HEMA Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.6/10 (87 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Bespaar honderden euro’s per jaar
  • Snel schadeherstel
  • Dagelijks opzegbaar

Onafhankelijke beoordelingen voor de HEMA Autoverzekering

De HEMA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De HEMA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De HEMA Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De HEMA Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Autoverzekering

Een medewerken van TVM rijdt op 29-10-23 met zijn auto tegen mijn geparkeerde scooter voor mijn restaurant, nota bene in een bocht waar ook paaltjes staan. Behoorlijke schade dus zit je zonder scooter geen bezorging geen geld. De rede van t ongeluk…..mijnheer bleef in een hoestbui hangen en rijdt met zijn auto je scooter aan gort. Ik als slachtoffer moet daar zoveel tijd en energie instoppen dat is niet te kort en uiteindelijk krijg je uitbetaald wat de verzekeringsmaatschappij vindt dat er uitbetaald moet worden. Zoals dat je geld mis loopt omdat je niet kan bezorgen ze willen bewijs van hoeveel geld je mis loopt dit is natuurlijk onmogelijk te bewijzen ivm je niet kan weten wie wat gaat bestellen met een schatting gaan ze niet akkoord zoooooo vermoeiend dit maar dat is bekend van dit door geldwolven. IJmond transport forwarding kan hierin niets betekenen voor mij dus al met zit de slachtoffer met de ellende. Bedankt TVM! Denk eerst aub na of je bij hun iets wilt afsluiten menselijkheid of meedenken is VER te zoeken bij TVM!!!!!!!!!! verzekeringsmaatschappij en IJmond transport forwarding een kleine ondernemer geweldig gen…id!! Schaamteloos!!!

Wilde m’n Alfa Romeo Giulia Q4 hier verzekeren. Gaat niet de auto heeft teveel vermogen….. Ondanks het feit dat ik ruim 25 jaar schadevrij rijdt.

December 2021 verzekering afgesloten voor €72,-. In Juni 2022 verhoging gekregen naar €82,- Mag volgens mij niet eens gedurende het 1e loopbaan, maar goed. Vandaag 26-11-2022 bericht gekregen dat de premie per 1 januari aanstaande naar €103,- gaat. Dit na een jaar schadevrij rijden…. Compleet schandalig en volledig onbetrouwbaar van de HEMA. Ga de verzekering uiteraard snel opzeggen. Oplichters is nog netjes uitgedrukt.

Slecht contact, dingen beloven en niet nakomen. Bij vragen niet eens de tijd nemen om in mijn klantgegevens te kijken waardoor ik algemene en ook kleinerende antwoorden krijg. Geen aanrader

Ben al twee weken bezig om een kentekenwijzging door te geven. Dat moet op de site, maar mijn mailadres is jaren terug veranderd. Pas na drie mailtjes en twee telefoontjes lijkt het te zijn doorgekomen. Ondertussen reed ik onverzekerd rond. De houding van de helpdesk was onverschillig. Het duurt heel lang lang voor ze de telefoon opnemen, mails worden pas een week later beantwoord en niet over twee dagen, zoals op de site staat. “Ach, dat is maar een automatische mededeling,” zei een helpdeskmedewerker. Ik ga me ergens anders verzekeren

Iemand rijdt tegen mijn oude auto aan waarde auto 1450 euro, schade 1800 dus totaal los, expert zegt u krijgt 1000 euro met behoud van wrak. Auto rijdbaar gemaakt voor 600 euro. Maar de Hema keert niets uit, het wrak moet weg, stond in de kleine lettertjes, fijn waar vindt ik een nieuwe auto voor400, ik zeg aller verzekeringen op ,mail beantwoorden ze ook nooit, nooit meer hema

Na verzekerd te zijn sturen ze weken later een mail van een checkup. Maar dan met een rare mail 5.0 acceptatie. Het kwam ook in mijn spam terecht. En de vragen die ze stelden hadden ze al. Naam van de bestuurder. Maar ook een kopie van het kentekenbewijs. Omdat wij het mail niet gezien hadden was de auto niet meer verzekerd en konden ook niet verder gaan met Hema. Ook niet meer in de toekomst. Wat slecht is dit. Dit hadden ze ook gewoon kunnen vragen bij de aanvraag. Ik zou ze niet aanbevelen.

probeer al 3 maanden per mail contact te krijgen met Hema verzekeringen 2 x mail gekregen dat het ivm drukte langer duurt…nu 3 maanden verder nog geen antwoord..wel een aanmaning! vreemd

Goedendag, ik wil bij deze mijn grote ontevredenheid aangeven over de wijze waarop Hema autoverzekeringen NIET communiceert. Mijn zoon heeft begin 2018 een aanrijding gehad, waarbij in 1e instantie door Hema een 50/50 schadeafhandeling werd toegezegd. Zonder communicatie met mijn zoon blijkt Hema aan de tegenpartij 100% v/d schade te vergoeden. Uit het digitale dossier blijkt dat Hema veelvuldig met de tegenpartij communiceert, maar de eigen klant (mijn zoon), die de premie betaald(!), wordt totaal niet ingelicht. Diverse mails die hij stuurt met vragen en opheldering worden inhoudelijk niet beantwoordt. Een telefoonnummer om nader contact met Hema autoverzekering te krijgen is niet voorhanden. Een zeer frustrerende gang van zaken en een zeer slechte zaak mbt klantvriendelijkheid

– zeer slechte telefonische bereikbaarheid – onduidelijke adviezen – voorwaarden waar ze zich aan houden zijn nergens in de polis terug te vinden – ondanks all risk verzekering geen vervangend vervoer – ondanks > 20 schadevrije jaren geen fatsoenlijke service.

2x schade gehad ..eerste keer door een *** die naar de buren zat te zwaaien en dus op mijn helft kwam …2maanden moeten wachten !!! 2e schade was een taxi busje in mijn deur gereden auto stond geparkeerd …en maand moeten wachten op expert ..daarna 2 maanden moeten wachten op mijn geld !! nu het mooiste van het hele verhaal .. betaalde 55 euro per maand op dat moment ,kreeg toen een half jaar een auto van de zaak dus mijn auto geschorst een half jaar . na dat half jaar terug uit de schorsing gehaald en terug in de verzekering gegooid (zelfde polis) krijg ik van die oplichters een mail dat de opgegeven schadevrije jaren niet kloppen ???? stond ineens op -2 en betaalde 173euro per maand voor een wa verzekering !!! mail na mail gestuurd nooit ergens reactie op gehad . telefonisch niet te bereiken.. kort samen gevat : NOOIT EEN AUTOVERZEKERING BIJ HEMA AFSLUITEN !!! ZIJN OPLICHTERS !!!

Mijn nieuwe auto verzekerd, oude autoverzekering afgemeld, het ging heel makkelijk!!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verzekeringen bij de HEMA en hoe snel en makkelijk je een nieuwe autoverzekering kunt afsluiten of wijzigen via Mijn Polismap. Mede daarom heb ik inmiddels meerdere verzekeringen afgesloten en krijg daarom stapelkorting. Dat scheelt weer enkele euro's per maand in de portemonnee!

Aanvraag voor mijn autoverzekering super snel geregeld dankzij de online polismap.

Navigatie gestolen uit afgesloten auto onder mijn carport. Schade diefstal en ruit ca 450 euro. Helaas eigen risico van 150 euro.Dit vind ik misselijkmakend daar ik totaal geen schuld heb. Ik heb geen probleem met betalen van eigen risico als de schade mijn eigen schuld zou zijn' Ga nu toch maar op zoek naar een andere verzekeraar.

deze verzekeraar heeft maar 1 doel: alles uit de kast halen om maar niet te hoeven uitkeren

Duidelijke beschrijvingen van alles wat je wil weten alvorens een verzekering af te sluiten. Ik heb goede ervaringen met de autoverzekering van Hema. Hopelijk hoef ik geen beroep te doen op de inboedel en aansprakelijkheidsverz. Mocht dat toch het geval zijn dan hoop ik dat het net zo vloeiend zal verlopen. vandaar mijn vertrouwen.

Slechte afhandeling van schade melden. Ze bellen je niet terug, ook al geven ze dat wel aan. Er zou een taxateur komen kijken, dus ik mijn auto bij de garage afgegeven, komt die niet opdagen door een fout van het Hema schadeteam! Vervolgens proberen ze het te herstellen door mijn een vergoeding aan te bieden, waarnaar ik niks meer hoor naar vaak gemaild en gebeld te hebben. Inmiddels al een maand bezig met wat schade en het is nog niet opgelost!

Over de autoverzekering zelf ben ik tevreden. Het is echter jammer dat de verzekering niet telefonisch breikbaar is voor vragen.

30 augustus ongeluk gehad, onze auto economisch total loss. Twee weken later belt de schade-expert dat het "wrak" naar de hoogste bieder gaat en dat wij een x-bedrag van de Hema krijgen. Van de Hema zelf horen wij helemaal niets. Telefonisch niet bereikbaar. Alles moet via e-mail en we krijgen steeds als ontvangstbevestiging: Onze schadeafdeling heeft het erg druk, het duurt 5 werkdagen voordat u antwoord krijgt. Na 3 e-mails (dus onderhand meer dan 10 werkdagen) nog steeds geen antwoord. Gewoonweg schandalig! Wij willen graag een andere auto kopen want we hebben op dit moment geen vervoer, maar we horen of zien niets van deze geweldige verzekeraar….

Jammer dat ik niet gewoon een wijziging kan doorgeven. Nergens is er een veld hiervoor (zoals bij de autoverzekering) Het opnieuw afsluiten van de verzekering waarbij ik me afvraag waarom de premie dan 3 keer duurder uitvalt dan mijn vorige premie is voor mij een raadsel. Lijkt mij niet de bedoeling. (los van 2 maanden gratis wat een leuke service is maar niet meer dan dat) Ik denk dat dit eenvoudiger en duidelijker kan Wel wil ik nog opmerken dat bij het stellen van een vraag de reacties supersnel en vrij duidelijk zijn.

Doen zo als je het zelf wilt. Heb ervaring met de autoverzekering en heb niets te klagen.

Ik zoek wat verschillen uit bij verscheidene autoverzekeraars. Maar ik kom al na 20 minuten tot de conclusie dat een verzekering afsluiten via HEMA Online ten eerste goedkoop is, snel af te sluiten en verder geen onnodig tijdverlies of poespas. Vr.ggr. HJJ van Beek

Sinds een paar maanden mn autoverzekering bij hema. Was wat sceptisch mbt niet kunnen bellen. Maar nu eerste ervaring via email en dat gaat echt goed en snel. Tevreden dus!

In 1e instantie kon ik geen autoverzekering toevoegen in mijn polis. Door een contactmomentje op twitter is het euvel verholpen. Weliswaar na 2 dagen, maar dat had met een ICT probleem te maken.

18-2-2010 autoverzekering afgesloten. 12-2010 schade geclaimd. Nu (4-2015) nog steeds -2 schadevrije jaren. Dit zou komen doordat HEMA is geswitched van risicodrager. Wordt de klant hiervan de dupe?

Had reeds een autoverzekering lopen bij de Hema. Hebben tweede auto gekocht en binnen 5 minuten heb ik deze online kunnen verzekeren. Voordeel is ook online polismap, niks geen papieren.

om de bestaande autoverzekering over te zetten naar de nieuwe auto heb ik uiteindelijk maar de verzekering stopgezet en me als nieuwe klant aangemeld.

Het is lastig om een indruk te krijgen van pakketkorting. Heb nu alleen een autoverzekering en weet niet of het zinvol is meerdere verzekeringen bij de Hema af te sluiten.

Wij zijn al vanaf mei 2006 klant bij de hema autoverzekering. Vanaf morgen hebben we een andere auto en deze heb ik net aangegeven bij jullie. Nou zie ik dat je als nieuwe klant kans kan maken op een tablet, ik vind dat nogal jammer dat de mensen die al lid zijn hier niet aan mee kunnen doen, dit wordt aangegeven in de voorwaarden, maar ik krijg met het invoeren van de nieuwe gegevens van de andere auto steeds maar te zien dat we kans maken op een tablet. Dit vind ik erg jammer. Met vriendelijke groet LLC de Putter

Wij hebben heel goede ervaringen met de Hema verzekeringen. Afgelopen jaren hebben we diverse malen zowel de opstal verzekering van ons huis de auto verzekering als de diefstal verzekering nodig moeten aanspreken en dat heeft de Hema verzekering zonder problemen prima opgelost . Wat ons betreft een TOPPER .

betreft autoverzekering,niet telefonisch bereikbaar (0900 1514)niet bereikbaar,terug bellen via klachten is ook geen optie wederom mailtje. Vervolgens via mijn polismap 4 tot 6 keer opnieuw moeten inloggen . Wil graag weten of alles gelukt is en gaarne alles bevestigd per post ,ook de groene kaart daar ik geen printer heb. Alles samenvattend kenteken 09lpn7 opgezegd en nieuwe per 28 11 2014 nieuwe auto 3xsx60 met meldcode 3707 met vr gr Ab Kiel

Ik heb gebruikt gemaakt van de internet autoverzekering van Hema. Hema bleek de goedkoopste te zijn maar nu moet het blijken of ze ook goede service aanbieden. tijdens autoverzekering heb ik Hema gebeld om vraag te stellen maar ik kon niet geholpen worden. De medewerker was van mening dat ze internet verzekeraar zijn en geen vragen kunnen beantwoorden. Dit vind ik jammer.

De site van Hema werkte niet ondanks dat alle gegevens afgevinkt waren bij het afsluiten van een autoverzekering.

Autobanden aktie Hema Auto verzekeringen een groot lachertje. Diverse malen contact gehad via de mail en 2 auto's verzekerd, 2 jaar ivm bandenaktie. Sturen ze ineens een mail dat ik maar recht heb op 1 voucher bandenaktie. Gelijk de verzekering geannuleerd. Ze komen elke keer met voorwaarde zus en zo terwijl ik diverse keren contact heb gehad en hun zelfs erop heb gewezen dat diverse sites o.a Marktplaats een totaal verkeerde advertentie had geplaats. Voor mij dus nooit meer HEMA verzekeringen.

Uitstekende webformulier voor aanvraag autoverzekering

Ik had in eerste instantie de autoverzekering afgesloten en al een polis online ontvangen. Daarna las ik van de actie gratis winterbanden. Mailtje gestuurd en direct daarna werd mijn verzekering geannuleerd en kon ik opnieuw de verzekering afsluiten met de actie van de gratis winterbanden. Dat noem ik superservice.

Weet je als je een autoverzekering afsluit krijg je 4 nieuwe winterbanden. Altijd doen.

Makkelijk af te sluiten autoverzekering en een duidelijk overzicht.

Ik heb inmiddels mijn kinderen ook op de hoogte gesteld van de autoverzekering bij Hema.

Ik kan mijn vorige review helaas niet aanvullen . Zou ik hema aanbevelen ?? Ja vanwege premie . Nee vanwege telefonische onbereikbaarheid , maar dat is vrijwel nooit een probleem behalve als al je communicatie verbrand is en je kampeert in de middel of nowere . De eerste weken na onze schade waren een hel maar eenmaal thuis en een aanspreekpunt bij hema ( martijn ) werd het een stuk beter . We hebben de zaak afgesloten met een goed gevoel . Deze update heeft hema recht op , want fouten maken we allemaal maar ze oplossen daar gaat het om .

#Absoluutzouiknooithema autoverzekeringaanraden# Op 23-06-2013, oftewel bijna een maand na het ongeluk van 27-05-2013. Een veertien dagen geleden heb ik de Hr. V.Lek de schade expert aan de lijn gehad die mij vertelde dat hij het had afgehandeld en of ik akkoord kon gaan met een het afgesproken bedrag als zijnde zijn taxatie van de dagwaarde van mijn auto, en zo ja, zou hij dit doorgeven en zou e.e.a. binnen 1 werkweek worden afgehandeld. Oftewel dan zou ik na 1 week dit geld op mijn rekening hebben en eindelijk na een aantal weken zonder vervoer, en dat is in Zeeland geen sinecure, een nieuw vervoermiddel kan aanschaffen. In de tussentijd zijn wij 12 dagen op vakantie geweest en dus gelukkig geen auto nodig, maar tot op heden hebben jullie bovenstaand genoemd bedrag nog niet overgemaakt. Het vrijwaringsbewijs heb ik , dagtekening van 13-06-2013, ook al ruim binnen. Maar met Hema verzekeringen is absoluut op geen enkele wijze contact te krijgen niet telefonisch en op alle e-mails die ik geschreven heb krijg ik absoluut geen enkel antwoord. Een ernstig auto-ongeluk is al erg, maar hiervan heb ik echt nachtmerries. R. Bek

Afgelopen week voor het eerst een schadegeval gehad. Binnen een paar dagen was alles geregeld.

Al een tijdje verzekerd bij hema. Had mijn eerste schade en die is snel afgehandeld!

Nu voor de derde maal schade wat verhaalbaar is.Dus buiten mijn schuld. HEMA verplicht mij om de taxatie door ABS te laten doen.Krijg nl verv.vervoer bij reparatie maar moet voor taxatie toch echt naar hun toe wat ook niet echt om de hoek is. .Zit echter een ondertoon in de opzet je mag er nl voor kiezen om het elders te laten repareren (taxatie niet!?!?!)maar elders rep. zou dan het je eigen risico kosten.Hoezo? tegenpartij moet mij schadeloos stellen. Krijg pas uitbetaald als tegenpartij voldaan heeft.En dan er weer achteraan want eigen risico wordt eerst in mindering gebracht. NB taxatie bedrag bij tweede schade was lager dan een ander schadebedrijf omdat HEMA korting krijgt op het schadebedrag dus dat wordt dan uitgekeerd door de tegenpartij aan mij ,beetje vreemd. ECHT HEMA

Ik heb een volledig casco verzekering bij de hema. Een goede verzekering met uitgebreide dekking. En door de no-claim beschermer ben je niet meteen je korting kwijt als er onverhoopt iets mis gaat. Hema klinkt nogal budget maar de service doet niet onder voor de 'reguliere' verzekeraars. Qua premie zijn ze de laatste jaren wel behoorlijk gestegen dus helaas niet meer automatisch de goedkoopste.

Hemaverzekeringen lokt je met lage premies maar die verhogen ze stelselmatig nadat je een polis afgesloten hebt. Zo kruipen ze langzaam naar een duidelijk hogere premie dan welke ik op de markt kan krijgen. Voor de goede orde ik heb de afgelopen twintig jaar geen schade gehad, dus dat is de reden niet. In het begin ben ik maanden bezig geweest om het juiste aantal schadevrije jaren geregistreerd te krijgen. Later koop ik een twede auto. Nu staan mijn schadevrije jaren op mijn tweede auto, en de nieuw opgebouwde jaren op mijn eerste. Ik ben al meer dan een jaar bezig dit gecorrigeerd te krijgen!. Premie technisch doet dit nu niks, maar als je over wli naar een andere verzekering is dat een hinderpaal van jewelste. Nu verhoogt hema haar premies weer met 20 %!! En ondertussen wordt ik gegijzeld door hun administratieve fouten en getreuzel om dit op te lossen. Dit lijkt sterk op moedwil. Conclusie nooit aan beginnen

Bizar slechte ervaring met deze verzekering en dan met name met de klantenservice. Sinds januari 2010 heb ik mijn autoverzekering bij Hema lopen, en nu is gebleken (doordat ik er zelf naar vroeg) dat ik al die tijd veel teveel premie betaald heb doordat ze mijn schadevrije jaren niet goed bekeken hadden. Op het moment dat ik de verzekering afsloot had ik er 8, zij zijn van 0 uitgegaan. Nu ben ik al weken bezig het teveel betaalde bedrag terug te krijgen, dit hebben ze dan gedeeltelijk toegezegd, maar het mooiste van het hele verhaal is dat ze maar vanaf juli 2011 het teveel betaalde bedrag terug kunnen betalen, van januari 2010 tm junu 2011 moet ik maar zelf achteraan gaan omdat ze van risicodrager zijn veranderd. Niet mijn probleem lijkt me aangezien ik gewoon die verzekering bij Hema afgesloten heb en welke risicodrager zij hebben zal mij een worst zijn, maar daar denkt Hema dus anders over; ik kreeg een mailtje met: Vervelend dat wij geen leuker bericht voor u hebben maar het is niet anders. Kansloos!!!

Ik heb nu 2 jaar een verzekring bij Hema.Bij mijn vorige auto zat ik in trede 20.Nu laat ik mijn auto overschrijven krijg ik een brief dat ik in trede 16 zit.Heb sinds mijn 21e geen aanrijding gehad met mijn personenauto.ben u 47 dus al 25 jaar schade vrij. Ik moet maar bij me vorige verzekeraars tenrade gaan zeggen ze want hun waren nalatig terwijl ik bij aanvang 1 verklaring naar hun opgestuurd heb. 2 jaar geleden zat ik in trede 16 en nu nog.Klopt geen bal van. Tevens zijn ze telefonisch niet bereikbaaren alleen via de mail.Dus wachten maar tot je wat terug ontvangt.Ik betaal liever iets meer dat je goede service krijgt.

16 november 2013 een autoverzekering(WA) bij de Hema afgesloten. 5 december autoverzekering stop gezet aangezien de service er totaal niet is. als je vragen hebt, duurt het minimaal 2 dagen voor er een reactie komt. Telefonisch contact kan je vergeten want daar doet de Hema niet aan. De kosten per maand zouden €119,80 zijn, vandaag een factuur ontvangen met een bedrag van €168,68. Vervolgens wil je bellen om te vragen waarom het bedrag zou hoog is. Dit gaat lastig omdat er geen telefonisch contact bestaat. Dus weer wachten op een reactie terug als deze ooit komt. Dit bij elkaar opgeteld nog geen maand verzekerd en nu al veel problemen . Lieve mensen ik zou u geen Hema verzekering aanraden.

Wat een baggerservice Kon niet meer inloggen om de auto verzekering stop te zetten. Nadat we eindelijk iemand via via te pakken kregen werd ons verteld dat we een vrijwaardingsbewijs op moesten sturen…Dan deed mevrouw de rest… Gedaan. en nu na een half jaar krijgen we een incassoburau over ons heen. Natuurlijk zijn ze niet te bereiken want alles moet online. Nu hebben we gemaild naar info@hemaverz en na een week nog niets gehoord. Niet aan beginnen.

Twee maanden geleden heb ik, buiten mijn schuld, een aanrijding gehad met een andere auto. Ik ben nu al 2 maanden aan het wachten op enig teken van leven van de kant van de Hema. Het enige dat ik gehoord heb, is dat n.a.v. deze schademelding mijn premie omhoog gegaan is. Het eigen risico m.b.t. de schade heb ik voor moeten schieten. Als blijkt dat ik niet schuldig ben, ontvang ik volgens de Hema dit bedrag terug. Ik heb zelf uiteindelijk contact opgenomen met de schadeafdeling. Het enige wat zij mij konden zeggen, is dat het geen zin heeft om mijn rechtsbijstand in te schakelen, want rechtsbijstand is bedoeld voor de bagage van inzittenden die met mij mee reizen. Zo'n uitleg heb ik nog niet eerder gehoord. Ik beveel de HEMA als tussenpersoon bij verzekeringen aan niemand aan. Er is geen verstand van zaken en je wordt aan het lijntje gehouden. Eens maar niet weer. Liever € 5 per maand meer premie betalen en dan verzekerd zijn van goede hulp, i.p.v. een lagere premie waar je niets mee opschiet als je de maatschappij ècht nodig hebt.

Ik wil snel mogelijk weg,Omdat duurste verzekering is.Zo maar prijs verhoogt elke keer. Yildiz Y

Afrader! Slecht bereikbaar, ze raken mails kwijt. Zo ergerlijk dat ik en mijn familie nu de HEMA boycotten!

Bagger verzekeraar!! NOOIT AAN BEGINNEN. Heb toevallig na meer dan 10 jaar mijn 1e schade. Heb het netjes gemeld, maar daar aan de telefoon bij de verzekeraar weten ze niet eens wat je dan moet doen. Je wordt teruggebeld zegt de één, je wordt gemaild zegt de ander. Pas na 3 dagen krijg ik bericht dat je met je schade naar hun schadeherstelvriendjes ABS autoherstel moet komen om het daar te laten taxeren EN maken!!!

Uitgesproken slecht! Is feitelijk gewoon wéér een Achmeamerk zoals independer, Centraal Beheer, FBTO, inshared en g.. Weet hoeveel merken ze hebben. Maffia!

Ik heb al jaren een autoverzekering lopen bij de hema. Tot vorig jaar dat ze overgingen naar een andere verzekeraar geen problemen gehad. Vorig jaar juli begonnen ze rare bedragen af te schrijven van mijn rekening ( dubbel en teveel) In augustus zou mijn bonusmalis naar beneden moeten gaan, maar ook dat gebeurde niet. Iedere maand gemaild en in November via de verzekeraar waar ze nu onder vallen gesproken met een medewerkster die mij heeft doorverbonden met iemand van de Hema. Uiteindelijk heb ik afgelopen januari het teveel betaalde terug ontvangen op mijn rekening. Nu sinds 3 maanden schrijven ze iedere maand een ander bedrag af. In de vermelding staat nu verrekening vorige maand. Ik moet dus iedere maand gaan bijbetalen!!! Heel raar, volgens mij is er niet iedere maand een verhoging van de verzekering. Als antwoord op mijn vraag welke natuurlijk per mail moet, krijg ik te horen dat ik schade heb gereden en dat daarom het bedrag verhoogd is. Ik zou daar een mail over hebben gehad. En inderdaad ik heb in juli een mail gekregen, waarin staat dat ik geen schade heb gereden en dat dit consequenties heeft voor het verzekerde bedrag. Nu heb ik in januari schade gehad aan mijn auto, maar betaal iedere maand 9 euro aan de no-claimgarantie om niet terug te vallen in mijn schadevrije jaren. Deze schade valt onder deze garantie ( ook zwart op wit staan) Helaas heb ik het probleem dat ik ruim 3 jaar geleden door een vrachtwagen ben aangereden en deze zaak nog steeds niet is opgelost en ik dus mijn verzekering niet op durf te zeggen ivm de rechtsbijstand welke dus nog in behandeling is, anders was ik vorig jaar al weg gegaan bij ze!!!

Sinds enige tijd probeer ik de polis voor mijn auto te beëindigen, omdat de auto niet meer onder Nederlands kenteken staat geregistreerd. Ik kan echter noch in mijn polismap, noch kan ik de verzekeringsmaatschappij van HEMA bereiken. Tevens wordt niet gereageerd op een mail die ik via de site heb verstuurd (ruim twee weken geleden). Indien ik gebruik maak van de functie 'gebruikersnaam' of wachtwoord vergeten' krijg ik op alles een groen vinkje, maar een foutmelding omdat ik de controlevraag niet goed heb ingevuld. Het is alleen niet te achterhalen wat de controlevraag is, behalve de aanduiding 'conversievraag'. Een antwoord fout rekenen zonder dat duidelijk is op welke vraag moet worden geantwoord, lijkt mij een minder correcte vorm van communicatie. Ik moet dus concluderen dat ik betaal voor een spookpolis voor mijn auto.

Walgelijke verzekeraar. Ik begrijp dat je als internetverzekeraar zoveel mogelijk digitaal wilt doen maar als je mail stuurt dat je niet in je polismap kan komen dan verwacht je spoedig antwoord maar nee hoor, dat heeft gewoon 3 weken nodig!! Zonder enige vorm van communicatie verdubbelen ze ineens de premie en versoberen ze de dekking. En het allermooiste, als je dan een mail stuurt nav incorrecte afschrijvingen krijg je zonder melding notabene via het RDW te horen dat je auto niet meer verzekerd is en je een enorme boete tegemoet kan zien! Kortom , als je geen of slecte service wilt moet je bij de HEMA zijn. Maar ik adviseer mensen toch echt om elders te verzekering onder te brengen, wij zijn inmiddels via Allsecure verzekerd, uitgebreidere dekking en toch €11 per maand goedkoper!!

Telefonisch niet bereikbaar. Afspraken worden niet nagekomen. Schadevrije jaren worden niet tijdig / correct vermeld in Roy data. Dit geeft problemen bij het afsluiten van een nieuwe verzekering! Ondanks eerder toezegging dat het inmiddels is aangepast..na 4 weken..niks veranderd. Slechte zaak. Ze zijn ook niet meer de goedkoopste!

Ik kan me helemaal aansluiten bij onderstaande ervaringen. Geen communicatie via telefoon. Alleen per mail en dan ook nog niet eens een goed antwoord op je vraag. (En ze lezen inderdaad alleen de eerste vraag die je stelt in je mail). Een antwoord duurt gemiddeld 2 a 3 dagen. En als ze geen zin meer hebben antwoorden ze helemaal niet meer. Ik zal zo snel mogelijk overstappen naar een fatsoendelijke verzekering waar ik wel geholpen wordt. Ik moet er niet aan denken als ik hun hulp nodig moet hebben bij een schade of ongeval…… Dus mensen géén HEMA verzekering nemen.

Een zeer slechte verzekering. Ik heb op 25 april 2012 een auto ongeluk gehad en ik had een all risk verzekering afgesloten. Maar nog steeds heeft hema na 1,5 maand niet uitgekeerd. Hema is zeer slecht te bereiken en ze beloven je dingen die ze niet nakomen. Ze beloven om terug te bellen doen ze niet , bel je zelf naar ze dan is het schade behandelaar bijna altijd vrij. Lieve mensen ik zou u geen hema verzekering aanraden

Kies NOOIT voor de Hema als je waarde hecht aan je schadevrije jaren. Wij staan op bonus/malus trede 20 en hebben meer als 20 schadevrije jaren. Deze week hebben we onze oude auto ingeruild voor een nieuwe. Ineens zijn bij de nieuwe verzekering de schadevrije jaren weg terwijl de opbouw tijdens de duur van de verzekering (2 jaar) wel mee genomen wordt. Dat terwijl wij geen enkele schade hebben gehad. Verschil is 20 euro per maand. Zo is het ook makkelijk je eigen zak spekken. Mail hierover wordt summier beantwoord met alleen maar de melding dat per 1 juli de voorwaarden veranderd zijn. Ze hebben ons gewoon bestolen van 20 schadevrije jaren en geven ons er 2 voor terug – gerelateerd aan de looptijd van de vorige autoverzekering.

Verzekeraar is alleen bereikbaar via de e-mail, dat is leuk als je een fatsoenlijke responstijd hebt, helaas is die responstijd 40 uur voor élke e-mail. Als je dan intussen twee e-mails hebt gestuurd beantwoorden ze alleen de eerste, echt een heel slecht en dom systeem waardoor je in discussies terecht waar je telkens achter de feiten aan blijft lopen. De praktijk is dat ik een nieuwe auto heb gekocht en deze al een paar dagen niet kan ophalen omdat de website het nummerbord ineens niet meer accepteerde toen ik 'm wilde verzekeren (voor 't weekend nog wel maar toen wist ik de meldcode nog niet) en ze via de e-mail tergend langzaam en niet behulpzaam antwoorden. Zit dus zonder vervoer met dank aan Hema Verzekeringen. En krijg waarschijnlijk ook nog een boete omdat auto onverzekerd is. Echt top. Maar niet heus.

Ik heb zeer slechte ervaringen met de autoverzekering van HEMA. Ik heb 20 jaar schadevrij gereden en het laatste half jaar buiten mijn schuld twee schades opgelopen. de afhandeling is een groot drama. Ze reageren nergens op, je krijgt geen ontvangstbevestiging. Ik heb nu met de inbraak van 4 weken geleden telefonisch een melding gedaan en daarna de politieaangifte gemaild. Daar hoor je nooit meer iets van. Ook bij de vorige schade werd deze eerst resoluut afgewezen. toen ik ze erop wees dat zwart op wit in de voorwaarden stond dat het gedekt was, kwamen ze pas na maanden over de brug. volgens mij proberen ze het gewoon en kijken ze of je afhaakt. HEMA winkels zijn oke. HEMA verzekeringen NIET DOEN!

Geen HEMA-verzekering nemen lieve mensen! En als je er al een hebt zou ik snel overstappen naar een professionele maatschappij. HEMA biedt extreem slechte service en ja, de verzekering is goedkoper maar daardoor is er geen geld om capabel personeel aan te trekken, Nul sterren voor de HEMA. mw. L. Blanchet

Ik heb 3jaar een allrisk auto verzekering bij hema,daar voor had ik ohra. Vorig jaar is Hema zelf per 1Juli over gegaan naar een andere risico drager. Daar om stuurde ze mij op 7Julie een mail met een bijlage om een nieuwe groene kaart af te drukken. Maar ik was al op vakantie in Duitsland. Dus ik reed in feite zonder geldige groene kaart rond,ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd als ik wat had gekregen of maar gewoon was ge kontroleerd . october moest mijn premie weer zakken om dat ik weer een jaar schadevrij had gereden,op mijn vraag waarom dat niet was gebeurd,kreeg ik als antwoord Hema verzekering doet dit 1keer per jaar en dat is 1juli. Maar mijn bonus males liep van 1 october tot 1october, ik kan er niets aan doen dat Hema een ander risico drager neemt. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd ik je echt wat hebt. Daar om heb ik deze verzekering op ge zegt.

service van hema is slecht. wijzigingen in samenwerkingen met schadebedrijven worden slecht gecommuniceerd. Gevolg, schades worden niet vergoed!

Nieuwe auto gekocht, type aanduiding was wat onduidelijk, heb zelf mijn(gunstige) berekening gemaakt, en deze is door Hema gewoon overgenomen, ook het contact met mail is snel(genoeg) en altijd reactie, ook de antwoorden zijn duidelijk. Bij negatieve ervaaringen denk ik wel dat het ook aan dee verzekerde ligt hoe je de vragen stelt, en ze ook concreet zijn en reeel. ofwel goede ervaringen ermee.

Eén groot drama. Medewerkers zijn niet bekwaam. Ontvang mails zonder naam en telefoonnummer. Weet niet wie er steeds antwoord geeft. Heb vanaf juli opogezegd, maar krijg nog steeds aanmaningen. Diverse mails gestuurd, maar krijg steeds een antwoord dat weinig betrekking heeft op mijn mail. Waarschijnlijk zit daar 1 persoon die alleen standaard antwoorden kan overnemen. Heb mijn rechtsbijstand maar ingeschakeld, Hema geblokt van de mail en de Consumentenbond een brief gestuurd voor de rubriek stekeligheden. NOOIT MEER HEMA!!!

Waardeloze schadeafhandeling, niet eens een schadeherstelbedrijf in m'm eigen stad, meteen blaten over verhogen eigen risico als ik m'n schade, niet eens eigen schuld dus vergoed door een tegenpartij, bij m'n eigen dealer wil laten herstellen… Ik ga meteen op zoek naar een andere maatschappij!

De verzekeringen via Hema zijn in orde maar het inloggen op je polisman is een verschrikking. Herhaaldeijk de foutmelding dat wactwoord of gebuikersnaam niet kloppen, ondanks het invoeren van zojuist ingegeven wachtwoord en/of gebruikersnaam. Doe daar iets aan !! 't Is ergerlijk zo problematisch als het wordt gemaakt, mogelijk ook door gebrek aan informatie.

This has made my day. I wish all posintgs were this good.

er zijn voor en nadelen: per 1 juli neemt achmea de zaak over. Tot nu toe 3 jaar verzekerd bij de HEMA eerst met een brommer en toen met de auto (sinds 1,5 jaar) ik moet zeggen dat een groot voordeel is dat er gratis autopechhulp bij de verzekering zit en deze is super snel en je betaald i.p. niets. mijn grootte nadeel is dat mijn auto uit 1998 is en niet beperkt casco verzekerd is. daarom stap ik nu over naar INSHARED. daar kan het namelijk voor 1 eurie per maand extra wel.

MIsschien de volgende keer eerst ook de voorwaarden vergelijken. Premie en voorwaarden kun je vergelijken via Premie.nl

Ik las ergens op internet dat die autoverzekering van de Hema goedkoop was. Dus ik wou mijn auto daar gaan verzekeren. Ik had namelijk na 6 jaar een auto gekocht, daarvoor heb ik altijd in een leaseauto gereden. Afijn, toen ik mijn verzekering wou afluiten kreeg ik te horen dat mijn 6 jaar schade vrije jaren niet meegenomen konden worden en ik dus op 0 jaar moest beginnen. Dat kost flink meer premie per maand! Inmiddels heb ik mijn autoverzekering afgesloten bij Allsecur en tot nu toe geen problemen mee gehad. De premie was zelfs een euro goedkoper dan bij de Hema en het belangrijkste mijn schade vrije jaren zijn gewoon meegenomen. En dat scheelt veel, heel veel.

DIEFSTAL SLEUTELS: Keurig all-risk verzekerd bij de Hema. Inbrekers stelen beide autosleutels dus auto weg laten slepen zodat er nieuwe sloten ingezet kunnen worden. Wat blijkt: deze schade is niet gedekt! En vervangend vervoer dus ook niet. Als we de auto voor de deur hadden laten staan en de boeven waren hem komen halen, waren we wel gedekt geweest terwijl de schade voor de verzekering dan uiteraard veel groter zou zijn. Hema wil "uit coulance" wel de helft van de nieuwe sloten betalen. Blij met een dode mus noemen ze dat! Wie weet er een betere verzekeraar, dan switch ik z.s.m.!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen