BOVAG Autoverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (37 reviews)

BOVAG Verzekeringen Ervaringen

Naast de BOVAG Pechhulp en de BOVAG Garantie biedt uw BOVAG-bedrijf nu ook de BOVAG Autoverzekering aan.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Je blijft altijd mobiel
  • Geen kleine lettertjes
  • Dagelijks opzegbaar
  • Geen gedoe bij schade

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij BOVAG

De BOVAG Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De BOVAG Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7 en is daarmee de Beste uit de test.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Bovag Commercial Autoverzekering (2010)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de BOVAG Autoverzekering

Ik heb een maand geleden schade gehad aan mijn auto doordat tegenpartij 3 geparkeerde auto's inhaalde en daardoor mijn auto heeft geraakt. De bovag verzekering geeft aan dat ik eerst de schade moet laten maken. Daarna gaan ze hem pas indienen bij de tegenpartij. Ik weet niet of de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent en of dat ik dus zelf voor de kosten moet opdraaien of dat dit door tegenpartij vergoed wordt. Het gaat om 850/900 euro. Dat is voor mij een boel geld waar ik wel een juiste afweging voor wil maken of dat ik iets laat maken of niet. Gewoon een MAAND verder en geen fatsoenlijk antwoord. Schofterig, niet professioneel, duurt lang voordat je überhaupt een terugkoppeling krijgt. Kortom echt een klote bedrijf waar je dus niks aan hebt op het moment dat je ze nodig hebt. Ik stap absoluut over naar een andere verzekering.
NIET DOEN! Bovag (pechhulp) is niets anders dan een stelletje oplichters die ook nog eens geen weet van auto's hebben! Bovag wilde graag ook een centje verdienen met 'pechhulp' dus gingen ze bij willekeurige garages die handel regelen voor klanten! Als je met pech zit dan word je erg onvriendelijk te woord gestaan en komt een onnozele gek jouw auto "bekijken" en verzint echt ALLES zodat je VERZONNEN reparaties bij die garage doet! Heb ik zelf gezien en heb hun "adviezen" geweigerd! Ietsjes later ben ik GRATIS ZONDER ONDERDELEN geholpen door een andere garage want mijn auto had niets anders nodig dan de accu even opwekken! ! Doe geen zaken met Bovag!
Niet doen, je betaalt maar wordt voor geen meter geholpen. Communicatie bar slecht en totale des-interesse.
Wat ik fijn vind aan deze verzekering dat je bij bijna alle garages terecht kan, omdat veel garages bij bovag zijn aangesloten. Ik heb een aantal weken geleden een vogel aangereden waarbij er schade is gekomen aan de zijkant van mijn auto. Ik heb bovag opgebeld om te vragen wat ik moest doen. Er zou een schade expert langs komen om dit te beoordelen. Deze is ook gelijk de volgende dag al rond 9 uur langs geweest. Vervolgens zou ik binnen een paar dagen akkoord krijgen om mijn auto te mogen laten maken. Maar een paar weken verder nog niks gehoord. Dus ik bovag weer bellen en ik werd heel slecht geholpen. Ik gaf mijn kenteken door en vervolgens wordt er gezegd dat ik niet bij hun verzekerd ben.. na 3 keer herhalen van mijn kenteken heb ik mijn polis nummer doorgegeven. Gaf die vrouw mij de schuld dat ik het verkeerde ken teken door gaf. waarschijnlijk een typefout gemaakt mevrouw? Deze vrouw liet mij niet eens uitpraten over wat ik te vertellen had en ze zou het voor mij uitzoeken. Vervolgens hoor ik haar allemaal vreemde dingen over mij zeggen wat niet klopte.. Ik zou haar hebben afgekafferd, terwijl dit juist andersom was. Nadat ik zei dat ik kon horen wat ze zei was het verdacht stil aan de andere kant van de lijn. Ik zit erover na te denken om een andere verzekering te nemen.
Onderstaand nog een staartje.... We zijn nu een maand verder!! Nog niet betaald.... ik zou per mail een betalingsbewijs krijgen, zelfs dat komt niet aan. Een maand verder en geen piek uitkeren... beloftes zijn allemaal loos. MENSEN VERGELIJK OVERIGE VERZEKERINGEN. INDEPENDER werkt ook niet met ze samen, reden zal redelijk voor de hand liggen.... Trap niet in je de verhalen van je dealer maar doe zelf onderzoek. Deze verzekeraar is niet thuis als je ze nodig hebt. Bah Bah Bah!!!! Wat een nare mensen hier!! Communiceren NIET. Bij telefonisch contact is het alsof je stadhuis belt, geen duidelijke antwoorden geen afspraken te maken. Het kluitje en het riet hebben ze hier direct voor je klaar staan... Goedkoop zijn ze ook niet... Mensen kijk verder doe dit niet, al bieden veel dealers je deze verzekering aan bij aankoop, vergelijk lekker zelf maar NIET de bovemij of bovag autoverzekering
Bah Bah Bah!!!! Wat een nare mensen hier!! Communiceren NIET. Bij telefonisch contact is het alsof je stadhuis belt, geen duidelijke antwoorden geen afspraken te maken. Het kluitje en het riet hebben ze hier direct voor je klaar staan... Goedkoop zijn ze ook niet... Mensen kijk verder doe dit niet, al bieden veel dealers je deze verzekering aan bij aankoop, vergelijk lekker zelf maar NIET de bovemij of bovag autoverzekering
Bah Bah Bah!!!! Wat een nare mensen hier!! Communiceren NIET. Bij telefonisch contact is het alsof je stadhuis belt, geen duidelijke antwoorden geen afspraken te maken. Het kluitje en het riet hebben ze hier direct voor je klaar staan... Goedkoop zijn ze ook niet... Mensen kijk verder doe dit niet, al bieden veel dealers je deze verzekering aan bij aankoop, vergelijk lekker zelf maar NIET de bovemij of bovag autoverzekering
Bij het bellen voor een offerte was het bedrag op jaarbasis 30 euro meer dan gemeld op de site autoverzekeringvergelijken van de consumentenbond. Dat vind ik vreemd wat heeft het voor een zin als een site niet klopt met de werkelijkheid.
Eind oktober 2014 schade gemeld. Veroorzaker onbekend. Het waarborgfonds, na overleg met verzekeraar schade gemeld. Aangifte gedaan bij politie en getuigenverklaringen opgestuurd.In januari 2015 maar eens gebeld met de verzekeraar. Wat bleek de papieren waren niet opgestuurd. Dat is toen alsnog gebeurd en dus de beoordeling van het waarborgfonds afwachten. In maart 2015 nog maar eens geïnformeerd. Na navraag van de verzekeraar volgde een afwijzing door het WBF, omdat er een tweede getuigenverklaring ontbrak. Deze alsnog opgestuurd en weer weken wachten. Claim werd weer afgewezen, omdat deze niet handgeschreven was. Deze 9 mei alsnog opgestuurd en nu op 28 mei blijkt dat deze nieuwe verklaring gisteren is opgestuurd. Al met al loopt dit hele proces al 7 maanden en nog weet ik niet waar ik aan toe bent. Daarom vind ik me zeer slecht behandeld door mijn verzekeraar.
Fijn om bij je dealer de schade te melden. Deze begeleid het proces prima. Goede ervaringen met de afhandeling.
Alles goed geregeld in samenwerking met garagebedrijf Teerink.
Het melden van de schade ging probleemloos. Goede follow-up van de melding en snelle afwikkeling via het BOVAG schadebedrijf.
Ben reeds lang klant bij Bovag verzekeringen. Bij eventuele schade's worden deze snel en deskundig afgewerkt zonder allerlei moeilijke vragen.
Accurate afhandeling, zeker in combinatie met reparerend Bovag-garage.
Vlotte service, na het afhandelen van een aanrijding
Correcte en snelle afhandeling met een prima communicatie
Behulpzaamheid via de garage, snel en rekeninghoudend met het belang van de verzekerde. Nagenoeg geen papierhandel.
Geen persoonlijk contact gehad. Alles werd via e-mail afgehandeld. Dit was kort en duidelijk.
Bij w.a. verzekering word er geen enkele actie ondernomen. Ook niet bij verkrijgen duidelijkheid bij aansprakelijkheid tegenpartij.
Betrokken medewerkers aan de telefoon die goed met mij meedachten over het beperken van de premieverhoging door verlies van no claim.
De Bovag heeft mij goed geholpen bij een schade die ik niet zelf heb veroorzaakt en waar ook de veroorzaker niet bekend was. Door de goede regeling met no-blaim no-claim ben ik mijn no-claim niet kwijt geraakt en heb ik in dit geval ook het eigen risico niet hoeven te dragen.
Duidelijke uitleg bij vragen en vriendelijke behandeling door de medewerkers.
Alle zaken worden snel en correct afgehandeld. Komt klantvriendelijk over. Prima verzekering dus.
Tijdens onze vakantie in Frankrijk hadden we pech vanwege een defecte cardan-as koppeling. De sleepdienst/garagehouder spaak geen woord Engels en wij heel weinig woorden Frans. De SOS pechhulp dienst van de Bovag belde elke dag met de garage om te informeren naar de vorderingen van de reparatie. En wij werden elke dag gebeld over de stand van zaken. Tevens werd geïnformeerd naar hoe het met ons ging. We stonden immers vijf dagen op een niet door ons gekozen camping! Naast de technische gesprekken was er dus ook aandacht voor onze persoonlijke omstandigheden. Erg prettig en bij deze dus nogmaals veel dank.
mijn ervaring is dat BOVAG een prima verzekerings bedrijf is
Zeer slecht, ze proberen onder uitbetaling uit te komen. De schade-afhandeling is zeer slecht.
Geen woorden maar daden. Nooit eerder zo'n top verzekering gehad. Bij het melden van de schade na in een inbraak van mijn auto ging alles super vlot. Alles werd geregeld en is super opgelost. Ik was mijn auto 2 weken kwijt, maar kreeg vervangend vervoer en werd vaak op hoogte gesteld. Daarnaast is alles vergoed! De brutale apen hadden mijn maxi-cosi systeem uit de auto gestolen, die kreeg ik gelijk die week vergoed. Kon gelijk een nieuwe kopen. Echt super. Daarom nogmaals: nooit eerder zo'n top verzekering gehad of van gehoord.
Uitstekende, snelle, klantvriendelijke, meedenkende telefonische service; uitstekende service door de Bovag reparateur.
geen antwoord op mijn mail dat de schade niet uitgevoerd hoeft te worden gr.klaas
Na meer dan 5 jaar een Allrisk Bovag autoverzekering te hebben betaald, weigert de Bovag mij een nieuwe polis/wijziging, nadat mijn gestolen auto na 3 weken is teruggevonden. ik heb nog nooit een schade bij hun geclaimd, behalve 1 voorruit. Ik heb alleen maar teveel betaald voor mijn auto met een dagwaarde van 4500. Bovag weigert met een uitleg te komen. Klantenservice is ver te zoeken en volgens mij zou de Consumentenbond hier ook beter na moeten kijken. Dus hoe is de afhandeling van de schade. Je betaalt veel, maar krijgt niks vergoed bij een Allrisk Voll. Casco autoverzekering. Lees goed hun voorwaarden, ze hebben altijd weer een uitsluitsel om niet te hoeven betalen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ik leg mijn klacht ook aan de geschillencommissie voor.
goed service en eerlijk advies over wel of niet claimen met de financiële gevolgen
Schade gemeld, snel gerepareerd, goed afgehandeld en weer blij met de wagen
Triest dat je na 5 uur stil staan op een binnenweg nog niet geholpen bent. Er was geen mogelijkheid om in een berm te parkeren. Dus sta je daar met je 4 kinderen te hopen dat alles goed gaat. Uiteindelijk zelf een autobedrijf in kunnen schakelen met hulp van Fransen, want de beloofde hulp is nooit komen opdagen.
Met bovag denk je goed te zitten, maar hun regels zijn beperkter dan je denkt en als het volgens die regels niet hoeft word je per brief kort geinformeerd dat ze niet helpen!
lees de polis voorwaarde goed ,ze beloven dat je alles onder een dak hebt nauw dus mooi niet plus pakket staat alles aan gevinkt dus je gaat er dan vanuit dat het er dan bij zit ,nauw nu nog een keer DUS MOOI NIET

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen