VKG Autoverzekering

★☆☆☆☆ 3.5/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar VKG

VKG staat voor Van Kampen Groep. VKG voert al ruim 60 jaar de administratie voor meer dan de helft van alle tussenpersonen in Nederland.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Keuze tussen WA, beperkt- of volledig casco
  • Zeer voordelige regeling voor tweede gezinsauto
  • Eigen risico voor cascoschade standaard €150, optie: €0, €275 of €400
  • Standaard 6 maanden aanschafwaarde/nieuwwaarde, optioneel 3 jaar lang
  • Uit te breiden met verhaalsrechtsbijstandverzekering tegen laag tarief
  • Uit te breiden met een inzittendenverzekering tegen laag tarief
  • Uit te breiden met Vervangend Vervoer Nederland en/of Europa

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de VKG Autoverzekering

Dit is een kansloos bedrijf. Doen nooit wat ze moeten doen. Komen niet voor een klant op en proberen er zsm vanaf te komen. Het is 1 grote administratieve puinhoop. Sluiten dossiers die nog niet afgerond zijn. Raken veel stukken kwijt en zijn veel te duur. Ga NOOIT met dit bedrijf in zee . Ze hebben schuld bekend voor mij terwijl ik niet schuldig was. Ben snel overgestapt was goedkoper en heb nu wel een goede verzekeraar.

Geen autoverzekering maar inboedel (kon daar VKG niet tussen vinden). Nog nooit zo'n slechte ervaring met een verzekering/verzekeringsagent gehad. Ze zijn veel te duur. Maar wat het ergste is, is dat ze laks zijn en niet doen wat ze moeten doen. Ze laten gewoon niets van zich horen. Geld afschrijven gaat wel snel. Opzeggen is zelfs een probleem. Ze beweren dat je nog een half jaar aan de polis vast zit ondanks dat je al vanaf 1958 bij hen verzekerd bent. Ga geen verzekering bij hen aan, dat is mijn advies.

Helaas kan ik alle eerdere klachten over VKG beamen. De gehele administratie is 1 grote rommel. Schade afhandeling is gewoon schandalig. Blijf weg bij deze maatschappij ook omdat ze totaal niet de voordeligste zijn.

Zeer en zeer slecht. Heb nu al 2,5 jaar een schade zaak lopen bij vkg die ze ook nog is kwijt zijn geraakt.Na heeeel veel moeite waar ik zelf alles voor heb moeten doen is het weer in behandeling Argumenten van de zaak missen en kloppen niet, nu moet ik schuld bekennen en krijg ik niets vergoed terwijl het mijn schuld niet is geweest en een persoonlijk gesprek staan ze niet voor open.Mensen verzeker je niet bij vkg krijg je alleen maar problemen van!!!

Slecht bedrijf, Werkt samen met VKG verzekeringen. Beloven veel maar komen afspraken niet na. Zeker niet aan te bevelen evenals VKG Verzekeriningen.

Zeer foute verzekeraar of tussenpersoon. Administratie is één grote janboel en dat wordt afgeschoven op de klant. Wij hebben een verzekering afgesloten voor een auto waarbij we geen originele factuur krijgen toegestuurd, niet op het postbus adres en niet op de vestiging. Vervolgens krijgen we een laatste herrienering waarbij wij direct hebben gebeld om het toesturen van de originele factuur. Toen dit uitbleef hebben wij het assurantie kantoor gebeld waar we de auto hadden verzekerd. Eindelijk werd 3 maanden na dato de originele factuur (zonder briefhoofd) verstuurd. Daarna z.s.m. betaald. Echter gaat VKG doodleuk een aangifte doen bij RDW. Na betaling doen ze net alsof er niet is betaald en geven ze alles uit handen bij een incasso en dreigen ze met ons op de zwarte lijst te plaatsen (lijst van wan betalers). Dit bedrijf is zeer fout, zijn duur, corresponderen niet eenduidig of helemaal niet en betalen geen BTW bij ruitschade. Ik raad u aan om hier GEEN verzekering af te sluiten.

Een stornering van een heel klein restbedrag leidde tot het uit de verzekering zetten. Ondanks herhaalde verzoeken was er geen mogelijkheid dit administratief te regelen, door het nog te betalen bedrag te verrekenen met inmiddels wél betaalde latere termijnen. Gevolg: een boete van 400 Euro door de RDW vanwege onverzekerd zijn, over een bedragje van minder dan 40 Euro. Meer dan 10 keer dus. Bij de verzekeraar liep ik tegen een muur, er werd niet meegedacht of meegewerkt. Vooral ook wonderlijk, omdat de volgende termijnen allemaal WEL betaald waren.

Geen schadeclaims of iets dergelijks gehad, dus waar ik het bedrijf op scoor is de behandeling na het opzeggen van de verzekering. Rond uit schandalig, ze laten de verzekering stop zetten maar ondertussen extra verzekeringen zoals rechtsbijstand m.b.t. je auto doorlopen. Zet je de automatische incasso stop, wordt er direct gedreigd met hoge dwangsommen en andere narigheden. Zeer onvriendelijk bedrijf, niet aan te raden. Je zal maar een schadeclaim krijgen en dit bedrijf als verzekeraar hebben, succes!

nog geen echte ervaring. werkt wel makkelijk met tussenpersoon. denk alleen niet dat deze verzekering voordelig is.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen