SNS Opstalverzekering

Is onderdeel van De Volksbank Ervaringen

De opstalverzekering van SNS Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van een SNS Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Schade aan je huis, garage én schuur verzekerd
  • Met glasverzekering
  • Aanpassingen woning meeverzekerd

Deze informatie wordt verstrekt door SNS en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de SNS Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
SNS Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: afgelopen 23-2 schade gehad door de westerstorm: 16 meter schutting lag plat. De volgende ochtend ... Snel en prettig afgehandeld. De schade wordt hersteld en vergoed. Er was ruimte voor eigen inbreng...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij SNS

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

Consumentenbond
De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 8,1.
MoneyView
De SNS Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 June 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
MoneyView
De SNS Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 May 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Meer tonen...
Consumentenbond
De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 8,9 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0.
Consumentenbond
De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,5.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van SNS

Ontdek verdere meningen die er zijn over SNS:

DDMA
SNS is op 21 April 2010 door DDMA voorzien van het Privacy Waarborg.
MetrixLab
SNS is op 28 May 2009 door MetrixLab geëindigd op de 3de plaats bij de Usability Award 2009.

Ervaringen met de SNS Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(4 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van SNS

uit Velp zegt op 10 January 2019:

fantastische club: snel oppakken en afwikkelen van schade; vriendelijke en mi.i deskundige medewerkers, beoordelen de zaak accuraat en geven client waar het recht op heeft. Mogen andere verzekeraars een voorbeeld aan nemen !

Nee, ik zou een SNS Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Lisse zegt op 20 September 2017:

SNS verzekering nooit nemen!!!
Ik heb/had deze verzekering en heb een schade geclaimd (lekkende waterleiding),
Ik heb 3 keer een brief gekregen omdat het afschrijven van de polis niet is gelukt elke maand kreeg ik 1 brief en heb ik het bedrag gelijk handmatig overgemaakt.
De reden om mij niet de dekken is dat ik niet optijd de nota betaald zou hebben! Terwijl ik toch echt gelijk betaald heb!!!!!
Nu heb ik een brief gekregen (na mijn claim) dat ze de verzekering stopzetten vanwege te laat de nota betalen!.. oplichters ik heb elke maand betaald toen ik de brief kreeg.

uit Omg breda zegt op 15 March 2017:

afgelopen 23-2 schade gehad door de westerstorm: 16 meter schutting lag plat. De volgende ochtend gebeld en ze hadden inzake de storm een soepel beleid: ik mocht tot 2000,= laten vervangen, als het duurder werd moest de expert komen. Ik mocht gewoon de factuur (tot 2000 dan) indienen en het zou dan betaald worden. Nou, mijn eerste idee was "wat een coulante maatschappij". Dit stond ook zo op de site maar ik kreeg het ook nog in een persoonlijke brief toegezegd. Dus ik aan de gang met schuttingbouwers etc, uiteindelijk afgelopen week 1 offerte aangenomen (1815,=). Afgelopen zaterdag viel er ineens een brief op de mat: SNS had de schade bepaald op 1150,= (hiervan moet eigen risico nog af) en dat geld zouden ze overmaken! Maandagochtend om 8.30 was het overgemaakt! Een hele boze klant en een even boze hovenier want die moest nu materiaal annuleren. Het meest treurige is dat ik juridisch advies heb ingewonnen die dag en wat blijkt: dit is tactiek. Bijna niemand gaat een juridisch geschil ervan maken omdat de kosten hiervan 4 keer zoveel zijn als die 500 euro die ik ook gewoon zou moeten krijgen, er ligt immers een schriftelijke toezegging! SNS reageert nergens meer op en zelfs een officiële klacht wordt genegeerd! De jurist had deze constructie (brief naar binnen in het weekend en maandag voor 9 uur geld overmaken) al eerder gezien, mensen wordt het reageren ontnomen en zij zien het dan als afgehandeld.
Trieste bedrijfsvoering, ze wisten niet eens om hoeveel meter schutting etc het ging want dat hoefde ik niet eens op te geven! Natte vingerwerk en onbeschofte behandeling! Per direc5t al mijn verzekering daar weggehaald en elders ondergebracht.
Joyce

uit Malden zegt op 23 October 2015:

Ik heb een aantal jaar geleden mijn SNS hypotheek laten oversluiten door Berend Tissen van de SNS bank in Groesbeek. Dit was 1 keer maar nooit weer, alles wat fout kon gaan is fout gegaan. Bij de notaris kwamen we er achter dat hij in de nieuwe hypotheek ook mijn andere vastgoed had toegevoegd, dus ook mijn eigendom zit nu in ene lening door deze beste man. Hij was na deze ellende ook niet meer thuis en zelfs bij de vraag een kleine schadevergoeding werd hij zelfs vervelend. Of bij SNS bank in Groesbeek spelen ze rare spelletjes, of het is 100% onkunde van de heer Tissen. Kortom, een echte afrader.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen