TVM Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar TVM

TVM verzekeringen is een gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar met toonaangevende producten en diensten.

Voordelen van TVM:

  • Gespecialiseerde logistieke en mobiliteitsverzekeraar
  • Opgericht door en voor ondernemers
  • Samenwerkingsverbanden door heel Europa
  • Totaal verzekeringspakket vanuit ‘één loket’
  • Tevens verzekeringen op persoonlijk gebied
  • Ook dienstverlening buiten de landsgrenzen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de TVM Autoverzekering

Zeer uit de hoogte, hypocriet en volkomen naar eigen belang van TVM behandeld.

Via de werkgever,een transsportbedrijf, contact gehad met TVM, telefoniste en volgende zeer vriendelijk, behandelaar daarin tegen zeer onvriendelijk, meende dat hij met zijn hautain gedrag mensen te kunnen afwimpelen, zonde dat een ogenschijnlijk goed bedrijf mensen als meneer ***** in dienst wil hebben en houden, ronduit een kwakbal eerste klas. Die is vergeten dat hij hij werk heeft omdat anderen bij TVM verzekert zijn, een schande voor het bedrijf TVM.

Heb sinds een paar jaar een autoverzekering bij TVM verzekeringen en dit bevalt zeer goed. De premie is laag en bij schade wordt per direct alles voor je geregeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen