ABN AMRO Autoverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (51 reviews)

Logo verzekeraar ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Je kiest zelf je dekkingen
  • Je premie kan lager uitvallen omdat je alleen betaalt voor wat nodig is
  • Pechhulpverzekering Nederland: binnen 2 uur een vervangende auto met de Mobiliteitsservice
  • Eén aanspreekpunt bij schade
  • Ook voor zzp’ers

Onafhankelijke beoordelingen voor de ABN AMRO Autoverzekering

De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De ABN AMRO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De ABN AMRO Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De ABN AMRO Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ABN AMRO Autoverzekering

Het is een goedbedoeld systeem. Technisch soms niet 100 procent maar dat is nu eenmaal zo met software op afstand mobiel. Wanneer je keurig netjes rijdt ontvang je korting. Een rekensom leert dat dit een sigaar uit eigen doos. Met veel schadevrije jaren ben je bij Centraal Beheer veel goedkoper uit met betere voorwaarden. Verder besteedt de ANWB alles uit aan derden. Logisch. Het is geen verzekeraar. Maar die derden functioneren niet optimaal. Kortom: het concept is goed maar je schiet er niets mee op

Zeer slecht ervaring! Van mijn gevoel willen ze geld op mij besparen en ze doen tegen ons net als wij leugenaars zijn. Wij hadden een aanrijding met een dier, bumper rechts beschadigd en een lekke radiateur van over gehouden. Bij de garage van verzekering hebben ze paar foto’s gemaakt paar dagen na aanrijding met dat wij terug gebeld worden.2 maanden niks van garage gehoord zelf moeten paar keer bellen eindelijk afspraak gemaakt dat was ingepland 4 maanden na aanrijding. Ze laten ons al 3 maanden met lekke koelvloeistof rondrijden. Sinds de aanrijding moest ik al 2 keer koelvloeistof bijvullen.ik ben naar mijn eigen garage gegaan om kijken wat is aan de hand,lekke radiateur wat precies achter de bumper zit,mijn eigen auto monteur zegt komt door de klap.Abn amro weigert de schade te repareren omdat hun expert zei komt niet door de klap omdat radiateur in midden zit. Vraag mij af of de expert ooit een radiateur gezien heb omdat is een brede onderdeel dat achter de bumper inmidden zit maar ook op zijkanten vanwege is breed.ik kan door gat in mijn bumper lekkende koelvloeistof zien. Expert zegt dat het toeval is dat mijn radiateur lekt op rechte kant sinds de aanrijding maar de schade op bumper op rechte kant is wel van aanrijding. Wat een onzin!!! Het is niet een toeval dat ik sinds de aanrijding lekkage heb precies op rechtse kan. Met andere woorden ze laten mij al 3 maanden met lekkende koelvloeistof rondrijden en uiteindelijk willen ze de radiateur niet repareren. Ik riskeer elke dag flink dure schade op mijn motor of kapote auto en hun zeggen is mijn probleem. Ik vraag mij af waarvoor betaal ik al de geld elke maand en als ik een keer in 13 jaar schade heb word ik voor helft geholpen.

mijn rijbewijs is afgegeven op 27-03-2006, geldig tot 17-06-2029, 16 jaar ervaring

Snelle afhandeling en goed en snel geregeld. Echter de klantenservice is waardeloos. Ik wil een auto verzekeren maar tussen 9 en 12 kun je maar bellen. En de rest van de dag heb je dus dikke pech.

Mijn ervaringen met de ABN AMRO auto schade afdeling is zeer slecht. Schade behandelaar alleen liegen, bijvoorbeeld de auto expert doorgeven de auto rapport helemaal niet, mijn auto is totaal los, de verantwoordelijk was de tegenpartij, politie rapport hebben. 5 weken na de ongeluk mijn schade claim nog niet behandeld worden. De schade behandelaar helemaal niet contact opnemen met mij, ik moet bellen iedere keer als ik willen weten waar staat mijn schade behandeling. Dus nu ik moet inschakelen een gespecialiseerd advocaat omdat ik vinden leuk niet deze kinderachtige spelletjes van de schade behandelaar van ABN AMRO.

Bij een hit en run hebben wij schade opgelopen aan onze auto. Omdat wij in de auto zaten hebben we het kenteken kunnen noteren van de andere partij. Onze autoverzekering wil echter niet helpen bij het contacteren van de verzekeringsmaatschappij van de andere partij omdat wij niet het duurste pakket hebben. Meneer was trouwens aan het lachen aan de telefoon met deze situatie. Ik ben dan ook genoodzaakt om nogmaals de politie erbij te betrekken om via hen hopelijk iets te weten te komen. Ik vraag mij af waarom ik betaal voor jullie (op 1 na duurste pakket). jullie zijn ons als klant kwijt en mogen negatieve recensies verwachten.

Klaverblad Verzekeringen nooit aan beginnen. Je wordt door je overbuurman aangereden en noemt/levert 3 getuigen die hem allemaal tegenspreken Ze zwichten voor de grote maatschappijen en zo ga je van 20 schadevrije jaren naar 0! “Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder”

Verzekering ABN niet doen mensen! Gisteren hebben we doordat we helaas een miskoop hadden met onze vorige auto een andere auto moeten kopen. Doordat we van een benzine naar een diesel gingen was onze huidige verzekering (Unive, verder een erg goede verzekering zonder problemen) wel erg duur voor een benzine auto. ABN verzekering kun je auto voor een mooie prijs verzekeren, gisteren onderweg na de nieuwe auto heb ik proberen te bellen.. maar helaas stond al een half uur in de wacht en kwam er maar niet door, toen bedacht ik me kan het ook via Independer doen. Zo gezegd zo gedaan. Ik kon verzekerd de weg op met de nieuwe auto. Vanmorgen kreeg ik opeens een bericht uw auto is per direct uit de verzekering gehaald omdat ik ''gelogen'' zou hebben. Auto moest ik gelijk laten staan en mocht er niet meer mee rijden. Toen ik verhaal haalde bleek dat we blijkbaar 5 schades in de afgelopen 5 jaar op naam hadden staan. Ik had zoiets van huh? hoe dan??? Op gegeven moment bedacht ik me owja mijn zoontje heeft op vakantie de auto ruit door gegooid maar nu de andere 4 nog. Mijn man heeft in 2014 een ongeluk gehad, hij stond voor een stoplicht en er is met 1 met 80 achterin geknald.(dacht mijn man kon hier niks aan doen.. dus zou wel niet erbij horen het is mijn auto en de auto staat op mijn naam) De andere 3 kwam ik helaas niet uit, heb de oude verzekering gebeld en wat bleek 3x pechhulp is ook schade. Ik vind het echt niet kunnen dat ABN je zo weer uit de verzekering haalt zonder maar 1 enig telefoontje over hoe en wat. Je word dus gestraft voor het feit je een ''speciaal'' kind hebt die niet alles kan verwerken en daardoor wel eens onverwacht dingen doet. Je word gestraft voor het feit dat je man een auto ongeluk heeft gehad en daardoor ook nog eens een whiplash aan over heeft gehouden en je word gestraft doordat je een verkeerde keus hebt gemaakt van je oude auto doordat hij je 3x laat staan op de weg en daardoor pechhulp hebt ingeschakeld. Dus mensen kijk uit wat je doet! Straks als je niet gelijk je mail nakijkt en dat je per direct uit de verzekering bent gehaald en daardoor onverzekerd rond rijd.

Wat een waardeloze manier van communicatie geen e-mail direct mogelijkheden, 20min in de wacht staan en onterechte incasso is dit mijn ervaring!! Prijs polis is prima maar daarna communicatie in een woord waardeloos.

Neem NOOIT een autoverzekering van ABN AMRO. Medewerkers maken fout na fout. Ze werken langs elkaar heen, geven telefonisch tegenovergesteld advies en weten niet waar ze het over hebben. Deze verzekering is misschien wel goedkoop maar het is zeker, vroeg of laat, voor de klant altijd DUURKOOP. Zoek alstublieft een andere autoverzekering. U krijgt van de ABN AMRO autoverzekering vreselijk veel spijt!

Wegblijven bij alles dat onder Achmea valt! Zoals je bij vele ervaringen leest zijn het een groepje zakkenvullende managertjes! Als puntje bij paaltje komt en je claimt iets TERECHT komen ze met verzinsels en verwijzen ze naar artikelnummer die NIETS met de claim te maken hebben! Ik heb 3.5 maand niet eens een schriftelijk antwoord op mijn claim nadat ze deze telefonisch afwijzede! Totdat ze wisen dat ik hun gesprekken opnam en lekker op het internet ging zetten! Ze denken dat ze mensen voor de gek kunnen houden! Mensen zeg alles op bij hun, dus ook zorgverzekering (zilverenkruis) of reisverzekering! De val van Achmea zal niet lang duren gezien de hoeveelheid negatieve ervarigen!

De goedkoopste optie met de beste service. Voor deelname diverse andere aanbieders vergeleken die qua inhoud niet of niet veel van elkaar verschillen. dan ga je uiteindelijk dus voor de prijs, en die is bij Promovendum dus helemaal OK.

Pfff wil je vraag stellen krijg je een domme computer aan de telefoon die je overal naartoe verwijst. Krijg je iemand van de receptie verwijst ze je door naar de computer. En alles eindigt met het advies om te kijken op de website en het verbeken van het gesprek Slechtste klntenservice ooit

Er is ingebroken in mijn auto. Na aangifte gedaan te hebben. De verzekering op de hoogte gebracht van de vermiste spullen. 1 rayban zonnebril en de TomTom. Waarde 300 euro. Aangezien ik geen aankoop bewijzen meer had. Alleen een legen doos van de TomTom. Zei men tegen mij dat die doos van iedereen zou kunnen zijn en dus geen bewijs had dat de tomtom van mij was. Ze vertrouwen hun eigen klanten dus niet. Mooi uitgangs punt. Ik heb al mijn verzekeringen ergens anders ondergebracht. Nooit meer bij vkg

Na een aanrijding met een verzekerde van ABN AMRO (hij reed achterop een file) probeer ik nu al bijna een maand mijn schade vergoed te krijgen. Ik heb meerdere keren gebeld (inmiddels 6 keer) en zou telkens teruggebeld worden. Uiteindelijk bleek de vertraging aan de kant van ABN te liggen en zouden ze met spoed alles afhandelen. Nu is mijn auto total loss verklaard maar blijkt dat de tegenpartij nog geen schadeformulier heeft opgestuurd, daar gaan ze nu eerst achteraan. Hier hadden ze natuurlijk alle andere keren dat ze in het dossier keken ook mee kunnen beginnen, maar dat zou misschien wel erg klantgericht zijn….

werd redelijk snel doorverbonden met een medewerker. Deze medewerker heeft ons dezelfde middag nog de formulieren toegestuurd die wij nodig hadden voor onze reis naar Rusland. NB op het moment dat ik belde was het bandje met het keuzemenu niet echt duidelijk te horen. Reactie National Academic – 9 november 2015 Beste heer Schotten, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij gaan uw tip onderzoeken en waarnodig aanpassen. 

Mijn vraag of de vergoeding van chiropraxie valt onder alternatieve geneeswijzen werd slechts na lang doorvragen beantwoord. In eerste instantie was het antwoord dat het allemaal op de website was na te lezen. De medewerker sprak gehaast en praatte steeds door mijn vragen heen. Hij gaf niet het gevoel dat hij mijn vraag serieus nam, eerder dat ik wat beter mijn best moest doen om het zelf uit te zoeken op de website: time is money. Reactie National Academic – 27 oktober 2015 Beste mevrouw Bauer, wij betreuren de gang van zaken en gaan dit voor u uitzoeken. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op. 

Vraag over dekking in buitenland gesteld. Eerst een algemeen antwoord ontvangen. Nog een keer doorvragen een keurig toehelicht antwoord met onderbouwing. Prima.

Bij eerder schade-problemen kregen wij hele goede service!

Mijneerdere opmerking over flexibiliteit had te maken met een verzoek, voorafgaand aan mijn meest recente contact. Het omzetten van de autoverzekering dat ik vanmiddag telefonisch liet doorvoeren verliep uitstekend.

goede verzekering voor een lage premie, geen negatieve ervaringen mee gehad.

nav een voorval in Parijs de hulp ingeroepen van SOS. Uitstekend geholpen!! Gr Adri Noordstrand

Goede en snelle afhandeling van het schadevoorval

Door een defect aan de auto van haar reisgenoot tijdens de terugreis was onze dochter genoodzaakt langer te blijven in Frankrijk. De auto kon pas na 6 dagen gerepareerd worden en voor die tijd moest ze in Nederland nog een tentamen maken. Na veel doorverbinden bij de alarmlijn is haar verteld dat ze vervangend vervoer kon krijgen. De plannen zijn daar toen op afgestemd. Toen ik vanuit Nederland met de vaste lijn belde bleek dat ze alleen verblijfskosten vergoed kreeg. Ze heeft toen zelf een goedkope busreis geregeld naar Nederland. Uiteindelijk is de schade heel correct en coulant afgehandeld maar het lange bellen met mobiele telefoon(doorverbinden en wachten) en het verkeerd voorgelicht worden was wel een teleurstelling. We hopen echt dat jullie de dienstverlening via de alarmlijn verbeteren want nu was iedereen rustig met alleen autopech maar in geval van een ongeluk of ander groot incident is dat niet waar je op hoopt.Haar reisgenoot was via de ANWB verzekerd en dat verliep snel en goed. Het zou ook in drukke vakantietijd mogelijk moeten zijn om adequaat geholpen te worden. Reactie National Academic 23/09/2014 Beste mevrouw Van Pruissen,  bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Zijn tot nu toe (hoewel wij zo goed als nooit iets hadden te declareren) al jaren heeeeeelll netjes behandeld.

Na 31 jaar bij een andere maatschappij te zijn verzekerd geweest, werd het tijd om over te stappen omdat deze maatschappij een exorbitante premieverhoging doorvoerde, welke alleen was gebaseerd op de mededeling "dat er de laatste tijd veel schades zijn gemeld". Alle verzekeringen werden zonder problemen over gezet door een enthousiaste medewerker, welke duidelijke uitleg gaf en zeer deskundig overkwam. Uiteindelijk ben ik nu beter (ruimere dekking) verzekerd, voor minder geld.

Ruim 1,5 jaar geleden autoverzekering beëindigd i.v.m. verkoop auto. Had 16 schadevrije jaren opgebouwd. Half jaar geleden overgestapt met onze overige verzekeringen. Nu wil ik een autoverzekering af gaan sluiten met behoud van die opgebouwde schadevrije jaren, maar dat kan alleen als wij terugkomen met al onze verzekeringen.

Snelle correcte reactie van Nat.Ac. Duidelijke richtlijnen hoe te handelen bij toegebrachte schade aan motorvoertuig.Ben erg tevreden met Nat.Ac.

Zeer negatieve ervaring. De muts bij het bankkantoor heeft mij verkeerd voorgelicht. Waarschijnlijk krijgen de bankkantoor werknemers geen goede training. Hierdoor had ik het formulier niet juist ingevuld. Gevolg de voorlopige acceptatie werd afgewezen maar ze hadden mijn vorige verzekering wel al opgezegd. Dit heeft voor mij een enorme schadepost opgeleverd. Koop nooit bij ABN AMRO verzekeringen

Als nieuwe klant heb ik contact gehad met een medewerker over het aanmelden van onze verzekeringen en dat ik niet op de website kon combineren (woonhuis en inboedel bv) ik moest dit 2 keer doorvoeren gaf de medewerker aan en gaf geen optie om dit even samen te doen terwijl we aan de telefoon zaten wellicht was dit een klantvriendelijk geste geweest.

plezierige behandeling door alle medewerkers die mij te woord hebben gestaan.

Beste schadespecialist, De afhandeling van de schade was snel en correct. Het was prettig om u en uw collega's te woord te staan en het gaf me ook het gevoel dat mijn dossier voor iedereen inzichtelijk was zonder mij te laten wachten of dat ik doorverbonden moest worden. Informatie werd op een vriendelijke en duidelijke wijze aan mij gegeven. Bedankt. Ik was helaas niet eerder in de gelegenheid om op deze mail te reageren i.v.m. vakantie. Met vriendelijke groet Hans Tielemans  

eerst een menu waarin niet aangegeven wordt waar ik terecht kan met mijn claim. Andere nummer bellen. Weer doorverwezen worden aan de eigen verzekering. Na lang aandringen van mij zelf toch een dossier aan gemaakt. Pas een dag later terug gebeld! Uiteindelijk wel alles netjes opgelost!

Klop voor de grap eens uw kenteken in bij een lopende motorverzekering van Inshared, in mijn geval kwam ik voor dezelfde dekking en dezelfde motor plotseling 25% lager uit, toch maar even per mail om opheldering en correctie gevraagd……..

Ik heb een review over ABN AMRO, Op zich een goede bank waar ik al jaren bankier, met goede verzekeringen. Alleen jammer dat de autoverzekering duurder zijn dan andere fin. Instellingen die auto verzekeringen aanbieden.

Heb een aanbod van ABN AMRO gekregen om van ASR over te stappen naar ABN AMRO, zij zouden alles regelen en niet duurder zijn en 2 maanden gratis verzekerd te zijn. Alles prima gegaan en nu 2 maanden terug ontvangen en goedkoper verzekerd. Echt aan te bevelenJP Stolp.

Vorig jaar de meeste van mijn verzekeringen van ASR overgezet naar ABN AMRO. Snel geregeld en met een aantrekkelijke pakketkorting. Voor je autoverzekering is ABN geen aanrader; ruim 10 euro per maand duurder dan mijn huidige verzekeraar.

Ik heb een tijdje terug gebeld omdat ik een barst in mijn voorruit had en toen werd ik meteen doorverbonden met autotaalglas alles zou geregeld worden ……niet dus vandaag belde autotaalglas de rekening was terug gestuurd met als reden de auto was niet WA extra verzekerd en dus ruitschade wordt niet gedekt .Dat hadden ze mij ook wel even kunnen laten weten toen ik aan de telefoon was met inshared. En ook dat er een eigen risico van 125 euro is. Ik zal inshared dus NIET aanraden aan mijn vrienden en bekenden.

IK had een koophuis er is in het verleden mis gegaan wat er mis kon gaan dubbele verzekeringen polissen waar ik niks aan had hoop fouten bij /rvs gemaakt en nu is deze verzekering anders er word nu gevraagd wat voor verzekering wilt u nu ik heb nu een huurhuis dus alles licht anders en een betere uitleg gegeven nu gewoon op die manier doorgaan.

Vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van NN. Hij gaf me de informatie die ik vroeg en nam de tijd voor me. Geen urenlange wachttijden, geen doorverbind-drama en geen 20-cent-per-minuut-lijn. Gewoon de service die je verwacht maar zeker niet overal treft. Dik tevreden!

Ik ben net heel prettig geholpen aan de telefoon!! ik heb net een schade gemeld die gemaakt is door een onbekend persoon.. ik word doorverwezen naar de plaatselijke abs schade experts krijg vervangend vervoer en geen eigen risico. Dikke duim ik heb me het weekend hier wel druk om gemaakt

Vandaag zeer prettig geholpen aan de telefoon. Dat jullie nu goed bereikbaar zijn is echt een ENORME verbetering. Een duidelijk keuzemenu via de telefoon en echt hele snelle doorverbinding met autotaalglas, waar ik vervolgens meteen terecht kon, zodat ze de schade konden bekijken en een vervolgafspraak maken. Dus binnen een half uur was ik geholpen! Nu nog even wachten op m'n nieuwe voorruit maar die is woensdag al klaar. Super.

ABN Amro is al jarenlang mijn bank en dat is vertrouwd. Online bankieren werkt prima. Het is mijn bank echter niet meer, omdat persoonlijk contact al jaren ontbreekt. Het is een winkel geworden, alleen de hapjes ontbreken.

Na jarenlang klant te zijn geweest heeft ABN AMRO weinig moeite gedaan om een interessante hypotheek aan te bieden. Terwijl ik bij het afsluiten van een autoverzekering wel goede service kreeg. Ook maakt ABN AMRO het afsluiten van meerdere verzekeringen aantrekkelijk door extra kortingen.

Auto- en woonverzekering bij ABN. Gaat prima. Afsluiten van de autoverzekering ging gemakkelijk en met een stuk minder gedoe dan bij andere autoverzekeraars. Vind trouwens dat de betaalpassen van ABN snel verslijten.

Ik ben twee jaar lang verzekerd geweest bij Zekur. In die twee jaar heb ik vrijwel niets gereclameerd. Na een jaartje wilde ik mijn rekening wijzigen. Dit gedaan via de website. Vervolgens wordt het bedrag alsnog weken later van het oude rekeningnummer afgeschreven. Hier moest ik dus weer à 0,10 cent per minuut achteraan bellen. Nu vorige maand besloten over te stappen en ja hoor. Weer hetzelfde verhaal…. Ze schrijven weer lekker geld af. Uiteindelijk blijkt dat de opzegging allang al was doorgekomen (hebben ze nota bene zelf bevestigd aan mijn nieuwe verzekeraar 13 dagen voor de laatste afschrijving) en nu mag ik even 4-6 weken wachten tot het geld wordt teruggestort (in tegenstelling tot wat een andere medewerker eerder had gezegd). Tevens ook weer een paar euro lichter door het bellen naar de onvriendelijke klantendienst. Ik vind het echt ronduit slecht. Ik heb nooit gebruik gemaakt van hun diensten, maandenlang betaald en een simpele wijziging doorvoeren is voor hun een kans om ongewenst geld af te schrijven en je geld langer vast te houden.

Now we know who the sesnible one is here. Great post!

Ik heb een review over abn amro omdat ik onder de indruk ben over de goede service. Als je contact met ze opneemt zijn ze wel een beetje vaag. Maar wanneer je in de problemen zit zoals bijv een ongeluk regelen ze alles in een hele snelle tijd. Ik zal denk ik nooit overstappen naar een andere verzekering.

Zeer solide bank die mij prima adviseerd voor mijn gehele financiele situatie. Deze bank geeft mij het gevoel echt klant te zijn en mij ook als zodanig te herkennen. De beste ervaring die ik heb gehad met de autoverzekering is de goede pechhulp die er op de verzekering afgesloten kan worden. Binnen een half uur was de pechhulp ter plaatse (terwijl bij de ANWB op dat moment de wachttijd en opliepen tot 2 uur vanwege extreme vorst). Direct afgesleept, andere wagen gekregen en binnen twee uur een telefoontje van mijn eigen garage dat de auto alweer klaar stond.

Heb verschillende verzekeringen bij abn amro. De goede punten van de autoverzekering zijn dat het een lage premie heeft, goede dekking, klantvriendelijke helpedesk. Problemen en vragen worden goed afgehandeld. EN als je schade hebt aan je auto wat mij was gebeurd, dan wordt dit snel opgepakt en zo snel mogelijk afgehandeld. Afsluiten via de website ging wat ingewikkeld, maar ben er uitgekomen.

Ik heb mijn auto verzekerd bij ABN Amro. Ik heb een goedkope premie en toch ben ik goed verzekerd. Ik heb tot nu toe 1 keer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om schade te claimen.Dit ging allemaal heel gemakkelijk en zonder problemen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen