VKG Autoverzekering

De autoverzekering van VKG Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

VKG staat voor Van Kampen Groep. VKG voert al ruim 60 jaar de administratie voor meer dan de helft van alle tussenpersonen in Nederland.

Voordelen van een VKG Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Keuze tussen WA, beperkt- of volledig casco
  • Zeer voordelige regeling voor tweede gezinsauto
  • Eigen risico voor cascoschade standaard €150, optie: €0, €275 of €400
  • Standaard 6 maanden aanschafwaarde/nieuwwaarde, optioneel 3 jaar lang
  • Uit te breiden met verhaalsrechtsbijstandverzekering tegen laag tarief
  • Uit te breiden met een inzittendenverzekering tegen laag tarief
  • Uit te breiden met Vervangend Vervoer Nederland en/of Europa

Deze informatie wordt verstrekt door VKG en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de VKG Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
VKG Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: nog geen echte ervaring. werkt wel makkelijk met tussenpersoon. denk alleen niet dat deze verzeker... Nieuwe auto gekocht en natuurlijk even shoppen voor de verzekering. Niet verwacht dat het zoveel z...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de VKG Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(7 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van VKG

uit Almere zegt op 17 August 2014:

nog geen echte ervaring. werkt wel makkelijk met tussenpersoon. denk alleen niet dat deze verzekering voordelig is.

Nee, ik zou een VKG Autoverzekering niet aanbevelen

uit Ridderkerk zegt op 12 January 2018:

Helaas kan ik alle eerdere klachten over VKG beamen. De gehele administratie is 1 grote rommel. Schade afhandeling is gewoon schandalig. Blijf weg bij deze maatschappij ook omdat ze totaal niet de voordeligste zijn.

uit Hellevoetsluis zegt op 29 June 2017:

Zeer en zeer slecht.
Heb nu al 2,5 jaar een schade zaak lopen bij vkg die ze ook nog is kwijt zijn geraakt.

Na heeeel veel moeite waar ik zelf alles voor heb moeten doen is het weer in behandeling
Argumenten van de zaak missen en kloppen niet, nu moet ik schuld bekennen en krijg ik niets vergoed terwijl het mijn schuld niet is geweest en een persoonlijk gesprek staan ze niet voor open.

Mensen verzeker je niet bij vkg krijg je alleen maar problemen van!!!

uit Almere zegt op 21 June 2017:

Slecht bedrijf, Werkt samen met VKG verzekeringen. Beloven veel maar komen afspraken niet na. Zeker niet aan te bevelen evenals VKG Verzekeriningen.

zegt op 7 March 2016:

Zeer foute verzekeraar of tussenpersoon. Administratie is één grote janboel en dat wordt afgeschoven op de klant. Wij hebben een verzekering afgesloten voor een auto waarbij we geen originele factuur krijgen toegestuurd, niet op het postbus adres en niet op de vestiging. Vervolgens krijgen we een laatste herrienering waarbij wij direct hebben gebeld om het toesturen van de originele factuur. Toen dit uitbleef hebben wij het assurantie kantoor gebeld waar we de auto hadden verzekerd. Eindelijk werd 3 maanden na dato de originele factuur (zonder briefhoofd) verstuurd. Daarna z.s.m. betaald. Echter gaat VKG doodleuk een aangifte doen bij RDW. Na betaling doen ze net alsof er niet is betaald en geven ze alles uit handen bij een incasso en dreigen ze met ons op de zwarte lijst te plaatsen (lijst van wan betalers). Dit bedrijf is zeer fout, zijn duur, corresponderen niet eenduidig of helemaal niet en betalen geen BTW bij ruitschade. Ik raad u aan om hier GEEN verzekering af te sluiten.

zegt op 4 March 2016:

Een stornering van een heel klein restbedrag leidde tot het uit de verzekering zetten. Ondanks herhaalde verzoeken was er geen mogelijkheid dit administratief te regelen, door het nog te betalen bedrag te verrekenen met inmiddels wél betaalde latere termijnen. Gevolg: een boete van 400 Euro door de RDW vanwege onverzekerd zijn, over een bedragje van minder dan 40 Euro. Meer dan 10 keer dus. Bij de verzekeraar liep ik tegen een muur, er werd niet meegedacht of meegewerkt. Vooral ook wonderlijk, omdat de volgende termijnen allemaal WEL betaald waren.

zegt op 31 July 2015:

Geen schadeclaims of iets dergelijks gehad, dus waar ik het bedrijf op scoor is de behandeling na het opzeggen van de verzekering. Rond uit schandalig, ze laten de verzekering stop zetten maar ondertussen extra verzekeringen zoals rechtsbijstand m.b.t. je auto doorlopen. Zet je de automatische incasso stop, wordt er direct gedreigd met hoge dwangsommen en andere narigheden. Zeer onvriendelijk bedrijf, niet aan te raden. Je zal maar een schadeclaim krijgen en dit bedrijf als verzekeraar hebben, succes!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen