Roxo Autoverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Roxo

Roxo is een nieuw verzekeringsmerk. Nationale-Nederlanden is de verzekeraar die het risico draagt. Roxo kan worden afgesloten via Independer.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Scherpe premie, ook als je jong bent of recent een ongeluk hebt gehad
  • Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je binnen enkele minuten je polis
  • Dagelijks opzegbaar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Roxo Autoverzekering

Bar slecht. Schade gereden (niet mijn fout) en wacht nu al een maand op uberhaupt een antwoord. Schade scheelt dus kan er gelukkig mee doorrijden, elke dag heen en weer naar werk. Bar en bar slecht, als je een depressie rijker wilt worden zeker je verzekering afsluiten hier.

Ik woon midden in het centrum van een grote stad, ik woon dan ook boven een horecagelegenheid. Ik snap wel dat je enig cdd of “ken je klant” principe uit dient te voeren bij iedere klant, maar ik kon geen verzekering af sluiten omdat ik dus boven een horecagelegenheid woon die niet als woonruimte wordt gezien. Kijk dan op z’n minst per situatie en per geval en had om die reden dan alsnog de verzekering geaccepteerd. Ik zal hier in ieder geval nooit meer een verzekering af willen sluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen