Klik & Go Autoverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (28 reviews)

Klik & Go Verzekeringen Ervaringen

Met de Klik & Go van ASR Verzekeringen kies je voor een eenvoudig af te sluiten verzekering met prima voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Geen extra eigen risico voor jeugdige bestuurders bij beperkt casco schaden
  • Geen invloed op Bonus/Malus bij kwaadwillige beschadiging van het voertuig
  • Eigen risico is afkoopbaar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Klik & Go Autoverzekering

Helaas zijn ze niet heel erg betrouwbaar. Nemen een hogere aanschafwaarde van de auto om de premie te bereken. Als je dan daarop wijst laten ze je een paar maanden op reactie wachten. (In de hoop dat je het vergeet?) En dan komen ze met allerlei non-argumenten om de te hoge cataloguswaarde aanschafwaarde te handhaven. Kortom je wordt besodemieterd waar je bij bent.
1e jaar goede premie. Nu is het 1e jaar voorbij en krijg ik een premieverhoging van 120%!!!!! Ze zijn niet goed wijs! Ik stap gauw over en voor mij geen klik en go meer!
Nooit deze verkering kiezen voor de auto! Ze hebben mijn verzoek voor verzekering geanuleerd en ik bleek ineeens onverzekerd te zijn, dus kon ik mijn auto niet gebruiken en moest eerst een nieuwe verzekering afsluiten. Het verzoek is afgewezen omdat ze zeiden dat de woonruimte die ik huur kantoorruimte zou zijn. Dit is gewoon via Camelot gehuurd en is gewoon woonruimte. Voordat ze lopen te schreeuwen kunnen ze toch eerst even informeren bij de Gemeente?? Ik wil hier nooit meer mijn verzekering afsluiten!!!!
Heb sinds 2 jr een autoverzekering bij Klik
Erg omslachtig en ondoorzichtig. (all-risk) Verzekering voor mijn net aangeschafte auto afgesloten bij hoyhoy (polisbeheerder). Na lang wachten, eindelijk de papieren via Nedasco, schades melden bij CEM voor een verzekering van ASR??? . Dag 1 portierschade. Wordt niet vergoed,want ik kan niet bewijzen, dat de schade al niet aanwezig was (???), na enkele dagen ruitschade, twee sterretjes door opspringende steentjes. Wordt niet vergoed, want de ruit zou in het verleden al eens gerepareerd zijn....Fijn en daar zit ik dan een jaar aan vast! Mijn vader zei het al; goedkoop is duurkoop!
Heb de verzekering nu ongeveer een maand en ben tevreden over de verloop van zaken betreft ontvangen van papieren en het gemak. Heb nog geen schade of andere zaken bij Klik
Om van een stinkende rat in een schaapsmanteltje te spreken, gaat misschien wat ver. Misleidend en onwelwillend is dit door ASR in elkaar gesleutelde verleidingsapparaat zeker. Zeveneneenhalve maand stilzwijgend continueren van een autoverzekering vanwege (zgn.?) niet ontvangen van vrijwaringsbewijs en structureel verzuimen van het doorgeven van schadevrije jaren bij overstappen naar andere verzekeraar zijn zo wat kenmerken van deze frisse club.
vreselijk behandeld!!! zeer onprettig persoon aan de telefoon gehad. graag mondeling toelichten indien nodig vr gr silvia verberg
Van begin af aan ellende met Klik
De website is erg onoverzichtelijk. Ik ben al een paar dagen bezig om uit te zoeken waar ik moet melden dat er een barst in mijn voorruit zit en ik heb geen idee wie mijn tussenpersoon is. Wanneer ik dacht mijn tussenpersoon gevonden te hebben, kreeg ik het bericht dat ze geen zaken doen met Klik
Ik heb een schade aan mijn auto opgelopen. de ander partij was aansprakkelijk hiervoor. Mijn verzekering deed er heel moeilijk over en werd er zoveel fouten gemaakt dat ik zelf 5 keer telefonisch contact met ze moest opnemen en alsnog kwamen ze met excussen en de fout werd weer herhaald. Ik werd telefonisch ook niet vriendelijk te woord gestaan. Ik zou het echt niet bevelen deze verzekering krijg je hoofdpijn door.
Na mijn vraag/opmerking via de mail kreeg ik meteen antwoord. SUPER!! Ook telefonisch contact gehad, zeer correct geholpen en geen wachttijden. Heerlijk!
De site geeft je een goed en snel inzicht in het aanbod van de door jouw gevraagde verzekering. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat betekent niet altijd de laagste prijs. Die mogelijkheid om je tegen de laagste prijs te verzekeren wordt wel gegeven. Het indepiender "vignet" betekent vrijwel altijd een betrouwbare verzekeraar. Alles komt heel transparant over.
dik tevreden prijs/kwaliteit verhouding opvallend goed..
Ik ben bijzonder tevreden over de voorlichting en de service van jullie buro
Alles was snel geregeld, uitstekende maatschappij. Zeker een aanrader voor iedereen.
Eerste ervaring is prima, deskundige uitleg door vriendelijke medewerkster
Goed geholpen en prijs kwaliteit is prima. Vond de betalingswijze wel wat onduidelijk.
het is overzichtelijk en helder. Prima manier om autoverzekering af te sluiten tegen lage tarieven.
nou net als antwoord erboven als we straks als ze geslaagd is over kunne schrijven op haar naam en dat goed gaat ben ik tevrden prijs vindt ik ook meevallen.
Zeer eenvoudig aanmelden on-line en de telefonische hulp was professioneel en zeer vriendelijk.
Gewoon als de jeugd een mooie audi koopt dan is ook gelijk de verzekering duurder helaas maar dankzij Klik and Go ™ scheeld het gewoon veel geld daarvoor hartelijk dank
Een verzekering afsluiten bij Klik en Go was inderdaad gemakkelijk, men was op de hoogte van mijn zeer beperkte schadeverleden en afsluiten was geen enkel probleem. Goed geregeld.
Het afsluiten van de autoverzekering is erg eenvoudig. Jammer alleen dat ik bij de vraag aan een van de medewerkers betreffende de verkeersrechtsbijstandsverzekering niet correct te woord ben gestaan. Mijn vraag was of de verzekering ook dekking geeft wanneer ik op de fiets of als voetganger rechtsbijstand nodig heb en hier werd zeer stellig NEE op geantwoord. Dit blijkt echter wel het geval te zijn.
goede service met snelle afhandeling van verzekering
Is niet helemaal te begrijpen, daar andere maatschappijen er dik boven zitten met hun prijs.
Prettig geholpen door een vriendelijke jongeman!
een goede maatschapij ze weten waren ze het over hebben dat is fijn ze laten je niet in de steek

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen