ABN AMRO Autoverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De autoverzekering van ABN AMRO Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van een ABN AMRO Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Je kiest zelf je dekkingen
  • Je premie kan lager uitvallen omdat je alleen betaalt voor wat nodig is
  • Pechhulpverzekering Nederland: binnen 2 uur een vervangende auto met de Mobiliteitsservice
  • Eén aanspreekpunt bij schade
  • Ook voor zzp’ers
Voordelen van ABN AMRO:
  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Deze informatie wordt verstrekt door ABN AMRO en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ABN AMRO Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
ABN AMRO Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Zeer negatieve ervaring. De muts bij het bankkantoor heeft mij verkeerd voorgelicht. Waarschijnlij... Goede snelle afhandeling, netjes te woord gestaan, duidelijke uitleg (voor zover nodig).
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij ABN AMRO

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

MoneyView
De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 August 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.
MoneyView
De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 August 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.
MoneyView
De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 August 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid'.
Meer tonen...
MoneyView
De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 August 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.
MoneyView
De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 August 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.
Consumentenbond
De ABN AMRO Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 October 2011 door beoordeeld met een 7,0 en is daarmee de Beste uit de test.
hoyhoy.nl
De ABN AMRO Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 April 2010 door beoordeeld met een 7,8.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van ABN AMRO

Ontdek verdere meningen die er zijn over ABN AMRO:

Blauw Research
ABN AMRO is op 6 October 2010 door Blauw Research beloond met de Zilveren Spreekbuis 2009 .
Stichting toetsing verzekeraars
ABN AMRO is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de ABN AMRO Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(33 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van ABN AMRO

uit Valkenburg zegt op 30 October 2017:

De goedkoopste optie met de beste service.
Voor deelname diverse andere aanbieders vergeleken die qua inhoud niet of niet veel van elkaar verschillen. dan ga je uiteindelijk dus voor de prijs, en die is bij Promovendum
dus helemaal OK.

zegt op 16 March 2015:

Bij eerder schade-problemen kregen wij hele goede service!

zegt op 2 January 2015:

Mijneerdere opmerking over flexibiliteit had te maken met een verzoek, voorafgaand aan mijn meest recente contact. Het omzetten van de autoverzekering dat ik vanmiddag telefonisch liet doorvoeren verliep uitstekend.

uit Urk zegt op 21 October 2014:

goede verzekering voor een lage premie, geen negatieve ervaringen mee gehad.

zegt op 16 September 2014:

Zijn tot nu toe (hoewel wij zo goed als nooit iets hadden te declareren) al jaren heeeeeelll netjes behandeld.

zegt op 7 January 2014:

Als nieuwe klant heb ik contact gehad met een medewerker over het aanmelden van onze verzekeringen en dat ik niet op de website kon combineren (woonhuis en inboedel bv) ik moest dit 2 keer doorvoeren gaf de medewerker aan en gaf geen optie om dit even samen te doen terwijl we aan de telefoon zaten wellicht was dit een klantvriendelijk geste geweest.

uit "s-gravenhage zegt op 21 August 2013:

plezierige behandeling door alle medewerkers die mij te woord hebben gestaan.

zegt op 24 June 2013:

eerst een menu waarin niet aangegeven wordt waar ik terecht kan met mijn claim. Andere nummer bellen. Weer doorverwezen worden aan de eigen verzekering. Na lang aandringen van mij zelf toch een dossier aan gemaakt. Pas een dag later terug gebeld! Uiteindelijk wel alles netjes opgelost!

zegt op 21 April 2013:

Klop voor de grap eens uw kenteken in bij een lopende motorverzekering van Inshared, in mijn geval kwam ik voor dezelfde dekking en dezelfde motor plotseling 25% lager uit, toch maar even per mail om opheldering en correctie gevraagd........

zegt op 24 March 2013:

Ik heb een review over ABN AMRO, Op zich een goede bank waar ik al jaren bankier, met goede verzekeringen. Alleen jammer dat de autoverzekering duurder zijn dan andere fin. Instellingen die auto verzekeringen aanbieden.

zegt op 25 February 2013:

Heb een aanbod van ABN AMRO gekregen om van ASR over te stappen naar ABN AMRO, zij zouden alles regelen en niet duurder zijn en 2 maanden gratis verzekerd te zijn.
Alles prima gegaan en nu 2 maanden terug ontvangen en goedkoper verzekerd.
Echt aan te bevelenJP Stolp.

zegt op 23 January 2013:

Vorig jaar de meeste van mijn verzekeringen van ASR overgezet naar ABN AMRO. Snel geregeld en met een aantrekkelijke pakketkorting. Voor je autoverzekering is ABN geen aanrader; ruim 10 euro per maand duurder dan mijn huidige verzekeraar.

zegt op 22 December 2012:

IK had een koophuis er is in het verleden mis gegaan wat er mis kon gaan dubbele verzekeringen polissen waar ik niks aan had hoop fouten bij /rvs gemaakt en nu is deze verzekering anders er word nu gevraagd wat voor verzekering wilt u nu ik heb nu een huurhuis dus alles licht anders en een betere uitleg gegeven nu gewoon op die manier doorgaan.

zegt op 19 December 2012:

Vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van NN. Hij gaf me de informatie die ik vroeg en nam de tijd voor me. Geen urenlange wachttijden, geen doorverbind-drama en geen 20-cent-per-minuut-lijn. Gewoon de service die je verwacht maar zeker niet overal treft. Dik tevreden!

zegt op 17 December 2012:

Ik ben net heel prettig geholpen aan de telefoon!! ik heb net een schade gemeld die gemaakt is door een onbekend persoon.. ik word doorverwezen naar de plaatselijke abs schade experts krijg vervangend vervoer en geen eigen risico. Dikke duim ik heb me het weekend hier wel druk om gemaakt

zegt op 10 December 2012:

Vandaag zeer prettig geholpen aan de telefoon. Dat jullie nu goed bereikbaar zijn is echt een ENORME verbetering. Een duidelijk keuzemenu via de telefoon en echt hele snelle doorverbinding met autotaalglas, waar ik vervolgens meteen terecht kon, zodat ze de schade konden bekijken en een vervolgafspraak maken. Dus binnen een half uur was ik geholpen! Nu nog even wachten op m'n nieuwe voorruit maar die is woensdag al klaar. Super.

zegt op 14 August 2012:

ABN Amro is al jarenlang mijn bank en dat is vertrouwd. Online bankieren werkt prima. Het is mijn bank echter niet meer, omdat persoonlijk contact al jaren ontbreekt. Het is een winkel geworden, alleen de hapjes ontbreken.

zegt op 8 August 2012:

Na jarenlang klant te zijn geweest heeft ABN AMRO weinig moeite gedaan om een interessante hypotheek aan te bieden. Terwijl ik bij het afsluiten van een autoverzekering wel goede service kreeg. Ook maakt ABN AMRO het afsluiten van meerdere verzekeringen aantrekkelijk door extra kortingen.

zegt op 3 August 2012:

Auto- en woonverzekering bij ABN. Gaat prima. Afsluiten van de autoverzekering ging gemakkelijk en met een stuk minder gedoe dan bij andere autoverzekeraars. Vind trouwens dat de betaalpassen van ABN snel verslijten.

zegt op 11 August 2011:

Ik heb een review over abn amro omdat ik onder de indruk ben over de goede service.
Als je contact met ze opneemt zijn ze wel een beetje vaag.
Maar wanneer je in de problemen zit zoals bijv een ongeluk regelen ze alles in een hele snelle tijd.
Ik zal denk ik nooit overstappen naar een andere verzekering.

zegt op 10 August 2011:

Zeer solide bank die mij prima adviseerd voor mijn gehele financiele situatie.

Deze bank geeft mij het gevoel echt klant te zijn en mij ook als zodanig te herkennen. De beste ervaring die ik heb gehad met de autoverzekering is de goede pechhulp die er op de verzekering afgesloten kan worden. Binnen een half uur was de pechhulp ter plaatse (terwijl bij de ANWB op dat moment de wachttijd en opliepen tot 2 uur vanwege extreme vorst). Direct afgesleept, andere wagen gekregen en binnen twee uur een telefoontje van mijn eigen garage dat de auto alweer klaar stond.

uit Hagestein zegt op 16 June 2009:

Ik heb mijn auto verzekerd bij ABN Amro. Ik heb een goedkope premie en toch ben ik goed verzekerd. Ik heb tot nu toe 1 keer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om schade te claimen.Dit ging allemaal heel gemakkelijk en zonder problemen.

Nee, ik zou een ABN AMRO Autoverzekering niet aanbevelen

uit Groningen zegt op 2 July 2019:

Klaverblad Verzekeringen nooit aan beginnen. Je wordt door je overbuurman aangereden en noemt/levert 3 getuigen die hem allemaal tegenspreken Ze zwichten voor de grote maatschappijen en zo ga je van 20 schadevrije jaren naar 0! “Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder”

uit Enschede zegt op 15 January 2019:

Verzekering ABN niet doen mensen!
Gisteren hebben we doordat we helaas een miskoop hadden met onze vorige auto een andere auto moeten kopen.
Doordat we van een benzine naar een diesel gingen was onze huidige verzekering (Unive, verder een erg goede verzekering zonder problemen) wel erg duur voor een benzine auto.
ABN verzekering kun je auto voor een mooie prijs verzekeren, gisteren onderweg na de nieuwe auto heb ik proberen te bellen.. maar helaas stond al een half uur in de wacht en kwam er maar niet door, toen bedacht ik me kan het ook via Independer doen. Zo gezegd zo gedaan.
Ik kon verzekerd de weg op met de nieuwe auto.
Vanmorgen kreeg ik opeens een bericht uw auto is per direct uit de verzekering gehaald omdat ik ''gelogen'' zou hebben.
Auto moest ik gelijk laten staan en mocht er niet meer mee rijden.
Toen ik verhaal haalde bleek dat we blijkbaar 5 schades in de afgelopen 5 jaar op naam hadden staan.
Ik had zoiets van huh? hoe dan???
Op gegeven moment bedacht ik me owja mijn zoontje heeft op vakantie de auto ruit door gegooid maar nu de andere 4 nog.
Mijn man heeft in 2014 een ongeluk gehad, hij stond voor een stoplicht en er is met 1 met 80 achterin geknald.(dacht mijn man kon hier niks aan doen.. dus zou wel niet erbij horen het is mijn auto en de auto staat op mijn naam)
De andere 3 kwam ik helaas niet uit, heb de oude verzekering gebeld en wat bleek 3x pechhulp is ook schade.
Ik vind het echt niet kunnen dat ABN je zo weer uit de verzekering haalt zonder maar 1 enig telefoontje over hoe en wat.
Je word dus gestraft voor het feit je een ''speciaal'' kind hebt die niet alles kan verwerken en daardoor wel eens onverwacht dingen doet. Je word gestraft voor het feit dat je man een auto ongeluk heeft gehad en daardoor ook nog eens een whiplash aan over heeft gehouden en je word gestraft doordat je een verkeerde keus hebt gemaakt van je oude auto doordat hij je 3x laat staan op de weg en daardoor pechhulp hebt ingeschakeld. Dus mensen kijk uit wat je doet! Straks als je niet gelijk je mail nakijkt en dat je per direct uit de verzekering bent gehaald en daardoor onverzekerd rond rijd.

uit Emst zegt op 7 December 2018:

Wat een waardeloze manier van communicatie geen e-mail direct mogelijkheden, 20min in de wacht staan en onterechte incasso is dit mijn ervaring!!
Prijs polis is prima maar daarna communicatie in een woord waardeloos.

uit Haarlem zegt op 10 October 2018:

Neem NOOIT een autoverzekering van ABN AMRO. Medewerkers maken fout na fout. Ze werken langs elkaar heen, geven telefonisch tegenovergesteld advies en weten niet waar ze het over hebben. Deze verzekering is misschien wel goedkoop maar het is zeker, vroeg of laat, voor de klant altijd DUURKOOP. Zoek alstublieft een andere autoverzekering. U krijgt van de ABN AMRO autoverzekering vreselijk veel spijt!

uit Luttenberg zegt op 21 September 2017:

Pfff wil je vraag stellen krijg je een domme computer aan de telefoon die je overal naartoe verwijst. Krijg je iemand van de receptie verwijst ze je door naar de computer. En alles eindigt met het advies om te kijken op de website en het verbeken van het gesprek

Slechtste klntenservice ooit

uit Lelystad zegt op 22 July 2017:

Er is ingebroken in mijn auto. Na aangifte gedaan te hebben. De verzekering op de hoogte gebracht van de vermiste spullen. 1 rayban zonnebril en de TomTom.
Waarde 300 euro. Aangezien ik geen aankoop bewijzen meer had. Alleen een legen doos van de TomTom. Zei men tegen mij dat die doos van iedereen zou kunnen zijn en dus geen bewijs had dat de tomtom van mij was. Ze vertrouwen hun eigen klanten dus niet. Mooi uitgangs punt.

Ik heb al mijn verzekeringen ergens anders ondergebracht. Nooit meer bij vkg

uit Amsterdam zegt op 10 December 2015:

Na een aanrijding met een verzekerde van ABN AMRO (hij reed achterop een file) probeer ik nu al bijna een maand mijn schade vergoed te krijgen. Ik heb meerdere keren gebeld (inmiddels 6 keer) en zou telkens teruggebeld worden. Uiteindelijk bleek de vertraging aan de kant van ABN te liggen en zouden ze met spoed alles afhandelen. Nu is mijn auto total loss verklaard maar blijkt dat de tegenpartij nog geen schadeformulier heeft opgestuurd, daar gaan ze nu eerst achteraan. Hier hadden ze natuurlijk alle andere keren dat ze in het dossier keken ook mee kunnen beginnen, maar dat zou misschien wel erg klantgericht zijn....

zegt op 10 June 2014:

Ruim 1,5 jaar geleden autoverzekering beëindigd i.v.m. verkoop auto. Had 16 schadevrije jaren opgebouwd. Half jaar geleden overgestapt met onze overige verzekeringen. Nu wil ik een autoverzekering af gaan sluiten met behoud van die opgebouwde schadevrije jaren, maar dat kan alleen als wij terugkomen met al onze verzekeringen.

uit Breukelen zegt op 1 February 2014:

Zeer negatieve ervaring. De muts bij het bankkantoor heeft mij verkeerd voorgelicht. Waarschijnlijk krijgen de bankkantoor werknemers geen goede training. Hierdoor had ik het formulier niet juist ingevuld. Gevolg de voorlopige acceptatie werd afgewezen maar ze hadden mijn vorige verzekering wel al opgezegd. Dit heeft voor mij een enorme schadepost opgeleverd.

Koop nooit bij ABN AMRO verzekeringen

zegt op 27 December 2012:

Ik heb een tijdje terug gebeld omdat ik een barst in mijn voorruit had en toen werd ik meteen doorverbonden met autotaalglas alles zou geregeld worden ......niet dus vandaag belde autotaalglas de rekening was terug gestuurd met als reden de auto was niet WA extra verzekerd en dus ruitschade wordt niet gedekt .Dat hadden ze mij ook wel even kunnen laten weten toen ik aan de telefoon was met inshared. En ook dat er een eigen risico van 125 euro is. Ik zal inshared dus NIET aanraden aan mijn vrienden en bekenden.

zegt op 10 January 2012:

Ik ben twee jaar lang verzekerd geweest bij Zekur. In die twee jaar heb ik vrijwel niets gereclameerd. Na een jaartje wilde ik mijn rekening wijzigen. Dit gedaan via de website. Vervolgens wordt het bedrag alsnog weken later van het oude rekeningnummer afgeschreven. Hier moest ik dus weer à 0,10 cent per minuut achteraan bellen. Nu vorige maand besloten over te stappen en ja hoor. Weer hetzelfde verhaal.... Ze schrijven weer lekker geld af. Uiteindelijk blijkt dat de opzegging allang al was doorgekomen (hebben ze nota bene zelf bevestigd aan mijn nieuwe verzekeraar 13 dagen voor de laatste afschrijving) en nu mag ik even 4-6 weken wachten tot het geld wordt teruggestort (in tegenstelling tot wat een andere medewerker eerder had gezegd). Tevens ook weer een paar euro lichter door het bellen naar de onvriendelijke klantendienst.
Ik vind het echt ronduit slecht. Ik heb nooit gebruik gemaakt van hun diensten, maandenlang betaald en een simpele wijziging doorvoeren is voor hun een kans om ongewenst geld af te schrijven en je geld langer vast te houden.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen