TVM Bootverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar TVM

TVM verzekeringen is een gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar met toonaangevende producten en diensten.

Voordelen van TVM:

  • Gespecialiseerde logistieke en mobiliteitsverzekeraar
  • Opgericht door en voor ondernemers
  • Samenwerkingsverbanden door heel Europa
  • Totaal verzekeringspakket vanuit ‘één loket’
  • Tevens verzekeringen op persoonlijk gebied
  • Ook dienstverlening buiten de landsgrenzen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de TVM Bootverzekering

(TVM) regelmatig naar polis voorwaarden verwijst die dekking uitsluit , is voor mij reden om onze schadeverzekeringspolissen niet te verlengen !

Na jarenlang met ons zeiljacht in Monnickendam te hebben gelegen, was onze verhuizing naar Amsterdam waar ook de boot naartoe verhuisde, voor mede bewoners van deze stad een geliefd object. Na inbraak met schade en overnachtingen door onbekenden op ons zo lieve en goed verzorgde boot was dit niet wat wij hadden verwacht. Nadat wij melding hadden gemaakt bij deze verzekering kwam na afspraak de expert die alles zeer professioneel heeft beoordeeld, zo werd de directe schade aan de boot opgenomen maar ook de verdwenen cd's en het gereedschap werden vergoed. Het enige minpuntje was dat de marifoon niet werd vergoed, maar ja dat was aan onszelf te danken omdat we de apparatuur niet apart hadden opgegeven bij het aangaan van de verzekering. Al met al een zeer correcte afhandeling, zeer aanbevelingswaardig en een goede verzekering voor een goede prijs! Groet EvL te B.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen