SNS Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.6/10 (22 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Kies zelf wat je verzekert
  • Geen eigen risico bij herstel door Schadegarant en Glasgarant
  • Schadevrij rijden? No-claimkorting

Onafhankelijke beoordelingen voor de SNS Autoverzekering

De SNS Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De SNS Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De SNS Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste uit de test.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Autoverzekering

Een onproessionele verzekeraar, een andere partij, lees Volmachtkantoor, handelt de verzekering van SNS af. Communicatie is traag en lastig en ze verhogen tussentijds de premie. Kreeg geen inzicht hoe ze mijn informatie hadden verwerkt en ze doen er eigenlijk alles aan om je niet als klant te hebben. Nou dat is uiteindelijk gelukt. Niet SNS waardig, ze hebben ook mooie producten.

Helaas na 1 goede ervaring met SNS autoverzekeringen nu een hele slechte. Schadevrije jaren werden uiteindelijk niet overgenomen waardoor ik opeens heel veel meer premie met terugwerkende kracht moest betalen. Ben ik direct overgestapt naar een andere verzekeraar (Allianz) die de autoverzekering bij SNS direct heeft opgezegd. Nu blijft SNS toch premie incasseren aangezien ze zeggen de opzegging niet te hebben ontvangen (is wel degelijk gestuurd in oktober jl.). Al met al nu maanden verder, maar nog geen geld terug. Stuur je een e-mail op een reactie dan duurt het altijd weer minimaal 5 werkdagen alvorens je daar weer een reactie op krijgt. Al met al nu hele slechte ervaring!

Hier een auto verzekering afgesloten volgens de schadevrije jaren. Na een tijdje bericht dat hun de jaren niet over wouden nemen dus opgezegd. Ander verzekeraars namen ze wel over, dus overgestapt. Nu gingen ze op terug werkende kracht alsnog €33 p/maand in rekening brengen. Gebeld maar ze schuiven alles door. En voel me belazerd. Zeer slechte maatschappij Pas er mee op!

Een andere auto gekocht dus moest de verzekering overgezet worden. Ik rijd gelukkig al 19 jaren schade vrij en had 80 % korting, nu moet ik het dubbele betalen omdat de auto 2000 euro duurder is en krijg ik omdat ik al 19 jaar geen schade rijd 10 % minder korting.

Mijn auto werd in stilstand aangereden door een andere auto met dronken bestuurder. Ik betaal voor aanvullende rechtsbijstand en had twee getuigen; dit zou een gewonnen zaak moeten zijn. Echter was SNS zó traag dat een van mijn getuigen in de tussentijd al overleden was (na 3 maanden), waarna het via het waarborgfonds moest verlopen. Ik moest er continu ZELF achteraan mailen om wat gedaan te krijgen of updates te ontvangen. Het zou me niet verbazen als het sneller was geweest als ik zelf alles gedaan had i.p.v. elke keer iemand van rechtsbijstand te mailen dat zij iets moesten doen en dit te moeten controleren. Uiteindelijk krijg ik nu mijn schadevergoeding uitgekeerd, dit duurde slechts ZES MAANDEN. Zodra ik kan switchen ben ik weg bij SNS.

Komen de antwoordtermijn voor een aanvraag niet na en maken vervolgens fouten in de behandeling van de aanvraag. Kortom: Incompetente organisatie, als ze een polisaanvraag al niet kunnen behandelen hoe moet dat dan bij een schade?

Nadat ik een andere 2e auto had gekocht bleef sns de oide auto ook afschrijven. Na meerdere malen contact en problemen met verwerken van kortingen werd ik er door het rdw op gewezen dat mijn autos beide NIET verzekerd waren ( terwijl ik wel betaal ) en mij een boete van €400 per auto staat te wachten als de verzekering dit niet ging aanpassen.. weer contact met sns, meisje snapte er niks van maar wilde zeker niet de schuld op sns nemen… In afwachting hoe dit af gaat lopen.

Nog een oplichtingspunt. Na een verhuizing binnen dezelfde stad van 12km, is de maandpremie ONAANGEKONDIGD €45,- omhoog gegaan. Dit is natuurlijk ronduit belachelijk en komt bij geen een andere verzekeraar voor. Daarnaast zijn de SNS autoverzekeringen sowieso minstens €30,- duurder per maand dan bij andere verzekeraars.. * de sterren die ze bij dit bericht zetten heb ik niet zelf zo beoordeeld.

Ik was 3 jaar verzekerd bij sns met de auto ik had eerst alleen wa maar om mijn ruit stuk ging had ik gebeld of wa casco mocht ja dat was prima zeiden ze aan telefoon en zouden ze doorzetten ik dus naar garage die hun willen die je gaat zeiden ze ja maar je bent niet verzekerd dus ik weer Bellen naar sns stond ik volgens hun te liegen over dat ik geen verzekering had afgesloten ik bel bewijs opgezocht en toen zeiden ze ja voor deze keer vergoeden wij u glas zeiden ze echt zo belachelijk toen kreeg ik nog 2 ongelukjes waren niet mij schuld maar om om geen bewijs had werdt ik zomaar in -4 gezet toen -3 en nu nog steeds -2 ze willen mij niet geloven om tegen partij zo zielig voor deden dan dat het was en afgelopen week kwam brief binnen van polis verhoging en dat was de druppel heb per direct de verzekering opgezegd en ga per volgende maand naar een andere ik ben helemaal klaar mee met sns in beveel het niemand aan ook niet als je jong bent en net je rijbewijs heb ze doen geen moeite voor je als je ongeluk heb gehad dan zetten ze je zomaar in de –

Ik zou het niet doen!!! Ik had een nieuwe auto gekocht. Dus belde sns voor de verzekering, aan de telefoon zij de jongen dat ik hem meteen kon verzekeren. Vervolgens zegt hij aan het einde van het gesprek dat ik een mail moet afwachten en dat in de mail staat of ik wel meteen mag rijden. Ik was helemaal verbaasd en omdat het de eerste verzekering was die ik afgesloten had, heb ik gewoon opgehangen. Met gevolg dat ik dus niet die dag met de auto kon rijden (die 150 km van m'n huis stond). Vervolgens was het na 17.00 of 18.00 uur op zaterdag en kon ik de sns niet meer bereiken.. Ben ik naar huis gereden en de volgende dag een andere verzekering gebeld en meteen verzekerd.. Nu komt het nog, binnen twee weken (een paar dagen daarna) heb ik de verzekering afgezegd, nou de sns vind van niet dus.. blijkbaar heb ik geen email gekregen of heb ik die niet gezien. Waardoor ik nu problemen heb met mijn geld terug krijgen een paar maanden later, want ik ben dus dubbel verzekerd.. Ze doen er erg moeilijk over.. Ik moet de hele tijd mailen en bellen en iedereen bij sns zegt wat anders.. Ik word er gek van! Kortom.. ECHT NIET DOEN!! Als het kon gaf ik -10 sterren!

Ik had twee gezinsauto's bij SNS. Na verkoop van de 1e auto hebben ze de 13 schadevrij jaren niet overgezet naar de tweede auto maar deze ook niet vrijgegeven in Roy Data..hierdoor een premie verhoging van 45 euro die men ook nog gewoon afboekte. Na 3 weken naar SNS winkel gegaan en die meldde dat er een achterstand was. Zelf dit bedrag storneert op advies van SNS winkel en na 3 dagen was er schijnbaar geen achterstand in de verwerking bij betalingen want kreeg een verzoek om de 45 euo te betalen omdat ik anders niet verzekerd ben. Inmiddels was de verkoop en het regelen wat zij moesten doen al 5 weken geleden. Wat een boevenbende…er wrdt fout op fout gemaakt en heb de verzekeringen dan ook opgezegd. Met 1 woord: waardeloos!

Racistisch behandeld door I. van de acceptatie afdeling. Werd gewoon telefonisch uitgelachen om mijn achternaam. Nooit meer SNS.

Ik zou niet met deze club in zee gaan. Na schade is er een meningsverschil ontstaan over de nieuwe B/M trede. Ze kennen inderdaad hun eigen polisvoorwaarden niet. Gebeld met klantenservice. Aan de telefoon krijg je een heel vriendelijke mevrouw die alles moet navragen bij de polisadministratie en slechts een doorgeefluik is. De polisadministratie zelf kun je zelf niet te spreken krijgen!! De mevrouw beloofd om terug te bellen nadat je 2x een half uur met haar aan de telefoon hebt gezeten. Je raad het al: terug bellen gaat niet gebeuren. Zelf maar weer contact opgenomen. Weer het hele verhaal uitgelegd, nog steeds niets gewijzigd of opgelost. Ongeacht of de klacht wel of niet terecht is: Er wordt niets uitgelegd, er wordt niet teruggebeld als men dat belooft, en enige uitleg/verdediging van mijn kant met iemand van de polisadministratie is niet mogelijk. Ze zijn wel heel snel met de premieverhoging, zelfs nog voordat de schade is gerepareerd! Dat dan weer wel! Heb geen vertrouwen meer in deze club en heb alle lopende verzekeringen opgezegd.

Heb vorig jaar eind juni een auto ongeluk gehad en krijg nog steeds elke maand een brief met een rekening binnen. Terwijl ik daar maar een maand verzekerd was. Elke keer als ik bel krijg ik geen bruikbare antwoorden en word ik doorgestuurd. Wat loopt op een dood spoor. Uiteindelijk de rekening maar betaald om van het gezeur af te zijn. Voor het ongeluk was er niks aan de hand, maar daarna was er veel gedoe. Ik verzeker hier dus niks meer.

Polis snel geregeld.. Maar als het om gelede schade gaat die uitgekeerd moet worden.. Ho maar 6 maand gewacht op het geld van mij uitgebranden auto. Ruim 3000 euro voor betaald. €1750,- voor terug gekregen alles was vernieuwd en een auto uit 2004 zwaar onderbetaald. Komt nog bij dat ik een half jaar premie en wb. Heb betaald voor niks!! Omdat ze 2 a 3 x onderzoek gedaan hebben. Na heel wat getouw trek met een advocaat ook weer enkele 100de euros verder eindelijk een schijntje van €1750,- terug gekregen. Hier door raad ik mensen deze verzekering niet aan! Als het om betalen van de premie gaan zijn ze snel maar met uit betalen heeeel laks!

kennen hun eigen polisvoorwaarden niet persoon die toezeggingen doet onbereikbaar en was hiertoe niet bevoegd

Alles via internet geregeld snel eenvoudig superoverzichtlijk, klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk, SNS begrijpt wat klantvriendelijkheid is.

In the complicated world we live in, it’s good to find smilpe solutions.

De collectieve autoverzekering via een bedrijf stelt weinig tot niets voor. Het is gunstiger om een individuele verzekering af te sluiten bij SNS-Assurantiën!!Nog gunstiger is het om elders te kijken. De polisvoorwaarden bij een collectieve verzekering zijn zeker met betrekking tot het eigen risico slecht te noemen. De medewerking van de medewerkers zijn niet denderend om een polis over te sluiten.

De Sns bank is zeker betrouwbaar genoeg om een autoverzekering af te sluiten. Je loopt zo even binnen en na een 15 min sta j buiten met een goed product op zak. Helaas is sns niet de goedkoopste maar wie een goed product wil moet gewoon ietsje meer betalen. Sns zit ook helaas niet overal en dat maakt het wat lastiger.

Autoverzekering binnen een mum van tijd online geregeld bij mijn eigen vertrouwde bank. Via internet afsluiten levert direct 10% korting op de premie op, dat is mooi meegenomen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen