SNS Reisverzekering

Is onderdeel van De Volksbank Ervaringen

De reisverzekering van SNS Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van een SNS Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Doorlopende reisverzekering
  • Dag en nacht verzekerd van hulp
  • Voor jou + je gezin
  • Verzeker je aanvullend

Deze informatie wordt verstrekt door SNS en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de SNS Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
SNS Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: wordt er ingebroken in me auto op vakantie, kleding en gadgets zijn gestolen uit de kofferbak ( sl... A lot of help in filling up the form (dutch) from the personel at Schiphol
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij SNS

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze reisverzekering:

MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 April 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 April 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
Meer tonen...
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 April 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 March 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 March 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De SNS Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2013 door beoordeeld met een 7,2.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 March 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De SNS Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2012 door beoordeeld met een 6,6 en is daarmee de Beste koop.
MoneyView
De SNS Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 March 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van SNS

Ontdek verdere meningen die er zijn over SNS:

DDMA
SNS is op 21 April 2010 door DDMA voorzien van het Privacy Waarborg.
MetrixLab
SNS is op 28 May 2009 door MetrixLab geëindigd op de 3de plaats bij de Usability Award 2009.

Ervaringen met de SNS Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(13 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van SNS

uit Oudwoude zegt op 26 May 2015:

Het afsluiten gaat gemakkelijk, je wordt vriendelijk geholpen aan de telefoon. Het systeem is niet ingewikkeld. Het wisselen van europadekking naar werelddekking en kort daarna weer terug is prima en gemakkelijk. Goed geholpen bij het in orde maken van papieren voor een reis naar Rusland. Geen schade geclaimd, dus daarover heb ik geen oordeel, maar dit stukje is ruimschoots in orde

uit Limburg zegt op 21 March 2014:

Helaas deze verzekering is goedkoop maar heeft ook geen nut je betaalt elke maand gebeurd er iets proberen ze er ook nog onderuit te komen daarom betaal je en denk je dat je goed verzekerd ben.
toevallig schade aan de laptop ivm val op vakantie met openmaken kofferbak auto
Je stuurt alles op en je krijg na 1 week 1 mail terug dat het niet kan zijn van het vallen. tevens onzin erbij dat er wat niet klopt.
deze praktijken doen ze dat ze niet over moeten gaan voor een vergoeding daarna krijg je ook nog een brief waarin ze het betwijfelen of hij wel gevallen is dus met andere woorden ik wil de boel oplichten.
nog nooit iets gebeurd en gebeurd er iets krijg je dit mensen trap er niet bij de sns elke maand geld beuren gebeurd er iets gaan ze van alles verzinnen om maar niet te betalen.

zegt op 1 August 2012:

Dat moet ik nog zien heb er nog niet mee te maken gehad.

zegt op 29 July 2012:

Sluit een doorlopende reis / annuleringsverzekering af en krijg vervolgens post van SNS over digipas, wachtwoord "mijn SNS" enz. Alles wijst erop dat ik een betaalrekening bij SNS moet openen. Inmiddels is er ook via een her-incasso een bedrag van mijn betaalrekening afgeschreven. Waarvoor is niet duidelijk. Het wachten is nog steeds op de polis die bij deze verzekering hoort en waarop de maandelijks te betalen premie vermeld staat.

zegt op 24 July 2012:

Afhandeling snel en, zo te zien mankeert er niets aan deze doorlopende reisverzekering (polisvoorwaareden). En dat voor de helft van de prijs van mijn vorige verzekering.

zegt op 19 July 2012:

in vergelijking een betere dekking tegen een lagere prijs dan mijn vorige verzekering.

zegt op 4 July 2012:

wat mij tegen valt, is dat ik taal nog teken heb gehoord van de sns, dus geen polis, email of wat dan ook.

Nee, ik zou een SNS Reisverzekering niet aanbevelen

uit Amsterdam zegt op 13 January 2020:

Ik heb deze verzekering al een aantal jaren. Heb er nooit gebruik van gemaakt totdat ik ben beroofd op vakantie. Al mijn spullen waren gestolen in de auto. SNS maakt gebruik van een tussenpartij dat Volmachtkantoor Nederland heet. De communicatie van Volmachtkantoor is uitermate slecht. Ze komen hun afspraken niet na, en antwoorden niet op tijd. Mijn partner is verzekerd bij een andere maatschappij. Hij had zijn geld (de schade) 2 maanden eerder retour dan ik. Bij hem werd 90% uitgekeerd en bij mij nog geen kwart van de gemaakte schade. Naast dat het een erg traumatische ervaring is geweest, moet je ook nog eens een erg lang proces in waar niet persoonlijk wordt gehandeld. Ik adviseer dan ook niemand om een verzekering af te sluiten bij SNS reisverzekering / Volmachtkantoor.

uit Den haag zegt op 4 June 2018:

hele rare reisverzekering je krijgt alleen gedekt op de terugreis, heen weg eigen risico, ik heb gelijk opgezegd!!

uit Rotterdam zegt op 28 November 2017: Geverifieerde klant

Na een aantal jaar eens een claim neergelegd: mijn horloge tijdens een medisch noodgeval bij een medepassagier kwijtgeraakt: eigen schuld: geen uitkering.

DEZE VERZEKERING NIET NEMEN!

uit Hoorn zegt op 25 February 2015:

wordt er ingebroken in me auto op vakantie,
kleding en gadgets zijn gestolen uit de kofferbak ( slot geforceerd).

Krijg je dood-leuk het bericht van sns.= we keren niet uit.

in 5 jaar tijd claim ik 2 gestolen koffers, en dan krijg je deze service.


Sns, dit is echt absurd!

uit Lelystad zegt op 20 August 2014:

Slechte reisverzekering. Kostbaarheden (waaronder geld en een fototoestel) worden niet vergoed bij diefstal uit de auto/in het appartement/uit zicht. Met andere woorden alleen als je beroofd wordt en de spullen dus uit je handen worden getrokken ben je verzekerd.Onze spullen zij na een autoinbraak uit de kofferbak meegenomen (wij zaten op het strand). Dit wordt niet verzekerd. We hadden de spullen juist meegenomen uit het appartement omdat ze dan dus ook niet vergoed worden bij diefstal.

Antwoord van SNS: U had de spullen bij u moeten houden. Tja dat is lastig als je gaat zwemmen. Waarop de SNS weer antwoord dat iemand dan achter had moeten blijven op het strand met de spullen. Nou gezellig wanneer je als stel met je dochter gaat zwemmen.

NEEM DEZE VERZEKERING NIET!

uit Heelsum zegt op 9 August 2014:

klapband op de terugweg uit frankrijk gehad band laten vernieuwen maar geen uitkering,had hem in frankrijk moeten laten maken.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen