ANWB Bootverzekering

★★☆☆☆ 4.5/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar ANWB

De ANWB is een vereniging die met diverse activiteiten de belangen van haar leden behartigt, waaronder ook op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van ANWB:

 • Korting voor ANWB-leden
 • Dagelijks opzegbaar
 • De beste pakketkorting van Nederland
 • Tot 10% Korting met de woonpakketverzekering
 • Gratis hulp van de ANWB Alarmcentrale

Voordelen van deze bootverzekering:

 • 5% Ledenkorting
 • Tot 40% No-claim Korting
 • 5% Extra Korting met Track & Trace
 • 3 Jaar Aanschafwaardegarantie
 • 30% Introductiekorting op BootGarant
 • Inboedel tot 30% van de waarde van uw boot is gratis meeverzekerd

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ANWB Bootverzekering

Recent heb ik een 4-Family gekocht van het model 530. Deze motorboot heb ik verzekerd bij https://www.debootverzekering.nl/. Telefonisch eerst een vraag gesteld of de boot in de opslag ook verzekerd is. Dat was het geval en toen online de verzekering afgesloten.

We zijn al jaren ANWB lid en hebben verschillende verzekering. valt er ineens een brief van een incasso bureau op de mat. Vreemd, want we hebben nooit een factuur gezien. tot vorig jaar kregen we de nota en polis altijd per post. De spam en ongewenste mail afgestruind, ook nooit een email gehad. bij onze klantgegevens staat gewoon ons email adres. nog raarder dus. nog verder gespeurd, blijkt dat er in een uithoek van het systeem ook nog een oud mailadres stond bij de bootverzekering. Het mailadres is al jaren vervallen. ANWB had kennelijk daar emails heen gestuurd en nooit iets gedaan met onbezorgbare emails. van het één op het andere moment kregen we ook geen post meer en vond de ANWB dat een mailtje naar een niet bestaand mailadres voldoende was. bijzonder, want het incassobureau heeft wel een gewone (overigens heel lelijke) brief per post gestuurd. ANWB heeft kennelijk haar IT niet op orde en ik zit met een onterecht betalingsachterstand opgescheept. Al met al resteert een kater over de ANWB

Ik had een bootverzekering bij de ANWB afgesloten voor een kajuitboot. de berekening bij de anwb kwam uit op 138,29 premie per jaar. blijkbaar heeft de ANWB een eigen definitie van het woord "kajuitboot" gemaakt en bleek mijn boot volgens hun geen kajuitboot te zijn. mijn premie werd daardoor dus 232.20 per jaar. kortom… slechte zaak!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen