SNS Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (15 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Je inboedel verzekerd bij diefstal, brand en ongelukjes
  • Aankopen automatisch meeverzekerd
  • Verzeker je aanvullend

Onafhankelijke beoordelingen voor de SNS Inboedelverzekering

De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 mei 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 mei 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De SNS Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 13 februari 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De SNS Inboedelverzekering is in de Research Special Inboedelverzekeringen van 20 september 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De SNS Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Inboedelverzekering

Ik waarschuw jullie dat sns verzekering slechtse verzekering is. Ze verdienen niet eens 1 ster .

Echt de slechtste verzekering ooit. Schade in november 2021 gehad aan een tv. Medewerking van de tegenpartij is zeer goed en ligt het zeker niet aan. Mijn tv was 1 week oud toen de tv werd beschadigd bij het leveren van meubels. Dus moest er een nieuwe tv komen, ik moest €67 meer betalen voor dezelfde nieuwe tv. Daarnaast moest ik het eigen risico van €75 betalen. Ik kreeg te horen dat ik de meerprijs die ik voor de tv moest betalen, zelf moest verhalen bij de tegenpartij (ook belachelijk). Dus zo gezegd zo gedaan. Zelf geregeld dat ik de €67 terugkrijg (in maart). In de tussentijd reageert VKN/SNS op geen enkele mail. Of 1,5 maand later een keer. Om de paar weken een mail gestuurd of het al is geregeld dat ik de €75 eigen risico terugkrijg. Half juni krijg ik een berichtje van de tegenpartij dat ze nog €8 overmaken en dat de verzekering de rest regelt. Dus weer een mail naar de verzekering waar mijn andere deel blijft. “Welk andere deel?” Dit is de reactie, want zij hebben het zo gedraaid dat zij het eigen risico hebben verhaald (67+8 =€75). Ik heb bewijs van mijn rekening naar ze gestuurd waarop staat: meerprijs tv. Maar ze beweren hoog en laag dat het het eigen risico is wat zij hebben geregeld. Smerige oplichters zijn het. Ook bij de tegenpartij wordt elke keer een ander verhaal opgehangen. Overduidelijk dat deze oplichtende amateurs geen service leveren en ook niks willen regelen. Advies: sluit nooit, maar dan ook nooit een verzekering af bij SNS

Nooit afsluiten daar. Zijn al 5 maanden bezig met een uitbetaling van de schade. Verzinnen van alles , antwoorden niet op mails , pas na 15 dgn een reactie als je 2 x om reactie vraagt. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 , dus nooit en te nimmer afsluiten.

Altijd bij SNS Verzekerd Ik kreeg een waarschuwing dat bij de eerstvolgende schademelding of mijn premie zou worden verhoogd of ik zou worden geroyeerd. Ik heb Twee keer schademeldingen gedaan een waarde van 40 euro en andere keer waarde van 375 euro!!! Waarom zou ik een verzekering afsluiten als ik er geen aanspraak op kan maken. Schandalig, geen woorden voor!! Weg bij SNS slecht ervaring!!

Jarenlang mijn verzekeringen verspreid bij meerdere verzekeraars. Gezien ik twee verzekeringen had bij sns dacht ik er goed aan te doen door met alle overige verzekeringen over te stappen naar Sns om alles bij dezelfde verzekeraar gebundeld te hebben. Drie maal een nare situatie gehad waarbij ik een beroep moest doen op 2 verschillende dekkingen. Nog nooit zo’n slechte verzekeraar meegemaakt. Komen niet eens in de buurt bij een reële waarde, doen moeilijk over de vreemdste details (waarna ze zich nog wel netjes excuseren voor hun ongelijk), contact verloopt nog trager dan met een postduif. Inmiddels overgestapt naar een andere verzekeraar en wat een wereld van verschil. Om een indicatie te geven van de waardeschattingen en de claim uitkeringen: Snsbank keert niet eens een kwart van de som uit die een andere verzekeraar zoals bijv. Centraal beheer hanteert. Met de bedragen van snsbank kun je precies niks en het kost je een hoop tijd en hoofdpijn. ZEKER EEN AFRADER!!

Keren niet uit bij waterschade aan de vloer door een omgevallen dweilemmer . Dot zou volgens sns onder schoonmaken vallen en uitgesloten zijn. Dat laminaat daar niet tegen kan maakt ze niet uit . Daarbij een onsmaengangende afwijsbriwg van een arrogante meneer.

Jarenlang bij SNS Verzekerd. Na gezinsuitbreiding met drie kleine kinderen, gebeurd het wel wens dat dingen kapot gaan. Gezinsuitbreiding ook altijd netjes doorgegeven aan SNS. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een brief dat ik in een jaar tijd al 2 schademeldingen had gedaan. Ik kreeg een waarschuwing dat bij de eerstvolgende schademelding of mijn premie zou worden verhoogd of ik zou worden geroyeerd. Natuurlijk gebeld met SNS, kreeg ik te horen waarom ik schademeldingen deed. Hoogte schadebedrag deed er niet toe. Waarom zou ik een verzekering afsluiten als ik er geen aanspraak op kan maken. Er werd ook totaal geen rekening gehouden met de gezinsauto. Schandalig, geen woorden voor!!

Naar aanleiding van aangebrachte schade aan stoel een indicatie aangeven (naast foto’s). Na behandeling geeft SNS na overmaking van € 80,— dat schade is afgehandeld. Als je daarna uitleg vraagt waarom de werkelijke schade €140,— niet wordt uitgekeerd, geeft medewerker aan dat het is obv de dagwaarde. Naast dat deze aangeeft het niet de bedoeling is dat ik met de verzekeringspremie een nieuwe inboedel aanschaf (met 80,—)? Blijkbaar wil het volmachtkantoor het verschil tussen gedeclareerde schade bij SNS en het uitgekeerde bedrag zelf in zijn zak houden (verdienmodel) Ook geeft schadebehandelaar (van volmachtkantoor) dat het niet de bedoeling is dat een SNS servicemedewerker zijn cq enige mening geeft over de krenterige uitkering. Duidelijk is dat met aansprakelijkheidsverzekering van SNS alleen maar geld verdiend moet worden en zo weinig mogelijk uitgekeerd wordt

Zoals velen van hier, heb ook ik slechte ervaringen met VKN, de verzekeraar die namens de SNS de verzekeringen behandeld. Tussen de melding en een reactie zit gewoonweg veel te veel tijd tussen. Ze sturen dan precies op vrijdag, om 17:00 uur, een reactie zodat je ze niet meer kunt bereiken. Inmiddels wacht ik al ruim 5 weken op uitbetaling!!!!

Na een schade veroorzaakt door een derde partij werd door sns mijn eigen risico ingehouden op het uit te keren schadebedrag. Ik zou dit eigen risico terugkrijgen na afhandeling met de tegenpartij. Ik wacht nu al meer dan 4 maanden op mijn geld! E-mails worden niet beantwoord . Nee ik raad deze verzekering af! Ga zelf op zoek naar een betere.

Waardeloze verzekering De schade wordt afgehandeld door volmachtkantoor nedrland b.v. en dit duurt een eeuwigheid tussen de schade melding en de afhandeling zat 2 maanden tijd met uiteindelijk als conclusie dat de schade al lang was ontstaan voordat ik bij hun verzekerd was. Nou als dat zo was geweest had ik het uiteraard bij mijn oude verzekering op gegeven en had ik ook geen 2 maanden hoeven wachten op de afhandeling. Al met al een schade post van 6000 euro voor eigen rekening. Wat heb ik een spijt dat ik bij klaverblad ben weggegaan daar werd je tenminste wel fatsoenlijk behandeld. Maar ja ik dacht een paar euro goedkoper uit te zijn maar het blijkt wel weer dat goedkoop duurkoop is . Dus bij deze mensen wees gewaarschuwd en neem A.U.B. een andere goede verzekering.

Absoluut geen aanrader!! ze beslissen dat je Fraudeert hebt en wordt het geregisterd en kan je nooit meer normaal een verzekering aansluiten! De advocaat is hiermee bezig, maar NOOIT EN NEVER voor sns bank kiezen. Ik was jaren verzekerd bij ING en nu heb ik spijt dat ik over was gestapt naar sns.

Belachelijk lange wachttijd als je een schade hebt gemeld,11 dagen wachten op antwoord,bij drukte zelfs 15,zo kan het dus wekenlang duren voor je je schade vergoed hebt.sturen email om enkele stukken te vragen na 8 dagen,stuur je iets terug en je weet bv niet of het goed is,duurt het weer 11 tot 15 dagen voor je een reactie krijgt,dan stuur je weer iets en kun je weer 11 tot 15 dgn wachten,echt te gek voor woorden,zeker als je dus met waterschade in je huis zit.nee als ze mijn schade eindelijk hebben vergoed ga ik op zoek naar service ergens anders.

Meerdere slechte ervaringen: SNS verzekeringen zijn in het weekend niet bereikbaar. Na 13 jaar en bijna 5000 euro krijg je een standaard afwijzing als het gaat om condens. Mevrouw (die ook nog niet eens mn naam goed kan spellen) snapt blijkbaar niet wat condens door een koude brug is. De helpdesk hang boos op als je vraagt of je wel in het weekend wordt geholpen als je huis is afgebrand…..

Goede service voor een goede prijs en ook bereikbaar als je ze nodig hebt en goede klantenservice die met je meedenkt, heb nu een totaal pakket genomen scheelt ook 8% premie, kortom zeer tevreden met de SNS verzekeringen , zeker aan te raden / te overwegen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen