Meeùs Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar Meeùs

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Meeùs neemt uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Voordelen van Meeùs:

  • 80 jaar ervaring
  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafhandeling
  • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Tot 80% bonus/maluskorting
  • Geen eigen risico als je kiest voor een bij Meeùs aangesloten autoschadeherstelbedrijf
  • Autoverzekering inclusief pechhulp (voor auto en aanhanger)
  • Vervangend vervoer bij schade en pech
  • Meeùs Schade Service

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Meeùs Autoverzekering

Bijzonder slechte communicatie. Telefonisch contact praktisch onmogelijk. Als het dan lukt krijg je onvakkundige medewerkers aan de lijn. Autoverzekering opgezegd, na 2 maanden nog niks gebeurd. Nieuwe verzekering genomen omdat ik een andere auto heb gekocht. Schadevrije jaren worden niet meegenomen.. waardoor de premie veel te hoog is. Verzekering opgezegd, schriftelijk, telefonisch, met formulier met chat. Na twee dagen na opzegging wordt de verzekering door de maatschappij geprolongeerd?? In dit proces zit ik nog.

Zolang ik me kan herinneren klant bij Meeus. Nooit iets geclaimd. Heb mijn autoverzekering stop gezet per 26-08-2021 I.v.m. kopen nieuwe auto en daar nieuwe verzekering afgesloten. Schadevrije jaren ( 20 )worden maar niet geregistreerd in Roy-data, waardoor ik een hoge nieuwe premie moet gaan betalen als dit niet snel gebeurt. Meeus niet te bereiken via de telefoon. Alleen deze week heb ik al 3 uur in de wacht gestaan zonder iemand gesproken te hebben. E-mail adres wordt nergens bij contactgegevens vermeld. Uiteindelijk mailadres van Aon gevonden , is een zusterbedrijf of zo. Zij hebben mijn mail ontvangen en zeggen binnen 5 dagen telefonisch contact met mij op te nemen. Ik geloof hier niet in, maar wacht nog even af.

Contact met de klantenservice is erg slecht. Onkundige medewerkers en onvriendelijk. Mijn nieuwe verzekeraar wil de schadevrije jaren overnemen. Maar het vrijgeven daarvan blijkt heel ingewikkeld (duurt al meer dan 2 maanden) Beloven dingen per mail, maar dat blijkt in de praktijk niet gebeurd te zijn. Zelfs de nieuwe verzekeraar is maar gaan bellen met meeus omdat ze niet snappen dat het zo ingewikkeld kan zijn. Hoeveel zou je verkeerd kunnen doen aan een autoverzekering zou je denken.

meeus heeft totaal geen service naar de klant toe en probeert altijd zijn klant te bedonderen. Als er uitbetaald moet worden wacht je zeker 6 weken omdat t "rapport" nooit op tijd is en dan merk je opeens dat er wat wordt ingehouden omdat je een paar HELE kleine letters niet hebt gelezen. Totaal geen aanrader!!

Het account aangemaakt per email, geen reactie er op gehad. `.,, het zou schriftelijk bevestigd worden door Meeùws

Sinds 1-1-2012 neemt Aegon nog maar voor 25% deel in de autoverzekeringen. Inmiddels is een en ander bij meerdere andere maatschappijen ondergebracht en is de premie met lichtsnelheid omhoog gegaan en het serviceniveau recht evenredig omlaag.

Goed bedrijf waar je netjes geholpen word. Ik heb nu een oldtimer verzekering die een stuk goedkoper is dan mijn vorige verzekeraar. Bovendien heb ik mijn auto laten taxeren en mocht ik ooit schade krijgen krijg wordt er rekening gehouden met de taxatiewaarde.

Zij konden mij een lesautoverzekering bieden wat andere niet deden of veel te duur

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen