SNS Inboedelverzekering

Is onderdeel van De Volksbank Ervaringen

De inboedelverzekering van SNS Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van een SNS Inboedelverzekering

Voordelen van deze inboedelverzekering:
  • Je inboedel verzekerd bij diefstal, brand en ongelukjes
  • Aankopen automatisch meeverzekerd
  • Verzeker je aanvullend

Deze informatie wordt verstrekt door SNS en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze inboedelverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de SNS Inboedelverzekering met andere inboedelverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
SNS Inboedelverzekering Ervaringen InShared Inboedelverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Waardeloze verzekering De schade wordt afgehandeld door volmachtkantoor nedrland b.v. en dit duurt... Ik vind het belachelijk, dat als ik een verhuizing aangeef, dit geen effect heeft op de inboedelve...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij SNS

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze inboedelverzekering:

Consumentenbond
De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 8,1.
MoneyView
De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 June 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2014 door beoordeeld met een 8,0.
Meer tonen...
MoneyView
De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 May 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 May 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.
MoneyView
De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 May 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
MoneyView
De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 13 February 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0.
MoneyView
De SNS Inboedelverzekering is in de Research Special Inboedelverzekeringen van 20 September 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,5.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van SNS

Ontdek verdere meningen die er zijn over SNS:

DDMA
SNS is op 21 April 2010 door DDMA voorzien van het Privacy Waarborg.
MetrixLab
SNS is op 28 May 2009 door MetrixLab geëindigd op de 3de plaats bij de Usability Award 2009.

Ervaringen met de SNS Inboedelverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(9 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de inboedelverzekering van SNS

uit Amsterdam zegt op 24 August 2017: Geverifieerde klant

Recent het scherm van mijn iPhone stuk laten vallen op de badkamervloer.
Daarop de herstelkosten van het scherm opgevoerd bij mijn allrisk inboedelverzekering.
Zonder vragen kreeg ik bevestiging dat de schade (na aftrek van €75 eigen risico) vergoed zou worden.
Het bedrag stond binnen een week na melding op mijn rekening.
Ik ben erg tevreden hoe ik ben geholpen. Dank!

uit Eindhoven zegt op 22 June 2014:

Goede service voor een goede prijs en ook bereikbaar als je ze nodig hebt en goede klantenservice die met je meedenkt, heb nu een totaal pakket genomen scheelt ook 8% premie,
kortom zeer tevreden met de SNS verzekeringen , zeker aan te raden / te overwegen.

Nee, ik zou een SNS Inboedelverzekering niet aanbevelen

uit Vlissingen zegt op 9 May 2019:

Naar aanleiding van aangebrachte schade aan stoel een indicatie aangeven (naast foto’s). Na behandeling geeft SNS na overmaking van € 80,— dat schade is afgehandeld. Als je daarna uitleg vraagt waarom de werkelijke schade €140,— niet wordt uitgekeerd, geeft medewerker aan dat het is obv de dagwaarde. Naast dat deze aangeeft het niet de bedoeling is dat ik met de verzekeringspremie een nieuwe inboedel aanschaf (met 80,—)😣

Blijkbaar wil het volmachtkantoor het verschil tussen gedeclareerde schade bij SNS en het uitgekeerde bedrag zelf in zijn zak houden (verdienmodel)

Ook geeft schadebehandelaar (van volmachtkantoor) dat het niet de bedoeling is dat een SNS servicemedewerker zijn cq enige mening geeft over de krenterige uitkering.

Duidelijk is dat met aansprakelijkheidsverzekering van SNS alleen maar geld verdiend moet worden en
zo weinig mogelijk uitgekeerd wordt

uit Sneek zegt op 10 January 2019:

Zoals velen van hier, heb ook ik slechte ervaringen met VKN, de verzekeraar die namens de SNS de verzekeringen behandeld.

Tussen de melding en een reactie zit gewoonweg veel te veel tijd tussen. Ze sturen dan precies op vrijdag, om 17:00 uur, een reactie zodat je ze niet meer kunt bereiken. Inmiddels wacht ik al ruim 5 weken op uitbetaling!!!!

uit Spijkenisse zegt op 23 July 2018:

Na een schade veroorzaakt door een derde partij werd door sns mijn eigen risico ingehouden op het uit te keren schadebedrag. Ik zou dit eigen risico terugkrijgen na afhandeling met de tegenpartij. Ik wacht nu al meer dan 4 maanden op mijn geld! E-mails worden niet beantwoord . Nee ik raad deze verzekering af! Ga zelf op zoek naar een betere.

uit Beuningen zegt op 9 May 2018:

Waardeloze verzekering
De schade wordt afgehandeld door volmachtkantoor nedrland b.v. en dit duurt een eeuwigheid tussen de schade melding en de afhandeling zat 2 maanden tijd met uiteindelijk als conclusie dat de schade al lang was ontstaan voordat ik bij hun verzekerd was. Nou als dat zo was geweest had ik het uiteraard bij mijn oude verzekering op gegeven en had ik ook geen 2 maanden hoeven wachten op de afhandeling. Al met al een schade post van 6000 euro voor eigen rekening. Wat heb ik een spijt dat ik bij klaverblad ben weggegaan daar werd je tenminste wel fatsoenlijk behandeld. Maar ja ik dacht een paar euro goedkoper uit te zijn maar het blijkt wel weer dat goedkoop duurkoop is . Dus bij deze mensen wees gewaarschuwd en neem A.U.B. een andere goede verzekering.

uit Capelle aan den ijssel zegt op 26 June 2017:

Absoluut geen aanrader!! ze beslissen dat je Fraudeert hebt en wordt het geregisterd en kan je nooit meer normaal een verzekering aansluiten! De advocaat is hiermee bezig, maar NOOIT EN NEVER voor sns bank kiezen. Ik was jaren verzekerd bij ING en nu heb ik spijt dat ik over was gestapt naar sns.

uit Maastricht zegt op 7 July 2016:

Belachelijk lange wachttijd als je een schade hebt gemeld,11 dagen wachten op antwoord,bij drukte zelfs 15,zo kan het dus wekenlang duren voor je je schade vergoed hebt.sturen email om enkele stukken te vragen na 8 dagen,stuur je iets terug en je weet bv niet of het goed is,duurt het weer 11 tot 15 dagen voor je een reactie krijgt,dan stuur je weer iets en kun je weer 11 tot 15 dgn wachten,echt te gek voor woorden,zeker als je dus met waterschade in je huis zit.nee als ze mijn schade eindelijk hebben vergoed ga ik op zoek naar service ergens anders.

uit Ouderkerk aan de amstel zegt op 17 January 2015:

Meerdere slechte ervaringen:
SNS verzekeringen zijn in het weekend niet bereikbaar. Na 13 jaar en bijna 5000 euro krijg je een standaard afwijzing als het gaat om condens. Mevrouw (die ook nog niet eens mn naam goed kan spellen) snapt blijkbaar niet wat condens door een koude brug is.
De helpdesk hang boos op als je vraagt of je wel in het weekend wordt geholpen als je huis is afgebrand.....


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen