SNS Reisverzekering

★★★★☆ 8.2/10 (18 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Dag en nacht verzekerd van hulp
  • Voor jou + je gezin
  • Verzeker je aanvullend

Onafhankelijke beoordelingen voor de SNS Reisverzekering

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SNS Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SNS Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6 en is daarmee de Beste koop.

De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Reisverzekering

Gestrand 22 december met de auto in Belgie. Vervelend maar ik heb een doorlopende reisverzekering met vervangend vervoer bij SNS. Heb meteen SNS gebeld. Na 2,5 uur kwam er eindelijk een sleper opdagen. Hij vertelde dat hij een kwartier eerder pas de opdracht had gekregen. Dit sleepbedrijf heeft gebeld met een garage maar vanwege feestdagen en nieuwjaar werd er niet gewerkt tot 2 januari. SNS hierover gebeld maar daar moest ik eerst uitleggen waarom ik via België naar Zeeland reisde. Dat dit toevallig de kortste route was kreeg ik niet aan hun verstand. Ze konden verder niets doen op dat moment en ik moest maar de trein en bus nemen naar mijn plek van bestemming en de dag erop weer bellen. Lekker dan met 5 tassen bagage en geen bus/station in de buurt. Maar goed, als dat alles is dan mag dat de pret niet drukken. Zeker niet omdat er verteld werd dat de dag erop alles geregeld zou worden. Dus met de taxi naar ons huisje. Dag erna weer contact opgenomen met SNS. Na 20 min wachten eindelijk iemand aan de lijn. Die kon ons verder niet helpen. Vervangend vervoer kon pas nadat er een diagnose gemaakt zou zijn over de gestrande auto. Kreeg daarover ook nog verwijt dat er geen diagnose gesteld was. Sorry dat ik niet dagelijks met een kapotte auto langs de weg sta en dan niet precies weet wat er moet gebeuren. Ik zou teruggebeld worden. Na 8 uur wachten maar weer eens gebeld. 15 min wachten later iemand aan de lijn die geen uitsluitsel of besluiten kon nemen. Ik zou terug gebeld worden maar dat kon wel 2 dagen duren. 2 dagen ??? Ondertussen geen vervoer of enige hulp. Daar zit je dan. Je mag toch verwachten, dat als je gestrand bent dat een reisverzekering je helpt. Niet eerst alles gaat vertragen om maar geen kosten te maken. Maar niet bij SNS. Daar mag je het zelf uitzoeken. Vandaag maar weer eens gebeld. Dik 48 uur later. Nu na 25 min wachten eindelijk iemand aan de lijn. Wederom geen uitsluitsel of antwoorden of plan van aanpak. Wordt weer teruggebeld. Uit noodzaak zelf maar een auto gehuurd. Zal toch weer naar huis moeten, maar nog geen uitsluitsel over mijn auto die nog steeds in België staat. Wordt deze teruggebracht naar Nederland of kan ik dit straks ook zelf gaan regelen? Dat is nog steeds niet bekend. Wat ik wel weet dat ik bij SNS niet verzekerd blijf.

Op vakantie in Latijns Amerika in de auto beroofd van onze (camera) spullen. Gelijk aangifte gedaan bij lokale politie en SNS gebeld. Politie raade ons aan om een rechtzaak te starten. De land eigenaar is aansprakelijk voor ons verlies. Hierdoor zouden wij in een week ons geld terug kunnen krijgen. SNS vertelde dat dit niet nodig was en als we dit via de verzekering regelden ook het geld terug zouden krijgen. Terug in Nederland vertelde SNS dat zij niks kunnen uitkeren aangezien de spullen in de auto lagen. Schade: €6000 euro – niks uitgekeerd.

Ik heb deze verzekering al een aantal jaren. Heb er nooit gebruik van gemaakt totdat ik ben beroofd op vakantie. Al mijn spullen waren gestolen in de auto. SNS maakt gebruik van een tussenpartij dat Volmachtkantoor Nederland heet. De communicatie van Volmachtkantoor is uitermate slecht. Ze komen hun afspraken niet na, en antwoorden niet op tijd. Mijn partner is verzekerd bij een andere maatschappij. Hij had zijn geld (de schade) 2 maanden eerder retour dan ik. Bij hem werd 90% uitgekeerd en bij mij nog geen kwart van de gemaakte schade. Naast dat het een erg traumatische ervaring is geweest, moet je ook nog eens een erg lang proces in waar niet persoonlijk wordt gehandeld. Ik adviseer dan ook niemand om een verzekering af te sluiten bij SNS reisverzekering / Volmachtkantoor.

hele rare reisverzekering je krijgt alleen gedekt op de terugreis, heen weg eigen risico, ik heb gelijk opgezegd!!

Na een aantal jaar eens een claim neergelegd: mijn horloge tijdens een medisch noodgeval bij een medepassagier kwijtgeraakt: eigen schuld: geen uitkering. DEZE VERZEKERING NIET NEMEN!

Het afsluiten gaat gemakkelijk, je wordt vriendelijk geholpen aan de telefoon. Het systeem is niet ingewikkeld. Het wisselen van europadekking naar werelddekking en kort daarna weer terug is prima en gemakkelijk. Goed geholpen bij het in orde maken van papieren voor een reis naar Rusland. Geen schade geclaimd, dus daarover heb ik geen oordeel, maar dit stukje is ruimschoots in orde

wordt er ingebroken in me auto op vakantie, kleding en gadgets zijn gestolen uit de kofferbak ( slot geforceerd). Krijg je dood-leuk het bericht van sns.= we keren niet uit. in 5 jaar tijd claim ik 2 gestolen koffers, en dan krijg je deze service. Sns, dit is echt absurd!

Slechte reisverzekering. Kostbaarheden (waaronder geld en een fototoestel) worden niet vergoed bij diefstal uit de auto/in het appartement/uit zicht. Met andere woorden alleen als je beroofd wordt en de spullen dus uit je handen worden getrokken ben je verzekerd.Onze spullen zij na een autoinbraak uit de kofferbak meegenomen (wij zaten op het strand). Dit wordt niet verzekerd. We hadden de spullen juist meegenomen uit het appartement omdat ze dan dus ook niet vergoed worden bij diefstal. Antwoord van SNS: U had de spullen bij u moeten houden. Tja dat is lastig als je gaat zwemmen. Waarop de SNS weer antwoord dat iemand dan achter had moeten blijven op het strand met de spullen. Nou gezellig wanneer je als stel met je dochter gaat zwemmen. NEEM DEZE VERZEKERING NIET!

klapband op de terugweg uit frankrijk gehad band laten vernieuwen maar geen uitkering,had hem in frankrijk moeten laten maken.

Helaas deze verzekering is goedkoop maar heeft ook geen nut je betaalt elke maand gebeurd er iets proberen ze er ook nog onderuit te komen daarom betaal je en denk je dat je goed verzekerd ben. toevallig schade aan de laptop ivm val op vakantie met openmaken kofferbak auto Je stuurt alles op en je krijg na 1 week 1 mail terug dat het niet kan zijn van het vallen. tevens onzin erbij dat er wat niet klopt. deze praktijken doen ze dat ze niet over moeten gaan voor een vergoeding daarna krijg je ook nog een brief waarin ze het betwijfelen of hij wel gevallen is dus met andere woorden ik wil de boel oplichten. nog nooit iets gebeurd en gebeurd er iets krijg je dit mensen trap er niet bij de sns elke maand geld beuren gebeurd er iets gaan ze van alles verzinnen om maar niet te betalen.

Als je na drie pogingen , om je naam correct weergegeven te krijgen (Hoe moeilijk kan het zijn? : ik heb notábéne een naam van 3 (!) letters) , nog géén resultaat boekt , mag je volgens mij van triest amateurisme uit gaan! Daarom gelijk gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht.Zoek gewoon verder ,naar een maatschappij die me wél serieus wil nemen. Dan maar iets méér betalen , maar wél een beter gevoel er aan over houden!

Had na het afsluiten van de reisverzekering een paar vragen. Ik wilde in een keer de jaarpremie betalen ivm korting. Ben netjes gebeld en de medewerker vertelde dat er geen korting is op de jaarpremie en vroeg of het dan nog van toepassing was. Goed meegedacht en vlot en vriendelijk geholpen.

Independer maakt het vergelijken tussen diverse verzekeringen van diverse maatschappijen echt een stuk gemakkelijker. Daarnaast is Independer goed bereikbaar en de deskundigheid van medewerkers is zeer goed.

Dat moet ik nog zien heb er nog niet mee te maken gehad.

Sluit een doorlopende reis / annuleringsverzekering af en krijg vervolgens post van SNS over digipas, wachtwoord "mijn SNS" enz. Alles wijst erop dat ik een betaalrekening bij SNS moet openen. Inmiddels is er ook via een her-incasso een bedrag van mijn betaalrekening afgeschreven. Waarvoor is niet duidelijk. Het wachten is nog steeds op de polis die bij deze verzekering hoort en waarop de maandelijks te betalen premie vermeld staat.

in vergelijking een betere dekking tegen een lagere prijs dan mijn vorige verzekering.

wat mij tegen valt, is dat ik taal nog teken heb gehoord van de sns, dus geen polis, email of wat dan ook.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen