Generali Autoverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (377 reviews)

Logo verzekeraar Generali

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Premiekorting bij schadevrij rijden
  • Kies zelf uw eigen risico
  • Vandalisme vanaf WA Plus verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Generali Autoverzekering

De Generali Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De Generali Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Generali Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Generali Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Generali Autoverzekering

Op 27 maart 2018 en per 9 mei per E-mail een schade gemeld met alle stukken zoals foto's en een schade formulier, beiden als ontvangen bevestigd door Generali. Per 15 juni 2018 nog niet afgehandeld, alleen 2 maal een brief gehad dat er geen stukken werden ingediend, en 1 maal de telefonische terugkoppeling gehad dat ik geen voorkeursbehandeling kon krijgen (op 17 mei 2018, die vroeg ik ook niet, ik wilde slechts een normale afwikkeling). Uiterst teleurstellend!

Via tussenporsoon A.A.P. bestelbus bij Generali verzekerd. Ik rijd al meer dan 20 jaar schadevrij dus premie 24 €/ mnd. Blijkt verzekeraar uit de vorige eeuw met ouderwetse arrogante mentaliteit. Ongevraagd en misleidend aangekondigd werd de premie met terugwerkende kracht verhoogd naar € 96,25/mnd en werd het gecorrigeerde hoge bedrag direct van mijn rekening gehaald, hetgeen ik direct storneerde. De communicatie liep niet soepel, traag, per brief en formeel. Ik wil correcte service, vertrouw ze nog en betaal het gehele bedrag. Ondertussen blijk dat ik de hele tijd zonder duidelijk bericht onverzekerd rond heb gereden. Boete 400 € van het RDW er bovenop. Restitutie van onverzekerde tijd kan ik vergeten Hun gelijk is verscholen achter kleine lettertjes. Generali is een onverantwoordelijk bedrijf, niet geïnteresseerd in de mens wel in het geld. Slechte en onsympathieke communicatie met 'Helaas is het zO' en 'het spijt ons' maar geen toenadering en zicht op beter. Niet doen!!!

Ik wilde een verzekering afsluiten voor een te importeren auto. De helpdeskmedewerker vertelt mij doodleuk dat ik een eendagskenteken (voor de dag van import) niet hoef te verzekeren. Hij kan me ook geen prijs voor een verzekering noemen, hoewel ik alle voertuiggegevens al heb. Hij blijft zijn verhaal afdraaien, hoewel ik prime geïnformeerd heb. Ik zou graag een verzekering bij hen af willen sluiten, maar niet met dit soort mensen aan de telefoon.

Voriig jaar mijn auto verzekerd bij Generali omdat deze op vergelijkingssites als goedkoopste uit de bus kwam. Na twee maanden krijg ik bericht dat ik 12 in plaats van 11 schadevrije jaren heb en de premie met € 12,50 euro omhoog gaat! Bij navraag blijkt dat er een premieverhoging is omdat uit de gegevens van Roydata blijkt dat ik op huisummer 6a in plaats van 6 woon (op de site kon ik geen toevoeging invullen), Als verklaring geeft Generali dat mensen die op een adres wonen met een toevoeging meer risico op schade geven dan andere mensen!! Op mijn uitleg dat 6 en 6 a dezelfde woning betreft werd mij medegedeeld dat dit nu eenmaal zo in het systeem zit. Uit coulance mocht ik toch voor de oude premie verzekerd blijven. Vorige week werd ik gebeld met de mededeling dat nu de premie toch echt aangepast moet worden. Dit betekent voor mij 25% meer premie! Met nu inmiddels 13 schadevrije jaren. Ik ga nu naar een andere verzekeraar die niet zo’n achterlijk discriminerend systeem heeft!

Een Top afhandeling Ook door de schade expert Een zeer goede behandeling

Generali zou ik zeker aan niemand willen aanbevelen. ze zijn erg vriendelijk in hun welkomstbrief en erg goed in incasseren, tot twee keer toe een fuck-up gemaakt en autoverzekering (of het niets is) stopgezet zonder dat verkeringnemer een goede, duidelijke op basis waarvan dit gedaan is. als je wisseld van auto dan kunnen ze het niet meer volgen en sluiten ze of houden ze verkering op verkeerde auto. je moet dan van goede huizen komen om RDW te overtuigen dat het niet je schuld is. servicedesk is echt bagger, alleen goed in ja meneer, nee meneer jij bent verantwoordelijk voor dit of dat ren schuld proberen af te schuiven. ga niet eens verder de moeite doen om situatie uit te leggen als je bij mij met zo'n houding komt. Mensen generali niet doen!! ze zijn t.o.v. andere partijen relatief goedkoop, maar wees bedacht. beter een paar tientjes meer dan deze allendige parij op je hals halen!

Wij sloten op aanraden van een vriend voor onze splinternieuwe Audi Q2 per mail op vrijdag een ver zekering af bij Generali (hij had ook zo'n Audi) omdat de premie stukken lager is dan elders. Je krijgt eerst een voorlopige dekking via een mailtje. Binnen 4 dagen zouden we definitief bericht krijgen. Niets dus. Na een week zelf gebeld. Sturen ze ineens vrijdagmiddag laat een bericht dat we zijn afgewezen. We zouden dingen hebben verzwegen. Je moet nl. ook van de afgelopen 5 jaar schades opgeven, ook al is het niet je eigen schuld. Wij hebben bij onze verzekering 3 auto's lopen waarmee we inderdaad een paar kleinigheidjes gehad hebben buiten onze schuld om, maar daarvoor ben je casco verzekerd toch? Wij hebben 22 schadevrije jaren!! Dus niks veroorzaakt door eigen schuld.En dan afgewezen? Ditt bericht zagen we pas vrijdagavond, dus we hebben al onverzekerd rondgereden. Ze hadden weleens de moeite kunnen nemen om te bellen..Ik wil er niks meer mee te maken hebben. Als dat nu al begint, hoe gaat het dan als je schade hebt? Snel via e-mail bij Hema een verzekering afgesloten. Die zijn blij met ons, ik heb er al meer verzekeringen lopen en ze doen nergens moeilijk over.

Auto gekocht met alle opties ,vol casco verzekerd bij Generali . Mijn navi gestolen en krijg hem nu niet betaald om dat hij schijnbaar niet af fabriek gemonteerd was . Word nu gezien als accessoire en daar was ik niet extra voor verzekerd . Ik kan dat niet zien koop de auto tweede hands en kan dat niet weten of controleren . Maar voor Generali een mooie gelegenheid om onder betalen uit te komen . Ze willen de bedrading die doorgeknipt is van de navi wel betalen maar de navi niet .

Ik was op zoek naar een goede, voordelige verzekering na aanschaf van een andere auto. Via internet kwam ik bij Generali terecht en tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Onbeleefde medewerkers.Ondeskundig. Ze weten heel weinig over hun voorwaarden. Ze geven schuld aan de klant als iets gebeurt.Kunnen niet luisteren en geen vragen beantwoorden.Echt apart. Jammer.Ik zou het niemand aanraden.

Op klachten wordt niet gereageerd. Na een fout van Generali vroeg ik om opheldering , kreeg een schreeuwende en scheldende medewerker a.d. telf. Nadat Generali de fout ook had geconstateerd was dezelfde medewerker te laf om te reageren. Ga niet in zee met Generali. In ieder geval : ik ben ervan genezen.

Namen verkeerd aantal schadevrije jaren over uit het Roy-systeem, -3. Dat bleek +4 te moeten zijn na verandering door mijn "oude" verz.mij. Ik had Generali het juiste aantal eerder doorgegeven maar zij betichtten mij van leugens en ik diende een andere verz.mij. te zoeken, per 21-02-2017 ben ik elders verzekerd (met +4 jaren is dat immers geen probleem ?!), nadat ik dat bij hen had bekendgemaakt diende ik premie te betalen tot 01-03-2017 ondanks dat ik blijkens hun polis dagelijks de verz. kon opzeggen. Vanzelfsprekend wordt er betaald tot 21-02-2017 en niet tot 01-03-2017.

Zeer slechte ervaring met deze verzekering. Schade ontstaan tgv mijn schuld, was helaas geen discussie over mogelijk. Op basis van n artikel vond generali dat zij hier niet voor aansprakelijk zijn oftewel mag premie betalen maar uiteindelijk betaal je t zelf. Nog nooit iets bij ze geclaimd! Tegenpartij heeft schade bij mij opgeëist maar ja rechtsbijstand liep ook via deze verzekeraar. Nooit doen! Zeer dure les!! Wees gewaarschuwd Gr Freek

Zeer nette en correcte klantenservice. Heel duidelijk en goed geholpen bij het afsluiten van autoverzekering.

They accepted my italian document about the free accident years, all the other insurance i asked they all refused it. Well done!

Nette communicatie waarbij men zeer behulpzaam was

Snelle intake, goede schatting schade, correcte afhandeling

Het voortdurend informeren over de voortgang van de schade afhandeling

Direct al bij het 1e telefooncontact werd ik op een buitengewoon plezierige manier te woord gestaan. E.e.a. werd genoteerd en direct een schadenummer verstrekt. Voorzover nodig werd verteld wat de consequenties zijn m.b.t. opbouw schadevrije jaren etc.

Alles werd duidelijk gevraagd en uitgelegd al snel ontving ik een mail met alle gegevens. Telefonisch is Generali snel bereikbaar en stond niet in de wachtrij.

prijs – terugbel functie – vriendelijkheid – duidelijke uitleg – informeren over prijsvoordeel bij twee auto's. Mevr. Jani Kaptijn (?) toppie, deze mensen doen, wat wij als consument (oudere) graag willen

Snelle en correcte communicatie. Duidelijke site!

Snelheid, klantvriendelijkheid en makkelijk indienen en afhandelen claim.

De deuken en deukjes (>20) zijn niet meer te zien

Jullie hebben het initiatief genomen om de schade af te handelen Jullie expert heeft een goed advies gegeven

Het melden en afhandeling van de schade is op een zeer prettige manier gegaan

– snelle en duidelijke hulp aan de telefoon – vlotte opvolging op mijn email – snelle uitbetaling van het schadebedrag

Zoals boven al aangegeven, alles makkelijk en zonder problemen afgehandeld. Heb dit weleens anders mmegemaakt

Voordelige premie en prima telefonische bereikbaarheid. Ook het verzekeren via de website verloopt soepel en eenvoudig.

Je krijgt wat beloofd is. En ik werd gebeld ivm een nazorgpuntje. Goed! Het was ook een goed gesprek.

Keurig en met de juiste kennis aan de telefoon Verschillende keren

Prettige communicatie, meer begrip en geduld bij medewerkers dan andere direct writers

Prettige persoon aan de telefoon. Duidelijke informatie.

Snel en eenvoudig afsluiten voor een goede prijs

De juiste instructies wat te doen, te handelen en de snelheid waarin opgelost worden als er geen complicaties zijn.

Snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden van het proces.

Vlot en gemakkelijk autoverzekering on-line af te sluiten, prima premie (ook voor beginnend bestuurder!).

Dat de aanvraag snel verloopt en wensen worden verwerkt.

Vriendelijke en goede kennis van uw medewerkster,dacht mee.

Ik wacht al 2 weken op gewijzigde polisbladen, nog steeds niet ontvangen, dat kan beter.

Snel en makkelijk 1 telefoontje en meteen verzekerd

makkelijke site om je verzekering af te sluiten, snel en overzichtelijk

Bedrag verzekering gunstig in vergelijking met andere.

Altijd netjes en vriendelijk aan de telefoon. Goede dekkingen. Voor mij scheelt het nogal met m'n voorgaande verzekerings maatschappij.

Premie concurrerend, telefonische contacten verliepen snel, vriendelijk en to the point. Digitale polis bunnen 24 uur beschikbaar.

Uitstekende communicatie en afhandeling van de schade.

Zeer vriendelijk en aardig zijn de mensen van het schadeherstelbedrijf.

Ik ben helemaal niet tevreden hoe alles is afgehandeld !!

Weet waarover men praat en geeft duidelijke uitleg.

Goede communicatie, snel van handelen, polis via internet dus modern in uitvoering.

Polis en groene kaart te laat ontvangen, maar direct actie en een aardige attentie!

Ik werd door een dame op een correcte wijze begeleid door een aantal vragen om te komen tot de afgesloten autoverzekering. Dus zou zeggen chapeau.

Komt de afspraak na en stuurt de verzekering documentatie op tijd op.

Dank voor uw mooie beoordeling. Dit doet ons goed!

Vergoeding is snel en zonder al te veel moeite geregeld.

Snelheid en kwaliteit van de aangeleverde stukken. Ook de vragen die ik vooraf stelde werden bijna goed beantwoord.

snelle service, duidelijk, ik wist niet dat het zo gemakkelijk gaat.

De prijs en de snelle en duidelijke communicatie.

Correctheid, advies en afhandeling van de schade-aangifte.

Duidelijke communicatie over de voortgang van de acceptatie zowel met tel. als sms en mail.

Zeer vriendelijke juffrouw aan de lijn die alles haarfijn heeft uitgelegd. Monic Dekker als ik me niet vergis, toppertje!! binnen 5 minuten had ik alle papieren via de mail in huis, hellemaal blij.

Niet tevreden. Geen antwoord op mijn mails en een automatisch bericht na de schademeldingen. 3 weken later nog niets gehoord van jullie.

n.v.t.omdat ik pas 1 week, via Independer,verzekerd ben

Goede prijs en werd netjes geholpen. Verder nog geen ervaring.

Vriendelijke en duidelijke informatie en uitleg.

Na het versturen van een email, werd ik binnen een dag gebeld, chapeau! Telefonisch werd mijn vraag/opmerking over een misverstand over schadevrije jaren opgehelderd. Nog even los van de snelheid waarmee mijn verzekering online werd geregeld en geaccepteerd, liet het telefonisch contact een zeer positieve indruk achter.

Zeer persoonlijke service (dame aan de helpdesk wist direct wat mijn casus was) , kundig, meedenkend

Co,rrecte en professionele uitstraling,communicatie .

Heb onlangs een autoverzekering afgesloten. Telefonisch contact met de medewerkster was heel prettig en al mijn vragen werden vlot behandeld. Verzekering was eenvoudig af te sluiten

Snelle reactie op mijn aanvraag. Verder nog geen ervaring met Generali.

Snel een verzekering geregeld maar de papieren heb ik na bijn twee weken nog steeds niet ontvangen

Gunstige premie in combinatie met de voorwaarden. Keurig geholpen door de helpdesk over een vraag die ik moest invullen.

Contact is makkelijk en snel met het beantwoorden van vragen.

Goede telefonische bereikbaarheid. Vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Goede uitleg.

Goede en snelle communicatie. Komen afspraken na.

uitvoering aan "verzoek om terug te bellen"

Duurde verhoudingsgewijs lang voordat er accoord binnen was

alles word duidelijk uitgelegd en gezegd wat bij andere verzekeraars niet het geval is.

Adequate toezending en duidelijke uitleg m.b.t. het gevraagde cq overeengekomene.

Misschien groene kaart en algemene voorwaarden (800 blz.) per post toezenden. Te veel kopiën om af te drukken.

Heb als nieuwe klant nog geen echte ervaring mee. Wel de aanvraag snel afgehandeld mede dank aan Independer.

Vriendelijkheid en behulpzaamheid tijdens de gesprekken. Snelle info via mail. De welkomsmail van Jaap Oudijk maakt het erg persoonlijk.

zeer snelle reacties op aanvragen en zeer duidelijk.

super geholpen aan de telefoon, zeer klantvriendelijk.

vlotte afhandeling door Generali; keurig schadebedrijf Lemmens Beek

Wachttijd aan de telefoon, weet niet of dit altijd zo is. Vriendelijkheid en het gevoel van deskundigheid

Lage premie.. Wat mij wel opviel is dat ik eerst ongeveer 70,00 euro moet betalen en wat later het afgesproken bedrag van 400,00 euro. Heeft misschien te maken met letter ingaan van de verzekering,

Snelle correcte afhandeling voor het afsluiten van een nieuwe verzekering

Prijs van uw verzekering ten opzichte van onze 'oude' verzekering.

snelheid en informatie van behandeling per email

Behulpzame medewerker, die meedenkt. Heel goed.

Afgesloten via internet, maar toch mail met uitnodiging en adressen voor persoonlijk contact, prima

Zowel via mail als per post. Erg prettig dat groene kaart etc niet zelf geprint behoeft te worden. Daarnaast mail van directeur met persoonlijke contact details. Erg goed. Heb contact gehad met helpdesk mbt een vraag over afschrijving premie of dit volgens algemene voorwaarden was. Werd niet onnodig lang aan de lijn gehouden maar er werd beloofd mijn snel terug te bellen wat ook binnen 5 minuten gebeurde met een adequaat antwoord. Erg goed allemaal, wist niet dat dit nog bestond.

Mw. Moniek Dekker noemde haar naam dat ik met haar gesproken heb. Zeer correct.

Snel en goed advies gekregen van Generali. Het glasherstelbedrijf heeft het netjes gedaan, alleen duurde het wat lang voordat we terecht konden.

nog weinig, ik heb me net verzekerd. Het verzekeren zelf ging snel, dat vond ik positief

Duidelijke site. Informatie is helder en komt betrouwbaar over.

Er word snel en duidelijk gereageerd. Het gaat allemaal heel netjes.

The lady on the phone (I think her name is mw Jony) was so helpful and detailed, absolute professional, high knowledge of the products, amazing adviser, so so patient as my Dutch is not good!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen