SNS Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Schade aan je huis, garage én schuur verzekerd
  • Met glasverzekering
  • Aanpassingen woning meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de SNS Opstalverzekering

De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De SNS Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 24 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 24 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De SNS Opstalverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Opstalverzekering

fantastische club: snel oppakken en afwikkelen van schade; vriendelijke en mi.i deskundige medewerkers, beoordelen de zaak accuraat en geven client waar het recht op heeft. Mogen andere verzekeraars een voorbeeld aan nemen !

SNS verzekering nooit nemen!!! Ik heb/had deze verzekering en heb een schade geclaimd (lekkende waterleiding), Ik heb 3 keer een brief gekregen omdat het afschrijven van de polis niet is gelukt elke maand kreeg ik 1 brief en heb ik het bedrag gelijk handmatig overgemaakt. De reden om mij niet de dekken is dat ik niet optijd de nota betaald zou hebben! Terwijl ik toch echt gelijk betaald heb!!!!! Nu heb ik een brief gekregen (na mijn claim) dat ze de verzekering stopzetten vanwege te laat de nota betalen!.. oplichters ik heb elke maand betaald toen ik de brief kreeg.

afgelopen 23-2 schade gehad door de westerstorm: 16 meter schutting lag plat. De volgende ochtend gebeld en ze hadden inzake de storm een soepel beleid: ik mocht tot 2000,= laten vervangen, als het duurder werd moest de expert komen. Ik mocht gewoon de factuur (tot 2000 dan) indienen en het zou dan betaald worden. Nou, mijn eerste idee was "wat een coulante maatschappij". Dit stond ook zo op de site maar ik kreeg het ook nog in een persoonlijke brief toegezegd. Dus ik aan de gang met schuttingbouwers etc, uiteindelijk afgelopen week 1 offerte aangenomen (1815,=). Afgelopen zaterdag viel er ineens een brief op de mat: SNS had de schade bepaald op 1150,= (hiervan moet eigen risico nog af) en dat geld zouden ze overmaken! Maandagochtend om 8.30 was het overgemaakt! Een hele boze klant en een even boze hovenier want die moest nu materiaal annuleren. Het meest treurige is dat ik juridisch advies heb ingewonnen die dag en wat blijkt: dit is tactiek. Bijna niemand gaat een juridisch geschil ervan maken omdat de kosten hiervan 4 keer zoveel zijn als die 500 euro die ik ook gewoon zou moeten krijgen, er ligt immers een schriftelijke toezegging! SNS reageert nergens meer op en zelfs een officiële klacht wordt genegeerd! De jurist had deze constructie (brief naar binnen in het weekend en maandag voor 9 uur geld overmaken) al eerder gezien, mensen wordt het reageren ontnomen en zij zien het dan als afgehandeld. Trieste bedrijfsvoering, ze wisten niet eens om hoeveel meter schutting etc het ging want dat hoefde ik niet eens op te geven! Natte vingerwerk en onbeschofte behandeling! Per direc5t al mijn verzekering daar weggehaald en elders ondergebracht. Joyce

Ik heb een aantal jaar geleden mijn SNS hypotheek laten oversluiten door Berend Tissen van de SNS bank in Groesbeek. Dit was 1 keer maar nooit weer, alles wat fout kon gaan is fout gegaan. Bij de notaris kwamen we er achter dat hij in de nieuwe hypotheek ook mijn andere vastgoed had toegevoegd, dus ook mijn eigendom zit nu in ene lening door deze beste man. Hij was na deze ellende ook niet meer thuis en zelfs bij de vraag een kleine schadevergoeding werd hij zelfs vervelend. Of bij SNS bank in Groesbeek spelen ze rare spelletjes, of het is 100% onkunde van de heer Tissen. Kortom, een echte afrader.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen