De Zeeuwse Aansprakelijkheidsverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar De Zeeuwse

De Zeeuwse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1939, met een rijke Zeeuwse historie. De Zeeuwse is een volle dochter van De Goudse.

Voordelen van De Zeeuwse:

  • De Zeeuwse is opgericht in 1939 en is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij en een volle dochter van De Goudse
  • Een breed assortiment schadeverzekeringen tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Door de goede contacten met assurantieadviseurs beschikt De Zeeuwse snel over de juiste informatie om bij acceptatie en schadeafhandeling direct kunnen reageren.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Wereldwijde dekking
  • Vriendendienst tot €15.000,-

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Zeeuwse Aansprakelijkheidsverzekering

Mijn hele polspakket is van OVZ overgeheveld naar de Zeeuwse. De premie blijft gelijk, maar de voorwaarden niet. Ik moet zelf op hun site de voorwaarden vergelijken. Na diverse inlogpogingen lukt het niet om op de site te komen. De adviseur blijkt ook niet door de Zeeuwse op de hoogte te zijn gesteld van de veranderingen. Begrijp dat de Zeeuwse een dochter van de Goudse is. Daar hadden we met onze VVE ook al niet zulke goede ervaringen mee.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen