Lancyr Autoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Lancyr

Lancyr onderhandelt scherp bij grote verzekeraars en kan consumenten daarom verzekeringen aanbieden tegen zeer voordelige premies en voorwaarden.

Voordelen van Lancyr:

  • Scherpe inkoop; dus zeer voordelige premies
  • Deskundigheid en een onafhankelijke positie

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Geen eigen risico (standaard)
  • Dagelijks opzegbaar
  • Nieuwwaarde regeling
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • 8,8 gemiddeld cijfer voor schadebehandeling
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Onafhankelijke beoordelingen voor de Lancyr Autoverzekering

De Lancyr Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Lancyr Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Lancyr Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Lancyr Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA-dekking.

De Lancyr Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 september 2009 door Consumentenbond uitgeroepen tot Voordelige Keus in de categorie WA + Beperkt Casco (WA+).

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Lancyr Autoverzekering

mensen ga alsjeblieft niet met deze verzekering in zee ze zyn niet bereikbaar mails worden niet beantwoord telefoon hebben ze niet krygt soort contact center en die weten het zelf ook nie nu een vergelijkingssite maar ingeschakeld maar zelfs die kan ze nie bereiken aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah stelletje oplichters zyn het wel al teveel premie afgeschreven maar nog steeds niks terug gehad.

Lancyr en Hak zijn samengegaan. Premie wordt geind door SAA verzekeringen. Mijn auto werd op een parkeerplaats beschadigd. In de flinke kras zat een klein stukje dat geen schade liet zien. De verzekeraar beoordeelde dit als TWEE schades en trok tweemaal de bonus-malus punten af. Een misselijke manier van doen.

Prima dekking voor een concurrerende premie. Goede service en prijs/kwaliteitverhouding.

Zeer snelle en correcte afhandeling van schades

Ik ben al meer dan twintig jaar bij Lancyr verzekerd en j.l. heb ik in een tijdstermijn van iets meer dan een jaar, twee aanrijdingen gehad. Domme pech, gelukkig geen gewonden maar blikschade. Lancyr blijft wisselen met tussenpersonen of overnames zoals Peve mijn eerste tussenpersoon onder hun naam toen Het advies loket daarna Lancyr het advies loket, Lancyr, Cinjee advies, het nederlands volmacht bedrijf en nu Lancyr en partners waardoor ongevraagd de polissen ook vernieuwd worden en je lidmaatschap wordt gereset. Nu na mijn schade ben ik met mijn no-claim 75% naar malus -3 gezet. Ook hebben ze mijn verzelkering niet omgezet maar wederom veranderd in een nieuwe waardoor ik 200% met mijn premie ben gestegen van 174,- euro par kwartaal naar 111,- per maand. Premie betalen over meer dan twintig jaar telt niet mee, met andere woorden de premie gaat direct in de portomonee van de onrganisatie en die ben je kwijt, na schade mag je deze door de contstructie die hun hanteren in drie jaar terug betal met veel rente. Geen aanrader, ik zit vast aan Lancyr of Het Nederlands Volmacht bedrijf omdat ze me terug hebben gezet naar malus 3.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen