VKG Autoverzekering

★☆☆☆☆ 3.5/10 (24 reviews)

Logo verzekeraar VKG

VKG staat voor Van Kampen Groep. VKG voert al ruim 60 jaar de administratie voor meer dan de helft van alle tussenpersonen in Nederland.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Keuze tussen WA, beperkt- of volledig casco
  • Zeer voordelige regeling voor tweede gezinsauto
  • Eigen risico voor cascoschade standaard €150, optie: €0, €275 of €400
  • Standaard 6 maanden aanschafwaarde/nieuwwaarde, optioneel 3 jaar lang
  • Uit te breiden met verhaalsrechtsbijstandverzekering tegen laag tarief
  • Uit te breiden met een inzittendenverzekering tegen laag tarief
  • Uit te breiden met Vervangend Vervoer Nederland en/of Europa

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de VKG Autoverzekering

Na ruim 4 maanden en talloze telefoontjes/mails is, uiteindelijk na tussenkomst van mijn eigen verzekeringsmaatschappij Univé, het schadebedrag uitbetaald. De schade was absoluut niet spannend; schuldvraag duidelijk, gering uit te keren bedrag en geen letselschade of andere mogelijke tijdverslindende problemen. Zeldzaam slechte verzekeringsmaatschappij!

Ik had mijn auto geschorst. Nu had ik nog 1 aanbetaling niet gedaan. Wanneer ik die betaald had konden ze hem pas opzeggen. Logisch.. dus betaald. Uiteindelijk hebben ze me nog een maand laten betalen omdat ik niks heb later weten…

Wacht al meer dan een jaar voor stormschade aan de auto, slechte zaak ben er voor verzekerd,ondertussen juridisch loket ingeschakeld en dan naar de advocaat, kijken of die wat kunnen doen. Betaal nog elke maand maar waarvoor ?

Ik ben hier niet verzekerd maar een tegenpartij die hier verzekerd is en die schade heeft aan gericht aan 2 auto’s van mij. Dit is gebeurd in begin oktober 2021. Tot op de dag van vandaag (21-2-2022) is er nog niets uitgekeerd. Elke keer als ik contact met deze verzekeraar heb, inmiddels 14 keer beloven ze van alles maar doen helemaal niets. Heb van alles moeten aanleveren Taxatie van de voertuigen en politie rapporten zijn aangeleverd aan verzekeraar (VKG) (verzekerde was doorgereden na aanrijding) Deze verzekeraar is zeer slecht en weigeren gewoon om de schade af te handelen en uit te keren maar ik zal naar een half jaar blijven doorvechten om mijn recht te halen. Geef het nu over aan mijn rechts bijstand verzekering

Helaas de slechtste verzekering en oplichters, pas maar op voordat je hier een verzekering afsluit. Allemaal loze beloftes en maar niet nakomen en uiteindelijk zit je zelf met de gebakken peren.

Ik had mijn auto verzekerd bij VKG. Met nadruk op (HAD). Ik heb de verzekeraar direct ingelicht na mijn ongeluk, en op de hoogste gesteld toen ik mijn vrijwaring had ontvangen. Nu 2 maanden verder is dit nog steeds niet verwerkt. En betaal ik dus voor een auto die al lang en breed op de sloop is. Geen stijl! Ik zou je VKG dan ook NIET aanraden!

Zeer nette afhandeling via mijn adviseur. Keuze uit meerdere verzekeraars en nog korting omdat ik ook mijn opstal en inboedel daar heb lopen. Wat een goede service

Ik had de auto van mijn ouders overgenomen. Om het ‘makkelijk’ te maken, besloot ik om bij dezelfde verzekeraar te gaan: VKG. Voorafgaand dat de auto overschreven werd op mijn naam al contact gehad met onze adviseur die in contact staat met VKG. Alles was prima en zodra de auto overgeschreven was zou alles in gang gezet worden. Polis had ik gekregen, machtiging getekend etc. Na 1,5 maand kreeg ik een waarschuwingsbrief binnen van de RDW: uw auto is niet verzekerd. Dat zorgde natuurlijk voor wat paniek, wat de auto werd dagelijks gebruikt en onverzekerd rondrijden is absoluut niet verantwoord. In alle haast maar een verzekering afgesloten bij FBTO op aanraden van een kennis omdat zij alles direct regelen, want ik had de auto wel nodig (het was weekend dus contact met adviseur was niet mogelijk). De volgende dag contact opgenomen met de adviseur met het bericht dat als mijn auto nog niet verzekerd is, dat ook niet meer nodig is wat ik zal bij FBTO en die hadden hun zaakjes netjes binnen een dag geregeld (inclusief aanmelding bij RDW etc.). Maar nee, mijn auto was wel verzekerd en ze kregen dit bericht wel vaker?! En ik had de machtiging en polis al ondertekend dus opzeggen kon niet meer (kan pas na een jaar, iets dat ook erg teleurstellend is). Dus ik FBTO maar opgezegd (binnen termijn). Weer 1,5 maand later is er nog steeds niks van mijn rekening afgeschreven en heb ik ook nog geen groene kaart ontvangen. Ik kijk weer op de RDW, blijkt de auto nog steeds niet als verzekerd geregistreerd! Ik weer achter mijn adviseur aan, die aangeeft alles correct aan VKG doorgegeven te hebben. Ze hebben VKG achter de vodden aangezeten en EINDELIJK was mijn auto dan geregistreerd bij RDW. Iets dat FBTO binnen 2 dagen geregeld had, moest hier 3 maanden (!!!) duren. De groene kaart heb ik ook eindelijk in de mail gehad, hopelijk binnenkort ook op de post. In november zou het ‘jaarcontract’ aflopen en die datum heb ik ook mooi in mijn agenda gezet, dan zorg ik dat ik weg ben bij VKG.

waardeloze verzekeraar!! veel te dure premies, en slechte afhandeling!!!!!

Dit is een kansloos bedrijf. Doen nooit wat ze moeten doen. Komen niet voor een klant op en proberen er zsm vanaf te komen. Het is 1 grote administratieve puinhoop. Sluiten dossiers die nog niet afgerond zijn. Raken veel stukken kwijt en zijn veel te duur. Ga NOOIT met dit bedrijf in zee . Ze hebben schuld bekend voor mij terwijl ik niet schuldig was. Ben snel overgestapt was goedkoper en heb nu wel een goede verzekeraar.

Geen autoverzekering maar inboedel (kon daar VKG niet tussen vinden). Nog nooit zo'n slechte ervaring met een verzekering/verzekeringsagent gehad. Ze zijn veel te duur. Maar wat het ergste is, is dat ze laks zijn en niet doen wat ze moeten doen. Ze laten gewoon niets van zich horen. Geld afschrijven gaat wel snel. Opzeggen is zelfs een probleem. Ze beweren dat je nog een half jaar aan de polis vast zit ondanks dat je al vanaf 1958 bij hen verzekerd bent. Ga geen verzekering bij hen aan, dat is mijn advies.

Helaas kan ik alle eerdere klachten over VKG beamen. De gehele administratie is 1 grote rommel. Schade afhandeling is gewoon schandalig. Blijf weg bij deze maatschappij ook omdat ze totaal niet de voordeligste zijn.

Zeer en zeer slecht. Heb nu al 2,5 jaar een schade zaak lopen bij vkg die ze ook nog is kwijt zijn geraakt. Na heeeel veel moeite waar ik zelf alles voor heb moeten doen is het weer in behandeling Argumenten van de zaak missen en kloppen niet, nu moet ik schuld bekennen en krijg ik niets vergoed terwijl het mijn schuld niet is geweest en een persoonlijk gesprek staan ze niet voor open. Mensen verzeker je niet bij vkg krijg je alleen maar problemen van!!!

Slecht bedrijf, Werkt samen met VKG verzekeringen. Beloven veel maar komen afspraken niet na. Zeker niet aan te bevelen evenals VKG Verzekeriningen.

Zeer foute verzekeraar of tussenpersoon. Administratie is één grote janboel en dat wordt afgeschoven op de klant. Wij hebben een verzekering afgesloten voor een auto waarbij we geen originele factuur krijgen toegestuurd, niet op het postbus adres en niet op de vestiging. Vervolgens krijgen we een laatste herrienering waarbij wij direct hebben gebeld om het toesturen van de originele factuur. Toen dit uitbleef hebben wij het assurantie kantoor gebeld waar we de auto hadden verzekerd. Eindelijk werd 3 maanden na dato de originele factuur (zonder briefhoofd) verstuurd. Daarna z.s.m. betaald. Echter gaat VKG doodleuk een aangifte doen bij RDW. Na betaling doen ze net alsof er niet is betaald en geven ze alles uit handen bij een incasso en dreigen ze met ons op de zwarte lijst te plaatsen (lijst van wan betalers). Dit bedrijf is zeer fout, zijn duur, corresponderen niet eenduidig of helemaal niet en betalen geen BTW bij ruitschade. Ik raad u aan om hier GEEN verzekering af te sluiten.

Een stornering van een heel klein restbedrag leidde tot het uit de verzekering zetten. Ondanks herhaalde verzoeken was er geen mogelijkheid dit administratief te regelen, door het nog te betalen bedrag te verrekenen met inmiddels wél betaalde latere termijnen. Gevolg: een boete van 400 Euro door de RDW vanwege onverzekerd zijn, over een bedragje van minder dan 40 Euro. Meer dan 10 keer dus. Bij de verzekeraar liep ik tegen een muur, er werd niet meegedacht of meegewerkt. Vooral ook wonderlijk, omdat de volgende termijnen allemaal WEL betaald waren.

Geen schadeclaims of iets dergelijks gehad, dus waar ik het bedrijf op scoor is de behandeling na het opzeggen van de verzekering. Rond uit schandalig, ze laten de verzekering stop zetten maar ondertussen extra verzekeringen zoals rechtsbijstand m.b.t. je auto doorlopen. Zet je de automatische incasso stop, wordt er direct gedreigd met hoge dwangsommen en andere narigheden. Zeer onvriendelijk bedrijf, niet aan te raden. Je zal maar een schadeclaim krijgen en dit bedrijf als verzekeraar hebben, succes!

nog geen echte ervaring. werkt wel makkelijk met tussenpersoon. denk alleen niet dat deze verzekering voordelig is.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen