Interpolis Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (21 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Sluit samen met de Inboedelverzekering af en ontvang de Thuismeester oplossing
  • Ook je tuin, glas, fundering en garages zijn verzekerd
  • Je woning ook bij verhuur verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Opstalverzekering

De Interpolis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaaarden’.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 november 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

De Interpolis Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Opstalverzekering

Na stormschade is de dakdekker van interpolis geweest. De storm was windkracht 9 en er was lekkage in het dakkapel. De claim is afgewezen omdat het dak 3 jaar oud zou zijn. We wonen er 17 jaar en het dak is minstens 13 jaar oud. afgewezen door een leugen dus. vreselijk bedrijf. Zou het iedereen afraden hier wat te verzekeren

15 jaar premie betaald en als je ze een keer nodig hebt, zijn ze niet thuis. Hun schade expert beoordeelde in 5 minuten en op basis van wat foto's dat pergola omgewaaid was door constructiefout. Pergola stond er al 15 jaar! Ik kon wel klacht indienen of op eigen kosten second opinion uitvoeren. Nu op zoek naar andere verzekeraar…jaja beautiful people daar bij Interpolis.

Interpolis glashelder?!? Interpolis dekt niets! Iedere schade wordt afgewezen! Aanvullende ziektekostenverzekering: nergens dekking op, mesoloog, bril, osteopaat, EHBO cursus, anderen verzekeren het wel, Interpolis niet. Woonhuisverzekering: stormschade? lekkage? Interpolis dekt het opnieuw niet! Te slecht voor woorden!

Wij staan werkelijk versteld van Interpolis, wat een begrip voor onze situatie! Ik voel me een gewaardeerde klant en niet zoals bij sommige andere verzekeraars een nummertje. Ze dachten met ons mee en waren zeer service gericht. Ik ben blij dat we bij Interpolis verzekerd zijn!

Ik ben tevreden over de woonhuisverzekering. Ik zou het zeker aanbeveling aan andere mensen.

Ben pas een jaar klant, dus weet het niet maar hoop op een goede samenwerking als het nodig mocht zijn.

Flexibiliteit heeft onze keus bepaald en natuurlijk ook de voorwaarden

10 jaar verzekerd . krijg ik zomaar bericht dat het niet meer kan omdat er geen vve is. Altijd netjes betaald en niets onlangs veranderd aan de wetgeving en toch zomaar gedumd. ZEER SLECHT!!. Ben nu op zoek naar een andere verzekeraar. Als ik die gevonden heb ga ik overwegen om met alles bij Rabo ( Interpolis )weg te gaan.

Hypotheek met bouwdepot afgesloten, ook dat werkte erg prettig door de tijdelijke bouwrekening waar ik betalingen zelf van kon doen, nu is alles klaar en ook direct verzekerd, fantastisch !

Onlangs een vrij forse schade aan het stucwerk in mijn huis gemeld, volgens de schade expert een geval van "domme pech". de schade expert kon niet eenduidig een oorzaak aanwijzen maar heeft interpolis toch geadviseerd uit te keren. Tot mijn verbazing kreeg ik een bericht van interpolis met de mededeling dat er niet uitgekeerd zou worden omdat de door interpolis ingeschakelde schade-expert geen eenduidige oorzaak kon vinden. Niet erg "glashelder" dus wat mij betreft. Zodra deze kwestie afgerond is zal ik dan ook op zoek gaan naar een andere verzekeraar.

Voelt goed aan. Heb de verzekering nog nooit nodig gehad.

Een tijd geleden is er bij ons ingebroken. We zijn flink geschrokken en waren dan ook erg verrast door de goede service! Geen gedoe en snelle hulp.

Schade gemeld bij Interpolis, na één telefoontje correct afgehandeld.

Snelle opservatie en Snelle en nette afhandeling door Interpolis geregelde aannemer/schilder.

My husband and myself deal with the customer service with Interpolis. First of all, they request to have my invoice to know the purchase date. I called them back to tell what they request then their staff said differently and ask if my husband is Dutch then ask him to call back. Because she can't handle A-Z in English which I tell her my email address and she can't tell me their company contact email address too. I'm surprised that their representative can say something like that because she's not capable to handle then waste my husband's time to call again. Finally, my husband called again another staff said he only works there for 3 weeks so not sure and said we can send quotation and invoice after I fixed my phone. I made complaint from Facebook and still smooth however they get back to me by email in Dutch. I'm not happy with that just like because that's not respect. They claimed that they don't want to make any misunderstanding for the insurance/policy. However, they only asked for my contact and policy no which I don't think they need to use in Dutch. Second email also mentioned that if they don't use Dutch then they won't handle the complaint. I completely disappointed the service attitude of them.

Als je eenmaal schade heb beroepen ze zich op de voorwaarden en keren niet uit. Ik probeer er weg te komen, het kost je je hart van boosheid.

Eerste lijn is goed, maar de behandelaar is vooringenomen, belerend en je word behandeld als een klein kind. Uitbetalen doen ze zoiezo niet. Na 25 jaar bij Interpolis ben ik nu op zoek naar een mogelijkheid om daar weg te geraken. Ze doen het niet goed. Glashelder, echt niet!! Glashard!! En zeer troebel!!

Ik heb een erg goede ervaring met interpolis ik kom thuis en er is ingebroken na 3 dagen kwam de expert al langs. Na 7 werkdagen lag de brief al in de bus voor vergoeding van de geleden schade echt onvoorstelbaar. Telefonisch goed geholpen. dikke 10

Reveiw over Interpolis verzekringen. Bij Interpolis ben je goed en vertrouwd verzekerd. Prima service en snelle hulp bij schade, telefonisch of via de site van Interpolis. Afsluiten van alle verzekringen is hier mogelijk en zelf vind ik dit heel prettig om alles onder één dak te hebben. Of het nu gat om een auto of woonhuis verzekering vind ik dit een hele goed keuze die ik eens gemaakt heb.

Ik heb een opstal verzekering én een levensverzekering bij Interpolis omdat wij een hypotheek hebben afgesloten. Interpolis vind ik een duidelijke organisatie, goed te bereiken via de telefoon en erg vriendelijk. De polissen zijn overzichtelijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen