Zelf Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (535 reviews)

Logo verzekeraar Zelf

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Natuurlijk dagelijks opzegbaar
  • In de top 5 laagste premies
  • 5 sterren van Independer

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zelf Autoverzekering

De Zelf Autoverzekering is in de Consumentengids van 23 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Zelf Autoverzekering is op 23 januari 2021 door hoyhoy.nl beloond met de Bronzen hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2012.

De Zelf Autoverzekering is in de Consumentengids van 23 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Zelf Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 23 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een Beperkt Casco-dekking.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zelf Autoverzekering

In 2015 ruitschade gemeld, dit is prima afgehandeld. Vorige week een nieuwe auto gekocht een VW Touran comfortline. Krijg ik de polis staat er op dat het een Trendline is. Gebeld met zelf.nl maar dit kunnen ze niet veranderen, ligt aan het nieuwe computer systeem. Te gek voor woorden!

Had in 2012 32 schadevrije jaren, maar doordat een voor mij rijdende auto plotseling stopte midden op een rotonde, een kleine schade van 550 euro. Eerst een heel gedoe, omdat volgens Zelf.nl de doordruk van het schadeformulier niet goed was, het was leesbaar, maar toen kwam het volgende, ik zakte met mijn schadevrije jaren terug naar 12 jaar!!! Ik mocht dan uit coulance wel de hoogste korting blijven houden, maar 20 jaar zakken, op een relatief kleine schade. Ik ben arbeidsongeschikt en had het geld ook niet zomaar liggen, dus moest wel via de verzekering doen, maar dat je daarvoor 20 jaar zakt, niet normaal. Ben nu recent weer overgestapt en nu blijkt dat ik na de schade in 2012, nu pas op 14 schadevrije jaren zit, terwijl het 4e jaar na de aanrijding is in gegaan. Ik vind het belachelijk en noem het stelen!!!

Ondanks 21 schadevrije jaren 15% premieverhoging vanwege mijn leeftijd.

Zijn niet of zeer slecht telefonisch bereikbaar; veranderen polisvoorwaarden en verhogen gelijktijdig de premie met 30 %, waarbij later blijkt, dat je aanvullende verzekeringen (rechtsbijstand, pechhulp) uit de polis zijn verdwenen. Vraag je het telefoonnummer van je rechtsbijstand, dan is dat een groot probleem, waar ze niet zo maar een antwoord op kunnen geven.

met jullie verzekering is niks mis mee. alleen de premie die ik nu bij jullie zou moet en gaan betalen 125 euro duurder uitvalt dan mij huidige verzekeraar. jammer dat de premie binnen vijf jaar met drie honderd euro is gestegen.

Belachelijke afhandeling van autoschade. De tegenpartij die schuldig is en dit ook zelf verklaard heeft, is verzekerd bij Zelf. De schade-expert van Zelf komt eerst niet opdagen, vervolgens (nu al bijna twee maanden later) hebben nog steeds geen geld ontvangen.

Je weet pas of je autoverzekering iets waard Is als je schade hebt. Mijn ervaring met Zelf Is uitstekend. Vlotte afhandeling, online de schade doorgegeven, via mail een dossiernummer, een schadegarant herstelbedrijf gecontacteerd en de schade af laten handelen. Het herstelbedrijf heeft alles afgehandeld met Zelf, inclusief een leenauto. Top!

Correct en heldere uitleg i.v.m. veranderen van aanschaf voertuig en het overzetten van verzekering en de snelle premie verrekening en het doorgeven van de nieuwe maandpremie . alles binnen 1 dag verwerkt . Bedankt voor deze vlotte actie en de correcte behandeling. Groetjes Dave Scholten

zeer duidelijk, goede service aan de telefoon en snel geregeld.

Goede en snelle afhandeling en hulp bij schade. Binnen 1,5 week hadden we het schadebedrag van een total loss verklaarde auto op onze rekening. Keurige afhandeling van de opzegging van de verzekering na sloop van de auto. Automatisch en snel een verklaring ontvangen van het aantal schadevrije jaren. Zeer tevreden!

Ik heb kort geleden ongeluk gehad en heb gemeld aan mijn verzekering. Binnen enkele dagen heb e-mail gekregen van mijn verzekering dat hun zou kontakt nemen met de tegen partij en de schade laten maken. Ben zo blij…zonder stres, hun heb mijn probleem opgelost!

Begin juni heeft een lichte aanrijding plaatsgevonden tussen mij en een andere automobilist, waarbij beide auto's schade hebben opgelopen. Na een maand en heel wat papierwerk verder, heeft zelf.nl (&DAS) de zaak gesloten. Zelf.nl had de schade aan de tegenpartij al uitgekeerd; obv valse informatie, tegenpartij gaf namelijk pas NA EEN PAAR WEKEN aan dat zij niet met z'n tweeën, maar met z'n drieën in de auto zaten, dit om hun getuigenverklaring kracht bij te zetten. Nu was dit laatste dus absoluut niet het geval, maar goed, Zelf.nl had al wel schade uitgekeerd!! Misschien moet ik de volgende keer ook maar wat leugens op papier zetten, dan word ik misschien wel in mijn gelijk gesteld!! Vreemde manier van zaken doen! En om over de betrokkenheid van zelf.nl bij hun klanten maar niet te beginnen, want die is er simpelweg niet! Nee, wij zijn er wel een beetje klaar mee.

Het is niet teduur. en met vragen kan je altijd terecht en doen echt moeite voor je.

afhandeling van de aanvraag is sterk afhankelijk van de behandelaar. Geen consequent beleid. Steeds nieuwe brieven/polissen en poliskosten, maar geen heldere regels. Reclameren heeft geen zin

Zelf beweert tot 3x een mail voor betaling jaarpremie auto verstuurd te hebben, maar ik heb deze nooit ontvangen. Pas na een aanrijding (gelukkig alleen materiele schade) hoor ik telefonisch dat ik niet verzekerd ben. En plots heb ik diezelfde avond nog een mail met betalingsverplichting in mijn mailbox en daags erna nog een brief dat de dekking opgeschort is. M.a.w. ik heb nergens recht op. Er over praten lukt niet want de schuld wordt volledig bij mij gelegd. ik ben bang dat als ik dat ongeval niet had gehad ik nu nog onverzekerd rond had gereden. Dat is toch een verschrikkelijke gedachte. Ga nu mijn rechtsbijstand inschakelen.

Slecht slecht slecht ! 2 jaar klant geweest. Twee weken geleden w.a Extra afgesloten aangezien onze autos regelamtig bekrast werden. Eergister op de snelweg kwam er een steentje tegen mijn vooruit. Ik heb nog voor de zekerheid samen met de medewerker van het glasherstel bedrijf naar verzekering gebeld om te vragen wat mijn eigen risico bedraagt. Antwoordt ? Helemaal niets. Dus heb ik het laten reparieren. Volgende dag kreeg ik te horen vooruit wordt niet vergoedt. Reden ? Het kwam niet geloofwardig over. Raam was zogenaamd al eerder gebaarst. Dus 450 euro mocht ik lekker zelf afrekenen. Tot de dag van vandaag hadden wij 2 autos bij zelf.nl verzekerd. Nooit meer;) zelf voor mij.

Het afsluiten is heel makkelijk, geen moeilijk gedoe. Alleen wat gerichte vragen invullen. En klaar. Ik heb vorig jaar een keer schade gemaakt aan een ander voertuig, en binnen no time was alles geregeld.

lage premie,korte wachttijden aan en telefoon en ontzettend heldere uitleg. Ik zocht een eenvoudige WA verzekering voor mijn oude auto en heb deze bij Zelf absoluut gevonden.

snelle nette service en het doorgeven van een wijziging gaat snel!! vriendelijk te woord gestaan door medewerkers van ZELF.

Voor ons goedkoop, goede ervaring, no nonsens. Raamschade prima hersteld na telefonische inlichting te hebben gedaan.

Prima snelle en correcte afhandeling op zaterdag. Dinsdag alles hard copy in huis en was direct verzekerd. Lage premie en uitstekende service. Een tevreden Klant.

Na wijziging van kenteken ivm een nieuwe auto is mijn premie verdubbeld. Ondanks mn lichtere auto en minder vermogen

Snelle afhandeling, duidelijk welke mogelijkheden er zijn. Goed advies. Goede prijs.

Goed, snel, vriendelijk geregeld. Goede prijs/kwaliteit. .

Het afsluiten van de verzekering was simpel, goedkoop en ging heel snel. Auto was meteen verzekerd. Reactie met de polis en andere papieren waren met een paar dagen in huis. Ik had wat reserves om het online te doen maar ik ben dik tevreden!

Simpel en vlot af te sluiten. Vriendelijke medewerkers, leuke website. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

De communicatie met dit bedrijf na een schade geval is zeer slecht duurt ongeveer een jaar na diverse keren te hebben gebeld en gemaild eindelijk bijna opgelost

Ik vroeg offerte voor een autoverzekering en om geen foute aanvraag te doen controleerde eerst bij mijn oude verzekeraar (FBTO) de datum van mijn laatste schadeclaim. Het was 28 maanden geleden, dus ik heb naar eer en geweten twee jaar ingevuld en een overeenkomstige polis gekregen. Naderhand blijkt dat de oude verzekeraar de informatie niet correct heeft doorgegeven aan de nieuwe en Zelf.nl verhoogt nu de premie naar NUL schadevrije jaren. De oude verzekeraar (FBTO) geeft niet thuis, want "de nieuwe kan in het systeem kijken" (waar het fout in staat!) en de nieuwe vindt dat ik gelogen heb bij de aanvraag. Verzekeren kun je Zelf; en Opzeggen ook!

Duidelijk en snel, een verzekering die goedkoop maar wel levert wat hij beloofd

Ik had al een autoverzekering bij Zelf.nl en nu heb ik de tweede auto ook bij zelf.nl verzekerd maar de verzekeringen moesten op de bestuurders naam gezet worden gebeld met zelf.nl en het werd keurig netjes voor mij af gehandeld dus een verzekering om aan te raden dus ik zou zegen neem zeker eens contact op met zelf.nl

Waardeloos. lieten ons 5 dagen onverzekerd rondrijden , terwijl wij dachten dat het geregeld was. hadden ons aan de telefoon moeten inlichten . niet gebeurd. Dus WAARDELOOS

Lage premie. Meedenken bij problemen. Snel en accuraat handelen. Klantvriendelijk.

Zelf is een maatschappij die zonder overhead verzekert en dat is te merken aan de laagste premies die ik ooit heb gezien

Auto verzekering opgezegd wegens sloop van de auto.Opzeggen ging echt heel gemakkelijk en ben te woord gestaan door een zeer vriendelijke (jonge)man die verstand van zaken had.Onze volgende auto zullen wij dan ook zeer zeker weer bij ZELF verzekeren evenals onze andere auto die bij ZELF verzekerd is.Ga zo door ZELF

alles wordt snel en duidelijk geregeld.. en de prijs is ook lekker laag vind ik!

Zeer gunstige premie! Ruim 30% goedkoper dan mijn vorige, die bedrijfskorting had!

My premie was verhoogt met E200 en er was geen sprake van en ongeluke en geen reden gegeven warrom so en force verhooging nodig was.

Voor mijn oude 14 jaar oude auto had ik een autoverzekering bij Zelf aangevraagd, het scheelde 10 euro per maand met mijn huidige verzekering. Een paar uur na mijn aanvraag kreeg ik een afwijzing. Omdat ik niet begreep waarom, heb ik een email gestuurd met het verzoek om toelichting. Een dag later werd ik netjes gebeld. De redenen waren dat ik of een huisgenoot een ontzegging van de rijbevoegdheid zou hebben (gehad) en dat ik bekend zou zijn als wanbetaler bij internetbedrijven. Echter mijn huisgenoot heeft geen rijbewijs en ik heb werkelijk nooit een ontzegging gehad. Tevens ben ik echt niet bekend als wanbetaler. De mevrouw van Zelf gaf aan dat de rijontzegging soms voor oude bewoners van het huis kan gelden. Dit klopt ook al niet omdat wij de eerste bewoners zijn. Mijn tegengas hielp allemaal niets. Zelf heeft een streng acceptatie beleid zei de overigens beleefde dame, maar het was duidelijk dat ze me niet geloofde. Ik ben de zaak nog verder aan het uitzoeken, maar ik wil graag mijn mede consumenten waarschuwen voor deze vreemde praktijken van Zelf. Als ze al dit soort fouten maken voor je een verzekering hebt dan vrees ik voor de fouten als je eenmaal klant bent. Wellicht kun je voor die paar euro minder premie per maand beter terecht bij een andere verzekeraar. Mijn auto heb ik al een groot aantal jaren met veel genoegen verzekerd bij Ditzo.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Markt conforme polisvoorwaarden. Verzekering snel via internet of telefonisch af te sluiten. Prettig snel telefonisch contact en support mogelijk is. Nog geen schade gehad, maar tot nu toe een prima ervaring…

Zojuist mijn verzekering opgezegd bij Zelf.nl. 2 jaar trouw klant geweest en naar alle tevredenheid, heb ze (gelukkig) nog nooit nodig gehad. Ben 23 jaar en heb nu 5 schade vrije jaren. Op de site kreeg ik al te zien dat ze mensen onder 25 nu niet meer accepteren i.v.m. met hun nieuwe acceptatiebeleid. Ik hield me van de domme tegenover het mannelijk persoon aan de andere kant van de lijn en vroeg hem waarom ten eerste mijn premie 10% ging stijgen, terwijl ik nu een extra schade vrij jaar heb? Kreeg ik als stom antwoord van hem dat ze nu een ander beleid voeren en ze de postcode, type auto en ja ja je gelooft het niet….. de kleur van mijn auto mee namen voor de berekening, vreemd?! Ook vroeg ik mij af waarom mijn eigen risico steeg van €150 naar €500,-. Dat was niet zo volgens hem, maar toen ik hem de "bijzonder bepaling" voor las zij hij: Oh maar ik zie dat u jonger bent dan 25! Ja dat klopt meneer. Waarna hij het over die boeg gooide. Ik vroeg de beste man waarom zei dan liever iemand willen verzekeren die bijvoorbeeld 25 jaar is en recent een schade heeft gereden, i.p.v. iemand als ik die nog nooit schade heeft gereden en 5 schadevrije jaren heeft. Dat was nou eenmaal zo, zei hij. Heb hem gezegd dat hij direct een streep kan zetten door nieuwe verzekering en ik een andere verzekeraar zal opzoeken die WEL weet waar ze over praten. Dat is me gelukt, wat me ook nog 35% scheelde in premie, betere voorwaarden en de acceptabele €150,- eigen risico i.p.v. €500,-. Je kunt merken dat Zelf.nl/REAAL niet echt realistisch met haar klanten omgaat.

Het afsluiten van de autoverzekering is 2 jaar geleden soepel verlopen. Via Independer bij Zelf.nl terecht gekomen en hen gekozen vanwege de lage premie. Dit was duidelijk een lokkertje, want twee dagen geleden kreeg ik de nieuwe polis. I.p.v. een verwachtte daling na weer een schadevrij jaar, gaat mijn premie van €38,- naar €47,-. Ik had verwacht naar €32,- te gaan, dus dit is een stijging van €15,- = 40%! Werkelijk belachelijk! Meteen overgestapt naar een ander.

Keurige afhandeling van mijn glasschade, geld meteen naar reperateur overgemaakt. En binnen 3 dagen berichtje dat alles afgehandeld is.

Medewerkers komen niet vriendelijk over en beschikken niet de kennis die ze horen te hebben als ze telefonisch een verzekering afsluiten.

Sinds dit bedrijf ( Reaal SNS) een staatsbedrijf is geworden om het van de ondergang te redden zit er niet alleen mijn belastinggeld in, maar rekent men voor een All Risk auto schade verzekering PLOTSELING maar liefst een premieverhoging van /- 35% !!!!!

Bijna een jaar klant bij zelf.Ik heb nu grote problemen met hun.Ze zijden dat ik twee maanden niet betaald heb maar dat heb ik wel.Dit hebben ze door gegeven aan de RWD en hant mij een boete boven het hoofd van 390,00 euro.Ik heb gebeld en kreeg een snauwerige mede werkster aan de telefoon die vol bleef houden dat ik niet betaald heb.En ze kon niets voor mij doen. Ik heb toen contact op genomen met mijn bank en wij hebben samen nagekeken of er iets mis was een foute rekening nummer of zo dat was niet het geval dus moet het bij zelf op de rekening staan.Ik heb mijn bankafschriften naar zelf toegestuurd maar die moeten voor 30 december iets opsturen naar de RWD ik ben benieuwt of ze dit ook doen.Anders heb ik een fijn kerst cadeau van hun gekregen.Dat word een boterham met pinda kaas denk ik. En ik ga een andere verzekering zoeken goed koop is nu duurkoop.

zelf.nl is 1 van de giedkoopste aanbieders van autoverzekeringen. Zoals de naam zegt, moet je zelf de informatie geven. Dat gaat eenvoudig via internet.

Vanaf de start op de website tot aan de daadwerkelijke ingang van onze autoverzekering hebben we geen enkel probleem gehad. Zelfs met de afwikkeling van een schade liep alles vlekkeloos. Er is geen enkele reden om op een andere manier dan via Zelf.nl over te stappen. M. Houwen, Reuver.

Wij verzekeren alles, in maart 2014 wordt ook de autoverzekering bij julie afgesloten! Wij hebben zelf veel onderzoek gedaan naar de beste en goedkoopste verzekering en dan steken jullie er met kop en schouders veruit het beste eruit! Onze complimenten! We hebben het al aan familie en bekenden doorgegeven, er zijn er zeker meer die ook naar zelf.nl zullen overstappen!

Ze zijn goed van uitbetalen en ruitreparatie, zijn altijd bereikbaar en vriendelijk

Zeer gebruikersvriendelijk en ter zake deskundig

Verzekering loopt momenteel voor 5 maanden, geen schade gehad. Ik heb hiervoor altijd een lease auto gereden. Hierdoor is het niet mogelijk om schade vrije jaren op te geven en deze verzekering heeft hierdoor automatisch 0 schadevrije jaren opgelegd.

Vlotte en correcte afhandeling van de aanvraag voor een autoverzekering."

Onlangs schade gehad (voor het eerst) en die is goed afgehandeld. Mijn no-claimkorting bleef zelfs gehandhaafd.

Via internet verzekering heel snel geregeld. Per email vlak daarna alle papieren ontvangen. Kortom, snel verzekerd.

Ik ben sinds enkele dagen daar verzekerd. Mijn complimenten over de aanmelding per telefoon. Vakwerk, zeer vriendelijk en duidelijk. Ik wist niet dat zoiets nog bestaat.

De online autoverzekering van zelf.nl is makkelijk af te sluiten. Bovendien zeggen ze je huidige verzekering automatisch voor je op. Het belangrijkste punt is natuurlijk de vele euro's die je maandelijks bespaar tov mijn vorige verzekering (bij OHRA) in mijn geval zo'n 25 euro.

De verzekering is prima. Tot je wil overstappen naar een andere verzekering. Je word niet vriendelijk te woord gestaan en het moet allemaal moeilijk moeilijk gaan.

Als ik je iets kan afraden dan is het wel een verzekering bij zelf.nl. verzekering lijkt heel goedkoop maar na je eerste jaar stijgt hij flink. Daarbij me 1e schade welke niet mijn schuld was gaf veel problemen, vele malen dezelfde vragen gehad, ik moest zelf gegevens van tegenpartij doorsturen dit terwijl er contactnummer van bemiddelaar bij stond, daarbij uiteindelijk te horen gekregen dat schade niet te verhalen was bijde tegen partij via bemiddelaar hogerop gegooid en er dus achtergekomen dat verzekeraar nooit contact had opgenome bij de tegenpartij, sterker nog zelfs de schade niet gemeld. Vandaag kreeg ik een mailtje dat schade verhaald was bij de tegenpartij (dit in tegenstelling tot eerder bericht) en datde tegenpartij eerst niet wilde uitbetalen (dit terwijl ze zelf geeen contact hadden opgenomen..). Ik heb nog nooit zo veel gelieg bij een verzekerings maatschappij mee gemaakt en dit terwijl ze je horen te helpen. Ow ja ik kwam er ook achter dat ze 2 jaar van me schade vrije jaren hadden afgesnoept…!!

Mijn autoverzekering was snel afgesloten en ik had een duidelijk overzicht in de kosten.

Slechte service, medewerkers zonder kennis van zaken. Problemen met de auto in het buitenland gehad , ze hebben mij volledig in de steek gelaten.

Het is heel makkelijk zelf te regelen, en het is nog voordeliger dan mijn vorige autoverzekering.

Ik ben zeer tevreden, autoverzekering aangevraagd en binnen een paar dagen alles geregeld. Nette en correcte afhandeling.

Via de website een autoverzekering afgesloten simpel en goedkoop na een maand ook onze 2de auto bij deze maatschappij ondergebracht geen gedoe zo geregeld super :-)

goed en goedkoop ,daar kijk je als Hollander naar uit. Toch!

De toezichthouder, de Nederlandse Bank, verklaarde onverwachts de verzekeraar INEAS voor incapabel en vele verzekerden zaten plotsklaps zonder verzekering (die in mijn geval in het vooruit betaald was). Zelf.nl was verklaarde zich bereid om in te springen. Met het afwikkelen van claims heb ik gelukkig geen ervaring, maar gestelde vragen werden prompt keurig beantwoord. Als onderdeel van de onfortuinlijke SNS Reaal Bank ga ik nu hier ZELF.nl op mijn beurt "uit de wind houden". Aanbevolen!

Niet alleen goedkoper maar zelfs betere voorwaarden en zeer punctueel en begrijpenlijk.

Hele voordelige autoverzekering en super makkelijk af te sluiten. Papieren allemaal snel binnen. Helemaal niets op aan te merken!

Heb mijn autoverzekering bij zelf.nl per 20-10-2012 opgezegd omdat deze voor jongeren maar liefst 20% duurder zou worden en 500 euro eigen risico. Dit vind ik belachelijk na 4 jaar schadevrij te hebben rondgereden, maar snel opgezegd dus. Ik kreeg daar netjes een schriftelijke bevestiging van thuisgestuurd. Nu kwam ik er deze week achter dat zij nog steeds maandelijks dit verhoogde bedrag van mijn rekening afschrijven, hiervoor belde ik de klantenservice. Na een kwartier aan de lijn te hebben gehangen vertelde de dame mij dat zij het extreem druk hebben en of ik misschien via de site hun contactformulier zou willen invullen. Belachelijk dat ik hiervoor een kwartier aan de lijn moet blijven hangen. Vervolgens heb ik dus mijn klacht gemeld via het contactformulier, waar ik bijna een week verder nog geen reactie op heb en nu is er vandaag alweer geld van mijn rekening geschreven. Nu heb ik vandaag weer de klantenservice gebeld en na weer bijna een kwartier aan de lijn te hebben gehangen wordt mij weer gevraagd of ik het contactformulier wil gebruiken. Ik vertel haar dat ik dat een week geleden al heb gedaan en dat ik nu een oplossing wil hebben voor mijn probleem. Krijg ik de reactie dat ze het heel vervelend voor mij vind maar zij me door de extreme drukte nu echt niet kan helpen. Tot op heden nog steeds niet opgelost. Belachelijke service, schaam je zelf.nl!

Veel gehoord in de media…we batalen soms veel te veel premie..!!! Ben bij Zelf.nl terecht gekomen via een vergelijkings site…. Zooo gemakkelijk….door een paar simpele handelingen weet je meteen wat je maandelijks moet betalen…aanmelden net zoo gemakkelijk…en de papieren had ik binnen 5 dagen binnen….nog vragen,dan bellen ontzettend vriendelijk en word goed geholpen en op alles een antwoord…. het bespaard mij 30 euro in de maand,,!!!!! dus zekerrr de moeite waard

Het overstappen naar Zelf.nl is eigenlijk heel makkelijk geregeld. Je kiest je autoverzekering, stelt het pakket vervolgens samen door opties aan te vinken en je meld je aan. Binnen een week heb je alle papier in huis. Alles is zo snel en goed geregeld, zonder problemen.

Het afsluiten van mijn autoverzekering – via internet – ging werkelijk probleemloos. Wel apart dat vervolgens correspondentie per post losbarst: brief met polis en voorwaarden, brief met hulppas, brief met groene kaart, brief met premienota. En allemaal separaat. Mag wat mij betreft dus via e-mail, scheelt scannen! Maar nogmaals: geen enkel probleem tot dusver.

Eindelijk is een mooi produkt met een lage premie en medewerkers aan de telefoon die meedenken en je graag te woord staan! Ook fijne hulp bij een glasschade gehad op de autoverzekering. Zodra we met onze andere schadeverzekeringen kunnen overstappen doen we dat zeker ook naar zelf.nl.

Bij het zoeken naar een inboedel- en autoverzekering vond ik de informatie bij Zelf.nl het meest helder en duidelijk. De voorwaarden zijn gunstig en goed; de prijs is gunstig. De voorlopige dekking was snel per email binnen en de polis lag binnen een paar dagen in de bus. Bij het aanvragen van een offerte via internet, werd ik binnen een dag -ongevraagd- gebeld door een adviseur/verkoper van Zelf.nl. Dat vond ik onnodig en het was geen prettig gesprek. Hierdoor heb ik toch even getwijfeld over het aansluiten, maar gezien de voorwaarden, prijs en het gemak van zelf aansluiten ben ik toch overgegaan.

Ben met al mijn verzekeringen overgestapt via deze site, goed vergelijken, alle voorwaarden naast elkaar, dus appels en appels vergelijken. Veel geld bespaart alleen op autoverzekering € 200,- onder dezelfde voorwaarden.

Goed met nieuwe klanten.voor bestaande niet. Zeer moeilijk te berijken en totaal niet klant vriendelijk bij klachten .klachten formelier geen reacties…heb je schade gehad word je premie na stilzwijgend verlenging zonder enige aankondiging met meer dan 100 euro verhoogd

De premie is aantrekkelijk en via internet snel en gemakkelijk af te sluiten. Raar detail; als je tot 7000km invult per jaar dat je rijdt is de premie hoger dan van 7000-1400 km per jaar. Weet u wat ik ingevuld heb? Juist !!!!!!!

In de ochtend gebeld, niet bereikbaar telefonisch. Er werd een terugbel notitie gemaakt. Ik ben niet meer terug gebeld. Einde van de middag nog een keer gebeld en wederom niet bereikbaar. Alleen via een terug bel notitie.

Ik heb een verzekering bij zelf.nl. Ik kreeg een aanbieding van een andere maatschappy. Toen ik echter voor de zekerheid ook een offerte vroeg bij zelf.nl kwam de offerte 30% goedkoper uit voor dezelfde verzekering die ik al had bij zelf.nl

Afsluiten word heel vriendelijk verzorgd, maar om daarna in contact te komen met hun om een door hen gemaakte fout in premieheffing op te lossen is een drama. Op een ingevuld klachten formulier na 7 dagen nog geen reactie

afhandeling omtrent gegevens verwerking laat te wensen over, telefonische toezegging terug gebeld te worden laat veel te wensen over, wordt dus gewoon niet gedaan, daar men zich er wel vrij voor houdt ik hoop als er zich een schade afwikkeling voordoet hier wel adequaat op gereageerd wordt. Tot dusver nog geen tel. reactie gehad. toezegging dat deze v.a. 8.30 tot 9.30 zou plaats vinden

Na vijf minuten wachten op een computerstem kreeg ik live alleen de mogelijkheid teruggebeld te worden!?

is snel en correct afgehandeld,en overzichtelijk tot stand gekomen

Premie bij verleninging blijkt 25% hoger dan de premie voor een nieuwe klant.

Ik heb gezocht voor een goedkopere autoverzekering en deze gevonden, ik ben zeer tevreden over de afhandeling

Prima verzekering niet te duur (vooral voor beginende bestuurders) Wel erg veel emails in je inbox

Vorig jaar heb ik een autoverzekering bij zelf.nl afgesloten. Alles ging prima, tot ik mijn nieuwe polis van dit jaar (inclusief 1 schadevrij jaar dus) wilde bekijken gezien ik ook ging verhuizen. Bij het invullen op de site werd ineens gezegd dat ik 'te jong' was om een autoverzekering bij hun af te sluiten, terwijl k die al een jaar bij ze had.. Ik bel de klantenservice en krijg te horen dat zelf.nl alleen nog maar mensen van boven de 25 gaat verzekeren. Dus ik vraag op mijn beurt: en ik dan?? (24) "ja mevrouw, voor u wordt het aanzienlijk duurder!" wanneergevraagd wordt hoeveel heeft zelf.nl daar geen inzage in.. Dus ik, als veilige automobilist ben de lul vanwege andermans brokken. Ok, zo gaat dat nou eenmaal.. Maar het valt me zo tegen dat zelf.nl geen seconde mij ook maar het idee heeft gegeven dat ze mij als verzekerde wilde behouden.. T interesseert ze gewoon niet. Prima, het enige voordeel gelijk van deze verzekering: hij is dagelijks opzegbaar!!

Op de Independer site kwam deze verzekering er voor mij als beste en goedkoopste uit. Een paar keer klikken en direct verzekerd. Sms met bevestiging! De papieren kwamen een paar dagen later met de post. Top!

geen want dit is voor mij de eerste keer sinds 38 jaar dat ik een autoverzekering moest afsluiten

Pff, ja dit is iemand (dame) die jou begrijpt, weet van doorpakken en weet wanneer er moet worden bijgeschakeld. Wat een verschil, met die dame van 12 uur eerder; niet vooruit te branden…En ja je hoorde het al, voordat het eerste woord gezegd was; 't was de tone of voice, zo een die zegt:"Ik heb er zin an en ik er vandaag weer iets moois van maken!"

Voor het eerst hier verzekerd ivm lage kosten. Geen ervaring met service bij schade. (hoop ik ook niet te krijgen :-)

Je zal denken na een paar jaar schadevrij rijden dat het alleen maar goedkoper wordt maar dat krijg je een brief dat de prijs verhoogd wordt van 65 naar 100 euro, ik heb dus gelijk via Independer een nieuwe auto verzekering afgesloten en betaal nu zon 50 euro per maand.

de toekomst zal leren hoe het gaat lopen. Vriendelijke medewerker.

Ik heb nog geen ervaring met deze verzekering. De communicatie bij het afsluiten verliep heel vlot. De papieren waren supersnel in huis.

Tot op heden ben ik goed te spreken over de dienstverlening. Wel een sterke stijging van de premie.

Ik ben nog bezig met een schade afhandeling maar tot nu toe gaat alles prima.

Toch wel de voorwaarden echt lezen bij de vergelijking. Dan zijn de voorwaarden boven gemiddeld. Wel de bonus malus tredes en effect van een schade daarop even bekijken en begrijpen. De tredes , ladder, loopt langer door dan bij anderen. Darin schuilt indirect een voordeel.

mijn tussen persoon was not amused en accepteerde jullie opzegging niet. ik moest het alsnog doen. VDK mijn auto tdvl33 renault megane. jammer.

wellicht handig te melden (voor afsluiting auto-verz) om kenteken papierern bij de hand te hebben (o.a. meldcode)

Hopelijk de juiste keuze. Goede prijs kwaliteit volgens het advies. Dit moet natuurlijk nog blijken maar hoop het niet nodig te hebben. Snelle en prettige afsluiting van de verzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen