De Zeeuwse Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.6/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar De Zeeuwse

De Zeeuwse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1939, met een rijke Zeeuwse historie. De Zeeuwse is een volle dochter van De Goudse.

Voordelen van De Zeeuwse:

  • De Zeeuwse is opgericht in 1939 en is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij en een volle dochter van De Goudse
  • Een breed assortiment schadeverzekeringen tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Door de goede contacten met assurantieadviseurs beschikt De Zeeuwse snel over de juiste informatie om bij acceptatie en schadeafhandeling direct kunnen reageren.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Keuze uit 3 varianten
  • Vervangend vervoer bij herstel door Schadegarant
  • Zelfde korting op tweede auto

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Zeeuwse Autoverzekering

De De Zeeuwse Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De De Zeeuwse Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Zeeuwse Autoverzekering

Telefonisch contact gehad. Telefoniste heeft niet naar mijn verhaal geluisterd en meteen naar een andere partij doorverwezen

Ik ben flink genaaid door deze verzekering. Iemand bij deze verzekering bepaalde ineens dat ik schade heb gemaakt bij een ongeval, terwijl ik dit niet eens erken. Vervolgens mag ik uiteindelijk wel de schade vergoeden.Erg fijn.. De manier waarop deze verzekering met mensen omgaat is zeer naar en ver beneden peil. Na deze ervaring zeg ik: Blijf weg bij OVZ!

Your posting ralely straightened me out. Thanks!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen