Interpolis Autoverzekering

★★★★☆ 8.7/10 (431 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Tijdelijk tot 20% korting
  • €0,- eigen risico bij schade of diefstal
  • No-claimgarantie mogelijk: na schade blijft je premie gelijk

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Autoverzekering

De Interpolis Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

De Interpolis Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Autoverzekering

Waardeloos 25 schade vrije jaren en omdat je half 2019 de laatste auto op naam had omdat mijn vriendin een auto heeft en ik nu als zzp een bedrijfs bus heb nemen ze de schade vrije jaren niet over waardeloos contact, dus verdien liever niks dan iets dus met bus weg en aansprakelijkheid verzekering weg bij interpolis en contact persoon via rabobank ook waardeloos en daar heb je dan je bedrijfs rekening

Ik wist niet dat er zulke slechte verzekeraars zijn. 1 september stond er een auto die bij Voogd verzekerd bleek te zijn tegen mijn geparkeerde auto aan geprakt. Lang verhaal kort ze doen gewoon niets, niet te bereiken per telefoon en per mail duurt het vier tot zes weken voor er een reactie komt waar je echt niets aan hebt. Te triest voor woorden gewoon.

Meerdere dagen bezig geweest om alles te regelen voor vervangende auto, schades, letsel. Op dit moment wacht ik na 2 maanden nog steeds op een telefoontje voor letselschade en vergoedingen. Auto is afgevoerd en verder moet je het zelf regelen. Dure all risk verzekering, maar de ondersteuning en vergoedingen zijn ver te zoeken. Wat zou er gebeuren als ik mijn uurloon als vergoeding zou opvoeren?? Telefonisch steeds keuzes en doorverwijzingen, dit geeft nog veel meer frustratie. Papieren en foto’s zou je moeten kunnen uploaden, maar de site kan de bestanden niet verwerken. De alles in 1 polis is niet zo top als het zich doet voorkomen. Begrijp niet dat de Rabobank deze verzekeraar aanbeveelt.

Een cliënt van hun rijd achter op mijn auto Een oudere volledig gerestaureerde auto Ze sturen Een expert die ermee omgaat of het een sloopauto is en zegt ja totaal los je krijgt 2000 euro en zoek het maar uit Uiteindelijk de auto kunnen maken met gebruikte delen maar totale kosten 2500 euro dus kost mij geld Interpolis gebeld maar gaan ze niet oplossen ik heb een oude auto dus mijn probleem Schadeloos stellen gaan ze niet doen Ik noem dit glashelder oplichten

Pechhulp niet verzekerd door verzekeraar omdat Roadguard werd ingeschakelt welke onder Achmea valt net als Interpolist. Desondanks wordt pechhulp niet gedekt ondanks verzekerd.

Oudjaarsavond 2017 is mijn auto in brand gestoken. Begin febr. zou ik deze 3 jaar hebben. Interpolis regelde alles en vergoedde de aanschafprijs. Geen gedoe.

Wat een arrogantie. ANWB is ook nog voordeliger. ….,……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Echt heel slecht. heb hier zelf gewerkt en je wordt opgelicht.

Ik had 31 schadevrije jaren. Nu ik 1 schade heb gemeld ga ik ineens weer naar 10 schadevrije jaren(-21). Alles boven de 16 schadevrije jaren wordt blijkbaar gelijk behandeld. Na 1 schade ga je dus gewoon weer naar 10 schadevrije jaren ongeacht of je 16 schadevrije jaren hebt opgebouwd of bijvoorbeeld 40.

Interpolis achmea stuuren racisten experts zo als IVO OLDENBURG uit Almere. Ik heb heel slecht ervaring met de expert van achmea( ivo oldenburg). Op 7 november heeft achmea de genoemde expert ingeschakeld voor parkeer schade aan mijn auto door hun cliënt zichtbaar schade bumper en spatbord en de plastickuip zijn beschadigd en missen stukjes ,maar helaas de heer ivo oldenburg zegt letterlijk tegen de herstelbedrijf u moet geen nieuwe onderdelen gebruiken alleen spuit werk doen de eigenaar hij toch een buitenlander . Ik heb meteen achmea gebeld en laat ik weten dat deze expert sport niet ,maar toch niet serieus genomen door achmea . Heb ook een klacht bij nivre. Buitenlanders pas op van deze expert (ivo oldenburg ) hij is racist . Mvg m.bette

snel maar wel goed opletten bij het invullen als je het HAAST nooit doet.

paar keer proberen in te loggen maar lukt niet voor een berekening

Slecht en beperkt Alleen bruikbaar voor gebruikte autou2019s Voor Autou2019s welke nog geen kenteken hebben is de site onbruikbaar Andere verzekeraars bieden wel deze optie

We hebben op ons bedrijf best veel auto s maar nu betaal ik meer verzekering premi bij Interpolis dan bij een andere verzekering maatschappij dit scheelt te veel in de maand,

Goede- en naar tevredenheid schadeafwikkeling die alleen qua effiency nog kan verbeteren. Dat gaat om tussen schakelen tussen noodhulp en de autoschadeafdeling waar om dezelfde gegevens wordt gevraagd.

Doet wat het moet doen. Blij dat we een autoverzekering via Rabobank hebben afgesloten. Vriendelijke mensen. Staan je goed te woord.

altijd nette en snelle reacties/ hulp en advies bij telefonisch en persoonlijk contact heb al meer dan 25 jaar rabobank

zeer klant onvriendelijk geen aanrader niet aan te bevelen

Nadat er schade was onstaan door eigen toedoen werd ik uitstekend geholpen in het buitenland.

veel geschreeuw weinig wol heb geen goed woord voor rabobank

Als je nog geen kenteken hebt kun je geen (voorlopige) premie berekenen

snelle en correcte schaderegeling binnen 5 werkdagen hersteld en betalingen afgerond. Geen financiële gedoe, IPO regelt het direct met het schade herstelbedrijf.

ik had schade aan iemand z'n auto gericht. Samen met de eigenaar een schadeformulier ingevuld. Toen heb ik Interpolis gebeld en mijn verhaal gedaan. Ik hoefde verder niks te doen. Alles werd afgehandeld en daar kreeg ik een mail van. Gelukkig was dit de eerste keer dat mij dit overkwam maar ik wist niet dat het zo makkelijk ging.

Wij hebben geen schade aan de auto gehad en als u de schade bedoelt die we hebben aan een scooter is dit waardeloos afgehandeld.

Schademelding door attent reageren van verzekering alsnog uitgekeerd

De detaillering van de beschrijving bij af- en bijschrijvingen is te kort en zonder de nodige inhoudelijke informatie. Er lijkt een terminologie te bestaan binnen interpolis en men gaat ervan uit dat klanten die vanzelf ook kennen. Net als hieronder "schermnaam" waarbij de uitleg niets uitlegt. De naam van mijn beeldschrm of een alias of … Meestal zegt men "kies een gebruikersnaam waaronder uw bericht wordt gepubliceerd" Waar "verschijnt" mijn bericht trouwens? Is dit niet een terugkoppeling naar "Interpolis" zelf? Hoezo kun je een leeftijd kiezen tussen 0 en 5 jaar???? Nou is mijn titel weer te lang…. Het past toch in het vakje! IS jullie vakje soms te groot?!!

Bij de afdeling schade werd gevraagd of ik lichamelijke klachten had. Deze had ik in lichte mate. Werd de volgende dag gebeld door de afdeling letselschade en na 4 weken werd er weer gebeld. Ik niets anders zeggen dan uitstekende af- en behandeling

Uitstekend , een zeer goede en vlotte afhandeling.

Snel en telefonisch te regelen, de No claim blijft staan na een aanrijding of schade.

De ruitschade melden en het traject erna verliep vlot en goed.

Na ons auto ongeluk zijn wij telefonisch zeer correct en vriendelijk behandeld. Wij hebben alleen nog geen bericht gehad dat het is afgehandeld en wat de tegenpartij vergoed heeft gekregen, maar ondanks dat zijn wij blij om bij deze verzekering te zitten

correcte behandeling snel en netjes uitgevoerd……………………….

Vlotte, heldere en eenvoudige manier van afhandeling.

Compleet, duidelijk. Interpolis is erg adequaat in schadeafhandeling.

Eenzijdig ongeluk en toch moest de (tegen)partij een schadeformulier invullen.

er zijn de afgelopen tijd is mijn auto vaak gerepa

Zeer correcte afhandeling. Het hele proces heeft wel veel tijd in beslag genomen.

De schade aan de auto werd vlot afgehandeld. Bij het plannen was er (voor het taxeren van de schade) voldoende ruimte en kon ik mijn wensen indienen. Bij alle schadegevallen ontmoet ik bij Interpolis steeds adequate en behulpzame werknemers.

Vreemd dat het schadeformulier per post naar jullie opgestuurd moest worden terwijl het al een keer per mail was opgestuurd Invulformulier dat jullie hadden opgestuurd heb ik nooit ontvangen , het 2e form. Was een amateuristisch formulier Een paar vragen verspreid over 4 bladz.

Ik heb alleen maar lof voor de snelle afwikkeling. en de service alle respect.

Tjdens telefonische schademelding moest ik mijn postcode doorgeven, ik werd toen naar schadeherstel bedrijven doorverwezen welke min. 10-25 km verwijderd waren. Dit terwijl schade herstelbedrijf Bronneberg maar 2 km ver was heb hun zelf benaderd. verder alles perfect afgehandeld.

Afhandeling is snel goed en zonder problemen verlopen

wij zijn erg tevreden over interpolis verzekeringen

Na inspectie en taxatie door het reparatie bedrijf is de reparatie gelijk uitgevoerd. Het hele proces is correct en snel uitgevoerd.

handelen zonder verzekerde gehoord te hebben is onjuist

De rabobank als tussenpersoon is m.i. overbodig. je moet alles met interpolis regelen. Rabobank reageert nauwelijks op mails met vragen en geeft advies waar je niets aan hebt. Het bedrag wat de Rabobank aan provisie ontvangt zou je kunnen je sparen. Wel te vrede over interpolis niet te vrede over Rabobank.

ik moet mijn recht op uitkering halen via mijn rechtsbijstandverzekering omdat de tegenpartij een allriskverzekering heeft en ik een WA. gezien de hoogte van het bedrag van de schade niet te doen. Waardeloos.

2e schade in een jaar, wat consequentie heeft voor de BM-trede. Foute voorlichting van Interpolis medewerkers over de premie consequentie. Deden voorkomen of premie consequentie lager was dan schade. Dus niet. Oeverloos tegen medewerker aangepraat totdat deze dat begreep. (maar lag natuurlijk niet aan Interpolis maar aan de Rabobank volgens haar). Ondertussen premie vervaldatum gepasseerd. Dus te hoog bedrag aan premie geincasseerd. Zit nog steeds op teruggave teveel betaalde premie te wachten. Hierover gemaild. Wordt niet beantwoord. Wat een drama.

na ruim een jaar na het ongeluk krijg ik een brief dat ik 400 terug krijg u snapt ik helemaal blij. maar dit bleek niet zo te zijn ik moest 600 terug betalen. erg slecht! omdat er een nieuwe polis opgesteld moest worden na een jaar en ik meer moest betalen. ten eerste dit wiste ze al langer hadden ze kunnen voorkomen door de premie eerder omhoog te gooien en ten 2e heel slechte communicatie door maar de helft te late weten.

De wijze waarop de zaak bij politie en schadeafwikkeling etc .zijn gevolgd en behandeld verdient grote waardering.

Goed geholpen bij de schade melding. Ook de tijd dat de auto gerepareerd was geen probleem. 6 weken later. Na terugkomst van vakantie was de auto weer keurig gemaakt

De schade is correct afgehandeld; de mensen hebben mij vriendelijk te woord gestaan; ze hebben goed uitgelegd wat de gevolgen waren.

Vriendelijk, behulpzaam, begripvol en zeer vlotte afhandeling.

Het bedrijf is netjes, zakelijk, klantgericht aardig personeel

snel geholpen en op de door mij gewenste manier. 4 sterren want t maximale is voor de leraar

vriendelijke dame, was deskundig , de schade werd snel geregeld

Snelle (telefonische) reactie mbt. een schade claim.

Wij zijn uiterst tevreden over de afhandeling van de schade aan onze auto, ook andere geclaimde schades met betrekking tot bijv. de buiten de deur verzekering werden snel en volledig tot onze tevredenheid afgewikkeld.

I.v.m. slechte verhouding met Interpolis durven we niet meer te reageren. Bij schade aan de camper zijn een aantal zaken niet vergoed. O.a. deuken in het dak, beschadiging aan de schotel op het dak, skottelbraai e.d. De lijst is bij Interpolis bekend. Deze is ingediend via garagebedrijf de Wit.

Goede en snelle service! Klantvriendelijk en deskundig.

Goede informatie en snelle afhandeling voor een acceptabele prijs

prima afhandeling van de schade en de juiste informatie gehad

Bijna altijd zeer tevreden over de afhandeling, alleen de laatste keer niet. Vlgs mij hadden ze mij op mijn rechtsbijstandverzekering attent moeten maken. Misschien had het niet geholpen maar toch. Wat moet ik nog meer schrijven om het lang genoeg te maken ?

Na invulling van de betreffende formulieren wordt e.e.a. keurig voor je geregeld en afgehandeld met keurige berichtgeving over vorderingen.

Interpolis, Mijn complimenten voor de snelle en correcte schadeafhandeling van mijn leenauto. Jullie hebben dit op een uitstekende manier afgehandeld. Bedankt.

mijn waardering voor het gehele proces is: uitstekend! de hele afhandeling heeft mij weinig tijd en moeite gekost!

Na opgave van de schade en de tenaamstelling van de tegenpartij niets meer gehoord totdat er een mail binnenkwam dat alles geregeld was. Alles was goed geregeld en wij hadden er verder geen bemoeienissen meer mee.

Opname en verwerking na schademelding zijn goed en duidelijk verlopen, dit geld ook voor de latere afhandeling. Ik ben hier zeer tevreden over en hoop indien nodig in de toekomst hetzelfde geholpen te worden.

Deze verzekering nooit nodig gehad, maar voor andere schadeverzekeringen zeer tevreden over Interpolis tav snelle, correcte afwikkeling.

Voorkomende en vriendelijke benadering van de verzekerde. Deskundige medewerkers. Snelle afwikkeling van de schade en dan ook nog een emailtje of er nog nagekomen schade is. Echt "ouderwetse" service !!!!!

Ik had een eenzijdig ongeval. De schade is door Interpolis naar tevredenheid afgehandeld. 1 minpunt?? Mijn auto is door sleepbedrijf naar een schadebedrijf gebracht bij mij in de buurt.De auto moest weg op de plek van ongeval. Omdat mijn auto totall loss was (bleek later)heb ik aan het schadebedrijf de leenauto moeten betalen. Geen schadebedrijf waar Interpolis afspraken mee had. Dat was dus jammer,is wel een goed schadeherstelbedrijf.

Vriendelijke medewerker. Duidelijk aangeven van mogelijkheden en gevolgen van de keus. Vlotte afhandeling.

als je 75% noclaim hebt en je hebt een schade blijf je wel op die 75% staan maar je mag wel meer premie gaan betalen

Ik ben zeer tevreden over Interpolis. De zaken worden prima afgehandeld zonder gedoe.

Twee maanden na schademelding komt men nog eens informeren of de tegenpartij mij aansprakelijk stelt en wat de status is. Gelukkig 2 weken daarvoor alles zelf al afgehandeld met de rechtsbijstand. Verzekering voor een nieuwe auto uiteraard ergens anders afgesloten.

super goed geholpen dikke pluim de mensen hebben echt alles voor mij gedaan en goed afgehandelt

premie is laag vanwege meerdere verzekeringen die ik heb lopen.

Nadat mijn auto door een ander( die ook schuld bekende) total loss gereden is, moesten wij een andere auto. De oude auto de dagwaarde gekregen en netjes afgemeld bij interpolis. 2 Dagen later wil ik de "nieuwe" auto bij ze verzekeren moet ik bijna 300% meer premie gaan betalen omdat ik teveel schade meldingen had. Ik was allrisk bonus-malus garantie erbij. Bij de Rabobank konden ze nix voor me doen( een tussenpersoon van lik me vestje). Na een halve dag aan de telefoon en zeer kwaad te zijn toch een verzekeringsadviseuse van de bank gesproken die inzag dat dit niet normaal was. Interpolis een klachtformulier gestuurd maar zijn telefonisch niet te bereiken. Nu afwachten en voorlopig "verplicht"de dure premie betalen anders is de auto niet verzekerd… Rabobank mag zijn personeel wel eens beter opleiden…

correct afgewerkt. heel goede voorlichting wat gevolgen betreft voor no-claimkorting en wijziging van aantal schadevrije jaren, ook van de premieconsequenties in de jaren daarna.

De schade. veroorzaakt door een ander werd binnen 48 uur goed en heel correct afgehandeld.

De schade melding werd snel en efficient aangenomen en goed en snel zonder verder bemoeienis afgehalndeld.

Omdat het afwikkelen van de schade niet fris leek, is de verzekering er bij ingeschakeld. Een schadebedrag van u20ac 300,- bij de tegenpartij werd uiteindelijk u20ac 700,-. Dus we hadden beter de u20ac 300,- aan de tegenpartij gelijk uit kunnen betalen. De tegenpartij was ook bij Interpolis verzekert………….

Nooit eerder schade gehad en nu iets heel kleins. Gaat wel van mijn no claim af ondanks dat de schuld bij beide partijen lag. Er had wel iets meer coulance gegeven mogen worden aangezien ik al jaren betaal maar nog nooit iets heb gedeclareerd.

Correcte afhandeling van parkeerschades. Weliswaar na enige administratieve verwarring ivm verhuizing. Uiteindelijke afronding zonder problemen.

schade goed en correct afgehandeld weet niet wat ik er meer over moet zeggen

Door geven van schade aan auto rechtstreeks aan verzekering Zeer snelle afhandeling en uitbetaling van auto schade

WIJ VINDEN INTERPOLIS EEN PRIMA VERZEKERING ZE REGELEN HET NETJES ALS JE SCHADE HEBT PRIMA

Schade wordt direkt afgehandeld. Prettige hulp, zeer klant vriendelijk.

Bel met Interpolis – verwijzen naar Rabo – verwijzen weer naar Interpolis, verwijzen naar financiële afdeling. Moet 4x bellen wat ik niet bepaald klantvriendelijk vind. Storten de hele jaarpremie van de polis terug, en deze wordt een week later weer ingehouden. Vanuit Rabo gezien vind ik dit zakelijk raar.

Van achteren aangereden en doorgedruk op voorganger, ik en voorganger stonden stil. Ik was WA+ verzekerd, een mooie tussenvorm leek mij. Je moet dan zelf de schade afhandelen, uiteindelijk na 3 maanden geld gekregen. Interpolis heeft alleen zaken aan de voorligger geregeld, schade aan mijn auto door het doordrukken niet, schade aan de achterkant ook niks voor gedaan. Geen vervangend vervoer, geen enkele hulp van Interpolis ontvangen.

MIJN WAARDERING IS PRIMA VOOR DE MANIER ZOALS DE SCHADE IS AFGEHANDELD

Snelle, correcte afhandeling van de geleden schade.

Tijdens telefonisch contact wordt je goed geholpen en gerust gesteld .

Prima geholpen bij schade bedrijf in Helmond en snelle afhandeling door medewerker.

Afwijzing schadeclaim door tegenpartij wordt niet aangevochten ondanks dit op dubieuze grond wordt gedaan. Mijn verklaring op de achterkant schadeformulier wordt totaal niet meegnomen. Tegenpartij is veroorzaker en claimt achteraf ook schade terwijl er na de aanrijding duidelijk geen schade is, staat ook vermeld op schadeformulier, waarvan ik ook foto's heb

Door mijn eigen onoplettendheid ben ik achterop een andere auto gereden. Gelukkig was er geen lichamelijk letsel bij beide partijen. We hebben de schadeformulieren in goed vertrouwen ingevuld door mailwisseling. Vanaf dat punt heeft Interpolis alles snel en correct afgehandeld, zonder verdere poespas. Als je dan toch in zulk soort situaties terecht komt, is het fijn dat er professionals achter je staan.

Ik heb contact opgenomen met de Rabobank om mijn autoverzekering bij Interpolis om te zetten van all risk naar casco en vervolgens heb ik nog een wijziging aangebracht om toch rechtsbijstand erbij te nemen. Ik heb 3 polissen gehad waarbij de eerste twee voor dezelfde verzekering waren maar wel met 2 verschillende bedragen?? Ik heb geen schade afhandeling gehad / gedaan.

Meedenken met de klant wordt hogelijk gewaardeerd.

Afhandeling van de schade maar zeker ook de ondersteuning na het ongeval door alle betrokken instanties is zeer gewaardeerd

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen