Generali Autoverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (379 reviews)

Generali Verzekeringen Ervaringen

Generali biedt sinds 1870 verzekeringen in Nederland verzekeringen aan, met een specialisatie in inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Premiekorting bij schadevrij rijden
  • Kies zelf uw eigen risico
  • Vandalisme vanaf WA Plus verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Generali

De Generali Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De Generali Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Generali Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Generali Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Generali Commercial Savana (2008)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Generali Autoverzekering

Op 27 maart 2018 en per 9 mei per E-mail een schade gemeld met alle stukken zoals foto's en een schade formulier, beiden als ontvangen bevestigd door Generali. Per 15 juni 2018 nog niet afgehandeld, alleen 2 maal een brief gehad dat er geen stukken werden ingediend, en 1 maal de telefonische terugkoppeling gehad dat ik geen voorkeursbehandeling kon krijgen (op 17 mei 2018, die vroeg ik ook niet, ik wilde slechts een normale afwikkeling). Uiterst teleurstellend!
Via tussenporsoon A.A.P. bestelbus bij Generali verzekerd. Ik rijd al meer dan 20 jaar schadevrij dus premie 24 €/ mnd. Blijkt verzekeraar uit de vorige eeuw met ouderwetse arrogante mentaliteit. Ongevraagd en misleidend aangekondigd werd de premie met terugwerkende kracht verhoogd naar € 96,25/mnd en werd het gecorrigeerde hoge bedrag direct van mijn rekening gehaald, hetgeen ik direct storneerde. De communicatie liep niet soepel, traag, per brief en formeel. Ik wil correcte service, vertrouw ze nog en betaal het gehele bedrag. Ondertussen blijk dat ik de hele tijd zonder duidelijk bericht onverzekerd rond heb gereden. Boete 400 € van het RDW er bovenop. Restitutie van onverzekerde tijd kan ik vergeten Hun gelijk is verscholen achter kleine lettertjes. Generali is een onverantwoordelijk bedrijf, niet geïnteresseerd in de mens wel in het geld. Slechte en onsympathieke communicatie met 'Helaas is het zO' en 'het spijt ons' maar geen toenadering en zicht op beter. Niet doen!!!
Ik wilde een verzekering afsluiten voor een te importeren auto. De helpdeskmedewerker vertelt mij doodleuk dat ik een eendagskenteken (voor de dag van import) niet hoef te verzekeren. Hij kan me ook geen prijs voor een verzekering noemen, hoewel ik alle voertuiggegevens al heb. Hij blijft zijn verhaal afdraaien, hoewel ik prime geïnformeerd heb. Ik zou graag een verzekering bij hen af willen sluiten, maar niet met dit soort mensen aan de telefoon.
Voriig jaar mijn auto verzekerd bij Generali omdat deze op vergelijkingssites als goedkoopste uit de bus kwam. Na twee maanden krijg ik bericht dat ik 12 in plaats van 11 schadevrije jaren heb en de premie met € 12,50 euro omhoog gaat! Bij navraag blijkt dat er een premieverhoging is omdat uit de gegevens van Roydata blijkt dat ik op huisummer 6a in plaats van 6 woon (op de site kon ik geen toevoeging invullen), Als verklaring geeft Generali dat mensen die op een adres wonen met een toevoeging meer risico op schade geven dan andere mensen!! Op mijn uitleg dat 6 en 6 a dezelfde woning betreft werd mij medegedeeld dat dit nu eenmaal zo in het systeem zit. Uit coulance mocht ik toch voor de oude premie verzekerd blijven. Vorige week werd ik gebeld met de mededeling dat nu de premie toch echt aangepast moet worden. Dit betekent voor mij 25% meer premie! Met nu inmiddels 13 schadevrije jaren. Ik ga nu naar een andere verzekeraar die niet zo’n achterlijk discriminerend systeem heeft!
Een Top afhandeling Ook door de schade expert Een zeer goede behandeling
Generali zou ik zeker aan niemand willen aanbevelen. ze zijn erg vriendelijk in hun welkomstbrief en erg goed in incasseren, tot twee keer toe een fuck-up gemaakt en autoverzekering (of het niets is) stopgezet zonder dat verkeringnemer een goede, duidelijke op basis waarvan dit gedaan is. als je wisseld van auto dan kunnen ze het niet meer volgen en sluiten ze of houden ze verkering op verkeerde auto. je moet dan van goede huizen komen om RDW te overtuigen dat het niet je schuld is. servicedesk is echt bagger, alleen goed in ja meneer, nee meneer jij bent verantwoordelijk voor dit of dat ren schuld proberen af te schuiven. ga niet eens verder de moeite doen om situatie uit te leggen als je bij mij met zo'n houding komt. Mensen generali niet doen!! ze zijn t.o.v. andere partijen relatief goedkoop, maar wees bedacht. beter een paar tientjes meer dan deze allendige parij op je hals halen!
Wij sloten op aanraden van een vriend voor onze splinternieuwe Audi Q2 per mail op vrijdag een ver zekering af bij Generali (hij had ook zo'n Audi) omdat de premie stukken lager is dan elders. Je krijgt eerst een voorlopige dekking via een mailtje. Binnen 4 dagen zouden we definitief bericht krijgen. Niets dus. Na een week zelf gebeld. Sturen ze ineens vrijdagmiddag laat een bericht dat we zijn afgewezen. We zouden dingen hebben verzwegen. Je moet nl. ook van de afgelopen 5 jaar schades opgeven, ook al is het niet je eigen schuld. Wij hebben bij onze verzekering 3 auto's lopen waarmee we inderdaad een paar kleinigheidjes gehad hebben buiten onze schuld om, maar daarvoor ben je casco verzekerd toch? Wij hebben 22 schadevrije jaren!! Dus niks veroorzaakt door eigen schuld.En dan afgewezen? Ditt bericht zagen we pas vrijdagavond, dus we hebben al onverzekerd rondgereden. Ze hadden weleens de moeite kunnen nemen om te bellen..Ik wil er niks meer mee te maken hebben. Als dat nu al begint, hoe gaat het dan als je schade hebt? Snel via e-mail bij Hema een verzekering afgesloten. Die zijn blij met ons, ik heb er al meer verzekeringen lopen en ze doen nergens moeilijk over.
Auto gekocht met alle opties ,vol casco verzekerd bij Generali . Mijn navi gestolen en krijg hem nu niet betaald om dat hij schijnbaar niet af fabriek gemonteerd was . Word nu gezien als accessoire en daar was ik niet extra voor verzekerd . Ik kan dat niet zien koop de auto tweede hands en kan dat niet weten of controleren . Maar voor Generali een mooie gelegenheid om onder betalen uit te komen . Ze willen de bedrading die doorgeknipt is van de navi wel betalen maar de navi niet .
Ik was op zoek naar een goede, voordelige verzekering na aanschaf van een andere auto. Via internet kwam ik bij Generali terecht en tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Onbeleefde medewerkers.Ondeskundig. Ze weten heel weinig over hun voorwaarden. Ze geven schuld aan de klant als iets gebeurt.Kunnen niet luisteren en geen vragen beantwoorden.Echt apart. Jammer.Ik zou het niemand aanraden.
Op klachten wordt niet gereageerd. Na een fout van Generali vroeg ik om opheldering , kreeg een schreeuwende en scheldende medewerker a.d. telf. Nadat Generali de fout ook had geconstateerd was dezelfde medewerker te laf om te reageren. Ga niet in zee met Generali. In ieder geval : ik ben ervan genezen.
Namen verkeerd aantal schadevrije jaren over uit het Roy-systeem, -3. Dat bleek +4 te moeten zijn na verandering door mijn "oude" verz.mij. Ik had Generali het juiste aantal eerder doorgegeven maar zij betichtten mij van leugens en ik diende een andere verz.mij. te zoeken, per 21-02-2017 ben ik elders verzekerd (met +4 jaren is dat immers geen probleem ?!), nadat ik dat bij hen had bekendgemaakt diende ik premie te betalen tot 01-03-2017 ondanks dat ik blijkens hun polis dagelijks de verz. kon opzeggen. Vanzelfsprekend wordt er betaald tot 21-02-2017 en niet tot 01-03-2017.
Zeer slechte ervaring met deze verzekering. Schade ontstaan tgv mijn schuld, was helaas geen discussie over mogelijk. Op basis van n artikel vond generali dat zij hier niet voor aansprakelijk zijn oftewel mag premie betalen maar uiteindelijk betaal je t zelf. Nog nooit iets bij ze geclaimd! Tegenpartij heeft schade bij mij opgeëist maar ja rechtsbijstand liep ook via deze verzekeraar. Nooit doen! Zeer dure les!! Wees gewaarschuwd Gr Freek
They accepted my italian document about the free accident years, all the other insurance i asked they all refused it. Well done!
Zeer nette en correcte klantenservice. Heel duidelijk en goed geholpen bij het afsluiten van autoverzekering.
Het voortdurend informeren over de voortgang van de schade afhandeling
Snelle intake, goede schatting schade, correcte afhandeling
Nette communicatie waarbij men zeer behulpzaam was
Direct al bij het 1e telefooncontact werd ik op een buitengewoon plezierige manier te woord gestaan. E.e.a. werd genoteerd en direct een schadenummer verstrekt. Voorzover nodig werd verteld wat de consequenties zijn m.b.t. opbouw schadevrije jaren etc.
Alles werd duidelijk gevraagd en uitgelegd al snel ontving ik een mail met alle gegevens. Telefonisch is Generali snel bereikbaar en stond niet in de wachtrij.
prijs - terugbel functie - vriendelijkheid - duidelijke uitleg - informeren over prijsvoordeel bij twee auto's. Mevr. Jani Kaptijn (?) toppie, deze mensen doen, wat wij als consument (oudere) graag willen
Snelle en correcte communicatie. Duidelijke site!
prijs - terugbel functie - vriendelijkheid - duidelijke uitleg - informeren over prijsvoordeel bij twee auto's. Mevr. Jani Kaptijn (?) toppie, deze mensen doen, wat wij als consument (oudere) graag willen
Snelheid, klantvriendelijkheid en makkelijk indienen en afhandelen claim.
De deuken en deukjes (>20) zijn niet meer te zien
De deuken en deukjes (>20) zijn niet meer te zien
zo snel heb ik nog niet meegemaakt. geweldig. snelle expertise en dag later reeds bevestiging. ook tel. goed geholpen.
Jullie hebben het initiatief genomen om de schade af te handelen Jullie expert heeft een goed advies gegeven
Het melden en afhandeling van de schade is op een zeer prettige manier gegaan
- snelle en duidelijke hulp aan de telefoon - vlotte opvolging op mijn email - snelle uitbetaling van het schadebedrag
Voordelige premie en prima telefonische bereikbaarheid. Ook het verzekeren via de website verloopt soepel en eenvoudig.
Zoals boven al aangegeven, alles makkelijk en zonder problemen afgehandeld. Heb dit weleens anders mmegemaakt
Hele prettige helpdesk. Erg behulpzaam en kundig. Zeer vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen.
Snel en eenvoudig afsluiten voor een goede prijs
Prettige persoon aan de telefoon. Duidelijke informatie.
Prettige communicatie, meer begrip en geduld bij medewerkers dan andere direct writers
Nette en verzorgde administratie zowel op internet als via de post,alle toezendingen waren keurig op tijd. Verder heb ik nog geen op of aanmerkingen, dit is het eerste contact met Generali.
Keurig en met de juiste kennis aan de telefoon Verschillende keren
Je krijgt wat beloofd is. En ik werd gebeld ivm een nazorgpuntje. Goed! Het was ook een goed gesprek.
de gehele afhandeling is snel en soepel verlopen,ik melde de schade vervolgens kwam de expert al na 3 dagen en vervolgens heeft kamill de schade gelijk afgehandeld dus ik kan niet anders zeggen toppie mn complimenten
De juiste instructies wat te doen, te handelen en de snelheid waarin opgelost worden als er geen complicaties zijn.
Snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden van het proces.
Vlot en gemakkelijk autoverzekering on-line af te sluiten, prima premie (ook voor beginnend bestuurder!).
Uitstekende communicatie en afhandeling van de schade.
Premie concurrerend, telefonische contacten verliepen snel, vriendelijk en to the point. Digitale polis bunnen 24 uur beschikbaar.
Altijd netjes en vriendelijk aan de telefoon. Goede dekkingen. Voor mij scheelt het nogal met m'n voorgaande verzekerings maatschappij.
Bedrag verzekering gunstig in vergelijking met andere.
makkelijke site om je verzekering af te sluiten, snel en overzichtelijk
Snel en makkelijk 1 telefoontje en meteen verzekerd
Ik wacht al 2 weken op gewijzigde polisbladen, nog steeds niet ontvangen, dat kan beter.
Vriendelijke en goede kennis van uw medewerkster,dacht mee.
Dat de aanvraag snel verloopt en wensen worden verwerkt.
Zeer vriendelijk en aardig zijn de mensen van het schadeherstelbedrijf.
Zonder tegenwerking wordt de schade vergoed. Dit, terwijl dit al de tweede schade is in korte tijd. Bravo!
Gemakkelijke procedure om een verzekering af e sluiten.
Duidelijke polisvoorwaarden, partner kan worden verzekerd met gelijk aantal schadejaren (tenminste de aanvraag is net ingediend)
Ik ben helemaal niet tevreden hoe alles is afgehandeld !!
Weet waarover men praat en geeft duidelijke uitleg.
Goede communicatie, snel van handelen, polis via internet dus modern in uitvoering.
Ik werd door een dame op een correcte wijze begeleid door een aantal vragen om te komen tot de afgesloten autoverzekering. Dus zou zeggen chapeau.
Polis en groene kaart te laat ontvangen, maar direct actie en een aardige attentie!
Snelle aanmelding en controle telefoontje omdat ik iets extra's had doorgegeven bij aanvraag. Betrof aanduiding van mijn auto .
snelle service, duidelijk, ik wist niet dat het zo gemakkelijk gaat.
Snelheid en kwaliteit van de aangeleverde stukken. Ook de vragen die ik vooraf stelde werden bijna goed beantwoord.
Vergoeding is snel en zonder al te veel moeite geregeld.
Dank voor uw mooie beoordeling. Dit doet ons goed!
Komt de afspraak na en stuurt de verzekering documentatie op tijd op.
De prijs en de snelle en duidelijke communicatie.
De schade werd niet ter discussie gesteld. Tevens is er snel gereageerd door de verzekeraar.
Snelle afhandeling aanvraag en sturen van belangrijke documenten
Correctheid, advies en afhandeling van de schade-aangifte.
Snelle reactie n.a.v. vragen en zeer meedenkend
De persoonlijke benadering betreffende de no-claims verklaringen. Ik kom uit Frankrijk waar ik "no-claim"/bonus heb opgebouwd. Generali accepteerde dit maar omdat de systemen in Frankrijk anders zijn dan in Nederland, waren er enige persoonlijke gesprekken nodig. Uw medewerker Dhr. Henk de Bruijn heeft mij hier heel goed mee geholpen.
Zeer vriendelijke juffrouw aan de lijn die alles haarfijn heeft uitgelegd. Monic Dekker als ik me niet vergis, toppertje!! binnen 5 minuten had ik alle papieren via de mail in huis, hellemaal blij.
Duidelijke communicatie over de voortgang van de acceptatie zowel met tel. als sms en mail.
Niet tevreden. Geen antwoord op mijn mails en een automatisch bericht na de schademeldingen. 3 weken later nog niets gehoord van jullie.
Duidelijke uitleg, goede prijs, en snelle verwerking.
Zeer persoonlijke service (dame aan de helpdesk wist direct wat mijn casus was) , kundig, meedenkend
Na het versturen van een email, werd ik binnen een dag gebeld, chapeau! Telefonisch werd mijn vraag/opmerking over een misverstand over schadevrije jaren opgehelderd. Nog even los van de snelheid waarmee mijn verzekering online werd geregeld en geaccepteerd, liet het telefonisch contact een zeer positieve indruk achter.
Vriendelijke en duidelijke informatie en uitleg.
Goede prijs en werd netjes geholpen. Verder nog geen ervaring.
Heb onlangs een autoverzekering afgesloten. Telefonisch contact met de medewerkster was heel prettig en al mijn vragen werden vlot behandeld. Verzekering was eenvoudig af te sluiten
Co,rrecte en professionele uitstraling,communicatie .
prima afhandeling en contact met medewerker,duidelijke info per post.
Gebeld worden om te vertellen dat verzekering geaccepteerd is.
Snel een verzekering geregeld maar de papieren heb ik na bijn twee weken nog steeds niet ontvangen
Snelle reactie op mijn aanvraag. Verder nog geen ervaring met Generali.
Goede telefonische bereikbaarheid. Vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Goede uitleg.
Zeer correct en duidelijk. Uw medewerker Daan de Langen.
Contact is makkelijk en snel met het beantwoorden van vragen.
Gunstige premie in combinatie met de voorwaarden. Keurig geholpen door de helpdesk over een vraag die ik moest invullen.
alles word duidelijk uitgelegd en gezegd wat bij andere verzekeraars niet het geval is.
Duurde verhoudingsgewijs lang voordat er accoord binnen was
Duidelijke en snelle communicatie. Duidelijke Algemene Voorwaarden.
uitvoering aan "verzoek om terug te bellen"
Goede en snelle communicatie. Komen afspraken na.
Schadebedrijf heeft het goed gedaan: prima service! Schade werd prima hersteld; het is niet meer zichtbaar.
Attente houding zijdens Generali. Mail wisselingen uiterst correct
zeer snelle reacties op aanvragen en zeer duidelijk.
Vriendelijkheid en behulpzaamheid tijdens de gesprekken. Snelle info via mail. De welkomsmail van Jaap Oudijk maakt het erg persoonlijk.
Misschien groene kaart en algemene voorwaarden (800 blz.) per post toezenden. Te veel kopiën om af te drukken.
Adequate toezending en duidelijke uitleg m.b.t. het gevraagde cq overeengekomene.
Het ging om een sterretje in de voorruit. Zelf niets hoeven te doen.
vlotte afhandeling door Generali; keurig schadebedrijf Lemmens Beek
super geholpen aan de telefoon, zeer klantvriendelijk.
Wachttijd aan de telefoon, weet niet of dit altijd zo is. Vriendelijkheid en het gevoel van deskundigheid
Zowel via mail als per post. Erg prettig dat groene kaart etc niet zelf geprint behoeft te worden. Daarnaast mail van directeur met persoonlijke contact details. Erg goed. Heb contact gehad met helpdesk mbt een vraag over afschrijving premie of dit volgens algemene voorwaarden was. Werd niet onnodig lang aan de lijn gehouden maar er werd beloofd mijn snel terug te bellen wat ook binnen 5 minuten gebeurde met een adequaat antwoord. Erg goed allemaal, wist niet dat dit nog bestond.
Afgesloten via internet, maar toch mail met uitnodiging en adressen voor persoonlijk contact, prima
Behulpzame medewerker, die meedenkt. Heel goed.
snelheid en informatie van behandeling per email
Prijs van uw verzekering ten opzichte van onze 'oude' verzekering.
Snelle correcte afhandeling voor het afsluiten van een nieuwe verzekering
Lage premie.. Wat mij wel opviel is dat ik eerst ongeveer 70,00 euro moet betalen en wat later het afgesproken bedrag van 400,00 euro. Heeft misschien te maken met letter ingaan van de verzekering,
Mw. Moniek Dekker noemde haar naam dat ik met haar gesproken heb. Zeer correct.
Snel en goed advies gekregen van Generali. Het glasherstelbedrijf heeft het netjes gedaan, alleen duurde het wat lang voordat we terecht konden.
Ik ben een nieuwe klant. Opvallend is de positieve en zeer vriendelijke feedback van u en de uitgebreide informatie. Dit ervaar ik als zeer prettig.
Zeer vriendelijk aan de telefoon. De polis alsmede de uitvoerige informatie die is toegezonden wordt als positief ervaren.
Vriendelijke benadering en snelle reacties op vragen.
The lady on the phone (I think her name is mw Jony) was so helpful and detailed, absolute professional, high knowledge of the products, amazing adviser, so so patient as my Dutch is not good!
Er word snel en duidelijk gereageerd. Het gaat allemaal heel netjes.
Duidelijke site. Informatie is helder en komt betrouwbaar over.
nog weinig, ik heb me net verzekerd. Het verzekeren zelf ging snel, dat vond ik positief
snelle reactie op het goedkeuren van de verzekering.
Snel, duidelijk e-mails, persoonlijke communicatie met telefoonnummer van directeur, goede prijs
Senelheid , duidelijkheid, prijs, Welkomberichtje van de directeur
Snelle en heldere schriftelijke en elektronische communicatie
Simpel te bereiken per telefoon. Geen lange wachttijden, ondanks dat de premie zeer concurrerend is. Vlotte afhandeling.
Ben heel tevreden! Twee maal contact gehad (via mail en telefoon) en geen moeite was teveel!
Dat ik een persoonlijke welkomst mail kreeg van de Directie
Goede, duidelijke info,.flexibele houding, ook nadat er verkeerde info was doorgegeven is een en ander snel aangepast. Polis en groene kaart digitaal.
Heldere simpele aanmeld procedure, scherpe premies
Ruimere acceptatievoorwaarden, en ook schadevrije jaren bij 2e auto
Mijn schade is hellemaal niet afgehandeld door jullie kant. Ik moest die volle centen uit mijn eigen zak betalen voor mijn achterruit!! Dus zeer en zeer teleurgesteld.
Pas 1 week verzekerd bij Generali. Ruitenwissers van auto gestolen en gebeld of het onder de dekking viel. In 1e instantie het advies gekregen het niet te claimen ivm de korting die dan verviel. Werd echter na 5 minuten teruggebeld dat men het toch in behandeling nam en de volgende dag werd het overgemaakt.
heb er niets van gemerkt, was een klein pitje in de voorruit en die is snel gerepareerd.
Pas 1 week verzekerd bij Generali. Ruitenwissers van auto gestolen en gebeld of het onder de dekking viel. In 1e instantie het advies gekregen het niet te claimen ivm de korting die dan verviel. Werd echter na 5 minuten teruggebeld dat men het toch in behandeling nam en de volgende dag werd het overgemaakt.
heb er niets van gemerkt, was een klein pitje in de voorruit en die is snel gerepareerd.
verzekering was vlot geregeld gegevens en polis makkelijk via de mail bereikbaar
verzekering was vlot geregeld gegevens en polis makkelijk via de mail bereikbaar
Accurate opvolging. Nuttige info op de groene kaart m.b.t. de hulpverlening bij ongevallen.
Accurate opvolging. Nuttige info op de groene kaart m.b.t. de hulpverlening bij ongevallen.
snelheid van het aanleveren polis en voorwaarden en groene kaart
autoverzekering direct geregeld en vlot alle benodigde papieren in huis.
Telefonisch bereikbaar. Diverse verz. mij. kan je alleen via whatsapp bereiken. Over mogelijke afwikkeling van schade gelukkig nog geen ervaring. Hopelijk wordt dat net zo goed en snel behandeld als bij het afsluiten.
Duidelijke site, behulpzame medewerkers aan de telefoon.
gunstige premie, heldere voorwaarden,polis ook per post
Telefonisch contact,per dag opzegbaar,voordelige premie
Kleine onduidelijkheid betreffende het Roy Data systeem was in een no-time tot tevredenheid opgelost.
Als ex leaserijder hebben jullie mij toch extra bonus korting gegeven op basis van die lease auto schade vrije jaren.
Snel, duidelijk, overzichtelijk en bevestiging van verzekering op diverse media.
Goede prijs makelijk met internet snel geregeld
uw medewerkster attendeerde ons erop dat we de huidige verzekering sneller konden opzetten i.v.m. verhoogde verzekeringspremies. Dat scheelde ons geld. DAnk daarvoor!
Snelle, duidelijke communicatie met alle papieren van mijn autoverzekering binnen 24u in huis.
korte wachttijd als je belt, snel een deskundig medewerker aan de lijn!
Je wordt gewoon welkom geheten, alles lekker digitaal, geen moeilijke dingen!
Moest 2 weken wachten op polis en groene kaart. Medewerkster beloofde het snel te regelen, maar heb na 1 week wachten weer contact opgenomen. Toen werd het dezelfde nog geregeld door een medewerker. Enigszins een trage start van jullie kant.
Concurrerend prijs Snelle reactie op aanvraag Correcte afhandeling, goed start.
correct , beleefd , snel , kundig , verstand van zake.
Goed en snel telefonisch bereikbaar.Ik werd heel vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.Er werd de tijd genomen om me te woord te staan.Alles werd helder geformuleerd.
Het feit dat ze ma accepteerde ging snel, daarna veel traagheid
Ik heb nog aanvullende dekkingen aangevraagd, maar ik heb daar verder nog geen bericht van gekregen.
De verzekering was binnen een dag in orde, maar nu heb ik een aanpassing doorgegeven, hierop wordt niet gereageerd.
Zeer klantvriendelijk, servicegericht en deskundig.
De prijs en de toon waarop gecommuniceerd wordt
Flexibel wanneer niet helemaal aan de voorwaarden wordt gedaan. (Bleek achteraf ook niet nodig omdat wel aan de voorwaarden was voldaan)
Ik heb een vraag gesteld over mijn Leaseverklaring als alternatief voor een royementsverklaring. Geen reactie op gehad.
Ik werd geweigerd bij een andere verzekeraar omdat ik vijf of meer schades op mijn naam had staan in de laatste vijf jaar. Ondanks dat ik bij mijn oude verzekaar 10 schade vrije jaren had. Heb contact gehad met Generali en hebben hier gewoon persoonlijk naar gekeken want het waren 2 ster reperaties en een aantal schades waar ik bij betrokken ben geweest met de vrachtwagen van mn werkgever en deze waren niet mijn schuld. De medewerker van Generali vond met deze informatie dat ik gewoon geaccepteerd kon worden.
De goedkope autoverzekering en de terugbel service bij teveel "wachtenden voor u".
Belofte wordt nagekomen Goedkoop t.o.v.andere maatschappijen
Snel verzekerd met directe reactie en zeer snel polis, groene kaart etc.
Vriendelijk en deskundig advies. Verzekering was makkelijk af te sluiten. Relatief een lage premie.
Bij afsluiting via internet mis ik keuze voor ingangsdatum
Pas sinds 1 januari klant bij Generali. Tot nu toe is het contact vele malen beter dan met de vorige verzekeraar. Ik hoop dat het zo blijft.
Correcte reactie op aanvraag en dienovereenkomstige afhandeling
Dat wij na de aanvraag vriendelijk werden gebeld om de verzekering te bevestigen
Vriendelijkheid en het meedenken van de servicedeskmedewerker.
vriendelijk. afspraken nagekomen. duidelijk. attentie ontvangen.
Concurerende prijs,scheelt mij ruim €300 op jaarbasis voor 1 autoverzekering.Oude verzekering eigenrisico €135.Nu geen eigenrisico.
Snel en communicatie is tot nu toe allemaal erg duidelijk
Alles netjes snel geregeld zonder te veel wachten op bericht
Men wordt zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan bij het bellen.
Snelle afhandeling en duidelijke antwoorden o vragen.
Supersnelle reactie op mijn aanmelding en mijn verzonden mails.
Duidelijke website Gemakkelijk in te vullen lijsten Klare taal en informatie
De weg om in dit geval mijn auto te verzekeren was eenvoudig en snel.
Direct na aanvragen email met polis en voorwaarden in huis, heldere taal
Tijdens een informatief telefoontje mijnerzijds kon ik de verzekering voor mijn beide auto's regelen, hoewel ik het digitale alternatief ook had voorgesteld. In een plezierig gesprek werden de vragen die spontaan bij mij opkwamen ook beantwoord. Zo heeft persoonlijk contact toch zijn duidelijke voordelen. De administratieve afwikkeling daarna, polissen en voorwaarden, zowel in pdf als op papier, verliep prima. Ik hoop nooit te hoeven zeggen hoe uw schadeafhandeling verloopt, maar heb er alle vertrouwen in dat dit even goed zal functioneren.
Geen bijzonderheden, wel een kerstgroet ontvangen wat altijd wordt gewaardeerd.
De informatie op de website is compleet. Het berekenen van de premie voor je autoverzekering gaat snel en eenvoudig en achteraf krijg je geen verrassingen bij de daadwerkelijke aanvraag. Verder zijn de polisvoorwaarden heel goed.
Goeie info en ook snel bondig en deskundig aan dd telefoon
Duidelijke website met veel informatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
De mail na afsluiten van de verzekering vanuit de directeur vond ik zeer goed. Jullie zijn erg klantgericht.
Hele persoonlijke communicatie met naam en telefoonnummer als contactpersoon
Prijs-Kwaliteit verhouding. Goede polisvoorwaarden
prijs was lager extra gratis dekking diefstal
Goede prijs, onmiddellijke toezending van groene kaart, polis e.d. per mail en post. Verder geen ervaring qua schadeafhandeling, hopelijk is er ook geen reden deze ervaring op te doen.
De welkomstmail is persoonlijk ondertekend met o6 nummer van de betrokken directeur en zijn mailadres. Dat ziet er alvast goed uit
Direct een welkomst mail, dat is wel zo handig en duidelijk
snelle afhandeling aanvraag, duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen
Ik had mijn verzekering dezelfde dag al nodig dan dat ik het had aangevraagt, daarom even gewhatsappt met de klantenservice en binnen een halfuurtje was het geregeld, kortom TOP!
nog geen ,komt pas als er wat zou kunnen gebeuren, dan pas weet je waar de positieve service ligt, een polis afsluiten kan overal tegenwoordig.
Alles perfect geregeld en duidelijk uitleg van de verzekeringen
makkelijk via internet autoverzekering afsluiten, beter als de tussenpersoon daarom via internet
Concurrerend in prijs Geen tussenpersoon Binnen 1 uur van aanvraag tot ontvangen van polis en groene kaart geregeld Vertrouwen in aanvrager, door aantal schadevrije jaren door aanvrager zelf te laten opgeven. Dat doet goed !
De mensen aan de telefoon denken echt met je mee en zetten zich voor je in.
heldere site. Klare taal in de polisvoorwaarden
Behulpzaam aan de telefoon. Snel terug bellen als dat is afgesproken. Snelle beoordeling van mijn aanvraag. Einde van de middag ingediend, de volgende ochtend voor 9.00 uur de acceptatie per mail. Direct de polis binnen, de schadeformulieren en de groene kaart
ik was op zoek naar een goedkope auto verzekering en daarbij viel u op omdat op vergelijkingssites u goede beoordelingen had.Bij persoonlijk contact bijzonder goed geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan door één van uw medewerkers.
Goede site met heldere informatie. Makkelijk in te vullen formulieren.
Snelle reactie en behulpzaam via telefonisch contact
Snelle reacties via mail en vriendelijk en correct telefonisch geholpen door een medewerkster.
GSM nr van directie gewoon geven en gesprek aangaan.
Bij vraag per mail, snel antwoord gehad en duidelijk. Verder geen ongeluk of schade gehad, dus kan hier geen beoordeling over geven.
Makkelijk en niet duur, natuurlijk afwachten hoe goed jullie zijn, mocht ik onverhoopt schade krijgen.
de manier van internet verzekeren was mijn eerste kennismaking om dat te doen. tijdens het invullen heb ik gebeld en kreeg iemand aan de telefoon ( dat is in de huidige wereld apart ) bij grote bedrijven. en zeker als mhr. de Bruijn alles duidelijk uitlegt. daarna krijg je een mail van Jaap Oudijk met 06 nummer, ja even proberen, neemt niet op voicemail ingesproken dat ikzelf wel een keer terug bel. warempel korte tijd later belt Mhr. Jaap terug. ik heb gezegd dit geweldig te vinden. ik ben ervan overtuig als jullie dit in de hele linie, dus ook in de behandelingen en nazorg volhouden komt het helemaal goed. ik vertel het voort. groeten Ad Remijsen
concurrende verzekering auto plezierig tel. kontakt
Via de site- heel duidelijk en makkelijk te volgen Via telefonisch contact- dames erg vriendelijk- geduldig - geïnteresseerd en Nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Tips en advies te geven.
Geven naast de gebruikelijke informatie ook advies over wat je beter wel dan niet extra kunt afsluiten.
Men bereid is je zo volledig mogelijk te informeren. Weet men het niet dan word je met de desbetreffende deskundige doorverbonden.
Duidelijke premie opbouw. Snelle afluiting en vervolgens alle documenten in de mail.
Vriendelijkheid tijdens telefonisch contact. Snelheid van reageren en afwikkelen.
Goede voorwaarden goedw premie, snelle beoordeling
Communicatie over de telefoon en het bijbehorende advies. Eenvoud en snelheid van het afsluiten en bevestigen van de verzekering.
U bent de goedkoopste verzekering voor jongeren met nog 0 schadevrije jaren
duidelijke antwoorden,ik werd ook meteen terug gebeld, goede service
klantvriendelijk nemen de tijd voor je geweldig
Binnen een week was alles geregeld en mijn auto weer gerepareerd. Echt goed geregeld.
Tijdens de bespreking van de schade bij het autoschadebedrijf in Doetinchem, heb ik een schrijven ondertekent dat het bedrijf met Generali direct alles afhandelt, zonder tussenkomst van mij. De reparatie heeft een anderhalve week geduurd, waarbij ik wel zelf na enkele dagen even de reparateur gevraagd heb na de status van de reparatie. Het ging voorspoedig en afgelopen vrijdag 27/2 kon ik mijn voertuig weer ophalen. Het schadebedrijf heeft netjes laten zien wat zij allemaal geconstateerd en gerepareerd hebben. Het enige dat ik zelf heb gedaan is het schadeformulier invullen. Dit was met een 10 minuten gebeurd. Dus eigenlijk heb ik er geen werk mee gehad met het hele schadegeval en bedank hierbij Generali en het schadebedrijf voor de afhandeling.
Met mijn schade die ik had was best wel veel maar kon hem eigenlijk meteen al laten maken ik zeg helemaal TOP
Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade van mijn auto.
Generali heeft snel gereageerd en de schade aan de auto netjes opgelost.
3 x een 10 zegt genoeg. Was verrast door snelle acties, ook van tussenpersoon.
Buitengewoon goed. Meerdere mensen betrokken bij de afhandeling waren verbaasd over de snelheid waarmee alles is afgehandeld wijzelf niet in het minst.
Goedemorgen, Autoschade gemeld ,autoschadebedrijf benaderd die verdere afhandeling regelde. Vandaag geld al op mijn rekening! Morgen,13-01,kan ik mijn "golfje" weer ophalen , en bedrijf betalen. Perfect geregeld door GENERALI ! Mijn dank.
In de toekomst zal ik geen verzekering meer afsluiten; reden: mijn rijbewijs wordt om medische redenen niet meer verlengd. bedankt voor de jarenlange service
Mijn schade is snel en naar tevredenheid opgelost en gerepareerd.
Alles is altijd prima gegaan, maar Hema had scherpere prijs en we even heel hard op de centen letten. Bedankt voor de service in de afgelopen jaren
Prima en snel geholpen na een schade door een ander veroorzaakt. Niks geen moeilijke vragen en geen eigen risico en met vervangend vervoer. Prima geregeld en gecommuniceert!
Ik ben heel erg tevreden. Communicatie valt doe ik via mijn adviseur en blijkt ook goed te zijn. Snelheid is ook zeer goed.
Na een telefoontje aan mijn tussen persoon werd alles in samen werking met Generali snel en corect af gehandeld...... de snelheid waar mee alles is afgehandeld is super en heb niet een keer hoeven vragen hoe en wat het ging allemaal vanzelf..... dit is echt een dikke pluim waard !!!!!
ik ben goed tevreden over generali autoverzekering ik heb een telefoon gesprek gehad met de tussen persoon (VDZ) en heb besloten bij u verzekerd te blijven
werden in file van achter aan gereden , schade afhandeling correct.
Alles snel en correct verlopen. Zelfs het E.R. werd vooraf uitbetaald. In één van de brieven stond een kleine datum-fout.
Heb maandag 27-10-2014 gebeld met agent VMP Nieuw Vennep deze heeft mij verteld dat wanneer ik procesvebaal had laten opmaken ik contact kon opnemen met een garant schadebedrijf voor reparatie . Ik heb contact gezocht met ABS schadeherstel in Lisse ze hebben daar dezelfde dag nog de schade opgenomen en mijn zijruit gesloten en afspraak gemaakt voor reparatie woensdag 29-10-2014 ik zelf was verbaasd dat dit zoo snel ging op 29-10-2014 kon ik zelfs weer gebruik maken van mijn auto .
De schade claim is efficient en met snelheid, vriendelijkheid van alle betrokken personen afgehandeld. Ik ben zeer tevreden dat alles afgehandeld is binnen 5 werkdagen. Van aangifte van schade bij Grasso Assurantie, tot Visscher Autoschade Renault dealer in Tiel en de concluderende brief van Generali. Ik vindt het ook fijn om te weten wat de totale kosten van de schade zijn geworden.
Prima afhandeling van de schade met een goede communicatie.
Zeer tevreden over de afwikkeling van de schade aan mijn auto!
Ondanks een kleine schade zakt men terug in trede. Is het een idee om de verzekerde er op te wijzen dat men de schade dan beter zelf kan betalen. Klopt het dat binnen een jaar na schade men alsnog de schade zelf kan betalen, zodat de trede op zijn oorspronkelijke waarde blijft.
Stom, ik reed achteruit tegen een paal!!!!! Generali ingeschakeld en dankzij mijn no-claim bescherming en een erkend schadebedrijf is mijn schade snel gerepareerd. Koste mij niets, ook mijn eigen risico werd vergoed. Met een zeer tevreden gevoel rij ik weer in mijn gerepareerde auto
Kan niet anders zeggen het is top Meteen geholpen .kon me auto meteen laten maken Ben zeer tevreden over jullie
Is keurig en snel afgehandeld. We hebben zelf verder niets hoeven doen.Bedankt.P
super geregeld! mede door autoschade oranjedorp.en assurantiekantoor koster!!
ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de schadeclaim. Keurig bericht ontvangen over hoe de claim is afgehandeld. Ook de tijdbestek waarin afhandeling heeft plaatsgevonden was heel correct.
Ik ben uiterst tevreden hoe snel ik geholpen word en de schade is afgehandeld. Heel hartelijk dank daarvoor.
Zeer snelle en correcte afwikkeling van mijn autoschade
afhandeling autoschade ,veroorzaakt door derden , was een no time geregeld,bedankt
Zeer tevreden over de snelheid en het gemak waarmee dit is afgehandeld. Een schade aan mijn geparkeerde auto gemeld, en kreeg binnen 2 dgn een melding dat ik de reparatie kon laten uitvoeren. De door mij uitgekozen garage was een aangesloten bedrijf, waardoor er geen allerlei vragen en of formulieren en of grijze gebieden waren. Hoppa leen auto, 19 cent per kilometer, geen verdere huurkosten, geen borg ect. De leenauto was een representatieve vergelijkbare auto. Zeer tevreden over deze hele aanpak.
Goede service en een fijne afhandeling van mijn schade.
De schade is tot onze volle tevredenheid afgehandeld, prima en snel.
Supersnelle afhandeling van mijn schade. Heel tevreden.
Ik had zelf schade aan mijn auto veroorzaakt door tegen een paaltje aan te rijden.Gelijk contact opgenomen met Generali en gevraagd welke mogelijkheden mijn polis bood. Ik kreeg heldere uitleg. Op basis daarvan heb ik actie ondernomen. Bij de garage van Opel ben ik voorspoedig geholpen . Ook de daaraan gekoppelde financiële afhandeling en correspondentie was snel en duidelijk. Complementen dus!!!
Onze schade is in een recordtempo afgehandeld, i.s.m.de schadeafdeling van mercedes Alphen aan den Rijn niets dan lof.
Wij zijn tevreden over de afwikkeling van de schade.
Ik ben heel tevreden met het afwikkeling van de reparatiekosten
had telefonisch contact met medewerker heb nog niemand zo veel horen zuchten en kreunen omdat ik iets niet begreep en nog steeds niet begrijp werd daarna doorverbonden en die meneer werd nog onbeleefd, ook echt geen aanrader om bij deze verzekering te gaan
Onze hartelijke dank voor de snelle afwikkeling van onze schade. Ook voor de garage lof, netjes en gepoetst kregen we de auto na een goede week terug, een paar dagen daarna van de garage een mail of we tevreden waren, of dat we verbeter punten wisten, nou alles naar wens beter kan niet, ook voor generali en de tussen persoon die snel bericht gaven, gewoon top.
uitstekend verlopen schadeherstel en afhandeling van de kosten
Ik wens geen rechtstreekse post van Generali te ontvangen! Ik kies bewust voor Generali, omdat zij met deskundige adviseurs werken. Alle contact!, polis, betaling, uitkeringsberichten of wat dan ook, tussen Generali en mij dienen via mijn adviseur te gaan en niet rechtstreeks naar mijn persoon. Om welke reden heb ik anders een adviseur?? Dan kan ik net zo goed naar een direct-writer gaan en geen zaken doen met Generali!!
snelle en goede afhandeling zodat ik " de klant "me nergens zorgen over hoef te maken. ook namens de garage bedankt voor de snelle afwikkeling
De afwikkeling van de schade aan mijn auto is correct en snel gedaan.
Ik ben dit tevreden over de snelle en prima afhandeling van de door mij ingediende schade. Bij deze mijn hartelijke dank.
Nog maar kort klant en mede door verblijf in buitenland ( ook schade opgelopen ) uitstekend opgelost !
Na aangekomen te zijn in de garage, de expert tp, wilde de auto uitkeren op dagwaarde, wat niet goed overkwam met de verkoper van de garage, want de auto had duidelijk een cataloges waarde, dus over en weer gesproken te hebben, zijn we tot een goed eind gekomen. Dus na ten volle tevredenheid bvd
prima service,vlot afgehandelt.
Voor de eerste keer te maken gehad met een schade. Perfecte afhandeling en opvolging. Super tevreden!
Top service, alles liep vlot
Zeer tevreden over de snelle afwikkeling.
Een Client van Generali veroorzaakte schade aan mijn auto Kreeg snel een telefoontje over de afspraak met de taxateur binnen 3 dagen was alles geregeld Kan niet anders zeggen van geweldig en hoe netjes alles afgehandeld is Mijn complimenten hiervoor
Snel, en soepel afgewikkeld en verhaald op assuradeur tegenpartij.
geleden schade naar volle tevredenheid afgehandeld
Bedankt voor het prettige en snelle afhandelen van mijn schadeclaim.
Na de melding via mijn tussenpersoon Verax (waarover ik eveneens zeer tevreden ben) is e.e.a. snel en correct afgewikkeld. De schade is keurig hersteld door het Schadegarant bedrijf.
Keurig geregeld geen omkijken aan.dank u
Wij zijn heel tevreden over de afwikkeling van onze schadeclaim. Buiten onze schuld om kregen wij schade aan onze auto en net in een periode dat het voor ons slecht uit kwam. Met dank hiervoor.
Na aanrijding zonder schuld,werd bedrag binnen 10 dagen op mijn rekening gestort.Dit alles na probleemloze afhandeling.Niks dan lof voor de snelle goede afhandeling !!!
Wij zijn heel erg tevreden. Het personeel is heel vriendelijk en heel goed bezig, ook telefonisch.
Zo dom om zelf met je auto tegen een paaltje te rijden maar gelukkig was mijn auto in snel tempo weer helemaal hersteld. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling, echt top! Geen dag zonder auto geweest want ik kreeg een zelfde leenauto als mijn eigen auto, ik ben heel erg tevreden!
Afhandeling is prima geregeld, ik heb er geen omkijken naar gehad.
Een prima en snelle afhandeling van een schade door een onbekende tegenpartij.
Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de schade opgelopen door een aanrijding buiten mijn schuld. Compliment.
Alleen 1 ding: Toen Wolves de auto in Frankrijk kwam halen had de chauffeur geen geldig papier bij zich om mee te nemen. Dit veroorzaakte voor de Mercedes dealer in Aurillac ( Frankrijk) enige problemen.
Na het inzenden van mijn schadeaangifteformulier inzake een auto-ongeval is de verdere afhandeling geruisloos verlopen en heb ik geen verdere stappen moeten ondernemen. Van mijn garagebedrijf kreeg ik een telefoontje, dat ik mijn auto kon komen ophalen en dat de financiële afwikkeling rechtstreeks had plaatsgevonden.
een buitengewone goede behandeling en afhandeling met een schade aan mijn auto, waarvan de tegenpartij onbekend is gebleven.
Bedankt voor de correcte en snelle afhandeling vanwege de autoschade opgelopen op 29-07-2013.
Zeer tevreden met een geruisloze afhandeling van de schade. Van communicatie heb ik niets gemerkt, behalve het bericht dat het schadebedrag is uitgekeerd aan de reparateur.
Zeer snelle actie inzake schade herstellen
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn schadegeval. Tevens wil ik ook de plaatselijke vertegenwoordiger Rikjo prijzen over de vlotte en nette afhandeling van zaken. Waarvoor dank.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de schade aan de auto.
De partij die de schade ging afhandelen ( Malden ) heeft het netjes volgens afspraak gedaan en een leenauto gegeven. super goede service !
Ik vond de service van Generali goed omdat de schade afhandeling snel en geruisloos is verlopen!
2 weken geleden een aanrijding gehad, direct contact gehad met jullie en na een paar dagen werd ik gebeld dat ik naar de garage mocht gaan. Perfect gegaan allemaal, top service! Ben zeer tevreden!
Geruisloos en vriendelijk, snel opgelost.
Schade is snel en correct afgehandeld.
Hartelijk dank voor de snelle service en afhandeling.
Aanrijding met ree/hert gehad. Dit gecommuniceerd met mijn tussenpersoon t&a.. Zij hebben dit met jullie opgepakt en alles is super geregeld. Ik heb er geen omkijken meer naar gehad. Vanmiddag mijn auto ophalen en net bevestiging gehad dat het is betaald en dat is afgerond. Blij met jullie als verzekering! Thx!
Fijn dat na een ongeluk, de dingen snel en zonder problemen worden opgelost. Hartelijk dank voor de goede service.
Supernetjes en snel afgehandeld! We reden schade aan de auto. Nadat de auto gemaakt was kregen we één dag later al een brief van generali binnen, dat het verschuldigde bedrag aan het schade-autobedrijf was overgemaakt.
De lekkage aan ons pand te Tilburg is snel verholpen, na detectie. Uw expert dhr. B. Goossen Oosterhout had weliswaar een voorbehoud van max. E 250,-- voor de loodgieter. De schade werd prompt afgewerkt. Wij zijn tevreden.
snel geregeld zonder gedoe, prima gerepareerd
Is allemaal prima geregeld. Ondanks wat problemen met de communicatie met mijn tussenpersoon heeft Uw organisatie alles prima en snel gereld. Hulde
Alles prima geregeld.
afhandeling van schade zeer snel en correct geregeld ben zeer tevreden.
Bedankt voor de snelle afhandeling.
Uiterst tevreden met de afhandeling van de laatsgeleden schade.
Geachte dames en heren, onlangs moest ik een blikschaden aan mijn auto laten repareren. Dit is de eerste keer dat dit mij overkomen is. De schadeafwikkeling was voor mij nog niet bekend en ik was was opgelucht dat de gehele procedure zo snel en ongecompliceerd afgehandeld werd. Vriendelijk bedankt hiervoor.
Hartelijk dank voor uw coulance en ondersteuning. Dit wordt door mij en mijn vrouw zeer gewaardeerd. Ik kan en zal Generali van harte verder aanbevelen ook als sociaal meevoelend bedrijf.
Prima service. Alles netjes afgehandeld.
Ik ben dik tevreden over de schade afhandeling.
Zaak is in anderhalve week afgehandeld. Proces is strak en efficiënt georganiseerd! Hartelijk dank.
Een telefoontje en heb er verder geen omkijken naar gehad. Daags nadat ik de herstelde auto had opgehaald brief met "dossier gesloten" ontvangen. Prima!!
Geen omkijken naar het hele geval gehad. Alles in één keer goedgekomen. Klasse!
De afhandeling is echt super verlopen. Snel,keurig en correct.
Een zeer snelle afhandeling. Prima, 100% tevreden.
Snelle en zakelijke afhandeling van een aanrijding. Dit tot volle tevredenheid.
Snelle en fijne afhandeling van schade aan auto. Heb de auto in zeer goede staat weer terug gekregen, opgepoetst en wel.
Afwikkeling schade prima en snel verlopen.
Wij vonden de service van Generali goed omdat de snelheid waarin de schade behandeld werd en ik mij serieus genomen voelt. Ondertussen hebben wij het geld ontvangen maar moeten wij nog wachten met het vervangen van de vloer totdat de woningbouw vereniging een definitieve oplossing biedt aan het probleem. Ondertussen hebben wij onze rechtsbijstand ingeschakeld omdat het een conflict werd waar wij niet op zitten te wachten. Zij willen de schuld nu bij ons neerleggen. Generali willen wij hartelijk en oprecht bedanken.
Super tevreden over de snelle en correcte afhandeling van de schade.
Zeer tevreden snelle afhandeling en goede service top.
Ik vond de service van Generali slecht omdat ik een ruitschade heb gehad, waarbij er € 237,45 in mindering is gebracht door Generali, dat is bijna 2x zoveel eigen risico, dat ik moet bijbetalen. En dit, terwijl ik een Allriskverzekering heb. Wellicht word ik nu benaderd naar aanleiding van dit bericht, om het e.e.a. te corrigeren. Ik hoop het maar...
hallo wij hadden schade aan de auto was erg snel op gelost onze complimenten aan jullie super
Ddgb Greg gegeerd. Dat was geweldig want nu ia alles goed geregeld.
Geachte generali, hartelijk dank voor de prettige en snelle afwikkeling,van de schade die wij hadden op 3-4-2012 de schade is door u betaald nemen wij aan en die gaat u verhalen bij de tegen partij hopenlijk krijgt u maatschappij het spoedig retour want van deze schade treft ons geen blaam maar werd veroozaakt door de tegen partij,wij zijn dan ook zeer tevreden. hartelijk dank voor de prettige afwikkeling.
Ik vond de service van Generali goed omdat de afhandeling zeer snel en goed gebeurde. Ik ben zeer tevreden.
Uitstekende afhandeling. Zeer tevereden. NU NOG GAARNE EEN SCHADEFORMULIER ONTVANGEN. Hoop hier de komende jaren geen gebruik van te hoeven maken.
Ik vond de service van Generali goed omdat de wijze van afhandeling zeer snel verliep.
Wou mijn spaarloon opnemen, staat normaal 10 werkdagen voor. We zijn nu een maand en een hoop loze beloftes verder en heb nog niks ontvangen! 2 weken geleden ook een andere auto gekocht, is nog steeds niet aan rdw door gegeven. Generali zei ja alles is geregeld maar na een telefoontje met het rdw ben ik er achter dat generali mij heeft voorgelogen en nog steeds niks geregeld heeft! Ik denk dat ik een andere verzekeraar ga kiezen binnenkort!
Ik heb een schade gehad aan mijn auto op parkeer terrein. Nou weet ik van mijn vader dat hij eerst twee jaar heb moeten wachten op het waarborgfonds. Vanuit Generali heb via tussen persoon alleen de vraag gehad of ik wist wie dader was. Dit wist ik niet. Voor dat ze dit mij vroegen kon ik al wel de schade laten herstellen. Zonder te wachten op waarborgfonds en niet op eigen kosten. Dit vind ik goede service als je een all-risk autoverzekering heb, tevens had mijn vader die ook bij centraal beheer.
de brief met daarin de afhandeling van de schade was zelfs een dag eerder in mijn bezit dan de gerepareerde auto. veel lof over de zeurvrije afhandeling.
Ik vind de service van Generali goed omdat de inbraakschade aan mijn bus zonder problemen binnen 4 dagen repareerd is. Met politierapport en zonder verdere vragen. Helemaal goed. een dikke pluim voor Generali.
Perfekt geregeld!! Dank U !
Zojuist uw brief d.d. 27-12-2011 ontvangen m.b.t. het uitgekeerde schadebedrag , uw referentie 2011102140010 RM. Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling !
Ik ben zeer tevreden over mijn autoverzekering bij Generali. Mijn eigen garage heeft mijn schade hersteld op dezelfde condities als het schadeherstelbedrijf dat door Generali wordt geadviseerd. De expert was snel ter plaatse en het schadebedrag stond per omgaande op mijn rekening! Dank ook aan Jan de Jong Financiele Diensten in Borger.
Ik vond de service van Generali goed omdat alles uitstekend geregeld werd tijdens mijn aanrijding. De snelle manier van afhandeling, het betalen van het schadebedrag en de uitstekende manier van handelen van de heer Jan Hoekjen van Risico-analyse bureau te Rijssen. (Uw tussenpersoon) Als suggestie geef ik U mee, dat de auto door mijn eigen garage (Baan Mercedes) werd gerepareerd. De auto was binnen 4 dagen weer in de juiste staat, maar daar ik hem weinig gebruik was ik geen vervangende auto nodig., hoewel dit gratis was. In dit geval zou ik U willen adviseren om het eigen risico ad Euro 125,-- te laten vervallen, mocht zoiets weer gebeuren.
Ik vond de service van Generali goed geregeld. Gelukkig was de aanrijding niet mijn schuld dus is de bonus/malus regeling onaangetast gebleven. Ik zie in de reviews allemaal negens en tienen, mijn acht is daarmee gelijk te stellen...
Schade uitstekend afgehandeld.. Door Finas Wageningen prima verzorgd.
Alles meteen toppie afgehandelt zoals het hoord !! autoverzekering en inboedelverzekering, SUPER goed.. enne.. goedkoop ook tegen over andere verzekerings aanbieders
Ik vond de service van Generali goed omdat er na een hagelbui aardig wat schade aan mijn auto zat en ik dit netjes kon laten maken. Bij andere mensen in mijn wijk met auto,s van de zelfde leeftijd gaf dit wel problemen.
Ik vond de service van Generali goed omdat met ca. 14 dagen de claim was afgewikkeld…
Ik vond de service van Generali goed omdat de schade binnen korte tijd afgehandeld was., er gelijk na de aanrijding een bergingsbedrijf werdt geregeld en een taxi naar huis ( 125 kilometer verder het land in). Super!!!
Ik vond de service van Generali goed omdat er snel en adequaat gehandeld werd. Geen gezeur en vlotte afhandeling, dit was bij mijn vorige verzekeraar wel anders. (Die van de "mannetjes")
Ik vond de service van Generali goed omdat ik nauwelijks een maand na het afsluiten van mijn verzekering al schade opliep op een parkeerplaats in viva la France. Zonder problemen is alles opgelost. Vind het persoonlijk vervelend dat ik al zo snel gebruik moest maken van de verzekering, uit coulance heb ik geen huurauto geaccepteerd om de kosten zoveel mogelijk te beperken.
Het is de eerste keer dat wij gebruikt maken van deze verzekeringsmaatschappij m.b.t. een schade aan onze auto maar ik heb hier alleen maar goede woorden voor. Bedankt voor een snelle en goede afhandeling. Mocht er onverhoopt in de toekomst nog wat zijn, en het wordt dan net zo afgehandeld...dan zijn we blij om bij Generali verzekerd te zijn.
Ik vond de service van Generali goed/slecht omdat het zonder problemen op kort termijn is afgehandeld.
Ik moet zeggen dat de afhandeling van mijn schadeclaim door uw tussenpersoon P.A. Willemsen BV en door u snel en naar volle tevredenheid is afgewikkeld.
Ik vond de service van Generali goed omdat het snel geregeld was en ook een huurauto meegekregen van de firma Tiemessen in Vaassen top!..
De afhandeling na de auto schade was binnen 2 weken geregeld en de schade was prima hersteld.
De partij die de schade ging afhandelen ( Malden ) heeft het netjes volgens afspraak gedaan en een leenauto gegeven. super goede service !
Ik vond de service van Generali goed omdat de schade afhandeling snel en geruisloos is verlopen!
afhandeling schade heel correct afgehandeld, tot volle tevredenheid !
De afhandeling van een autoschade: na één telfonische melding (nog zonder aanrijdingsformulier) en de afhandeling van de schadebehandelaar, is de schade binnen 2 weken voldaan aan de schadebehandelaar. Prima, snelle service
Ik vond de service van Generali zeer goed omdat de indiening en afhandeling in een zeer korte tijd was afgehandeld. Dat geeft een goed gevoel bij alle narigheid die er ontstaat bij een ongeval. Fijn om te weten dat Generali dat goed heeft aanvoeld.
Ik vond de service van Generali goed omdat ik zelf weinig omkijken heb gehad om alles netjes afgehandeld te zien worden.
We hadden een éénzijdig ongelukje (paaltje geraakt!) Gemeld bij Generali. Via de tussenpersoon schadeclaim ingediend. In vertrouwen de zaken geaccepteerd zonder expert en in een zeer acceptabele termijn het schadebedrag uitgekeerd en het dossier gesloten. Super!!
ondanks probleem met oude verzekeraar toch goed alternatief aangeboden gekregen.
De afhandeling van mijn schadeclaim via de tussenpersoon en Generali was binnen 14 dagen afgehandeld. Super!
Ik vind de service van Generali goed omdat omdat ik nooit geen gezeur of onnodige communicatie heb met de verzekeraar. Alles wordt keurig netjes met het schadebedrijf geregeld. Een prima verzekering voor een dito prijs.
Ik vond de service van Generali in combinatie met tussenpersoon Pauls Partners uit Berkel en Rodenrijs super omdat ze de schade vakkundig en snel verhaald hebben op de veroorzaker (ondanks het feit dat die er ineens onterecht onderuit wilde komen!), zodat ik weer met een gerust hart verder kon met andere zaken!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen