PolisVoorMij Autoverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (119 reviews)

Logo verzekeraar PolisVoorMij

PolisVoorMij heeft een eigen kijk op verzekeren en maakt internetverzekeren persoonlijk door op basis van de PersonalityScan producten aan te bieden.

Voordelen van PolisVoorMij:

  • Voordelig
  • Transparant
  • Compleet

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Goed rijgedrag wordt beloond met extra korting als je App4Drivers (voor iPhone of Android) gebruikt
  • Met de Multi Media Dekking is ook je navigatiesysteem , MP3- en DVD-speler in je auto verzekerd
  • 0 euro eigen risico bij herstel via SchadeGarant en GlasGarant
  • Met de ‘vrije herstellers keuze’-module, kun je ook naar je vertrouwde dealer

Onafhankelijke beoordelingen voor de PolisVoorMij Autoverzekering

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De PolisVoorMij Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA-, Beperkt Casco- en Vol Casco-dekking.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de PolisVoorMij Autoverzekering

Gisteren werd ik na eerdere klacht gebeld door de directeur. Goed gesprek waar hij hun fout toegaf. ook al moet ik eigen risico wel betalen, hij gaf wel een compensatie. Iets wat zeker gewaardeerd word. Netjes afgehandeld.

NIET NIET NIET NEMEN! Vanmorgen gevraagd naar mijn huidige polisvoorwaarden. Ik zou een nieuwe aanbieding krijgen op basis van 'trouw lidmaatschap'. Huidige kosten 31,49 per maand. Een paar uur later kreeg ik een email met daarin een bevestiging van een nieuwe polis (hiermee ben ik nooit akkoord gegaan) en deze zou totaal 46euro kosten per maand. En dat dit allemaal automatisch afgeschreven zou gaan worden per ommegaande. Na telefonisch contact werd mij verteld dat dit niet meer terug gedraaid kon worden. Dus je belt voor je polisvoorwaarden en je hebt zonder toestemming gegeven een nieuwe duurdere polis met dezelfde voorwaarden en deze kunnen niet meer terug gedraaid worden??????? NIET DOEN!!!!!!

6 jaar klant bij hun geweest. Sinds een maand moet er opeens 6,30 euro per maand extra betaald worden vanwege hun samenwerking met voogd en voogd. Ik heb de verzekering dus opgezegd. Nu wordt mij verteld dat ik geen maand opzegtermijn heb omdat ze sinds een jaar samenwerken met voogd en voogd dus moet ik wachten tot mijn polis 1 jaar heeft gelopen bij hun. Hele slechte service als je het mij vraagt. Eerst mij maandelijks laten betalen voor een samenwerking die zij zijn aangegaan (kreeg een mededeling, vroegen niet om toestemming) en vervolgens kan ik niet gebruik maken van een maand opzegtermijn na 6 jaar trouwe klant te zijn geweest.

Mijn auto werd per 1 juli 2014 verzekerd bij PolisVoorMijn met 4 schadevrije jaren. Vorig jaar had ik al 5 schadevrije jaren en tussentijd heb ik geen schade veroorzaakt. Wegens premie verhoging heb ik mijn polis opgezegd per 1 juli 2016 en heb ik van PolisVoorMij de afgelopen jaar 0 schadevrije jaren gekregen. Te gek voor woorden. Ik heb al eerder vernomen dat de administratie daar werkt gewoon niet naar behoren.

Ik had nog paar dagen bedenk tijd, en heb de autoverzekering opgezegd. En kreeg e-mail over Royementskosten. Ik had bedenk tijd,(Zekur.nl was helft goedkoper) dus heb ik hier maar even voor gebeld. Gelukkig heel aardige Mevr. En ze bood haar excuus. Dat dit niet zo kon. 31-03-16 tot 04-04-16 ( Subtotaal 1,68€ Royementskosten 12,50€ Assurantiebelasting 2,98€ Totaal tot 04-04-2016 17,16€) Erg duur, nu ben ik verzekert voor nog geen 11 euro per maand. In het verleden was ik zeer tevreden, nu zijn ontzettend duur en service kosten kom op zeg. Veel te Over Priced …….

Bij Polisvoormij.nl de verzekeing afgesloten, omdat deze erg voordelig was en een goede score kreeg. Zolang je geen schade hebt is elke verzekering volgens mij wel ongeveer het zelfde(je betaald gewoon elke maand), maar toen we afgelopen zomer, op vakantie onze auto aan één kant hele, heb ik meteen met Polisvoormij.nl gebeld. Een kindje had met een schaar onze auto bewerkt. De ouders gaven ons hun gegevens. En op aanraden van Polisvoormij.nl is er een schadeformulier ingevuld en doorgegeven aan onze verzekering. Een half jaar later kreeg ik een nieuw premievoorstel, welke ineens veel hoger was dan daarvoor. Toen ik belde met Polisvoormij.nl bleek dat de tegenpartij niet had gereageerd op een gestuurde e-mail, van Polisvoormij.nl. Op aandringen van ons hebben ze nu gebeld en nu moeten we afwachten of de tegenpartij het nog op gaat geven bij hun verzekering! Wil Polisvoormij.nl wel geld van de tegenpartij of willen ze elke maand zo'n €50,- meer aan premie van ons ontvangen!?

Het personeel is heel betrokken en vriendelijk. Zij reageren heel snel op verzoeken.

Goede verzekeringsmaatschappij! Klantvriendelijk en klantgericht! Vooral het "persoonlijke" contact met deze maatschappij vond ik erg fijn. Ik zou PolisVoorMij zeker aanraden!

ik stapte over naar een andere verzekering, had teveel betaald, restant wordt met 5 euro boete binnen 9 weken uitbetaald Negen weken later ovanwege de mogelijkheid om te storneren Ik adviseer om dit wel te storneren want nu na elf weken nog nooit uitbetaald Er is ook al een week geleden een verhaal opgehangen dat het al overgemaakt was

Eenmaal op de site makkelijk te berekenen en af te sluiten. Snelle reactie en bevestiging

Ze hebben mij goed geholpen. Ik vind dat nu de juiste autoverzekering plaats terecht gekomen is.

Hele goede service! Dank u wel. I vond het een hele goede klantenservice, een veel snellere reactie dan ik zelf had verwacht. Het was ook heel persoonlijk en dat vind ik pluspunten om jullie zeker aan te bevelen.

Zeer snelle en correcte afhandeling en ook nog een van de voordeligste autoverzekeringen!

Het verzekeren ging vrij vlot en ik kreeg ook direct een tijdelijke dekking. Na wat vervolgvragen over schadevrije jaren en hoelang ik bij de vorige verzekeraar verzekerd ben geweest en over een ongeluk wat ik gehad heb, maar daarna heb ik toch een verzekering gekregen…. dit alles vondt plaats in 2 dagen tijd.

Net bij aangesloten, maar heb er een goed gevoel over. De acceptatie ging makkelijk en het is goedkoop!

Erg lage premie en toch zeer goede (en persoonlijke!) service.

Zeer snel geregeld mijn auto verzekering zou eigenlijk pas een maAnd later ingaan maar kwam erachter dat mijn oude verzekering eerder was stop gezet DNA ik had gedacht deze verzekering had het snel opgelost en kon meteen de weg weer op. Nogmaals bedankt !!

Ik ben bij Polisvoormij al enkele jaren verzekerd voor mijn WA-verzekering. Ondanks dat ik ( gelukkig ) nog geen schade heb gehad met mijn auto heb ik de service als zeer prettig ervaren. Het mailverkeer verloopt vrij vlot en zo was bijvoorbeeld het overzetten van de verzekering naar mijn nieuwe auto zo gepiept. Vaak is er al binnen een uur een reactie op mijn vraag of opmerking en dit kunnen toch weinig bedrijven evenaren wat mij betreft. Kortom, dik tevreden over de service van PolisVoorMij en een pluim voor zijn medewerkers!

Klantvriendelijke benadering. Eenduidige informatievoorziening. Snelle reactie op e-mail vragen.

Ik ben al enkele jaren met veel tevredenheid verzekerd bij Polisvoormij. Vooral de persoonlijke service is echt top. Ik heb afgelopen november een nieuwe auto gekocht. Mijn oude auto was ook bij Polisvoormij verzekerd. De nieuwe eigenaar heeft deze ook verzekerd bij Polisvoormij en heeft dezelfde voornaam. Hier ging het mis. Recentelijk kwam ik erachter dat ik 7 maanden lang nog premie heb betaald voor mijn oude auto. De oplossing van Polisvoormij was echt super. Ze zijn diezelfde dag tot laat in de avond bezig geweest om uit te pluizen wat er is gebeurd. De volgende dag was er al een oplossing. Ik krijg het geld terug (uiteraard). Je merkt echter dat je met een kleinere organisatie te maken hebt dan bijvoorbeeld bij de grote verzekeraars. Het contact is persoonlijk en men kan gelijk doen wat je van ze vraagt. Dit waardeer ik zeer. Ondanks de grote fout is de oplossing en snelheid daarvan, des te beter.

Jaren ben ik bij PolisVoorMij verzekerd altijd netjes geregeld. Nooit problemen mee gehad. Heel goedkoop en altijd snel reactie! Zeker aan te raden!!

vind de persoonlijke aandacht, de snelheid van reageren en het meedenken erg goed.. Ook een gunstige prijs. Tot nu toe ben ik heel positief gestemd over PolisvoorMij.

Ik heb een negatieve beoordeling geschreven over polisvoormij.nl binnen 20 minuten werd ik gebeld door de directie van polisvoormij.nl, of ik de situatie uit kon leggen en hoe hij mij daarin kon helpen! na het openen van mijn dossier bleek dat er niets verkeerd was gegaan bij polisvoormij! na 2 1/2 uur bellen naar de verzekering van de tegenpartij blijkt dat degene die mij aangereden heeft geen gegevens vrij gegeven heeft. hierdoor is mijn zaak door de verzekering van de tegenparij niet in behandeling genomen! hierbij dus nogmaals mijn excuses aan polisvoormij, het is helaas de tegenpartij die de blaam treft!

Erg lage prijs en toch snelle antwoorden en goede service! Hier kunnen de grote verzekeraars veel van leren…

Ik heb deze verzekering pas 1 maand maar per ongeluk het verkeerde aantal schadevrije jaren aangeven. Hierdoor was mijn premie veel hoger. Dit is meteen aangepast en krijg het teveel betaalde premiebedrag terug! Top service! ook zeer goed bereikbaar voor vragen en heel hulpvaardig. groeten anja

Na 1 schade te hebben gehad 4 schade jaren naar beneden. Had 1 schade vrij jaar opgebouwd trede 1 dus, nu schade gehad gelijk naar -3 vind niet normaal dat je gelijk naar -3 geplaats word. Nu volle pond betalen, en kan geen ander verzekering meer afsluiten vanwege deze hoge negatieve korting. Ala dat ik gekort word, maar gelijk met 4 jaren dat is echt niet normaal bij deze verzekering. Reactie van PolisVoorMij: We begrijpen uw teleurstelling: Schade leidt in dit geval tot hogere premie. Dat is bij vrijwel alle verzekeraars het geval. Wilt u dat niet, dan is een Bonus Malus beschermer iets voor u. Er zijn nog enkele verzekeraars die dit aanbieden. De prijs daarvan is ongeveer 100-125 euro per jaar. PolisVoorMij kent een terugval regeling. Daarbij zitten we aan de gunstige kant. Vergelijken we verzekeraars dan valt u bij ons 4 jaar terug, en bij concurrenten tussen de 4 en 6 jaar. Bij diverse schades (storm, diefstal e.d.) valt u zelfs helemaal niet terug bij PolisVoorMij. Met vriendelijke groet, PolisVoorMij

Had 1 schade vrije jaar opgebouwd, nu schade gehad in april 2013, rest van het jaar zelfde premie betaald als voor de schade, nu januari 2014 ander auto gekocht, nu ineens staat mijn schde vrije jaren die ik had opgebouwd van 1 naar -3 dus houd in dat ik met 4 treden naar beneden ben gegaan. Vind niet normaal dat je na 1 schade gelijk met 4 jaar (treden) naar beneden gaat. Nu dus heel veel premie betalen en kan niet overstappen naar ander verzekering vanwege de nu negatieve trede van -3

Goedkoopste en beste verzekering van Nederland, vriendelijk, en alles zo via internat aangevraagd en geregeld superrrrrr

Ruim 3 jaar een autoverzekering gehad bij polisvoormij. Geen schade gereden en dus nooit een afhandeling tussen mij en verzekeraar geweest, kan daarover geen oordeel plaatsen. Contact via mail verloopt snel. Helaas te duur en daarom overgestapt naar andere verzekeraar,

Fijn dat ze telefonisch zo goed helpen. Helaas niet voor mij de goedkoopste verzekering, maar zeer vriendelijk geholpen

Op de internetsite probeerde ik een autoverzekering af te sluiten. Dat lukte helaas niet omdat het systeem een foutcode gaf op de invoer van het kenteken. Ik vind dat iets wat niet voor mag komen want zo kies je als klant snel een andere verzekeraar. Daarnaast komt het op mij onprofessioneel over. Desondanks heb ik volgehouden en contact opgenomen over het probleem. Daarna werd ik via de e-mail snel, vriendelijk en correct behandeld.

Heb telefonisch contact gehad i.v.m. overschrijven van autoverzekering. Werd snel geholpen, geen uur in de wacht gezet, wat vaak bij andere wel gebeurt. Ben keurig en correct geholpen. Ben zeer tevreden over PolisVoorMij

Mijn aanvraag voor een nieuwe autoverzekering werd super snel afgewikkeld!!

Nadat ik 1 jaar klant was bij polisvoormij, is er bij mij in de auto ingebroken en zijn mijn airbags en mijn navigatiesysteem gestolen! nu was ik daar voor verzekerd en is de schade al 3 maanden geleden opgenomen en is er een schade expert ingeschakeld door polisvoormij om de schade vast te stellen. tot op heden heb ik niks meer gehoord en is er geen uitbetaling geweest! naar mijn mening erg goedkope verzekering, dat kan ook alleen als er geen claims worden uitbetaald! betaal liever iets meer bij en concurrent, die ook zijn afspraken nakomt zoals in de verzekerings overeenkomst staat! polisvoormij dikke 0!!!!!!

Ik ben nog steeds zeer tevreden over PolisVoorMij. Ik merkte net dat er een foutje in de polis zat, gelijk gebeld en ben zeer correct geholpen. Kreeg gelijk kosteloos binnen een half uurtje een nieuwe polis en zelfs nog geld terug. Omdat bleek dat ik iets teveel betaald had, er werdt absoluut geen probleem van gemaakt. Goede service en ook de verhaal service is super nadat mijn ik vorig jaar schade door een ander had. PolisVoorMij regelde alles kosteloos en binnen no time had ik het geld op mijn rekening van de tegenpartij, TOP!

Echt een top verzekering. Snelle service. Veel goedkoper dan andere verzekeringsmaatschappijen . Zeker een aanrader.

Snelle reactie's op mail. Verzekering aangevraagd en de zelfde dag nog geaccepteerd. Ook zijn ze erg goedkoop vergeleken met andere verzekeraars!

Ik was tevreden, totdat mijn premie ineens verhoogd werd van 38 Euro naar 98 Euro per maand. Zonder dat ik schade aan of met mijn auto had gemaakt! Maar het ergste van alles vind ik nog dat Polisvoormij dit niet duidelijk heeft aangekondigd, maar gewoon het nieuwe bedrag heeft afgeschreven. Ik heb gevraagd om uitleg, maar pas na een paar keer heen en weer mailen met verschillende personen werd duidelijk hoe en wat. Volgens Polisvoormij hadden ze dit wel gemaild, maar zijn de mails toevallig in mijn spambox gekomen. Vreemd, want nadat ik me heb aangemeld kreeg ik wel meteen de bevestiging, de polis in de groene kaart in mijn inbox. Ook bij mijn vorige auto. Meteen dus afgezegd. Helaas heb ik pas na drie maanden gemerkt dat de premie zo verhoogd was.

Polisvoormij verhoogde mij WA verzekering van 41 naar 71 per maand zonder dit vooraf te melden. Ik heb direct opgezegd.

Snelle reactie staan goed voor je klaar en dat voor een zeer goedkoop verzekering

Relatief goede premie voor wat wij zoeken. Snelle communicatie. Helder beleid.

Inmiddels bijna een jaar verzekerd bij polisvoormij met twee auto's. 1x een schadeafhandeling gedaan door schade van de tegenpartij, deze is toen naar volle tevredenheid afgehandeld. Vandaag (zondag) een wijziging doorgevoerd, 1 van de 2 auto wordt a.s maandag vervangen voor een nieuwe. Binnen het uur een (persoonlijk beantwoorde) bevestigingsmail ontvangen dat de nieuwe auto geaccepteerd is en de wijziging is doorgevoerd. Aanrader!!!

Onverwachte premiestijging van 58 naar 128 euro zonder schade te hebben gereden. Premiestijging werd slecht aangekondigd en ging snel in. Geen brieven per post.

Eerst waren ze een top verzekering nu zijn ze 2 keer zo duur geworden , en de service is uitermate slecht ! 20 keer gebelt voor n autoverzekering die gewoon betaalt was en ze mij geroyeert hadden terwijl ik zelfs met 2 auto's verzekerd was bij hun, geen brief thuis niets, voor mij niet meer ieder geval bah

Ik moest als jonge bestuurder mijn Peugeot 206 2.0 GTI verzekeren. Veel verzekeringsmaatschappijen doen daar heel moeilijk over en willen geen jonge bestuurders in sportieve auto's verzekeren. Kortom, ze willen zo makkelijk mogelijk zoveel mogelijk geld verdienen. Polisvoormij durfde het wel aan, en ook voor een zeer scherp tarief. Op basis van het scherpe tarief verwachtte ik een mindere service, maar niets is minder waar. Polisvoormij is goed bereikbaar, en zelfs het opzeggen van de verzekering is transparant. Een goed voorbeeld van hoe modern verzekeren zou moeten werken!

Toch goed geholpen met mijn voor ruit die kapot was door vandalisme al was dit niet helemaal verzekerd. Hartelijk bedankt voor de service, nooit verwacht dat een verzekering zo een goede service kon geven.

Super goede service!!! Ze hebben meerdere malen laten zien wat echt service en klant gericht betekend! Veel pech gehad met mijn auto dit jaar maar altijd super netjes opgelost. Zelfs als ik het bijna op gaf kwam polisvoormij te hulp waarbij alles toch netjes opgelost werd! Wat betreft service krijgen jullie een dikke 10!!!

Polisvoormij heeft een Goede en snelle service. het aanvragen van een verzekering is bij deze maatschapij heel simpel/overzichtelijk en duidelijk. Alles gaat electronisch en de reactie van de klantenervice is ook heel snel. als ik een cijfer moet geven dan 9.2.

al 1 jaar klant en vandaag een nieuwe verlengings voorstel gekregen, wat me erg tegen valt. Ik heb de afgelopen jaar geen schade gehad dus ik heb een bonus/malus. Maar de premie in de voorstel was voor mij te duur. T.o.v. de concurrenten als NLvn is polisvoormij duurder. Jammer, anders was ik gebeleven bij polisvoormij.nl

Heel onduidelijk, mailtjes worden niet beantwoord en als er toch word gereageerd heel onprofesioneel zo praat je niet tegen klanten hele slechte verzekering ****** ****** heel onvriendelijk niet behulpzaam heel onprofesioneel. Werkt mensen expres tegen.

Heel onduidelijk, mailtjes worden niet beantwoord en als er toch word gereageerd heel onprofesioneel zo praat je niet tegen klanten hele slechte verzekering Irma lagas-de kok heel onvriendelijk niet behulpzaam heel onprofesioneel. Werkt mensen expres tegen.

Goedkoop is weer eens een geval van duurkoop Communicatie = 0 klantvriendelijkhied = 0 goedkoop = 10 afrader!!!

de autoverzekering van Polisvoormij kan ik zeker aanraden omdat deze erg voordelig t.o.v. andere verzekeraars en ook nog eens goed. (zie ook de recente test van de consumentbond op het gebied van autoverzekeringen!) Daarnaast hebebn ze mij een uitstekende service verleent door mij serieus te nemen in mijn vragen over hun verzekering en tevens de premie in mijn voordeel uit te laten vallen! Ik adviseer dan ook zeker doen!

Weigert wel snel klanten. Recente schade gevallen kunnen al genoeg zijn om een verzekering te weigeren voor deze maatschappij. Echter is het wel de goedkoopste die ik heb kunnen vinden en wil hem toch aanbevelen.

Zeer snelle en gerichte service, specifiek gericht op de vragen en services die ik nodig had. Had woensdag om 11uur een mail gestuurd, en had donderdag voor half 9 antwoord met daarbij de bijgevoegde documenten. zeer tevreden bij deze verzekeraar. Groeten, M.t.j. van den Hurk

Zeer goed geholpen, Medewerker reageerde snel op alle toegestuurde informatie en hielp ook zsm met alle vragen van mijn kant af

Zeer snelle klantenservice, zelfs na 11 uur 's avonds kreeg ik na 10 minuten antwoord op mijn e-mail. Daarnaast zijn de scherpe premies een groot voordeel van deze verzekeraar, vooral voor jonge bestuurders. Nog geen ervaring met schade afhandeling.

Polisvoormij is een autoverzekering met een nette service en lage premie. Wij hebben onlangs een schade gehad en dit is netjes afgehandeld. Wel moet je zelf wat zaken regelen,niet alles is in 1 x met 1 telefoontje opgelost. We hebben zelf een aantal keren moeten bellen met zowel verzekering als schadebedrijf, maar daar is de premie ook naar.

Eergisteren verzekering online afgesloten, direct daarna niet veel later kreeg ik persoonlijk email terug dat men nog wat extra informatie wouden en dag later (6 juni 2012) kreeg per mail bevestiging dat geaccepteerd ben. Zeer snelle klanten service, vergelijk dat maar eens met de grotere verzekeringsmaatschappijen, de verzekeringsprijzen zijn zeer maatschappelijk voordelig vooral voor jonge bestuurders / beginners (zoals ik). Kan deze maatschappij PolisVoorMij.nl zeker aanraden voor beginnende bestuurders!

Ik ben sinds vandaag pas verzekerd bij PolisVoorMij en nu vind ik al dat ik super goed word geinformeerd en geholpen bij me problemen! Hier blijf ik de komende jaren bij verzekerd.

Simpel, betrouwbaar, een goede service en natuurlijk erg goedkoop.

prima, snel, correct en voordelige autoverzekering. adequate afhandeling van vragen. goede en snelle reactie gekregen.

Ik heb erg fijn contact gehad. ze zijn goedkoop klantvriendelijk en je kan met alle vragen bij ze terrecht

Ik heb altijd in de auto van mijn ouders gereden en dus geen schadevrije jaren opgebouwd. Bij Polisvoormij kon ik toch mijn auto verzekeren voor een vriendelijke prijs.

net een auto gehaald en net via internet verzekering afgesloten en het is gelijk gelukt . n1 verzekering.

PolisVoorMij hanteert goede prijzen! Tevens wordt je ook vriendelijk en behulpzaam geholpen door de medewerkers! Dit niet alleen wanneer je als \'nieuwe\' klant aanklopt, maar ook zeker wanneer er een schade is. Ik kan iedereen PolisVoorMij aanraden, bij mijn vrienden en familie heb ik dit ook gedaan!

Heb nog geen ervaring met schadeafhandeling, maar deze verzekeraar heeft per mail me ontzettend vriendelijk, snel (meestal had ik na een uur of twee al een reactie) en duidelijk persoonlijk te woord gestaan over het overstappen van een andere verzekering. Ook was voor mij de premie de laagste.

De verzekering is lekker goedkoop, wat voor jongeren toch echt een verschil kan maken (119 euro bij Interpolis, 45 bij PolisVoorMij) Ze kunnen dit doen door simpele dingen als het e-mailen van de groene kaart, en geen reclame maken. Dit bespaard kosten

Veel goedkoper dan andere verzekeraars, Na 10 minuten kreeg in een bevestiging, en alles was geregeld. Zeker aan te raden, omdat je de korting ook zelf in de hand hebt.

Ik ben inmiddels twee jaar klant bij polis voor mij en tot nu toe bevalt het mij prima. Heb ook nog geen schade gehad dus daarover kan ik niet oordelen. Wel een keer een pitje in mijn ruit en dat is perfect afgehandeld.

lekker goedkoop, goeie service, zeker een verzekering om iedreen aan te bevelen!

Ik ben al maanden vezeker bij polisvoormij en het beval me prima het is goedkoop binnen een par sec heb je al iemaand aan de telefoon en ze zijn klantvriendelijk en het is heel eenvoudig aftesluiten ik raad iedereen het aan egt top service gr coster

Met deze maatschappij is niets mis aldus mijn visie!! Heb nu een derde verzekering bij hun afgesloten en dit is naar wens en vooral snel en correct afgehandeld! De service van polis voor mij is dus snel, duidelijk en scherp geprijsd!! Daar kunnen nog veel maatschappijen van leren..Dus voor iedereen die dit leest: Polis voor mij is een echte AANRADER!!

PolisVoorMij is in mijn situatie dé ideale oplossing geweest. Aangezien ik beginnende bestuurder ben vragen andere verzekeraars extra veel premie. PolisVoorMij lijkt rekening te houden met het feit dat vooral beginnende bestuurders vooral kijkend naar de prijs hun verzekering kiezen. Hiervoor is PolisVoorMij dé oplossing: Je bent verzekerd voor minder dan de helft in vergelijking met alle andere verzekeraars. Daarnaast hebben ze uitmuntende en snelle service en hebben ze een voorbeeldfunctie tegenover andere verzekeraars. Complimenten voor deze firma!

Gister middag (half5) gebeld met enkelen vragen over het verzekeren van mijn auto, aan de telefoon zeer vriendelijk geholpen en antwoord gekregen op al mijn vragen. Vervolgens rond half 6 alle gegevens ingevuld op de website en de verzekering afgesloten hierna zou ik binnen een week te horen krijgen of polisvoormij mij accepteren, tot mijn grote verbazing om half 7 al de bevestiging mogen ontvangen dat ik geaccepteerd ben. Kortom heel netjes gegaan allemaal zowel via de telefoon als via de site duidelijk geholpen en alles is zeer snel en vlot geregeld. Polisvoormij mijn complimenten voor de snelle en professionele afhandeling.

OPLICHTING, WEGBLIJVEN BIJ DEZE SCAMMERS ONGELOFELIJK ONBEGRIJPELIJK WERKELIJK BIZAR

Goede prijs, goede kwaliteit. Modern en low cost. Na total loss binnen twee weken geld ontvangen.

Zeer tevreden over deze verzekeraar. Binnen 1 uur is alles geregeld en binnen 48 uur per email je groene kaart binnen.

PolisVoorMij is zeer! ZEKER aan te raden. Voor mij een slecht begin van 2012, in de eerste maand heeft mijn auto aan twee schades geleden: 1. Diefstal/krassen 2. Schade (iemand bij mij achterop gebotst). Voor beide incidenten melding gedaan en zodra al het gevraagde per e-mail verstuurd is naar PolisVoorMij.nl werd alles direct geregeld! binnen enkele dagen nadat het gevraagde geleverd was bij PolisVoorMij was alles rond!!! Dit zijn overigens mijn eerste schades en ik heb me laten vertellen dat dit veel moeite en tijd zou kosten… NOU DUS MOOI NIET BIJ POLISVOORMIJ!!! Mensen echtwaar.. binnen 1 week was alles rond en de schade taxaties waren overgemaakt naar mijn rekening zodat ik snel mijn auto kon repareren. Mijn complimenten voor PolisVoorMij en ook zeker voor de medewerkers die je altijd goed te hulp staan!!! TOP MEDEWERKERS!!! Andere verzekeringen kunnen van jullie leren!! En laten we het CED niet vergeten, ook waanzinnig goed geholpen! Van mij krijgt PolisVoorMij.nl een dikke RUIM VOLDOENDE!

directe hulp bij vragen en tenminte andwoorden waar je iets mee kunt. niet van ja dat begrijpen we maar direct andwoorden waarmee je in actie kunt komen, en ook snel andwoord op mail,s die je naar ze kunt sturen.

Mail gestuurd met een vraag. Binnen half uur had ik al een reactie.

's Avonds laat omlne een verzekering voor mijn auto geregeld. De volgende ochtend vroeg een bevestiging per telefoon en e-mail. En lekker goedkoop!

Prima verzekering voor een zeer scherpe prijs! Goed bereikbaar via telefoon en e-mail.

Polis voor Mij is bewezen een hele goede goedkope betrouwbare partij. ik heb ze met succes onder de aandacht van anderen gebracht die ook heel tevreden zijn met PVM

Ervaring bij het afsluiten als zeer positief ervaren. Goede bereikbaarheid zowel via mail als telefoon, flexibele opstelling, scherpe prijzen voor goede voorwaarden en een snelle afhandeling bij het afsluiten van de verzekering. Zeker een aanrader dus.

Snelle reactie per email. Aanvankelijk conform de gebruikelijke selectie een afwijzing gekregen. Na een toelichting te hebben gegeven, alsnog acceptatie. Prijzenswaardig dat men openstaat voor argumentatie en niet star vasthoudt aan formele voorwaarden.

Gelijk een reactie gekregen en nog extra de voorwaardens over de mail ontvangen! Blijken de voorwaardens toch gewoon op de site te staan..Ik heb gewoon helemaal verkeerd gekregen.

Voor ons het voordeligste en zeer klantvriendelijke. Mis nog wel de volledige voorwaardens op de site zelf!

Prima service ,snel en vriendelijk. De goedkoopste voor jonge bestuurders heb ik hier gevonden.

Zeer goede verzekering! En betaalbaar voor iedereen. Binnen het uur antwoord op al je emails.

s morgens 9 uur aangevraagd en 9.21 al antwoord en acceptatie… kan niet sneller en goedkoper , geweldig

Polisvoormij komt qua prijs als beste uit testen op de vergelijkingssites. De service is zo mogelijk nog beter. Bij problemen wordt in een bijzonder korte tijd moeite voor je gedaan om zaken geregeld te krijgen.

Na gekeken te hebben op het internet kwam polisvoormij er als goedkoopste uit . Dan denk je zal deze verzekering wel betrouwbaar en goed zijn . Na een schade aan de auto gehad te hebben moet ik eerlijk zeggen dat er goed en snel alle zaken zij afgehandeld . Men is vriendelijk en begripvol . Kortom een aanrader.

Ik ben geweigerd, omdat ik volgens hun weinig rij. Echte afrader, beantwoord me klacht niet eens.

Ik ben geweigerd, omdat ik maar 1keer schade heb gereden en omdat ik heel weinig rij, dus minder dan 1000 jaar. Het zware afrader en heb nooit dit meegemaakt, terwijl ik al 2jaar geen schade heb gereden, ben ik afgewezen. Zie je maar weer, hoe ze me klanten omgaan. Je kreeg niet eens toepasselijk antwoord van hun, zonder een toelichting, waarom ik geweigerd. Tot ik zelf achterging.

Ik had hem aangevraagt via internet krijg ik een berichtje dat ik niet geacseoteerd ben reden? Omdat ik ooit schade heb gehad met mijn scooter dit slaat werkelijk nergens op afrader !!!

Via Telefoon goed bereikbaar, en snel zaken geregeld. Geen doorschakelen, wachten, of terug gebeld worden.

Snelle afhandeling en betaalbaar voor jongeren! Lang gezocht naar goede goedkope verzekering.

Na lang zoeken via een zoekmachine naar de goedkoopste autoverzekering kwam ik op de website van PolisvoorMij. Omdat mijn kenteken nog niet bekend was heb ik een offerte aangevraagd. Deze kreeg ik al snel via de mail toegestuurd. Ik had nog wat vragen, ik kreeg een snel en duidelijk antwoord. Personen die ik telefonisch gesproken heb waren erg vriendelijk. Een week later wilde ik dan de verzekering daar afsluiten, maar toen ik mijn kenteken invoerde bleek de prijs fors hoger te liggen dan de aanbieding uit de offerte (50% hoger). Na telefonisch contact te hebben gehad is dit allemaal goed afgerond. Ik heb mijn verzekering uiteindelijk voor de offerteprijs gekregen. Goed opgelost dus. (Nb. De stijging van de prijs was het gevolg van wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden voor jongeren werd mij verteld. Ik ben nl. 21jaar.) Kortom: ik ben erg tevreden over de prijs, de service en tot nu toe ook de kwaliteit van PolisvoorMij. Weet alleen niet of PolisvoorMij nu nog de goedkoopste is voor jongeren na de wijziging in de voorwaarden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen