TVM Bootverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar TVM

TVM verzekeringen is een gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar met toonaangevende producten en diensten.

Voordelen van TVM:

  • Gespecialiseerde logistieke en mobiliteitsverzekeraar
  • Opgericht door en voor ondernemers
  • Samenwerkingsverbanden door heel Europa
  • Totaal verzekeringspakket vanuit ‘één loket’
  • Tevens verzekeringen op persoonlijk gebied
  • Ook dienstverlening buiten de landsgrenzen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de TVM Bootverzekering

TVM verzekeringen (OPLICHTERS) Is dit oplichting of niet!! Ik heb mijn hele leven intensief gevaren en in die 40 jaar nooit iets hoeven claimen. In 2021 een schade aan de keerkoppeling opgelopen. Onder begeleiding van TVM/ door hun aangestelde schade-expert deze keerkoppeling 3x laten repareren en uiteindelijk een hel nieuwe moeten laten monteren. Deze kosten moest ik eerst zelf betalen. Afgerond € 15.000-. Een lange weg volgden omdat de TVM ineens niets wilde betalen. Een zogenaamd lang en degelijk onderzoek had uitgewezen dat de keerkoppeling ooit eerder bij de vorige eigenaar uit elkaar was geweest. Nadat ik alle reparateurs de waarheid en hun bevindingen op papier heb laten zetten bleek er nooit enig onderzoek geweest te zijn. Al met al was dit een mega klus en zeer veel gefrustreerde gesprekken met de TVM . Bijna 1 jaar later konden ze geen kant meer op en hebben ze een gedeelte betaald. Een excuus van hun kant over de manier van handelen is er nooit geweest. De expert van hun heeft ronduit gelogen in zijn rapport. Uiteindelijk hebben wij uiteraard de verzekering bij de TVM opgezegd. Als toetje krijg je dan ook nog een brief waarop staat dat je ineens nog maar 2 schadevrije jaren hebt. Natuurlijk weer met TVM gebeld die ineens zegt teveel geld te hebben overgemaakt en of ik ruim € 1000,= wil terug storten. Als ik dit niet doe gaan ze mijn schadevrije niet herstellen…… pure chantage NOOIT MEER TVM

(TVM) regelmatig naar polis voorwaarden verwijst die dekking uitsluit , is voor mij reden om onze schadeverzekeringspolissen niet te verlengen !

Na jarenlang met ons zeiljacht in Monnickendam te hebben gelegen, was onze verhuizing naar Amsterdam waar ook de boot naartoe verhuisde, voor mede bewoners van deze stad een geliefd object. Na inbraak met schade en overnachtingen door onbekenden op ons zo lieve en goed verzorgde boot was dit niet wat wij hadden verwacht. Nadat wij melding hadden gemaakt bij deze verzekering kwam na afspraak de expert die alles zeer professioneel heeft beoordeeld, zo werd de directe schade aan de boot opgenomen maar ook de verdwenen cd's en het gereedschap werden vergoed. Het enige minpuntje was dat de marifoon niet werd vergoed, maar ja dat was aan onszelf te danken omdat we de apparatuur niet apart hadden opgegeven bij het aangaan van de verzekering. Al met al een zeer correcte afhandeling, zeer aanbevelingswaardig en een goede verzekering voor een goede prijs! Groet EvL te B.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen