De Zeeuwse Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar De Zeeuwse

De Zeeuwse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1939, met een rijke Zeeuwse historie. De Zeeuwse is een volle dochter van De Goudse.

Voordelen van De Zeeuwse:

  • De Zeeuwse is opgericht in 1939 en is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij en een volle dochter van De Goudse
  • Een breed assortiment schadeverzekeringen tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Door de goede contacten met assurantieadviseurs beschikt De Zeeuwse snel over de juiste informatie om bij acceptatie en schadeafhandeling direct kunnen reageren.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Foto- en computerapparatuur tot €15.000,-
  • Ook dekking buiten jouw woning mogelijk

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Zeeuwse Inboedelverzekering

Voor het eerst in 50 jaar probeer ik iets te claimen en zonder nadere uitleg wordt de claim afgewezen. Ik denk dat ik ga overstappen na 60 jaar klant te zijn

Schutting omgewaaid maar onze huizen worden afgebroken. Ten eerste was het schiet de schutting maar voor en lever het bonnetje maar in en dan kijken we wel. Prima….nu schutting gekocht en maar al op ons nieuwe adres geplaatst en nu zijn we fraudeurs en word er niks uitgekeerd. Heb in 10 jaar ooit 3 schades ingediend! Heb mijn schadepost toch gewoon thuis? Had de schutting eerst neer moeten zetten bij ons oude huis en dan afbreken en opnieuw plaatsen in het nieuwe huis…..beetje krom is het niet? Dus bij deze geen aanbeveling!

ik heb een heel parket en bent zeer tevreden goed geregeld klant vriendelijkheig zeer hoog.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen