dankzij de verzekeringen van hun. Ik heb er zelf geen omkijken naar gehad Was alles goed geregeld.
vlot en correct opgelost en goed gecommuniceerd via de mail en telefoon
Prima, prettig geholpen en duidelijk. Geen papieren rompslomp maar meteen to-the-point waardoor de afhandeling vlot verliep.
Na het telefonisch melden van het ongeluk is alles automatisch afgehandeld. Gewoon; glashelder.
De schade is correct afgehandeld en de info was heel goed.
Ik ben perfecf geholpen door uw medewerker en de schade aan derden is ook perfect afgehandeld
Ik heb niet vaak direct contact met Interpolis. Dat loopt normaliter (ook goed) via de lokale RABO bank. Echter: vanwege twee kleine schades had ik veelvuldig contact, zowel per mail als telefonisch, met Interpolis. Deze contacten zijn naar mijn idee goed en correct verlopen.
Jarenlang all risk verzekerd met de camper, na een schadeclaim voor waterschade(rotte bodem), kwam de expert kijken en na een half uurtje oordeelde hij dat de camper totall loss was. Maar geen enkele uitkering, was een gevalletje kleine letters in de voorwaarden. Schade ong 15-20 duizend euro; een opkoper gaf als pleister op de wonde nog 5 mille voor de camper.
Snelle service, vriendelijk en deskundig advies. Prima geregeld.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze autoschade.
Bij de telefonische melding direct al duidelijkheid hoe de schade wordt verwerkt.
Uitstekende service per telefoon met Interpolis schade- afdeling, afhandeling van schade.
Snelle reactie en goede info; neemt initiatief! Onverwacht behulpzaam en adviserend.
vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg over de consequenties van de schade die werd veroorzaakt
Goede afhandeling van de schade. Alles goed afgehandeld met de tegenpartij.
het was wel schade aan mijn caravan.ik ben zeer tevreden hoe snel alles werd afgehandeld.prima hoor
Het bedrag van de schade kregen we al binnen enkele weken op onze rekening gestort. Ook bij een vraag van onze kant, kon men ons bij Interpolis snel helpen. Wij zijn zeer tevreden met Interpolis!
Afwikkeling van de schade is door Interpolis correct opgepakt. Nadeel is dat je er alleen met iemand over de telefoon c.q. over het internet kunt overleggen.
Ik belde op om mijn schade te melden en ik kreeg een vriendelijke man aan de lijn die alles efficiënt afhandelde. Het was perfect geregeld!
De gesloten overeenkomsten met schade bedrijven geeft meer zekerheden over de kwaliteit van de herstelwerkzaamheden. Ook het aanbieden van vervangend vervoer is een geruststellende gedachte.
super goed geregeld, goede schade bedrijven en leen auto zonder veel poespas snel afgehandeld
ik ga nog contact opnemen, onze bedrijfswagen all-risk verzekeren dan een ongelukje krijgen , en vervolgens meer als het schade bedrag moeten betalen in de komende jaren
Heel persoonlijk en begripvol voor de omstandigheden rond schede
Het aantal schadevrije jaren klopt niet. Voordat ik een eigen auto kocht, was ik officieel medebestuurder en mede leaser van de lease auto van mijn man. Deze jaren zijn niet mee geteld. Eveneens de jaren dat ik eerder een eigen auto had, een jaar of 10 geleden, zijn niet meegeteld in de schadevrije jaren.... of is dat omdat ik toen een andere verzekeraar had? Tot slot lijkt het alsof mijn schadevrije jaren al een paar jaar het zelfde zijn gebleven en niet vermeerderd. Ik krijg geen duidelijk antwoord hierop.
premieverhoging ivm bereiken 70 jr. In publicatie meldt Interpolis: Premie KAN verhoogd worden en zo ja dan op premievervaldag NA BEREIKEN 70jr. Bij mij werd premie op 1-1 VOOR bereiken 70 jr verhoogd terwijl ik 35 schadevrije jaren had.
Goede service gehad en uiterst tevreden over de afhandeling.
het ging over onze caravan. Helaas hadden we in maart/april schade opgelopen aan onze caravan Maar ik moet zeggen super afgehandeld We hebben hem pas na de zomer gebracht, dit omdat de schade het toeliet dat we wel verder konden rijden. Maar zowel door Limberg die de caravan heeft gerepareerd als door de verzekering super netjes afgewerkt.
It's all about the money...Rabobank je geloofwaardigheid is ver te zoeken, bij Indoor Brabant de sponsor uithangen. Maar even zo goed onze toppaarden aan het buitenland verkwanselen. SHAME ON YOU!!!!!!
Ik heb geen schade gemeld, ik heb alleen gereageerd op de leeftijdsdiscriminatie, als je 70 jaar wordt en 18 jaar geen schade heeft gehad wordt je gestraft en moet je toch meer premie gaan betalen. Daar ben ik het niet mee eens!!!
vanaf begin tot aflevering erg goed geregeld. Contact met interpolis erg goed en daarna afhandeling schade bij garage ook prima.
Ik ervaar Interpolis als een organisatie met een sterke personal touch. Persoonlijke benadering, vlotte service en snelle afwikkeling van schademeldingen.
Werkt uitstekend! Snel een premieberekening gemaakt via internet en zelf de verzekering gewijzigd. Handig!
Goede en vriendelijke assistentie en pro-actief in contractbeheer en oplossen van schade-gevallen.
Ik heb eigenkijk van de schadeafhandeling niets gemerkt De schadehersteller heeft alles geregeld
ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn autoschade door interpolis !
De Schade aan de caravan is met Reinders in goede samenwerking afgehandeld.
Ze zoeken het altijd zo,dat als je een all risk verzekeringen hebt en een no claim garantie hebt dat je het toch ZELF MOET betalen.Ik denk dat ik alles ga overzetten naar Univé dan maar Iets meer betalen maar wel GOED VERZEKERD ZIJN!!!!
Ik werd netjes en correct ter woord gestaan aan de telefoon. Alles geregeld in 1 telefoontje. Er werd met mij meegedacht..
Duidelijk, overzichtelijk, snel en eerlijk met een heel snelle uitbetaling. Super!
Alles super afgehandeld en volledig naar wens.
Er werd mij door het schadeherstelbedrijf medegedeeld, dat ik slechts de dagwaarde vergoed zou krijgen. Derhalve ingestemd met het voorstel om niet originele onderdelen te gebruiken om onder de grens van een totalloss te blijven. Achteraf constateerde ik na raadpleging van de polisvoorwaarden, dat ik recht had op een nieuwwaarde vergoeding gezien de ouderdom van mijn auto. Stom van mij, dat ik het schadeherstelbedrijf op haar woord geloofde. Verwerpelijk van de schade-expert, dat hij geen contact met mij heeft opgenomen om de schade en de mogelijkheden hiervan met mij door te nemen
dat ik zo'n hoge waardering geef wil zeggen dat ik heel tevreden ben
Bij het total loss verklaren van mijn auto heb ik gebeld met de vraag hoe lang ik gebruik mocht maken van de leenauto.Er werd geadviseerd om de verzekeraar van tegenpartij te bellen,omdat zij moeten betalen. Vreemd,maar toch gebeld.Die benadrukte dat ik alles via mijn eigen verzekering moest regelen.Weer gebeld met Interpolis,en weer werd ik doorverwezen naar de andere verzekeraar. Wat mij betreft zeer ondeskundig.Tevens werd ook vermeld dat de garage waar de auto stond niet stond aangemeld bij hun.Ik heb gelijk Interpolis gebeld na de aanrijding dat ik niet wist of ik verder kon/mocht rijden. Er zou een takelwagen gestuurd worden,dit is ook gebeurd. Er is niet gemeld dat ik naar een specifieke schade - expert moest.Vervolgens wordt ik pas achteraf ingelicht dat er maar 75% vergoed wordt van de leenauto.Dit zal misschien in de voorwaarden staan,maar hebben ze geen meldingsplicht?
Ik had aangegeven, dat mijn autoruit lelijk beschadigd was door een grote steen (we hebben hem zelfs gezien, zo groot was hij). Bij Carglass zeiden ze, dat het niet voldoende was voor reparatie onder de verzekering. Dus rijden we er nog steeds mee. De autoverzekering is hier dus niet voldoende voor.
Al duurde het iets langer dan ik had verwacht, het service en afwikkeling was hartstikke netjes. Bravo.
Ik was op het moment van de schade op vakantie in Italie maar had dankzij Rabo/interpolis een snelle en perfekte afhandeling van de schade.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de autoschade; ik kon deze schade bij mijn eigen vertrouwde garage laten uitvoeren en niet bij een door Interpolis aangewezen schadeherstelbedrijf. Dit waardeer ik bijzonder.
Een aantal kleine akkefietjes gehad. Inlevend en vriendelijk doch zakelijke en vlotte afhandeling. Interpolis heeft voor mij een uitstekende prijs kwaliteits- verhouding die je mag verwachten bij een grote verzekeringsmaatschappij. In de behandeling of afhandeling is men buitengewoon vriendelijk zoals je dat bij een tussenpersoon zou verwachten die je vaak persoonlijk kent. Zeer tevreden!
Nog weinig schade gehad,maar ben wel met ruitschade snel en netjes geholpen.
klantvriendelijk, lage premie bij schade geen gedoe maar handelen zoals het hoort
snel,vakkundig,vriendelijk bij schade en goedkoop.
Je weer waar je aan toe bent. Schade wordt gelijk behandeld.
Interpolis is zeer secuur mbt eventuele schadedossiers
Alleen maar positieve ervaringen met Interpolis. Je hoopt dat je er nooit veel gebruik van hoeft te maken i.v.m schade maar als het dan toch gebeurd is het fijn als het goed verloopt. Prettig contact met mensen. Schadeafhandeling verloopt heel snel. Interpolis komt na wat het zegt en dat is prettig. Vergoeding bij total loss verklaring is echt een bedrag waar je een soort gelijke auto van kan kopen.
gemakkelijke communicatie met goede afhandeling. Onze ervaringen zijn bijzonder positief. Geen directe tekortkomingen te noemen.
de waardering die ik heb gegeven geeft aan dat ik tevreden ben met de autoverzekering van Interpolis ben goed en met de Rabobank
Geweldige digitale afhandeling van de schade. incl. melding/afhandeling per mail.
Vlot en klantvriendelijk geholpen. Goede voorlichting gekregen
Nadat de schade ontstaan was, is via telefonisch contact met Interpolis zeer snel e.e.a. geregeld. Ook de afwikkeling van de schade (garage, leenauto, contacten via de mail) werd snel en tot onze tevredenheid afgewikkeld.
Zeer correct aan de telefoon. Uitgebreid en volledige verklaring met het reilen en zeilen. Prima afhandeling met de klant als met de reparateur.
Alles netjes in no time geregeld en verde geen sores
Ik ben tevreden hoe alles is gegaan en de vlotte uitbetaling
Dikke onvoldoende voor de afhandeling n.a.v een zwaar ongeval!
Bij aanrijding enorm goed geholpen. Niet moeilijk gedaan over allerlei gebreken die ook nog daarna boven water kwamen. Telefonisch goed te woord gestaan. Dossier aangemaakt zodat je niet elke keer alles opnieuw hoeft te vertellen. Ook nog na gebeld of alles naar tevredenheid was opgelost.
Nooit problemen gehad met Interpolis voor zover ik t me kan herinneren.
Na schade melding,correct en snel geholpen. Alles werd geregeld.Hoefde zelf niks te doen.
Na melding van de schade heeft Interpolis de zaken in handen genomen na het bekend worden welk bedrijf de schade zou repareren. Een zeer snelle afregeling tussen Interpolis en het schadebedrijf. Snel herstel van de schade. Vervangende auto prima geregeld. Zeer tevreden over de herstelde schade.
Goede afhandeling, en duidelijkheid waardeer ik enorm, er wordt goed uitgelegd, waar jij aan toe bent en wat je moet doen.
SLECHT !!! Was niet schuldig. Toch een eigen risico van u20ac250,= !! ondanks all-risk verzekering,en jarenlang schadevrij rijden!! Overweeg met al mijn verzekeringen over te stappen naar andere verzekeringsmaatschappij !!!
bij een schade na 18 jaar bij Interpolis val je bij deze verzekering terug na 9 jaar. De terugval 9 schade vrije jaren met 1 ongeval is te veel. Contact gehad over dit punt maar geen aanpassing. Let bij een nieuwe verzekering hoe dit is geregeld. Had daarnaast ook een verzekering afgesloten dat ik mijn 75 % korting blijft behouden maar daar zijn kosten aan verbonden.
Nooit geen problemen, goeie prijs kwaliteitsverhouding
Bij aan melding schade werd ik snel en begripvol behandeld en goed en duidelijk te woord gestaan
We zijn al 36 jaar bij Interpolis verzekerd, gelukkig hebben we ze al die jaren nauwelijks nodig gehad. Maar nu met onze caravan drie jaar achter elkaar schade. Dingen waar wij weinig aan kunnen doen, zoals hagelschade, maar toch. Zonder enig probleem wordt alles opgelost.
als je schade tel schade meld gaat alles in werking snelle afhandeling supper tevreden!!!
Prima gedaan. Schade gemeld en direct via Care in behandeling genomen. Zeer netjes afgehandeld en geen gedoe met facturen.
In verband met een kleine schade tijdens mijn vakantie In Zwitserland, gebeld met Interpolis. Snelle en duidelijke afwikkeling. Kon de schade in Zwitserland laten herstellen, doch maar gekozen voor mijn eigen dealer.
Onlangs schade gehad bij een geparkeerde auto, had het schadeformulier ingeleverd, bleek het kwijt geraakt te zijn op de bank, gelukkig had ik de doordruk nog en heb die toen doorgemaild, uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost.
Toen we de schade doorbelden, werd ons zeer goed geadviseerd bij welk schadeherstelbedrijf we het beste konden melden en laten repareren enz. Kortom ook over het verdere verloop zoals betaling e.d. géén sores gehad. Dus wij zijn tevreden!
Zo gemakkelijk, één telefoontje en alles wordt verder geruisloos geregeld, helemaal top!
de asutoschade, het was diefstal van 4 wieldoppen; is zonder mankeren voortrefffelijk afgehandeld; ook de administratieve zaken hebben mij geen zorgen gekost.
Goede communicatie, prima schadebedrijf en afhandeling.
snel en goede afhandeling van schades en zijn er nog problemen dan is het met een telefoontje zo geregeld
In januari ben ik van achter aangereden doordat degene achter mij wsl. door de sneeuw niet snel genoeg stil stond. De bestuurder van de andere auto weigerde echter mee te werken aan het invullen van het schadeformulier.
De door mij opgelopen schade aan mijn auto is door Interpolis op heel goede wijze afgehandeld.
Ik ben zeer tevreden over hoe de verzekerings maatschappij mij geholpen heeft. En de wagen is netjes gerepareerd.
Ik persoonlijk zou iedereen aanraden om bij Interpolis een verzekering af te sluiten. Het word eerlijk behandeld zonder flauwekul.
Ik heb er weinig woorden voor nodig. Interpolis GLASHELDER en ZEER SERVICEGERICHT
Doordat ik een bocht naar links te ruim nam, i.v.m. erg duk tegemoetkomend verkeer, reed ik te dicht langs een geparkeerde auto. Gevolg, door mijn schuld, een flinke schade. Omdat ik al 29 jaar schadevrij gereden had, heeft Interpolis de schade probleemloos en vlot voor mij geregeld.
Onlangs schade gehad aan de auto. Perfect geregeld door Interpolis. Schade melden via internet en een goede opvolging en afhandeling.
Telefonisch alles via RABO en Interpolis zeer snel en goed geregeld. Schadeformulier opgestuurd en kosten zijn direct op mijn rekening gestort.
Zeer vriendelijke personeel vooral bij de schade afhandeling werd erg snel en correct geholpen.
Je staas zelfs met een kleine schade ,zonder waarschuwing van trede 17 op trede 0
alles is correct en naar alle tevredenheid afgehandeld ook voor de tegenpartij
Grote waardering dat Interpolis alle zorgen voor de afhandeling van de schade op zich neemt.
Heb vorig jaar een.ongeval gehad waar ik nog steeds,de gevolgen van ondervindt maar ben vol lof over mijn verzekering
reeds meerdere keren contact gehad via e-mail of telefoon en steeds vriendelijk en deskundig door interpolis afgehandeld. duidelijke uitleg over depolisvoorwaarden
Ik werd zakelijk maar vriendelijk geholpen en met een paar vragen beantwoorden aan de telefoon was alles geregeld. Prettige ervaring als je toch al autoschade hebt veroorzaakt bij een ander.
Vanaf het eerste telefoontje tot de afhandeling zeer goed geholpen Wij zijn erg tevreden
Mijn waardering voor het afhandelen van de schade is slecht.
De autoschade is heel goed verlopen. Wij zijn erg goed tevreden Prima
Perfecte afhandeling en service Ik kon de auto brengen naar een garage in de buurt Ik kreeg een goede leenauto Mijn eigen auto is keurig gerepareerd
in goede samenwerking een nette afwerking voor beide partijen
Ik ben erg tevreden hoe alles in behandeling is genomen en afgeregeld.
Het telefonische en mondeling contact was correct en snel alsook het contact via mail.
Schade aan auto telefonisch gemeld en werd direct doorverbonden met auto schadebedrijf. Binnen 2 dagen was het voertuig, naar mijn volle tevredenheid, gerepareerd. Naar mijn gevoel geen onnodige rompslomp.
De afwikkeling van de aanrijding was in prima handen. Zeer tevreden
Ben zeer tevreden over afhandeling Interpolis(had ook niet anders verwacht) en de schade is uitstekend gemaakt.
Goede service en snelle afhandeling van de schade.
Na een auto-ongeval buiten onze schuld snelle service van begripvolle medewerkers. Uiteindelijk zijn onze verwachtingen op alle gebieden overtroffen.
Een goede snelle en duidelijke afhandeling ik weet niet wat ik er nog meer van moet zeggen
Interpolis heeft tot grote tevredenheid deze zaak tot een goed einde gebracht.
Correcte helpdesk hulp. Geeft gelijk aan wat eventueel de bonus-malus gevolgen kunnen zijn. Vragen ook steeds of alles in orde is en of er buiten schade niemand gewond is e.d. Zeer tevreden
Mijn waardering is uitstekend omdat ik heel goed, snel en fijn ben geholpen na mijn aanrijding.
zo als ik vertel ben ik een te vrede klant in alle opzichten.
prettig contact met medewerker Interpolis, waardoor alles snel kon worden afgewerkt.
Door Interpolis is alles perfect en snel geregeld!! Bij de caravan daeler ging bij ons eerste bezoek alles goed. Daarna was het zeer moeizaam. Niet meer weten waar het over ging,of welke schade er was en zelfs niet meer weten dat er zelfs foto's van gemaakt zijn!! De schade is gelukkig wel goed gemaakt , maar wij gaan daar NOOIT meer naar toe!Bij thuiskomst bleek dat er ongevraagd de stickers en nummerplaathouder van onze eigen daeler afgehaald zijn en vervangen door hun eigen naam!
Wij hadden 2 sterren in de voorruit. Via verzekering v.d. Rabobank laten repareren. Geweldig goede service ervaren !! Aan iedereen aan te raden !!!
Autoschade perfect afgehandeld. Geen woord van kritiek!
de alles in een verzekeringen zijn wij zeer tevreden over. wij hebben al een paar keer schade gehad en we belden maar en het werd direct goed behandeld.
Vriendelijke en hulpvaardige hulp bij het melden van het ongeluk.
Alles is correct afgehandeld.Heel keurig bericht gekregen hoe alles is verlopen.
Ik wist niet dat dit zo uitstekend werd afgehandeld mooi gemaakt en de wagen ook nog schoongemaakt. Wat een service. Ik beveel het de mensen aan om dit bij Interpolis te doen via de Rabo Bank. Een en al lof nog hartelijk bedankt.
Wij werden zeer snel en vriendelijk geholpen. Alleen de afspraak met het schadebedrijf zelf gemaakt en verder geen zorgen!
goede bereikbaarheid en vlotte afwikkeling van zaken
Via internet makkelijk bereikbaar en een snelle afhandeling.
Wij rijden al heel lang schadevrij, tot afgelopen winter, wij hebben domme pech gehad steenslag op de motorkap en een scheur in de bumper door een paaltje, dit gebeurde vlak achter elkaar, maar Interpolis en het schadebedrijf hebben het allemaal perfect afgehandeld.
Nadat ik de schade bij interpolis gemeld had gelijk doorverbonden naar het schade herstelbedrijf en na tevredenheid afgehandeld.
Vooral de persoonlijke, coulante benadering kwam zeer plezierig over.
schade besproken met de garage en verder geen omkijken naar gehad. Alles tot in de puntjes hersteld zonder verdere kosten.
Nette schade afhandeling. Vriendelijk personeel.
De afhandeling ging vlot en zonder problemen. De autospuiterij leverde perfect werk op.
Ik heb 2x een schade aan mijn caravan gehad en beide keren ben ik zeer tevreden over de snelle afhandeling, de laatste keer was mijn caravan economisch Total los, de expert had ook gelijk een opkoper geregeld wat ik niet wist, zodat hij mij ook snel een goed bod op mijn caravan kon nemen als ik er afstand van zou doen. Kortom een VETTE 10
Helaas al voor de 3e keer ruitschade en elke keer worden we zeer correct en klantvriendelijk geholpen.
Schademelding per telefoon voldoet uitstekend : je wordt vakkundig te woord gestaan ; er wordt ook gevraagd hoe het met de betrokken bestuurders/mensen gaat....! Snelle expertise en uitbetaling der partijen. Kortom, als je dan de pech hebt , je wordt snel en goed geholpen !
ben op vacantie erg ziek geweest week in bed infuus gehad geen vergoeding ik heb gebruik gemaakt van het hotelbed schandalig voor niets verzekert.
Na plaatsen van een nieuwe ruit door Carglass Spanje (Fuengirola) geen enkele bemoeienis gehad met Interpolis. Carglass heeft na 2 dagen nieuw raam geplaatst en alles afgehandeld met Interpolis. Top service.
Kennelijk is het contact tussen het schadebedrijf en Interpolis heel goed.Ik heb verder niets hoeven te regelen
Alles met een telefoontje geregeld. Professionele medewerkers die van wanten weten.
Dat we bericht krijgen dat WIJ moeten betalen, het zou kunnen, maar het was anders om. Dat liep een beetje langs elkaar heen. Het is netjes opgelost.
ben heel tevreden over Interpolis verzekering wordt altijd snel en goed afgehandeld
SCHADE GOED HERSTELD EN VERDER KEURIG AFGEHANDELD.
Zeer tevreden over de afwerking en advisering van en door de medewerkers.
Grote barst in voorruit na steeninslag. Voorruit is kosteloos vergoed, prima service.
Duidelijke en éénvoudige afhandeling van de schade, alles wordt geregeld voor je. Heb in het verleden ook als tegenpartij bij een schade te maken gehad, toen vond ik de afhandeling van alle schade ook zeer goed.
Wij hebben een en al lof over de schade afhandeling van interpolis. De behulpzame medewerkers aan de telefoon verzorgen dat het leed wordt verzacht. De verdere afhandeling is ons volledig uit handen genomen echt top service!
Een aantal jaar geleden had ik na de aankoop van een nieuwe auto mijn verzekering bij Interpolis afgesloten via de Rabobank. Al snel kreeg ik een sterretje in mijn ruit, gelukkig had ik me hiervoor extra verzekerd. Maar helaas was een medewerker dhr. W. van Interpolis er niet van overtuigd dat dit om nieuwe schade ging. Ze hadden zelfs een schade-expert ingeschakeld om dit ook te controleren! Uiteraard viel voor hem niet op te maken hoe lang dit sterretje in de ruit zat. Echter was de medewerker Interpolis niet bereid om deze schade van enkele tientjes te vergoeden. Uiteraard heb ik hierover een klacht ingediend. En degene die deze klacht behandelde was dus ook dhr. W. Een hele vreemde gang van zaken. De extra glasverzekering kostte me 20 euro per maand, dat komt per jaar neer op 240 euro, en een schade van nog geen 50 euro vinden ze te veel om te repareren. Interpolis is niet een verzekering die ik anderen zal aanraden.
Wij waren dik tevreden over de afhandeling van Interpolis. Alleen waar de auto gemaakt is (Bennie Jansen in Emmeloord) vonden wij waardeloos. De schade is door hun opgenomen maar maar half hersteld. Toen wij terug gingen om verhaal te halen werden wij in het bijzijn van andere klanten uitgekafferd en ben ik kwaad weg gelopen. Voor ons geen Bennie Jansen meer.
Een aantal jaar geleden had ik na de aankoop van een nieuwe auto mijn verzekering bij Interpolis afgesloten via de Rabobank. Al snel kreeg ik een sterretje in mijn ruit, gelukkig had ik me hiervoor extra verzekerd. Maar helaas was een medewerker dhr. W. van Interpolis er niet van overtuigd dat dit om nieuwe schade ging. Ze hadden zelfs een schade-expert ingeschakeld om dit ook te controleren! Uiteraard viel voor hem niet op te maken hoe lang dit sterretje in de ruit zat. Echter was de medewerker Interpolis niet bereid om deze schade van enkele tientjes te vergoeden. Uiteraard heb ik hierover een klacht ingediend. En degene die deze klacht behandelde was dus ook dhr. W. Een hele vreemde gang van zaken. De extra glasverzekering kostte me 20 euro per maand, dat komt per jaar neer op 240 euro, en een schade van nog geen 50 euro vinden ze te veel om te repareren. Interpolis is niet een verzekering die ik anderen zal aanraden.
Naar volle tevredenheid is mijn schadegeval op eenvoudige en gemakkelijke manier afgehandeld. Het cijfer 10 is wordt hier terecht toegekend!
werd snel en netjes afgehandeld.alles werd in korte tijd geregeld, er was ook een goede samenwerking met de garage, kreeg een nette leenauto mee dus prima geregeld
Bij aanmelding ongeval, na 20 minuten reeds een takelwagen gearriveerd om mijn auto naar een schadebedrijf te slepen. Zonder veel problemen is mijn auto super gerepareerd door Schadebedrijf Kroes in Raalte . Ben er heel tevreden over de afhandeling en reparatie, meer dan een schade-reparatie daarvoor bij een andere bedrijf in Deventer (ABS Hannink). Hier slechte service gehad en de schade herstel was niet optimaal (Slordig gemaakt).
Al onze verzekeringen zijn verzameld op de alles-in-1-polis. Makkelijk. En is er een keer schade, dan wordt dit snel en probleemloos afgehandeld.
De taxateur komt snel en overlegt met garage. Alles wordt snel naar tevredenheid afgehandeld.
tegenpartij heeft geen schadeclaim ingedien, kregen wij pas een half later te horen. Jammer anders hadden wij ook geen claim ingedien maar de schade zelf betaalt .hadden we de schade vrije jaren kunnen houden.
Toen ik belde dat ik schade had werd ik meteen heel vriendelijk geholpen en ze vroegen ook of ik zelf letsel had, maar dat was gelukkig niet het geval.
Prima! Mijn schade was zo afgehandeld, alles wat ik moest doen werd me duidelijk verteld/uitgelegd en daarna was alles snel geregeld! Prima service dus!!!
Prima behandeling en zeer klantvriendelijk als je staat te beven (alleen) op de A28 met een auto die niet meer rijdt en maar wachten tot de oplegger komt. Chapeau voor de dames callcenter...
Kreeg een zeer lichte aanrijding. Volgens de dealer had ik geen schade. Ik heb toen direct voorgesteld om de schade zelf ,of via de verzekering te betalen. Tegenpartij vond dat het mijn schuld was, maar daar ben ik het niet mee eens. Via zijn verz. heeft hij mij voor 50 % aansprakelijk gesteld Ik heb bij interpolis geprotesteerd. maar zij konden mij niet helpen. Dus tegen partij maakte de dienst uit. Daarom zeer slecht over de afwikkeling te spreken Als ik niet mijn hele pakket bij de Rabo had, dan had ik onmiddelijk mijn autoverz. bij interpolis beeidigd.Dit betrfd alleen de verz.poot Interpolis
Ik heb informatie opgevraagd omtrent een schade, is niet door interpolis inbehandeling genomen, heb zelf de kosten betaald, ze waren wel hulpvaardig, alleen ben ik niet tevreden over de extra verzekering vd no claim garantie, die heb ik ook vd polis verwijderd, bij beide auto's
Perfect afgewerkt. Zodanig zelfs dat ik heb besloten om per afgelopen 1 jan. 2013 ook mij ZKV verzekering via Interpolis te laten lopen.
word niets geregeld. zelf overal achter aan. slechte communicatie.
Waardering 10. Schade was wel aan caravan niet aan de auto.
Heb een "alles in een polis" via Rabobank bij Interpolis Schade is via Interpolis door schadeherselbedrijf prima hersteld. Alles is tussen verzekering en herstelbedrijf geregeld.
wij vonden de afhandeling snel en correct geregeld
De auto is keurig hersteld van de hagelschade op het achterdak. Kan er niets negatiefs over vermelden.
Aanrijding auto(Interpolis verzekerde) bromfiets(mijn zoon) Vastgestelde schuld: auto. Schade mijn zoon o.m. Gebroken boven been. Voor ons zeer goed en BETROKKEN geregeld van Interpolis. Meerdere keren gebeld door Interpolis, of alles goed ging. Zelfs na 1 1/2 jaar nog een keer. Al met al zeer menselijk komen ze over.
Ik heb een review over interpolis, omdat ik goede ervaringen heb met deze maatschappij. Laats was er iemand tegen onze auto gereden terwijl hij geparkeerd stond.Ik heb het doorgegeven en er is direct werk van gemaakt.Twee weken later was alles rond en de auto was gemaakt.
Zeer teleurgesteld over de service..... na al 20 a 25 jaar goede klant zowel zakelijk als prive. Gaat er een keer wat mis zijnde het adres klopte niet helemaal en dat was al jaren zo..bekend bij de bank maar niet bij interpolis waardoor de rekening niet meer bij mij binnen kwam. En hup uit de verzekering gegooid zonder waarschuwing. Gevolg melding van RDW dat ik niet verzekerd was en een bekeuring tegemoed kan zien. Stel je voor dat er een ongeluk was gebeurd....je hoeft er niet op te rekenen dat interpolis dan deze schade vergoed. Dit foutje kon eenvoudig gecorrigeerd door interpolis kost ze ook niks...gewoon service maar vergeet het maar ze laten je gewoon verrekken...zoek het maar uit...eigen schuld had je maar moeten doorgeven dat het adres niet helemaal ok was. Ik meld dat de bank wel het juiste adres had maar dat telt niet natuurlijk....de bank hoeft niet op te letten ...de klant moet dat doen of krijgt gewoon de zwarte piet toegespeelt. Terwijl het oplossen van dit misverstandje ze niks kost behalve nu een slechte naam. Ik raad u aan dit in u overweging mee te nemen als u een verzekering af te sluiten. Ik trek al mijn verzekeringen in ieder geval weg....ik wens niet als oud vuil behandeld te worden.
Mijn ervaring: Ik kwam er achter dat ik omdat ik bij de Rabobank al mijn verzekeringen had lopen bij Interpolis, ik bijna iedere maand bijna €20 heb betaald voor zgn kosten??? Vreemde zaak. Rechtstreeks bij Interpolis kan niet, doch wel rechtstreeks bij Unive - Achmea - NN enz. Ik ben op de babnk geweest, doch geen beweging in te krijgen. Ik ben dus gewoon heel veel jaren bedonderd geweest en kwam er nu pas achter. Kennelijk is het nu voor de banken verplicht dergelijke kosten bekend te moeten maken. Ik ben nu op zoek naar een andere verzekeringsmaatschappij.
Wij hebben al onze verzekeringen bij interpolis, dit geeft ons een mooi voordeel (pakketkorting)en we hebben onlangs een leuke beloning gekregen, een brand preventie pakket twv 35 euro mochten we gratis uitzoeken! Ik vond dit een goede actie.ook hebben we onlangs een mooie korting op onze autoverzekering gekregen. Al met al een goede verzekeraar!
Er wordt adequaat gereageerd, medewerkers hebben kennis, zijn vriendelijk en je wordt meteen doorverbonden voor een afspraak bij schade.
Is gewoon goed woord niet teveel gevraagd en zijn duidelijk over wat te doen
Echt onbegrijpelijk hoe slecht de schade tot nu toe beoordeeld en nog niet afgehandelt is. GLASHELDER totaal NIET. Mijn auto is aangereden door waarschijnlijk een Pools iemand volgens mijn getuige, alleen is zij weggereden en heeft de getuige helaas het kenteken niet goed onthouden. Vervolgens werd ik door interpolis niet op de hoogte gehouden, en ook NOOIT terug gebelt, terwijl dat wel was toe gezegd. Dhr. P.A.E. van der Steen was hier de ergste van. Steeds was hij er niet. En niemand was ergens van op de hoogte. En als klapper op de vuurpijl kwam de schade-expert met het verhaal dat het niet aannemelijk is dat het door een ander motorvoertuig gebeurd is. Echt bizar wat moet je nog meer doen, als zelfs het waarborgfonds zegt dat je voldoende gedaan hebt en zelfs de politie verklaart dat het wel aannemelijk is dat het door een ander motorvoertuig gebeurd is???????
Toen ik schade aan mijn caravan had gemeld, werd ik de v0lgende dag teruggebeld over waar ik de schade kon laten repareren. Interpolis heeft contact met de betreffende schadehersteller opgenomen, en heeft alles geregeld. Kosten zijn rechtstreeks tussen schadehersteller en Interpolis verrekend. Uitstekende service.
Schadeafhandeling vond vlot plaats, geen onnodige papierwinkel. Goede contacten met uitleg rondom schadevrije jaren en no claim korting.
De schade heb ik gemeld en zonder moeilijke vragen is de gehele schade afgehandeld met de reparateur. Prima geregeld
De afhandeling ging prima en was correct. Dat ik meteen mijn kapotte spiegel had laten maken was geen probleem.
Wij hebben al meer dan 10 jaar al onze verzekeringen ondergebracht bij Interpolis. Wij hebben nooit wat gehad maar als er wat is staan ze klaar voor je. Klasse verzekeringen!!!
Na een telefoontje aan Interpolis werd ik doorverbonden naar het schadebedrijf en op die manier is het voor mij prima opgelost. Ook alle lof voor het schadebrdrijf dat is gevestigd in Apeldoorn.
Door telefonische tussenkomst van Interpolis was ook in België mijn kapot geslagen autoruit binnen anderhalf uur vervangen zonder administratieve rompslomp. Complimenten!
Het herstel is door de hersteller naar volle tevredenheid uirgevoerd.
De melding van de schade en het herstel van deze schade was snel geregeld doordat Interpolis snel handelde.
snelle afwerking en zeer goede informatie.ik ben zeer tevreden op de manier waarop mijn schade aanmelding werd afgehandeld
ben zeer te spreken over de afhandeling van de schade.
nar tevredenheid is de schade hersteld,door caravan bedrijf Grotens en DeBie in Druten.
op een correcte en snelle afwerking wordt een ruime voldoende gescoord
Door de goede contacten tussen Interpolis en het schadebedrijf heb ik hier als Interpolisklant profijt van.
Het gehele traject van melding tot en met reparatie is zorgeloos verlopen. Ikzelf heb nooit een rekening gezien.Het financiele gedeelte is rechtstreeks tussen interpolis en schadehersteller afgehandeld. Een voorbeeld van service en kwaliteit. Verzekeraar verdient een dikke pluim. Hier heb ik een zeer goed gevoel bij.
De afwikkeling verloopt via het schadebedrijf van Interpolis heel soepel en snel. Je hebt er geen omkijken naar.
Bij al mijn schade aangiften van de laatste jaren en die waren helaas aanzienlijk, heb ik steeds begrip, en medeleven ondervonden. De schade werd direct bekeken en beoordeeld en na goedkeuring, werd het schadebedrag binnen enkele dagen overgemaakt. Ik zou geen betere verzekering kunnen bedenken!
auto verzekerd bij interpoilis je moet alles zelf regelen rabobank is dan eigenlijk de tussenpersoon ze zeggen dat je het zelf moet regelen omdat je dan zelf als eerste aanspreekpunt echt slecht geregeld Tegenpartij botst tegen mijn auto aan in parkeerplaats en willen ze mij niet eens uitkeren ze zeggen dat ik daar niet voor in aanmerking kom omdat ik alleen WA Beperkt risco hebt dat vindt ik echt een slap excuse Uiteindelijk hebben ze me toch alsnog uitgekeerd ik vindt het toch allemaal beetje vreemd interpolis vraagt ook nog of ik een rechtbijstand verzekering terwijl het niet eens mijn schuld maar van de tegenpartij
Ik kan nog geen mening geven omdat de verrekening nog niet heeft plaatsgevonden. De schade is inmiddels al lang gerepareerd, maar ik heb nog steeds geen rekening ontvangen van mijn dealer. Ik vind het wel een slechte zaak dat ik een eigen risico heb. Wanneer ik een caravan koop bij mijn dealer, waar ik nog garantie heb, ga ik deze caravan toch niet laten repareren bij een reparateur die bij u op de lijst staat?
Mijn hagelschade werd, een beetje tot mijn verbazing, als 'calamiteit' gezien, waardoor het buiten eventuele no-claimterugval werd gehouden. Afhandeling verder stipt t/m de aanpak door het aangewezen reparatiebedrijf. Eindelijk weer eens ervaring van NIET het minste voor het meeste geld!
weliswaar een camper maar na een heel vervelende ervaring, motorpech in Duitsland (Bremen), werd door Interpolis adequaat gereageerd. Zowel telefonisch als financieel werd doortastend ons probleem geregeld.
Er zat een deuk in mijn auto endie is tot mijn tevredenheid weggewerkt
Ik werd vakkundig, netjes en vlot geholpen ondanks dat het weekend was en wij op het punt stonden op vakantie te gaan.
Met 1 telefoontje is alle informatie uitgewisseld en de afspraak gemaakt met de experti op de plaats van schadeherstel. Kort zakelijk en zeer klantvriendelijk.
Interpolis geeft prima instructies hoe te handelen bij een schadegeval. Na vaststeling van de schade een vlotte afwikkeling van het financiële gedeelte.
Een nare botsing veroorzaakte een flinke schade. Wegsleep- en taxiservice snel geregeld. Ook de keuze van de schadereparateur was voortreffelijk. Mijn auto ziet er mooier uit dan voor de crash. Het enige wat ontbreekt is de rekening, daar heb ik geen kopie van gezien. En door voldoende jaren schadevrij rijden, geen premieverhoging. Zeer tevreden dus.
hebben de laatste tijd helaas diverse schades gehad en er nog 1 lopen, maar tot nu toe altijd zeer goed en vlot behandeld. 1 nadeel was dat wij omdat we all-risk verzekererd zijn voor onze auto, achter het schadeformulier aanmoesten bij de schuldige aan autoschade, wat niet makkelijk ging en uiteindelijk heeft interpolis dit toch zelf onderling met de aansprakelijke partij geregeld, dus toch weer goed gegaan!
Kort na het aanschaffen van een andere auto en deze had aangemeld bij de Rabobank reed ik op een donkere landweg over een steen. Een stevige deuk in de dorpel was het gevolg. Bij de melding van de opgelopen schade kreeg ik uitleg over hoe ik moest handelen. Aangezien de schade beperkt was kon ik dit door mijn eigen garagebedrijf laten verhelpen. De nota werd na ontvangst zeer snel vergoed. Prima geregeld, net als die kop-staart botsing van een paar jaar geleden in Duitsland!
vervolgschade van een ongelukje eerder dit jaar werd alsnog gewoon vergoed. (klasse)
Een aanrijding te krijgen is zeer vervelend, zelfs als je alleen te maken hebt met blikschade. Na een telefoontje met Interpolis werd zeer snel geregeld dat mijn auto werd opgehaald door een takelwagen, vervangend vervoer was geregeld en ook de verdere afhandeling verliep probleemloos.
na telefonisch contact is alles volgens afspraak verlopen. en is de schade goed geregeld met het schade bedrijf. voordeel, alles werdt geregeld tussen interpolis en het schade bedrijf.
Dit was de vierde maal dat ik schade opliep terwijl ik stil stond met de auto en wederom was de schadebehandeling snel en correct. Een schade blijft vervelend maar met deze verzekeringsmaatschappij maak ik mij niet al te veel zorgen. Het komt wel goed. Compliment!
De problemen die wij in Frankrijk hebben gehad afgelopen vakantie is naar vollen tevredeheid opgelost door de rechtsbijstand verzekering. Als ik deze verzekering niet had afgesloten dan was er geen oplossing geweest.
goede doorverwijzing naar schadespecialist; afhandeling daarna snel en goed verlopen.
Mijn auto had rondom hagelschade. De schade is door Interpolis afwikkeling is via internet zeer vlot en zonder enig gezeur afgewerkt. Ook in het verleden al enige malen schade gehad welke steeds vlot en toe de point is afgewikkeld
Een snelle afhandeling van de schade en ook een goede nabehandeling. Interesse in de persoon die het ongeval heeft gehad.
Met een telefoontje alles geregeld, dat is mijn ervaring. Vervolgens geen gedoe met ingewikkelde formulieren. Mijn complimenten voor deze super dienstverlening!
Airbag gestolen uit Auto. Na melding bij Interplois direct bevestiging retour van deze melding. Na schademelding telefonische toelichting door medewerker terpolis gevraagd.
opmerking: Care oisterwijk kan niet tippen aan van Leeuwen autoschade Oisterwijk. Zeer onpersoonblijk en bovendien auto vol schuurstof afgeleverd. Erg slordig dus en niet voor herhaling vatbaar.
Alleen een melding was voldoende om het herstel op gang te brengen bij de eigen dealer. Faktuur is rechtstreeks verzonden door dealer en betaald zonder dat het mij werk opleverde. VOLLEDIG TEVREDEN.
Onze auto van inmiddels 7 jaar oud heeft 4 aanrijdingen gehad. Alle schadeclaims waarvan 1 door eigen schuld zijn perfect zonder enige overlast door Interpolis afgehandeld.
Bij aanmelding schade duidelijke uitleg gekregen betreft de no-claim en event. cascoverz.
Matige tot slechte beoordeling. Diverse malen zijn er fouten gemaakt die ik zelf heb moeten recht zetten. Gebruikmakend van een door hun voorgestelde verzekering geeft reeds na drie aangiften een wijziging in het eigen risico. Deze zaken had ik bij de vorige verzekeraar niet.
Schade telefonisch doorgegeven,vriendelijk te woord gestaan door medewerkster van Interpolis. Vervangende auto werd geregeld, alles naar wens afgehandeld.
perfect afgehandeld vlg afspraak.vriendelijke ontvangst.
Interpolis Autoverzekering is een goede verzekering die alles snel afhandeld.
In het voorjaar dit jaar in Noord Spanje hagelschade opgelopen. De caravan bleef onbeschadigd dankzij hagelbestendig dak, maar de auto zat vol met deukjes. Direct gemeld en klantvriendelijk geholpen door de mensen van Interpolis. De verdere afhandeling is rechtstreeks tussen schadebedrijf en Interpolis gegaan, geen omkijken naar gehad en netjes een leenauto meegekregen. De auto staat er weer keurig bij.
het werd snel en goed afgehandeld, wat erg fijn is
Auto via garage geregeld met verzekeraar en alles is perfect gelopen,geen gedoe om ergens over achterna te bellen,wij zijn zeer tevreden
Het afhandelen van de schade, ging snel en zonder gezeur. Dit ondanks het feit dat de tegen partij om principiele reden niet verzelerd was. Geweldig..
Zeer tevreden klant over de produkten van Interpolis. Interpolis is niet de goedkoopste maatschappij. Maar daar krijg je ook heel veel voor terug. Altijd goed advies en snelle afhandeling.
Een belletje en alles wordt in een keer afgerond. Geen doorverbindingen naar extra experts oid.
Auto was beschadigd door vandalen. Na telefoontje met Interpolis snel advies, goed voorberekend en soepel afgehandeld.
mijn wagen heeft fors schade gehad,hierbij werd alles op zijn goedkoopst afgehandeld.
Een hagelbui op 23 mei 2012 in onze wijk in Doetinchem: superdikke stenen en je doet er niets tegen.
Uitstekend goed informatie goed gesprek en advies goed reparatie
Op korte termijn kon ik de auto brengen naar een herstel schadebedrijf, kreeg een leenauto mee. De schade is tot volle tevredenheid hersteld. Ben zeer content met Interpolis verzekering mij.
Onbekenden hadden een deuk in de deur achtergelaten. Een telefoon, een afspraak, week later alles perfect geregeld. Zo zou het overal en altijd moeten zijn. Geweldig
De afwikkeling bij het schadebedrijf was perfect! Maar toen ik de nieuwe polis kreeg van Interpolis leek alles nog perfect, maar na 10 dagen kreeg ik mijn betaalde geld teruggestort. Ik kreeg weer de polis toegestuurd, met het zelfde bedrag en verzoek om te betalen. Geen uitleg erbij dat de trede van de autoverzekering gewijzigd was. En die uitleg had er toch wel bij gekund!
snelle afhandeling volgende dag al op onze rekening
de reparatie is netjes verlopen ik heb de auto weggebracht en de andere dag weer opgehaald prima servcice
Correcte afhandeling en op een duidelijke manier op de hoogte gehouden van het proces. Samenwerking tussen schadeherstelbedrijf en Interpolis verliep goed.
duidelijke telefonische doorverwijzing naar reperateur
Heb gelukkig weinig ervaring met schadeafhandelingen, maar stond versteld van de goede service en perfecte afhandeling!
Samen met Interpolis goed geregeld. Mis op dit moment vast aanspreek persoon bij de Rabo bank.
Zowel door Interpolis Tilburg, als de schadehersteller in Doetinchem ben ik snel, goed en naar tevredenheid behandeld.
Zonder problemen en op korte termijn is de schade afgehandeld.
Ik ben goed geadviseerd over de voors en tegens van het claimen van de schade of het zelf voor mijn rekening nemen. Dit vanwege de gevolgen voor mijn premie. wat mij opviel was het invoelen van mijn situatie en niet het louter en alleen benadrukken van de aspecten die van belang zijn voor de verzekeraar. Het enige minpunt was dat men kennelijk niet goed had gedocumenteerd dat ik bij een vorige schade zelf de schade voor mijn rekening had genomen. Dat vroeg twee dagen om dat boven water te krijgen.
Het is mij prima bevallen. Om de zoveel tijd nemen de medewerkers contact met mij op. Top!!!
de zaak is zonder bemoeienis van ons afgehandeld. we hadden blijkbaar geen vervangend vervoer, maar dat is zonder problemen opgelost.
Ik werd keurig gebeld over de schade en alles werd binnen korte tijd geregeld.
Zeer vriendelijke medewerkers en een goede afhandeling.
Twee weken geleden een brief gekregen dat mijn autoverzekering stopgezet is omdat 1 maal een automatische incasso van de maand aug niet kon worden uitgevoerd,de maand september wel afgeschreven zonder telefonische melding of aangetekende brief Interpolis houd vol twee briefen gestuurd te hebben maar die zijn nooit bij mij in de brievenbus gevallen na tel contact met interpolis krijg je te horen dat is niet ons probleem moet u maar beter opletten wat er wordt afgeschreven van uw bankrekening, daardoor onverzekerd rondgereden sinds 13 aug maar was wel op vakantie in het buitenland moet er niet aandenken als er wat gebeurt was en dan krijg je ook nog een brief van het rdw met een boete van €390, voor het onverzekerd rond rijden. Zal iedereen zowel zakelijk als particulier afraden zaken te doen met Interpolis.
SNEL via internet een SIMPELE stappenformulier invullen om de schade te melden. Vervolgens wordt deze SNEL en GOED afgehandeld.
1 telefoontje en alles was geregeld. Betaling verliep via autoschade bedrijf en Interpolis, géén rekening gezien. SUPER !!!
Ik had schade aan mijn auto,gebeld met interpolis en alles was eigenlijk binnen tien minuten geregeld inclusief de afspraak met de schadehersteller....perfect!
In het verleden al eens eerder een schade gehad, gelukkig niet al te vaak, ik werd toen ook uitstekend geholpen. Nu werd ik weer positief verrast door de snelle service en afhandeling. Interpolis regelt rechtstreeks de betaling aan het schadeherstelbedrijf, zo heb je er geen omkijken meer naar. Door de no-claimgarantie ook geen onaangename verrassing v.w.b. de premie. Super!
geweldig opgelost, niets op aan te merken, dezelfde dag nog alles geregeld.
zeer vriendelijke medewerkers en een goede afhandeling van de door mij ingebrachte schade.
Een tijdje terug heb ik kleine schade gehad aan mijn 3 maanden oude auto. Ik heb gelijk bij Interpolis aangemeld. Zonder problemen en moeilijk te doen heeft Interpolis het schade vergoed. Ik heb aardige personeel aan de line gehad en ik werd netjes behandeld. Interpolis is zeker aan te raden.
Telefonisch overleg was accuraat en praktisch. Goed antwoord op de vragen en prima advies. Aangifte schade snel en correct.
alles was keurig geregeld hoefde zelf niks te doen grote klasse
zeer ontevreden.Ik heb op 18 juli 2012 een schade aan mijn caravan gemeld. Op aanwijzing van interpolis heb ik de schade laten taxeren bij Brouwers in Roermond. 4 weken later heb ik kontaktopgenomen met interpolis. Men zou er achteraan gaan. Nu na 2 maanden heb ik nog niets vernomen.
prima afhandeling waarbij er direct een gehandeld werd, op basis van rieele bedragen zonder gezuur.
De afhandeling is geheel buiten mij om geregeld. Helemaal goed.
Wij zijn tevreden met de afhandeling van de geleden schade en de klant vriendelijkheid hopen op de zelfde voet zo door te gaan
Het is een goede verzekering ; als je hem nodig hebt regelt de verzekering waar je naar toe kunt gaan
Bij mijn laatste contact na schade bleek Interpolis de zaak snel af te handelen en snel uit te betalen. Lof daarvoor. N.B. Op uw vraag of ik Interpolis zal aanbevelen bij vrienden is mijn antwoord: Iedereen zoekt zelf maar een passende verzekering uit voor wat dan ook. Wel heb ik erover gesproken, hoe goed ik door de verzekering behandeld ben.
Kleine schade (u20ac 400) werd telefonisch zonder veel administratieve rompslomp binnen enkele dagen vergoed.
In Spanje en Frankrijk schade opgelopen aan de caravan via interhelp en later de verzekering voor reparatie doorgestuurd naar de reparateur die op correcte wijze de schade heeft hersteld.
De schadeafwikkeling van mijn auto is prima verlopen .
Na dat wij onze auto en caravan op de zijkant hebben gelegd op de snelweg in Frankrijk kregen we de zelfde dag al een vervangende auto (en gelukkig niet zo'n kleintje maar een vette Toyota Avensis station!#. Uiteindelijk toen bleek dat ik eigenlijk geen auto meer mocht rijden i.v.m. klein letsel aan de hand zijn we met vliegtuig terug gekomen. Super geregeld!
schade aan auto op een prettige en coulante wijze afgehandeld via het door U geadviseerde autoschadebedrijf ATC in Tilburg. Ook het telefonische contact met medewerkster van Interpolis was perfect. Zeer tevreden.
Goede en duidelijke uitleg en service via de telefoon
Onze schade werd snel en supergoed gerepareerd. Uitleg gevraagd en gekregen bij de schadereparateur over het afwikkelen van schades met Interpolis. Dit vond ik interresant omdat ik bij de Rabobank werk.
Toen de caravan een kras opgelopen had ben ik daarmee naar een reparateur gegaan. Die heeft contact opgenomen met interpolis en de caravan gerepareerd. Alles is vlot en zonder problemen verlopen.
nou die is perfect alles is zo geregeldje hoeft maar te bellen en het is voor elkaar dus beter kan het niet
Wij hebben schade gehad aan onze auto en interpolis ervoor gebeld. Wij zijn netjes behandeld en duidelijk. De schade is op tijd betaald aan de garage. We zijn zeer tevreden.
Met één telefoontje is alles geregeld! De medewerker van Interpolis kon snel antwoord geven, en de auto konden we de volgende dag al wegbrengen. De betaling is direct aan de hersteller gedaan, ook daar hadden wij geen omkijken naar.
Zeer snelle en nette afhandeling. Ook na de afhandeling is er persoonlijk contact geweest door de medewerkers.
Het ging heel vlot. We konden meteen een afspraak maken en de schade werd meteen opgenomen. We kregen een goed leenauto. We zouden vanwege het ingewikkeld werk de auto 3 dagen kwijt zijn, maar na na 2 dagen hadden we de auto al terug!
op zondag schade aan portier gemeld per PC werd gelijk op gereageerd en binnen 14 dagen was de schade verholpen zonder dat ik er veel moeite voor moest doen
Het herstel van de schade aan mijn auto kon ik telefonisch regelen en afhandelen. Het desbetreffende schadeherstelbedrijf is een keurig bedrijf. Over het bedrag van de schade ( die toch wel aanzienlijk moet zijn geweest) heb ik geen oordeel, want de facturering is geheel buiten mij omgegaan. Mijn eigen garage vond het niet prettig dat Interpolis zeer sturend is voor wat betreft de keuze van het herstelbedrijf.
schade is eenvoudig, snel en vakkundig afgehandeld
een 9. Zeer tevreden over de wijze van afhandeling!
Bij de telefoniche aanmelding van de schade werd ik korrekt te woord gestaan en ontving de informatie die ik wilde weten. Cijferscore een 8.
Schade aan auto. Brachten onze auto naar schade bedrijf "De Lange"in Schagen. Na enkele dagen alweer gerepareerd. Enige vraagteken onzer zijde, denk dat er wel goedkopere bedrijven zijn. Hetzelfde geld voor ruitschade, je bent verplicht naar duur adres te gaan.
De hulpverlening is direct, zonder veel omwegen. Duidelijk in de voorwaarden en afhandeling. betrouwbaar
Snelle en accurate afhandeling Zeer klantvriendelijk
ik heb jarenlang geen schade gehad, door onverlaten is er een beschadiging aan mijn auto, (spiegel eraf gebroken) kost mij u20ac 200omdat ik dan de no claim verzekering weer moest betalen, die voorheen gratis was. Ik kreeg de keus van Interpolis of zelf de schade betalen,met risico dat er binnen twee jaar weer wat schade ontstaat of de no claim beschermer verzekering weer betalen.Blijf het vreemd vinden.
ik ben uitermate tevreden over de afhandeling van de schade door diefstal zeer vriendelijk en snel overgemaakt dank hiervoor
Kan niet oordelen over deze schade in het algemeen ben ik zeer tevreden
ervaring gehad met schade . Op zeer correcte en snelle wijze afgehandeld.
Vlekkeloze, snelle en accurate afhandeling. Kortom geweldige service. Alles wordt direct voor je geregeld.
Schade heel snel en goed afgewikkeld direct tussen schadeherstelbedrijf en Interpolis. Naar volle tevredenheid zonder allerlei gedoe geregeld.
Schade aan de voorruit. Werd snel en uitstekend geregeld en afgehandeld
Ben telefonisch goed geholpen en het schadebedrag is supersnel overgemaakt.
Bij het eerste contact was de medewerker niet goed op de hoogte van de verzekeringsvoorwaarden. Nadat ik de voorwaarden bestudeerd had en dat had aangegeven aan de medewerker is dit verder goed gekomen. Mijn schade viel in twee delen uiteen. het eerste deel had betrekking op de reisverzekering, het tweede deel betrof de autoverzekering.
Goede ervaring mee. Wellicht niet de goedkoopste maar wel heel flexibel. Ook zeer klantvriendelijk
De schadeafhandeling bij Interpolis na schade bij mijn auto is vlot en netjes gedaan. Na het telefonisch melden van de schade heeft te medewerker snel ons duidelijk gegeven over de verwachten vervolgstappen. Na een week is het bedrag uitgekeerd.
Een telefoontje is al genoeg om vriendelijk geholpen te worden door de medewerkster. Ze stelt je vragen die er toe doen en binnen een paar minuten ben je geod verzekerd of is de verzekering gewijzigd. Ik heb een verzekering moeten aanpassen en ze loopt gelijk alle risicos door en legt uit wat je hebt. Gewoon prima afhandeling en de prijs is ook prima.
erg slechte ervaring met de afwikkeling na een ongeluk met een auto
Voorgaande recensie over interpolis moet ik bijstellen. Interpolis heeft nu aangeboden het probleem op te lossen. Valt dan toch weer mee. Ze blijven de stelling hanteren dat het mijn verantwoordelijkheid was en daar kun je over discuseren...belangrijker vind ik dat ze uiteindelijk toch zich inzetten om de klant te helpen...service te verlenen. Hiermede kom ik terug op mijn boze recensie ...toch een fatsoenlijk bedrijf gebleken.
navolgend de kwestie en mijn reactie zijnde de recensie die ik zal verspreiden over internet. de zaak: Het moet mij toch even van het hart dat ik deze gang van zaken meer dan betreurenswaardig vind. Dat Interpolis (Rabo bank) zo met zijn clienten omgaat is onvoorstelbaar. Schandalig....zo het er naar uitziet hebben ze mij zomaar uit de verzekering gezet en heb ik grote risico's gelopen....stel dat er net op dat moment een ongeluk had plaatsgevonden! En zo als men dus handelt hoef de klant er niet op te rekenen dat ze dan deze schade zouden behandelen. Ongelofelijk dat dit ook wettelijk mag...snap er niets van..is de cliënt dan zo rechteloos, kan zo'n maatschappij dit allemaal maken? Ik vind het onvoorstelbaar. Waar is het fatsoen gebleven. Er is bij u en ik neem aan ook bij interpolis alles van mij bekent...mijn Email adres, mobile telefoon maar de post die tegenwoordig niet meer zo goed werkt dat is voor interpolis voldoende. Bij u als tussenpersoon is alles over mij bekent mail , telefoon en postadres. Dat dit fout is gegaan komt zo blijkt dat het postadres bij u (Rabobank) correct was en bij interpolis niet...n.l. huisnummer is 12 en niet 16. Als er een verzekering aanpassing of een nieuwe verkocht dan wel info nodig is dan weet men mij wel te vinden via mail of telefoon maar in deze ernstige kwestie (onverzekerd) dan ineens kan men niet op dat idee komen en even de moeite nemen om mij te waarschuwen via dit moderne medium. U verplicht de clienten zo'n beetje alles via de computer te doen maar zelf werkt u nog met de (ouderwetse) post. Verder na dat ik de aangetekende brief bij het post(kantoor) heb gehaald en terstond de maatschappij gebeld had, besproken, en terstond middels spoedbetaling overgemaakt. De volgende dag werd ik gebeld door de rabo bank door mw .......... als je het mij vraagt te laat want ik reed toen blijkbaar al zonder verzekering. Ook werd ik door u niet gewaarschuwd dat ik zonder verzekering reed ...wat ik zeer kwalijk vind ik. U was op dat moment niets bekent van deze spoedbetaling...dus vraag ik mij af waar voor nut heeft dan die spoedbetaling? Wederom een dag later krijg ik een brief binnen de deur van het RDW met daarop de mededeling dat ik onverzekerd rond rijd...dus dat moet ik vernemen van het RDW dat ik onverzekerd rondrij....echt ik vind dit stuitend.... Vervolgens bel ik naar interpolis en vraag naar de status en ...ja u gelooft het niet ... 2 dagen later en nog steeds stond de vordering open...na mijn opmerking dat ik deze per spoedbetaling 2 dagen hiervoor had voldaan ging men op zoek en ja hoor ergens op het bureau of zoiets lag blijkbaar de aantekening of weet ik hoe het daar werkt en was de betaling bekent. Wederom ongelofelijk toch.... wat loopt alles langs elkaar heen daar .....en de client is van al dit falen het slachtoffer. Voorgelegd dat ik ondertussen (mijner inziens door falen van interpolis en mogelijk tussenpersoon} een dreigbrief van de RDW op de mat heb liggen en dat men een verklaring verlangt dat de auto wel verzekerd is. Ik heb de verzekering nooit opgezegt ...altijd keurig betaald...al jaren klant van de rabobank en interpolis ...en nu door falende systemen in de communicatie tussen bank en interpolis en de client....de respectloze opstelling naar de client toe (die tegenwoordig bij grote bedrijven vaker ervaren word) krijg ik dus van deze medewerker te horen dat ik maar even contact moet opnemen met de tussenpersoon of wel zoek het maar lekker uit. Sorry hoor ik vind het allemaal erg teleurstellend. Ik reken erop dat u dit op een fatsoenlijke manier zult afhandelen en mij de verklaring die het RDW eist toestuurt en graag naar het juiste adres. Ik heb er weer een hoop werk van en hou er een slecht gevoel aan over. Met vr gr. de recensie: Zeer teleurgesteld over de service..... na al 20 a 25 jaar goede klant zowel zakelijk als prive. Gaat er een keer wat mis zijnde het adres klopte niet helemaal en dat was al jaren zo..bekend bij de bank maar niet bij interpolis waardoor de rekening niet meer bij mij binnen kwam. En hup uit de verzekering gegooid zonder waarschuwing. Gevolg melding van RDW dat ik niet verzekerd was en een bekeuring tegemoed kan zien. Stel je voor dat er een ongeluk was gebeurd....je hoeft er niet op te rekenen dat interpolis dan deze schade vergoed. Dit foutje kon eenvoudig gecorrigeerd door interpolis kost ze ook niks...gewoon service maar vergeet het maar ze laten je gewoon verrekken...zoek het maar uit...eigen schuld had je maar moeten doorgeven dat het adres niet helemaal ok was. Ik meld dat de bank wel het juiste adres had maar dat telt niet natuurlijk....de bank hoeft niet op te letten ...de klant moet dat doen of krijgt gewoon de zwarte piet toegespeelt. Terwijl het oplossen van dit misverstandje ze niks kost behalve nu een slechte naam. Ik raad u aan dit in u overweging mee te nemen als u een verzekering af te sluiten. Ik trek al mijn verzekeringen in ieder geval weg....ik wens niet als oud vuil behandeld te worden.
De autoverzekering is prima, echter de combinatie met de Rabobank is erg slecht. Rabo bank Vlietstreek Zoetermeer heeft 1 man als tussenpersoon, de rest van de medewerkers hebben geen benul van zaken, als de specialist ziek is dat heb je pech. Wij wilden een 2e prive auto aanmelden voor een verzekering, dit was om 17.30 uur op vrijdagavond, ons werd medegedeeld dat de auto verzekeringsmedewerker niet aanwezig was en dat wij maandag maar moesten retour bellen om een verzekering af te sluiten. Wij belde direct naar een andere Rabo Bank, daar kregen wij een telefoon nummer voor het afsluiten van een tijdelijk dekking. Na het weekend gebeld met de Rabo bank Zoetermeer om alles verder door te spreken, echter de specialist was ziek, het bleek erg ingewikkeld. Na 15 minuten wachten en 4x het verhaal te hebben verteld, kregen wij eindelijk wat informatie, echter mijn voorlopige verzekering afsluiting van de vrijdag daarvoor was niet te traceren, wij moesten alles weer opnieuw opgegeven. Op mijn opmerking dat ik dit toch wel erg moeilijk vond gaan, gaf de medewerker als antwoord: u kunt ook bij een andere verzekeringsmaatschappij terecht. Dit soort opmerkingen kan je alleen van een bank verwachten, arrogantie ten top. Wellicht moet ik mijn autos en dan ook maar mijn bedrijfsautos maar naar een andere organisatie verplaatsen.
Ik heb een review over de Interpolis autoverzekering, omdat deze zo goedkoop is. Verder heeft Interpolis een grote dekking, waardoor je weinig risico loopt. Er is door de vele pakketten atijd wel een pakket bij dat past bij jou als weggebruiker. Ik heb gekozen voor een All risk verzekering.
Ik heb een goede review over Rabobank omdat ze erg klantvriendelijk zijn, met de klanten meedenken en altijd aan de klant denken ipv aan hun eigen portemonnee. Daarnaast kun je altijd bij hen terecht voor vragen, ook via het internet en deze worden spoedig beantwoord.
Ik heb een revieuw over interpolis omdat dit nu eindelijk eens een duidelijke verzekering is, geen nonsens of loze beloftes, maar gewoon kort en bondig met schadeafhandelingen, als je ergens recht op hebt krijg je het ook, en zo niet dan niet. Gewoon duidelijk.daar heb ik in deze tijd van vele loze beloftes wel behoefte aan.
Interpolis is een betrouwbare verzekeraar. Een kleine aanrijding in het buitenland hebben ze probleemloos voor ons afgewerkt. Wel heeft de hele afwikkeling drie kwart jaar geduurd, maar dat zal wel met het buitenland te maken hebben. De autoverzekering is wel aan de dure kant. Je krijgt korting als je meer verzekeringen bij Interpolis hebt.
Dmv formulier polis opgezegd,niet goed doorgekomen bij Interpolis,na bezoekje aan Rabobank polis met terugwerkende kracht geannuleerd zodat ik niet een maand extra hoef te betalen,dus uitstekende service van Interpolis & Rabobank.
Ik ben zowel privé als zakelijk verzekerd bij interpolis. Privé heb ik een reisverzekering, maar zakelijk heb ik geen reisverzekering. Ik ben op reis geweest en heb voor mijn zaak een aantal dingen gedaan, maar heb vooral vakantie genomen. Ik ben tijdens mijn verblijf (het vakantiegedeelte) beroofd. Interpolis vergoed mijn schade niet omdat ik zakelijke dingen heb gedaan tijdens mijn vakantie en ik geen zakelijke dekking heb op mijn privé polis. Dat is wat ik er van begrijp tenminste. Ik ben nooit geinformeerd over het verschil en de noodzaak van een zakelijke dekking. Ik ben nu onverzekerd op reis geweest, het had een stuk erger kunnen zijn dan een beroving en ik voel me zwaar besodemieterd.
Ontzettend snelle en correcte afhandeling van de schade aan mijn auto in combinatie met Achmea Rechtsbijstand. Ik ben netjes geinformeerd over de gang en stand van zaken. Voor ik het wist stond het bedrag om de schade te laten repareren op mijn rekening.
dekking van autoverzekering stopgezet omdat er in 5 jaar tijd 1 maal een automatische incasso niet kon worden uitgevoerd, zonder telefonische melding of aangetekende brief. daardoor onverzekerd rondgereden. Zal iedereen zowel zakelijk als particulier afraden zaken te doen met Interpolis. hierover gebeld met zowel tussenpersoon (Rabobank Velsen) alsook Interpolis incasso niet oplossingsgericht en niet betrokken. zal nooit meer in mijn leven iets verzekeren bij interpolis.
Sinds ruim een jaar heb ik mijn verzekering bij Interpolis ondergebracht. Inmiddels heb ik twee aanrijdingen gehad die niet door mij veroorzaakt waren. In beide gevallen werden alles mij uit handen genomen, Ik kreeg gratis een leenauto en ik had geen financiele rompslomp. Bij de tweede aanrijding was moedwil (mishandeling) van een wildvreemde in het spel. Ondanks dat nog niet bekend is wie de schade gaat betalen heeft interpolis de kosten op zich genomen en wacht nu rustig de rechtzaak af die wellicht pas over een paar maanden gaan komen. Uiteraard nemen ook zij tzt contact met justitie op en hebben mij zelfs toegezegd mij op de hoogte te houden.
Bij Interpolis had ik dertig schadevrije jaren.Zij hebben dat in hun systeem staan. Na één schade bleek ik te zakken naar 8 schadevrije jaren. Door leeftijd, werk en regio kreeg ik er 6 punten bij en kwam op trede 14.De uitleg van Interpolis bleef onduidelijk.Verder is de verzekeraar duur.
Een aantal jaren terug hier een auto verzekerd. De verzekering was van een peugeot naar een Jeep gegaan. En toen werd de Jeep gestolen. Wel terug gevonden door de politie. Bleek bij een kraak gebruikt te zijn. We kregen hem dus terug maar hij was beschadigd. Kregen niks vergoed. Argument was dat de auto terug was en we hadden er geen startonderbreking inzitten! Was ons nooit verteld dat dat moest. Ruim 20 jaar daar verzekerd geweest. Glashelder. Wisten niet hoe snel we alles op moesten zeggen!
Ik heb een review over Interpolis over de afhandeling van de schade van een auto-ongeval. Ik ben positief over de manier waarop Interpolis mijn belangen behartigd heeft om de schade van mijn auto en mijzelf te verhalen bij mijn tegenpartij. Zij hebben ervoor gezorgd dat alle kosten vergoed worden en werken met een voorschot, zodat ik kosten (zoals medische behandelingen) niet zelf voor hoef te schieten.
In verband met de koop van een andere auto nam ik eerst contact op met Interpolis, dit via de Rabobank. Goede en duidelijke service van een jonge dame. Wist alles goed uit te leggen over de nieuwe verzekeringen en kon mijn vragen prima uitleggen.
Interpolis denkt in oplossingen en stelde mij voorop. Ik had er echt een heel goed gevoel van overgehouden. Ik wil bijna zeggen, "op naar de volgende schade..."
Ze hebben de sterren in mijn ruit niet vergoed, terwijl ik hier wel voor betaal. Ik heb mijn schade netjes gemeld, maar doordat ze mij wakker bellen kwam ik vaag over. Hierdoor bleek ik onbetrouwbaar over te komen. Ik heb na bijna 3 maanden wachten een klacht ingedient, maar op klachten reageren doen ze ook niet.
Mijn ervaring met de autoverzekering van de Rabobank is ten eerste heel goedkoop in het volledige pakket verzekeringen als je daar alles verzekert en vooral wanneer je zoals ik al meer dan 75 procent schadevrij rijd zijn ze zeer coulant in kleine bedragen zonder dat dit van je no claime afgaat in tegenstelling tot andere verzekeringen die ik in het verleden heb gehad.
Nadat we diverse verzekeringen hebben gehad (we kijken jaarlijks naar de goedkoopste en switchen dan over) hebben we nu al geruime tijd een aantal verzekeringen bij Interpolis. Het bevalt ons goed, en hebben meteen weer voor een jaar verlengt. Weinig gedoe (mbv tussenpersoon) en gunstige prijs verhouding. Polis is helder. Je kunt kiezen voor diverse rubrieken en verzekerde objecten. Handig.
Ik ben erg tevreden over de interpolis autoverzekering. Ze zijn snel in de afwikkeling en verwerking van de nieuwe polis. Ook ik ben er via de Rabobank, daar helpen ze correct en snel. Ze geven sugesties en denken met je mee. Er wordt niet door gedrukt.
Over het algemeen een van de betere banken. Alleen bij de laatste adviseringen bij het afsluiten van een autoverzekering is het niet zo gelopen zoals ik het gewend was. Al het personeel doet alle handelingen en zijn daardoor niet voldoende op de hoogte van alle ins en outs hoe het allemaal precies in elkaar zit.
De rabobank is zeker goed te vertrouwen en dus fijn als je voor safe gaat. Wel zij ze erg duur maar daarvoor heb je dan ook een prima auto verzekering en een goede service met een kopje koffie bij het afsluiten. Je kan ook gelijk al je verzekeringen en natuurlijk je bankrekening afsluiten. Dus handif en zeker safe.
Ik heb een revieuw over de Rabobank omdat daar de auto van mijn zoon verzekerd is. De verzekering is zeer goed betaalbaar, de service is prima. Je kunt al je zaken persoonlijk of telefonisch regelen. Als er schade is doen ze hun best om het zo snel mogelijk op te lossen. Zelfs als je vaker van auto wisselt is het geen probleem.
Mijn autoverzekering loopt nu 3 jaar bij interpolis. Ik heb 1 maal schade gehad en deze was binnen een dag helemaal geregeld. Binnen 7 dagen stond het geld voor de reparatie op de rekening. Ook wijzigingen zijn heel makkelijk door te geven, telefonisch of via email. In het kort gezegd ben ik dus zeer tevreden over Interpolis.
Ik heb een slechte ervaring met interpolis. Ik was verzekerd bij sterpolis en werd toen sterpolis ophield te bestaan ondergebracht bij interpolis. Interpolis stuurde mij een brief waarin stond dat ik WAplus verzekerd was, maar dat zij dat gezien de leeftijd van mijn auto niet verstandig vonden. Hierop heb ik meteen de volgende dag gebeld en bedankt voor hun herinnering en verzocht de plus van mijn WA verzekering af te halen. Hierop zei het meisje doodleuk nee dat kan niet uw nieuwe jaar is net weer ingegaan. Ik werd boos en vroeg waarom ze mij die herinnering dan niet voor het ingaan van het nieuwe jaar hadden toegestuurd. Daar had ze geen antwoord op. Pas toen ik dreigde de auto op naam van mijn vriend te zetten om van hen af te komen kon mijn polis ineens wel worden aangepast.
Jammer hoor, enkele jaren geleden bij Interpolis (via de lokale Rabobank) een autoverzekering aangevraagd. Een snelle auto (flink wat PK's) en niet al te lang mijn rijbewijs. Risico vond men te groot bij Interpolis; fijn daarvoor zit je dan al jaren bij de Rabobank en Interpolis (zakelijke verzekeringen). Oplossing? Bellen naar Achmea voor ondernemers, verhaal uitleggen en gewoon je sportieve bolide verzekeren. Ben een ondernemer met verstand en zo rij ik ook auto.
Stoere advertentie in ons lokale krantje, Rabobank wist wel wat we zochten en ze zouden ook prijstechnisch altijd een zeer goed voorstel kunnen doen voor een autoverzekering bij de Rabobank. Helaas helaas, niets was minder waar. Ik kon mijn auto GEEN EENS VERZEKEREN via de Rabobank. Teveel vermogen voor mijn leeftijd. Fijn, daarvoor bankier je al >20 jaar bij een lokale bank die je kent.
Mijn zus en ik hebben al jaren onze verzekringen bij Interpolis. Zelf heb ik een keer een auto-ongeluk in Australië gehad. Mijn zus had autopech in België en een keer een dure zonnebril verloren op vakantie. Service: Mijn geldelijke schade werd, na inleveren van de bonnetjes keurig, snel en zonder "ja, maar" uitbetaald. Mijn zus had een zelfde ervaring en werd keurig te woord gestaan via de telefoon
Kl... verzekeraar. Als je een nieuwe ruit in je auto wil vervangen dan krijg je op de premievervaldatum geen stijging van de Bonus-/Malus korting. Dit is bij andere verzekeraars niet van toepassing. Schade afwikkeling van Interpolis gaat ook al niet al te vlot. Ik vind het maar een ambtenaren club.
Prima verzekeraar met flinke korting bij meer verzekeringen. Alleen het pakket voor motorrijders zou (aanzienlijk beter kunnen: 6-wielenplan, no-claim gelijk aan auto, betere kledingdekking).
Ik heb nu een paar keer wat gehad met de auto. Alles is netjes vlot afgehandeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen