SNS Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Zekere aanvulling op je pensioen
  • Tijdelijke of levenslange uitkering
  • Partner meeverzekeren kan

Onafhankelijke beoordelingen voor de SNS Lijfrenteverzekering

De SNS Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 19 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De SNS Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor Gehuwden.

De SNS Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Lijfrenteverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen