Meeùs Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar Meeùs

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Meeùs neemt uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Voordelen van Meeùs:

  • 80 jaar ervaring
  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafhandeling
  • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Tot 80% bonus/maluskorting
  • Geen eigen risico als je kiest voor een bij Meeùs aangesloten autoschadeherstelbedrijf
  • Autoverzekering inclusief pechhulp (voor auto en aanhanger)
  • Vervangend vervoer bij schade en pech
  • Meeùs Schade Service

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Meeùs Autoverzekering

Contact met de klantenservice is erg slecht. Onkundige medewerkers en onvriendelijk. Mijn nieuwe verzekeraar wil de schadevrije jaren overnemen. Maar het vrijgeven daarvan blijkt heel ingewikkeld (duurt al meer dan 2 maanden) Beloven dingen per mail, maar dat blijkt in de praktijk niet gebeurd te zijn. Zelfs de nieuwe verzekeraar is maar gaan bellen met meeus omdat ze niet snappen dat het zo ingewikkeld kan zijn. Hoeveel zou je verkeerd kunnen doen aan een autoverzekering zou je denken.

meeus heeft totaal geen service naar de klant toe en probeert altijd zijn klant te bedonderen. Als er uitbetaald moet worden wacht je zeker 6 weken omdat t "rapport" nooit op tijd is en dan merk je opeens dat er wat wordt ingehouden omdat je een paar HELE kleine letters niet hebt gelezen. Totaal geen aanrader!!

Het account aangemaakt per email, geen reactie er op gehad. `.,, het zou schriftelijk bevestigd worden door Meeùws

Sinds 1-1-2012 neemt Aegon nog maar voor 25% deel in de autoverzekeringen.Inmiddels is een en ander bij meerdere andere maatschappijen ondergebracht en is de premie met lichtsnelheid omhoog gegaan en het serviceniveau recht evenredig omlaag.

5-6 jaar geleden binnengehaald met kortingen en mooie verhalen.Echter in 1,5 jaar ongeveer 50% premieverhoging (80% no-claim, geen schade, voor de belasting van 21%). Per 1-1-2014 voor 1 auto zelfs 38,4% erbij!]Per oktober 2012 is, eenzijdig door hen voorgesteld, een overgang geweest naar andere verzekeringsmaatschappijen. Ineens was pechhulp "gratis" bijverzekerd; "omdat er betere afspraken gemaakt waren met deze verzekeringsmaatschappijen". Voor wie?Toen ik bij aanschaf andere auto aan de hand van de brutopremie en 80% noclaim de nieuwe premie uit ging rekenen, kwam ik €1,55 lager uit, dan er later in rekening gebracht werd (per maand en x2 want 2 auto's; oftewel bijna €40 per jaar). Uitleg: "administratieksoten voor pechhulp".Alleen: ik ben niet gewezen op die administratiekosten en op de polis staat "pechhulp gratis meeverzekerd". Nergens op de polis de aparte post administratiekosten. Alleen als je het narekent zie je dat je een paar euro teveel betaald.Wat mij betreft riekt dit naar oplichting. Advies aan iedereen die via Meeus verzekerd is: reken het maar goed na.

Goed bedrijf waar je netjes geholpen word. Ik heb nu een oldtimer verzekering die een stuk goedkoper is dan mijn vorige verzekeraar. Bovendien heb ik mijn auto laten taxeren en mocht ik ooit schade krijgen krijg wordt er rekening gehouden met de taxatiewaarde.

Zij konden mij een lesautoverzekering bieden wat andere niet deden of veel te duur

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen